×
بین الملل
شناسه خبر : 254076
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 18:16
آمریکا طرح استقرار نیروی بین‌المللی در غزه را نهایی می‌کند

آکسیوس:

آمریکا طرح استقرار نیروی بین‌المللی در غزه را نهایی می‌کند

رسانه آمریکایی گزارش داد مقامات این کشور گفت‌وگوهای حساسی را با طیف وسیعی از کشورها در مورد ایجاد یک نیروی بین‌المللی برای استقرار در غزه انجام داده‌اند و طی چند هفته آینده طرحی را ارائه می‌دهند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و نقض آتش‌بس از سوی این رژیم، توافق صلح نوار غزه را شکننده کرده است اما استقرار نیروی بین‌المللی تثبیت‌کننده در این باریکه که در طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پیش‌بینی شده، سوالات سیاسی مهمی را برای اسرائیل، حماس و طرف‌هایی که اعزام نیرو را در نظر دارند، مطرح می‌کند.

پایگاه خبری «آکسیوس» در گزارشی به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: «فرماندهی مرکزی ایالات متحده رهبری تهیه پیش‌نویس طرح این نیرو را بر عهده دارد. این طرح شامل نیروهای فلسطینی که توسط ایالات متحده، مصر و اردن آموزش دیده و تایید صلاحیت می‌شوند، در کنار نیروهایی از کشورهای عربی و مسلمان است.»

این مقام آمریکایی همچنین افزود: «کشورهایی از جمله اندونزی، آذربایجان، مصر و ترکیه تمایل خود را برای مشارکت نیرو نشان داده‌اند. دیگران با توجه به وضعیت امنیتی آشفته در غزه، نگرانی‌هایی را با ایالات متحده مطرح کرده‌اند.»

یکی از منابع دخیل در این برنامه‌ریزی گفت: «اگر ما در غزه امنیت و حکومت قابل اعتمادی که اسرائیلی‌ها با آن موافق باشند، نداشته باشیم، در شرایطی خواهیم افتاد که اسرائیل دائما در حال حمله خواهد بود.»

آکسیوس در این گزارش افزود: «مقامات آمریکایی به شدت به دنبال جلوگیری از شروع دوباره جنگ هستند و نیروهای امنیتی عراق را بخش کلیدی این پازل می‌دانند اما نه بخشی که بتوان با عجله در مورد آن تصمیم گرفت.»

یک مقام ارشد آمریکایی به این پایگاه خبری گفت: «بهتر است آهسته حرکت کنیم و درست عمل کنیم زیرا قرار نیست شانس دوباره‌ای داشته باشیم.»

یک مقام ارشد اسرائیلی نیز گفت: «طرف آمریکایی ایده‌های خود را در مورد اندازه نیرو ارائه داد، در حالی‌که اسرائیلی‌ها تاکید کردند که اندازه نیرو بسیار کمتر از مشروعیت آن در نظر مردم محلی و تمایل به جنگ و کشتن در صورت نیاز اهمیت دارد.»

یک مقام آمریکایی هم اذعان کرد: «اسرائیلی‌ها عصبی و مردد هستند زیرا کنترل اوضاع را از دست داده و دیگر کارت‌هایشان را ندارند. ما به آنها گفتیم بیایید شرایط مناسب را ایجاد کنیم و ببینیم حماس جدی است یا خیر.»

آکسیوس تاکید کرد: «کشورهای کمی آماده‌اند تا نیروهای خود را برای جنگ اعزام کنند. با این حال، ترکیه آماده مشارکت است اما اسرائیل با هرگونه حضور نظامی ترکیه در غزه مخالف است. با این حال، ایالات متحده می‌خواهد ترکیه به همراه قطر و مصر، درگیر شود زیرا به گفته یک مقام آمریکایی، آنها را بهترین گزینه برای موافقت و رفتار حماس می‌داند.»

این مقام آمریکایی تاکید کرد: «ترکیه‌ای‌ها در دستیابی به توافق غزه بسیار مفید بودند و انتقاد نتانیاهو (نخست‌وزیر اسرائیل) از ترکیه بسیار غیرسازنده بوده است. ما از نگرانی‌های اسرائیل آگاه هستیم و در تلاشیم تا چیزی ایجاد کنیم که بتواند به ثبات دست یابد و هر ۲ طرف آن را قابل قبول بدانند.»

به‌طور کلی طبق گزارش آکسیوس مقامات آمریکایی و اسرائیلی در چنین شرایطی معتقدند: «همانطور که انتظار می‌رفت، حماس از آتش‌بس برای بازسازی و بازگرداندن کنترل خود بر غزه استفاده می‌کند.»

مقامات آمریکایی و اسرائیلی همچنین مدعی شدند: «حماس در ضعیف‌ترین نقطه خود در تقریبا ۲۰ سال گذشته قرار دارد و تحت فشار شدید کشورهای عربی و مسلمان برای کنار گذاشتن قدرت، خلع سلاح و همکاری با طرح صلح ترامپ است.»

یک مقام آمریکایی گفت: «مصر، قطر و ترکیه به ایالات متحده گفته‌اند که حماس می‌تواند با استقرار نیروهای امنیتی اسرائیل موافقت کند. بر اساس مذاکرات با حماس، میانجیگران فکر می‌کنند که این گروه با نظارت نیروهای امنیتی اسرائیل بر مرزها و احتمالا انجام ماموریت‌ها در داخل غزه موافقت خواهد کرد.»

آکسیوس در پایان این گزارش افزود: «مقامات آمریکایی می‌گویند که در روزهای اخیر در تهیه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که از نیروهای اسرائیل حمایت می‌کند و به عنوان یک حکم قانونی برای اجازه دادن به کشورها برای مشارکت نیرو استفاده می‌شود، پیشرفت قابل‌توجهی داشته‌اند.»

یکی دیگر از منابع دخیل در این طرح‌ها اذعان کرد: «بیشتر افرادی که تاریخچه این درگیری را می‌دانند، شانس زیادی برای موفقیت آن قائل نیستند. باید دیوانه باشید که شک نکنید. اما در عین حال، هیچکس نمی‌خواهد در طرف اشتباه دونالد ترامپ قرار بگیرد.»


نظرات

آخرین اخبار
دستگیری افراد مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
گدعون ساعر اعتراف کرد: شلیک 5000 هزار پرتابه از لبنان به اراضی اشغالی
تاکنون چند مرکز علمی و دانشگاه در کشور خسارت دیده است؟
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به یک شهر بازی در اصفهان و 4 نقطه در قم
واهمه آمریکا از سیستم دریافت عوارض برای تنگه هرمز
ایران بیش از هر زمانی بر تنگه هرمز مسلط است
حمله به خارگ تلفات نیروهای آمریکایی را افزایش می‌دهد
رسانه‌های فرانسوی: ترامپ در تله‌ای استراتژیک گرفتار شده است
«نه» رسای مردم امریکا به پادشاهی که تشنه نفت ایران است
انتقاد جمهوری‌خواهان از میزان جنگ‌طلبی گراهام
عبور 2 کشتی تجاری چین با مجوز ایران از هرمز
مقتدی صدر برای تظاهرات سراسری در عراق فراخوان داد
گزافه‌گویی‌های جدید ترامپ !
بوستان جنگلی سرخه‌حصار تاپایان جنگ تعطیل می‌ماند
ترخیص مواد غذایی فاسدشدنی تسریع شود
امیرحاتمی: راه مقدس با خون پاک فرمانده دریادل مستحکم‌تر ادامه دارد
فعالیت سامانه بارشی در استان تهران
بیروت: دستی که به تهدید علیه صلح داخلی دراز شود، قطع خواهد شد
افزایش بی‌سابقه قیمت نفت/ رشد قیمت تا چه زمانی ادامه دارد؟
اعلام جدیدترین آمار شهدا؛ چند خانم تاکنون شهید شده‌اند؟
چه خبر از مرحله چهارم کالابرگ؟
کرملین: کمک به کوبا را وظیفه خود می‌دانیم
پاک‌نژاد: مردم نگران تأمین سوخت نباشند
ایران در حال اعمال حق غیرقابل انکار خود در زمینه دفاع مشروع است
هدف‌گیری آواکس، ضربه‌ راهبردی و جدی ایران علیه واشنگتن
جاده چالوس یکطرفه شد
موضع گیری روسیه در خصوص درگیری ها در منطقه
حماس از کشتار روزانه مردم غزه با وجود آتش‌بس خبر داد
بانک مرکزی: نرخ تورم سالانه به 48.3 درصد رسید
فرازِ سرخِ این شاهنامه، با این کوچ‌ها رنگ نمی‌بازد
تنگه هرمز به اهرم مهم ایران در معادلات انرژی و اقتصاد جهانی تبدیل شده است
حمله به خبرنگاران و دانشگاه‌ها عبور از خطوط انسانی و حقوقی است
بیانیه اتاق بازرگانی در حمایت از دفاع ملت ایران و صیانت از حاکمیت ملی
اسپانیا حریم هوایی خود را به روی جنگنده‌های آمریکایی بست
صهیونیسم در تلاش است آثار اسلام و مسیحیت را از بین ببرد
سفارت ایران در لبنان بدون وقفه به فعالیت خود ادامه می‌دهد
مصر برای صرفه‌جویی در انرژی محدودیت‌های جدید اعمال کرد
میزان حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در سال 1405 اعلام شد
تمدید مهلت ثبت و ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی زمستان 1404 و بهار 1405
بازگشایی بازار سهام منوط به بررسی شرایط و تصویب شورای عالی بورس است
وزارت دفاع: امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس برقرار است
ترخیص کافی برنج و منطقی‌تر شدن قیمت‌ها در بازار
شرایط جنگی نباید خللی در اجرای صحیح قوانین ایجاد کند
قالیباف: دنیا اثرات درخشان شهید تنگسیری را در تنگه هرمز می‌بیند
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
رهبر انقلاب: شهادت فرزند دلیر تنگستان، سند افتخاری عظیم محسوب می‌شود
مشکل چک‌های برگشتی و انسداد حساب‌ها به‌زودی حل می‌شود
حمله پهپادی به ایستگاه رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات
دو زخم ماندگار از این 5 کشور عربی در حافظه ایرانیان
هاآرتص: معاون ترامپ خواهان پایان فوری جنگ با ایران است