در

استقلال(3)- آلومینیوم(1) | آبی ها بی رقیب در صدر جدول + خلاصه بازی

استقلال و آلومینیوم اراک امروز در هفته نهم لیگ برتر از ساعت 16:30 در ورزشگاه شهدای شهرقدس به مصاف هم رفتند؛ استقلال با نتیجه درخشان 3-1 مقابل سبزپوشان آلومینیوم صدرنشین لیگ شد . از دقیقه 74 آلومینیوم 10 نفره بازی را ادامه داد و گلی هم دریافت نکرد. مثلت ویرانگر آسانی، منیر و کوشکی با سه گل در دقایق 17، 45+4 و 65 بلای جان شاگردان سید مجتبی حسینی شد.

استقلال(3)- آلومینیوم(1) | آبی ها بی رقیب در صدر جدول + خلاصه بازی
0 دقیقه

نورنیوز - گروه ورزشی : تیم تحت هدایت ‎ریکاردو ساپینتو که با سه پیروزی پیاپی پا به میدان گذاشته بود، در ورزشگاه شهدای شهر قدس از ساعت ۱۶:۳۰، نمایش منسجم و تماشاگرپسندی ارائه داد و با چهارمین برد متوالی خود نشان داد بحران هفته‌های ابتدای فصل را پشت سر گذاشته است. در سوی مقابل، ‎آلومینیوم اراک به سرمربیگری ‎مجتبی حسینی که در پنج بازی اخیرش بدون شکست و حتی بدون گل خورده بود، سرانجام با خطِ حمله زهردار استقلال مواجه شد و نخستین شکست خود را پس از هفته‌ها تجربه کرد.

خلاصه بازی:


بازی با مالکیت توپ استقلال آغاز شد؛ آبی‌پوشان از همان ابتدا با پرس سنگین و پاس‌های سریع، خط دفاع فشرده آلومینیوم را تحت فشار گذاشتند. این برتری در دقیقه ۱۷ به نتیجه رسید؛ ‎یاسر آسانی با حرکتی تکنیکی از سمت چپ وارد محوطه جریمه شد و با خطای یاسین جرجانی سرنگون شد تا داور، پیام حیدری، نقطه پنالتی را نشان دهد. خود آسانی پشت توپ ایستاد و با ضربه‌ای دقیق به گوشه دروازه، رکورد ۴۹۵ دقیقه کلین‌شیت را شکست و استقلال از حریف پیش افتاد.

پس از این گل، استقلالی‌ها حملات خود را ادامه دادند و با شوت‌های پیاپی ‎منیر الحدادی و علیرضا کوشکی تا آستانه زدن گل دوم پیش رفتند؛ هرچند واکنش‌های دیدنی دروازه‌بان آلومینیوم مانع از باز شدن دوباره دروازه شد. با این حال، در واپسین لحظات نیمه نخست، همکاری دیدنی ‎مهران احمدی و کوشکی از سمت چپ به ارسال دقیق منجر شد و منیر الحدادی با ضربه سری حساب‌شده، گل دوم استقلال را به ثمر رساند تا شاگردان ساپینتو با برتری دو بر صفر راهی رختکن شوند.

نیمه دوم اما با فشار شاگردان مجتبی حسینی آغاز شد. آن‌ها برای بازگشت به بازی پیش کشیده بودند و در دقیقه ۵۳ روی یک صحنه مشکوک در محوطه جریمه استقلال صاحب پنالتی شدند. رحمان جعفری با فریب حبیب فرعباسی توپ را به مرکز دروازه زد تا اختلاف به حداقل برسد و امیدهای اراکی‌ها زنده شود. فرعباسی روی این صحنه مصدوم شد و از زمین بازی بیرون رفت تا آنتونیو آدان وارد زمین شود.

پس از این گل، بازی برای دقایقی سرعت گرفت و استقلال با حملات خطرناک یاسر آسانی به دنبال بازگرداندن اختلاف دو گله بود. دو شوت پیاپی و فنی از آسانی، دروازه آلومینیوم را به لرزه درآورد اما واکنش‌های متوالی ‎محمد خلیفه اجازه نداد نتیجه تغییر کند. در نهایت در دقیقه ۶۵، روی ارسال بی‌نقص منیر الحدادی، این بار علیرضا کوشکی با یک چرخش سر دیدنی، توپ را به تیر مخالف فرستاد و گل سوم را به ثمر رساند تا استقلال بار دیگر اختلاف را افزایش دهد و عملاً تیر خلاص را بزند.

در ادامه مسابقه، استقلالی‌ها با کنترل هوشمندانه جریان بازی و استفاده از ضدحملات، مانع از فشار مجدد آلومینیوم شدند. یاسر آسانی با نفوذهای خطرناک و ارسال‌های دقیق خود بارها خط دفاعی حریف را به هم ریخت و داکنز نازون نیز پس از ورود به زمین چند موقعیت گلزنی داشت که با واکنش‌های به‌موقع خلیفه مهار شد.

در دقایق پایانی، آبی‌پوشان با حفظ تمرکز، نتیجه را مدیریت کردند و با برد سه بر یک به چهارمین پیروزی پیاپی خود رسیدند. این نتیجه استقلال را با ۱۶ امتیاز به صدر جدول رساند؛ در حالی که آلومینیوم با وجود نمایش قابل احترامش، چهارمین شکست فصل را تجربه کرد. هواداران استقلال نیز در پایان بازی با تشویق ممتد بازیکنان، از تیم‌شان به خاطر ارائه یکی از بهترین نمایش‌های فصل تقدیر کردند.

گل سوم آبی پوشان پایتخت!

ارسال زیبای منیر و ضربه علیرضا کوشکی که وارد دروازه شد دقیقه ۶۵

ساپینتو


اخراج رضا مرزبان دقیقه 74

آلومینیوم 10 نفره بازی میکند.


ورود آدان به زمین با مصدومیت فر عباسی


گل اول آلومینیوم از روی نقطه پنالتی بعد از بررسی VAR دقیقه ۵۲

توسط رحمان جعفری


گل دوم استقلال توسط منیر الحدادی دقیقه 45+3


حرکت دیدنی آسانی و التماس ساپینتو به داور برای دادن کارت زرد دقیقه ۲۶

گل اول استقلال از روی نقطه پنالتی دقیقه ۱۷


ترکیب استقلال برابر آلومینیوم
حبیب فرعباسی، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، مهران احمدی، منیر الحدادی، یاسر آسانی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان
ت
ارسال نظر