×
بین الملل
شناسه خبر : 254076
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 18:16
آمریکا طرح استقرار نیروی بین‌المللی در غزه را نهایی می‌کند

آکسیوس:

آمریکا طرح استقرار نیروی بین‌المللی در غزه را نهایی می‌کند

رسانه آمریکایی گزارش داد مقامات این کشور گفت‌وگوهای حساسی را با طیف وسیعی از کشورها در مورد ایجاد یک نیروی بین‌المللی برای استقرار در غزه انجام داده‌اند و طی چند هفته آینده طرحی را ارائه می‌دهند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و نقض آتش‌بس از سوی این رژیم، توافق صلح نوار غزه را شکننده کرده است اما استقرار نیروی بین‌المللی تثبیت‌کننده در این باریکه که در طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پیش‌بینی شده، سوالات سیاسی مهمی را برای اسرائیل، حماس و طرف‌هایی که اعزام نیرو را در نظر دارند، مطرح می‌کند.

پایگاه خبری «آکسیوس» در گزارشی به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: «فرماندهی مرکزی ایالات متحده رهبری تهیه پیش‌نویس طرح این نیرو را بر عهده دارد. این طرح شامل نیروهای فلسطینی که توسط ایالات متحده، مصر و اردن آموزش دیده و تایید صلاحیت می‌شوند، در کنار نیروهایی از کشورهای عربی و مسلمان است.»

این مقام آمریکایی همچنین افزود: «کشورهایی از جمله اندونزی، آذربایجان، مصر و ترکیه تمایل خود را برای مشارکت نیرو نشان داده‌اند. دیگران با توجه به وضعیت امنیتی آشفته در غزه، نگرانی‌هایی را با ایالات متحده مطرح کرده‌اند.»

یکی از منابع دخیل در این برنامه‌ریزی گفت: «اگر ما در غزه امنیت و حکومت قابل اعتمادی که اسرائیلی‌ها با آن موافق باشند، نداشته باشیم، در شرایطی خواهیم افتاد که اسرائیل دائما در حال حمله خواهد بود.»

آکسیوس در این گزارش افزود: «مقامات آمریکایی به شدت به دنبال جلوگیری از شروع دوباره جنگ هستند و نیروهای امنیتی عراق را بخش کلیدی این پازل می‌دانند اما نه بخشی که بتوان با عجله در مورد آن تصمیم گرفت.»

یک مقام ارشد آمریکایی به این پایگاه خبری گفت: «بهتر است آهسته حرکت کنیم و درست عمل کنیم زیرا قرار نیست شانس دوباره‌ای داشته باشیم.»

یک مقام ارشد اسرائیلی نیز گفت: «طرف آمریکایی ایده‌های خود را در مورد اندازه نیرو ارائه داد، در حالی‌که اسرائیلی‌ها تاکید کردند که اندازه نیرو بسیار کمتر از مشروعیت آن در نظر مردم محلی و تمایل به جنگ و کشتن در صورت نیاز اهمیت دارد.»

یک مقام آمریکایی هم اذعان کرد: «اسرائیلی‌ها عصبی و مردد هستند زیرا کنترل اوضاع را از دست داده و دیگر کارت‌هایشان را ندارند. ما به آنها گفتیم بیایید شرایط مناسب را ایجاد کنیم و ببینیم حماس جدی است یا خیر.»

آکسیوس تاکید کرد: «کشورهای کمی آماده‌اند تا نیروهای خود را برای جنگ اعزام کنند. با این حال، ترکیه آماده مشارکت است اما اسرائیل با هرگونه حضور نظامی ترکیه در غزه مخالف است. با این حال، ایالات متحده می‌خواهد ترکیه به همراه قطر و مصر، درگیر شود زیرا به گفته یک مقام آمریکایی، آنها را بهترین گزینه برای موافقت و رفتار حماس می‌داند.»

این مقام آمریکایی تاکید کرد: «ترکیه‌ای‌ها در دستیابی به توافق غزه بسیار مفید بودند و انتقاد نتانیاهو (نخست‌وزیر اسرائیل) از ترکیه بسیار غیرسازنده بوده است. ما از نگرانی‌های اسرائیل آگاه هستیم و در تلاشیم تا چیزی ایجاد کنیم که بتواند به ثبات دست یابد و هر ۲ طرف آن را قابل قبول بدانند.»

به‌طور کلی طبق گزارش آکسیوس مقامات آمریکایی و اسرائیلی در چنین شرایطی معتقدند: «همانطور که انتظار می‌رفت، حماس از آتش‌بس برای بازسازی و بازگرداندن کنترل خود بر غزه استفاده می‌کند.»

مقامات آمریکایی و اسرائیلی همچنین مدعی شدند: «حماس در ضعیف‌ترین نقطه خود در تقریبا ۲۰ سال گذشته قرار دارد و تحت فشار شدید کشورهای عربی و مسلمان برای کنار گذاشتن قدرت، خلع سلاح و همکاری با طرح صلح ترامپ است.»

یک مقام آمریکایی گفت: «مصر، قطر و ترکیه به ایالات متحده گفته‌اند که حماس می‌تواند با استقرار نیروهای امنیتی اسرائیل موافقت کند. بر اساس مذاکرات با حماس، میانجیگران فکر می‌کنند که این گروه با نظارت نیروهای امنیتی اسرائیل بر مرزها و احتمالا انجام ماموریت‌ها در داخل غزه موافقت خواهد کرد.»

آکسیوس در پایان این گزارش افزود: «مقامات آمریکایی می‌گویند که در روزهای اخیر در تهیه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که از نیروهای اسرائیل حمایت می‌کند و به عنوان یک حکم قانونی برای اجازه دادن به کشورها برای مشارکت نیرو استفاده می‌شود، پیشرفت قابل‌توجهی داشته‌اند.»

یکی دیگر از منابع دخیل در این طرح‌ها اذعان کرد: «بیشتر افرادی که تاریخچه این درگیری را می‌دانند، شانس زیادی برای موفقیت آن قائل نیستند. باید دیوانه باشید که شک نکنید. اما در عین حال، هیچکس نمی‌خواهد در طرف اشتباه دونالد ترامپ قرار بگیرد.»


نظرات

آخرین اخبار
"مسی اردنی" در کمین آرژانتین در جام جهانی
ابلاغ سریع‌تر مصوبه دستمزد کارگران
بایرن مونیخ برای سی و پنجمین بار قهرمان بوندس‌لیگا شد
هفته جدید بازار نفت شروع شد؛ رشد 4 دلاری در اولین دقایق
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: به زودی پاسخ دزدی دریایی ارتش آمریکا را می‌دهیم
تنگه هرمز از گذرگاه انرژی به ابزار قدرت تبدیل شد
پرتنش‌ترین جام جهانی تاریخ محصول ترامپ و کاخ سفید
اعتراف وزیر صهیونیست به نقش تل آویو در کشاندن آمریکا به جنگ با ایران
کره شمالی موشک بالستیک با کلاهک بارشی آزمایش کرد
مشاور سابق هسته‌ای کاخ سفید: ابزارهای آمریکا در برابر ایران محدود است
پوشش بیمه‌ای قیمت جدید داروی بیماران تالاسمی برقرار شد
قانون مالیات در مناطق آزاد صدای وزیر اقتصاد را هم درآورد!
نخست‌وزیر کانادا: روابط با آمریکا به «نقطه ضعف» تبدیل شده است
تحلیلگر اماراتی خواستار تعطیلی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه شد
رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است
جنگ و هزینه‌هایی که فراتر از مرزها می‌روند
هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها
عارف: ثبات قیمت جهانی سوخت به پایان تضمینی فشار علیه ایران بستگی دارد
تاج: دورنمای خوشی از جام جهانی فوتبال نمی‌بینم
مذاکره امارات برای دریافت پشتوانه مالی در بحبوحه جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه
تاکید وزیران خارجه ایران و و پاکستان بر صیانت از صلح و امنیت در منطقه
حمله به یک کشتی کانتینری ایران توسط نظامیان راهزن آمریکایی
آمریکا خوشبینانه وارد جنگ شد اما شکست خورد
ابرنفتکش ایران از محاصره آمریکا عبور کرد
برپایی تظاهرات اعتراضی در کریات‌شمونه
ترس اسرائیلی ها از پهپادی های حزب الله
سانچز: آغازگران جنگ باید نتانیاهو را مهار کنند
ترامپ مدعی توقیف یک کشتی ایرانی شد
گزارش سردار رادان از دستگیری عناصر سلطنت‌طلب و وطن‌فروش
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر: تحویل اورانیوم غنی شده منتفی است
اعلام جزئیات طرح جدید 10 بندی مدیریت تنگه هرمز
ریزش حمایت از ادامه جنگ علیه ایران از سوی صهیونیستها
شهروندان ژاپنی خواستار استعفای نخست وزیر کشورشان شدند
تالاب «شادگان» جان گرفت
حزب الله لبنان: در خاک سوریه حضور نداریم
اشتباهات راهبردی و محاسباتی دونالد ترامپ
پزشکیان: خون دختران شهید میناب پایمال نخواهد شد
کشته شدن 8 نفر در تیراندازی ایالت لوئیزیانا در آمریکا
یدالله موقن درگذشت
تاکید وزیر فرهنگ بر ضرورت وجود ستاد تبلیغات جنگ
زخمی شدن 3 دانشجو در تیراندازی آیووا
دعوت از ایرانیان خارج وداخل کشور برای ایجاد تحول در اقتصاد کشور
فاتح نبرد بزرگ لیگ برتر انگلیس مشخص شد
خداحافظی آمریکا با بنزین 3 دلاری
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از حمله به ایران
افزایش شدید قیمت سوخت در ایرلند
رایزنی شهباز شریف با پزشکیان/قدردانی پاکستان از مواضع سازنده ایران
اهدای نشان فداکاری اعطاییِ فرمانده شهید کل قوا به خانواده شهید امیر سپهبد موسوی
آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز به ایران التماس می‌کند
بازداشت عامل انتشار مطالب ضد نیروهای مدافع وطن