×
بین الملل
شناسه خبر : 254076
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 18:16
آمریکا طرح استقرار نیروی بین‌المللی در غزه را نهایی می‌کند

آکسیوس:

آمریکا طرح استقرار نیروی بین‌المللی در غزه را نهایی می‌کند

رسانه آمریکایی گزارش داد مقامات این کشور گفت‌وگوهای حساسی را با طیف وسیعی از کشورها در مورد ایجاد یک نیروی بین‌المللی برای استقرار در غزه انجام داده‌اند و طی چند هفته آینده طرحی را ارائه می‌دهند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و نقض آتش‌بس از سوی این رژیم، توافق صلح نوار غزه را شکننده کرده است اما استقرار نیروی بین‌المللی تثبیت‌کننده در این باریکه که در طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پیش‌بینی شده، سوالات سیاسی مهمی را برای اسرائیل، حماس و طرف‌هایی که اعزام نیرو را در نظر دارند، مطرح می‌کند.

پایگاه خبری «آکسیوس» در گزارشی به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: «فرماندهی مرکزی ایالات متحده رهبری تهیه پیش‌نویس طرح این نیرو را بر عهده دارد. این طرح شامل نیروهای فلسطینی که توسط ایالات متحده، مصر و اردن آموزش دیده و تایید صلاحیت می‌شوند، در کنار نیروهایی از کشورهای عربی و مسلمان است.»

این مقام آمریکایی همچنین افزود: «کشورهایی از جمله اندونزی، آذربایجان، مصر و ترکیه تمایل خود را برای مشارکت نیرو نشان داده‌اند. دیگران با توجه به وضعیت امنیتی آشفته در غزه، نگرانی‌هایی را با ایالات متحده مطرح کرده‌اند.»

یکی از منابع دخیل در این برنامه‌ریزی گفت: «اگر ما در غزه امنیت و حکومت قابل اعتمادی که اسرائیلی‌ها با آن موافق باشند، نداشته باشیم، در شرایطی خواهیم افتاد که اسرائیل دائما در حال حمله خواهد بود.»

آکسیوس در این گزارش افزود: «مقامات آمریکایی به شدت به دنبال جلوگیری از شروع دوباره جنگ هستند و نیروهای امنیتی عراق را بخش کلیدی این پازل می‌دانند اما نه بخشی که بتوان با عجله در مورد آن تصمیم گرفت.»

یک مقام ارشد آمریکایی به این پایگاه خبری گفت: «بهتر است آهسته حرکت کنیم و درست عمل کنیم زیرا قرار نیست شانس دوباره‌ای داشته باشیم.»

یک مقام ارشد اسرائیلی نیز گفت: «طرف آمریکایی ایده‌های خود را در مورد اندازه نیرو ارائه داد، در حالی‌که اسرائیلی‌ها تاکید کردند که اندازه نیرو بسیار کمتر از مشروعیت آن در نظر مردم محلی و تمایل به جنگ و کشتن در صورت نیاز اهمیت دارد.»

یک مقام آمریکایی هم اذعان کرد: «اسرائیلی‌ها عصبی و مردد هستند زیرا کنترل اوضاع را از دست داده و دیگر کارت‌هایشان را ندارند. ما به آنها گفتیم بیایید شرایط مناسب را ایجاد کنیم و ببینیم حماس جدی است یا خیر.»

آکسیوس تاکید کرد: «کشورهای کمی آماده‌اند تا نیروهای خود را برای جنگ اعزام کنند. با این حال، ترکیه آماده مشارکت است اما اسرائیل با هرگونه حضور نظامی ترکیه در غزه مخالف است. با این حال، ایالات متحده می‌خواهد ترکیه به همراه قطر و مصر، درگیر شود زیرا به گفته یک مقام آمریکایی، آنها را بهترین گزینه برای موافقت و رفتار حماس می‌داند.»

این مقام آمریکایی تاکید کرد: «ترکیه‌ای‌ها در دستیابی به توافق غزه بسیار مفید بودند و انتقاد نتانیاهو (نخست‌وزیر اسرائیل) از ترکیه بسیار غیرسازنده بوده است. ما از نگرانی‌های اسرائیل آگاه هستیم و در تلاشیم تا چیزی ایجاد کنیم که بتواند به ثبات دست یابد و هر ۲ طرف آن را قابل قبول بدانند.»

به‌طور کلی طبق گزارش آکسیوس مقامات آمریکایی و اسرائیلی در چنین شرایطی معتقدند: «همانطور که انتظار می‌رفت، حماس از آتش‌بس برای بازسازی و بازگرداندن کنترل خود بر غزه استفاده می‌کند.»

مقامات آمریکایی و اسرائیلی همچنین مدعی شدند: «حماس در ضعیف‌ترین نقطه خود در تقریبا ۲۰ سال گذشته قرار دارد و تحت فشار شدید کشورهای عربی و مسلمان برای کنار گذاشتن قدرت، خلع سلاح و همکاری با طرح صلح ترامپ است.»

یک مقام آمریکایی گفت: «مصر، قطر و ترکیه به ایالات متحده گفته‌اند که حماس می‌تواند با استقرار نیروهای امنیتی اسرائیل موافقت کند. بر اساس مذاکرات با حماس، میانجیگران فکر می‌کنند که این گروه با نظارت نیروهای امنیتی اسرائیل بر مرزها و احتمالا انجام ماموریت‌ها در داخل غزه موافقت خواهد کرد.»

آکسیوس در پایان این گزارش افزود: «مقامات آمریکایی می‌گویند که در روزهای اخیر در تهیه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که از نیروهای اسرائیل حمایت می‌کند و به عنوان یک حکم قانونی برای اجازه دادن به کشورها برای مشارکت نیرو استفاده می‌شود، پیشرفت قابل‌توجهی داشته‌اند.»

یکی دیگر از منابع دخیل در این طرح‌ها اذعان کرد: «بیشتر افرادی که تاریخچه این درگیری را می‌دانند، شانس زیادی برای موفقیت آن قائل نیستند. باید دیوانه باشید که شک نکنید. اما در عین حال، هیچکس نمی‌خواهد در طرف اشتباه دونالد ترامپ قرار بگیرد.»


نظرات

آخرین اخبار
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است
53 درصد آمریکایی‌ها از افزایش هزینه‌ها در دولت ترامپ می‌گویند
نتانیاهو: اشغال الشقیف بخشی از سیاست اسرائیل است!
آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مازندران