×
حوادث
شناسه خبر : 253970
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 10:24
200 سال زندان برای اعضای باند قاچاق سوخت در کرمان

200 سال زندان برای اعضای باند قاچاق سوخت در کرمان

رئیس کل دادگستری استان کرمان از صدور احکام قطعی برای 15 عضو باند بزرگ قاچاق سوخت در جنوب استان خبر داد و گفت: متهمان این پرونده در مجموع به بیش از 200 سال زندان، جزای نقدی معادل یا چند برابر ارزش سوخت قاچاق، و ضبط اموال نامشروع از جمله طلا، سکه، ارز، خودرو و املاک محکوم شده‌اند.

نورنیوز- گروه حوادث: حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در تشریح جزئیات این خبر افزود: در این پرونده ۷۹۳ قطعه سکه (شامل ۷۳۸ سکه تمام، ۲۶ نیم سکه و ۲۹ ربع سکه)، ۳۳۵۰ دلار و بیش از یک کیلوگرم طلا در قالب رشا و ارتشا در بین افراد دست به دست شده که تمامی این موارد به دلیل تحصیل از راه قاچاق و ارتشا به نفع دولت ضبط شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در این پرونده چهار قبضه سلاح نیز کشف و توقیف شده، گفت: غیر از اقلام و سکه‌های طلا که در ابتدای امر در این پرونده کشف و پس از بررسی‌های تخصصی به نفع دولت ضبط شده، از محکومان این پرونده چهار دستگاه خودرو، سه واحد مسکونی ویلایی، یک واحد آپارتمان در یکی از استان‌های همجوار و سه قطعه زمین نیز که با اخذ رشوه به دست آورده بودند؛ کشف و ضبط شده است.

حمیدی با اشاره به اینکه اقدامات این باند سازمان یافته در طول سه سال ادامه داشته، بیان کرد: ارزش سوخت قاچاق شده از سوی این افراد بیش از  شش هزار و ۲۳ میلیارد و ۳۱۱ میلیون ریال بوده که براساس احکام صادره از سوی دادگاه، این افراد به بیش از ۱۹ هزار و ۳۰۵ میلیارد و ۷۲۴ میلیون ریال جزای نقدی و پرداخت معادل و یا چند برابر ارزش سوخت قاچاق شده (متناسب با اقدامات مجرمانه خود) محکوم شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان از تلاش‌های شبانه روزی قاضی که کار رسیدگی به این پرونده بزرگ را بر عهده داشته، تقدیر کرد و یادآور شد: در بررسی‌های دقیق اطلاعاتی و قضائی، قاچاق مجموعا ۳۰ میلیون و ۳۰ هزار و ۶۵۰ لیتر سوخت در این پرونده به اثبات رسیده است .

وی اظهار کرد: این پرونده درباره دو متهم برای تکمیل تحقیقات مفتوح است و احکام سایر محکومان آن صادر شده است.

حمیدی با تشریح روند شناسایی این باند نیز گفت: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر فساد تعدادی از مسئولان شرکت نفت، کارمندان و کارشناسان اداره صمت جنوب استان و جایگاه‌داران سوخت در بحث اخذ رشوه و قاچاق مواد سوختی، تحقیقات قضایی در ارتباط با این موضوع انجام شد.

وی از اقدامات سازمان اطلاعات سپاه در شناسایی و کشف این قاچاق بزرگ تقدیر کرد و ادامه داد: در این پرونده رئیس وقت اداره صمت رودبار جنوب، رئیس وقت شرکت ملی نفت کهنوج، رئیس وقت شرکت ملی نفت جیرفت، چند نفر از کارمندان شرکت نفت کهنوج، چند نفر از کارمندان شرکت نفت جیرفت و یکی از کارمندان اداره صمت جنوب کرمان، تعدادی از جایگاه‌داران سوخت و چند نفر از پیمانکاران مرتبط با این افراد محکوم شده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان در شامگاه چهارشنبه هفتم آبان، حمیدی بیان کرد:  براساس آمار موجود، پس از دستگیری اعضای این باند، قاچاق سوخت در جنوب استان به میزان چشمگیری کاهش داشته است.


اخبار مرتبط
کشف شبکه قاچاق 4 میلیارد لیتر سوخت با گردش مالی 167 همت
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 10:46
کشف شبکه قاچاق 4 میلیارد لیتر سوخت با گردش مالی 167 همت
بزرگ‌ترین باند سازمان‌یافته قاچاق کلان سوخت کشور با گردش مالی 167 همت و قاچاق 4 میلیارد لیتر سوخت در هرمزگان، پس از دو سال رصد اطلاعاتی شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند.
توقیف کامیون حامل 26 هزار لیتر سوخت قاچاق در هیرمند
جمعه 1404/08/09 ساعت 11:41
توقیف کامیون حامل 26 هزار لیتر سوخت قاچاق در هیرمند
جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف 26 هزار و 788 لیتر سوخت قاچاق در هیرمند خبر داد و اعلام کرد کامیون حامل سوخت توقیف و راننده متخلف دستگیر شد.
85 سال زندان برای اعضای باند قاچاق سوخت
جمعه 1404/07/25 ساعت 10:11
85 سال زندان برای اعضای باند قاچاق سوخت
دادگستری هرمزگان 17 عضو شبکه سازمان‌یافته سرقت از خط لوله نفتی بندر شهید رجایی را به 5 سال زندان، جریمه 5000 میلیارد ریالی و 2 سال تبعید به نقاط مختلف کشور محکوم کرد. این باند با انشعاب غیرقانونی، سوخت را قاچاق می‌کردند.
بزرگ‌ترین شبکه قاچاق سوخت شمال کشور  متلاشی شد
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 14:42
بزرگ‌ترین شبکه قاچاق سوخت شمال کشور متلاشی شد
روابط عمومی سپاه کربلا مازندران اعلام کرد: با اقدامات اطلاعاتی و فنی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه، یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های قاچاق فرآورده‌های نفتی شمال کشور با بیش از 2 میلیون لیتر گازوئیل قاچاق شناسایی و با هماهنگی دستگاه قضایی متلاشی شد.
نظرات

آخرین اخبار
صنعت نفت آبادان 1-2 چادرملو اردکان/ پایان شیرین برای یزدی‌ها
پیشروی یمنی‌ها؛ سناریوی کابوس‌وار برای عربستان
تصویربرداری «ده پهلوان» حسن فتحی آغاز شد
یمن از موضع بریکس درباره صلح استقبال کرد
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 22 شهریور 1405
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
گزارش تصویری| سفر رئیس‌جمهور به هند برای شرکت در اجلاس بریکس
تأکید صنعا بر تامین امنیت کشتیرانی
دیدار رئیس‌جمهور با ولیعهد ابوظبی در چه شرایطی برگزار شد؟
حملات هوایی عربستان به 7 استان یمن؛ 129 حمله در 48 ساعت
تحولاتی در مسیر یک تحول!
زلنسکی: اوکراین با کمبود موشک پاتریوت روبه‌روست
ترافیک 7 کیلومتری در خروجی مرزن‌آباد
جدول برنامه خاموشی فارس فردا 22 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
73 کشتی در 2 روز از باب‌المندب عبور کردند
فراخوان جشن پیروزی انصارالله در تهران
تازه‌ترین رایزنی ایران و عمان درباره تحولات منطقه
تعیین تکلیف 4 پرونده کثیرالشاکی کلاهبرداری
رئیس‌جمهور ایرلند خطاب به ترامپ: عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی قابل‌قبول نیست
نورویدئو | هرمز ورق را برگرداند ؛ آمریکا در محاصره ابتکار ایران
رئیس کل دادگستری استان تهران: پیگیری حقوقی جنایات جنگی ادامه دارد
طرح صهیونیست‌ها برای مهار ترکیه
وزیر ارتباطات: محدودیت‌های IPv6 تعیین تکلیف شود
فارن افرز: ضرورت بازنگری سیاست‌های آمریکایی در قبال ایران
تعویق مذاکرات لبنان و اسرائیل؛ دیدار سفیران دو طرف در واشنگتن
قطر خواهان پایان مصونیت رژیم صهیونیستی از مجازات شد
وعده 5 هزار دلاری ترامپ برای انتخابات
چکونه فرایبورگ در بوندسلیگا شاخ شد؟
ناتوانی چلسی و لیورپول در کسب پیروزی در هفته چهارم
جاده چالوس به سمت شمال بسته شد
ذخایر موشک‌های رهگیر؛ پاشنه آشیل صهیونیست‌ها
ادعای ترامپ درباره سلاح‌های لیزری آمریکا
آیت‌الله فاضل:حوزه راه امام و رهبر شهید را ادامه دهد
آتش‌سوزی مشکوک در انبار مهمات بلغارستان
اینفانتینو: با شعار «فوتبال برای همه» می‌آیم + فیلم
31 استان ملزم به برگزاری رویداد ملی شدند
واکنش بحرین به نشست احتمالی تنگه هرمز
چرا نشست صلاله مهم است؟
آماده‌باش کامل صهیونیست‌ها در آستانه سال نو عبری
وزیر نیرو: مردم پای مدیریت مصرف ایستادند
ایران و عراق درباره سکوهای پهپادی تحقیق می‌کنند
نخست‌وزیر مالزی بر تعیین متجاوز در مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کرد
210 اسیر یمنی آزاد شدند و وارد صنعا شدند
حمایت وزیر خارجه انگلیس از عربستان پس از پاسخ انصارالله یمن
ورزش ایران در هیأت اجرایی انجمن همبستگی کشورهای اسلامی
آتش‌سوزی مرگبار در زندان کوبانی؛ 7 زندانی کشته شدند
سارق پابنددار حین سرقت در دماوند دستگیر شد
غریب‌آبادی: بیانیه بریکس حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کرد
سخنگوی دولت: اصلاح مصرف انرژی فقط با تغییر قیمت‌ها نیست
هشدار صنعا درباره تغییر معادله علیه عربستان