×
بین الملل
شناسه خبر : 253966
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 10:27
ترامپ: دیدار با شی جین‌پینگ نمره 12 از 10 گرفت

ترامپ: دیدار با شی جین‌پینگ نمره 12 از 10 گرفت

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از همکاری با چین درباره اوکراین خبر داد و دیدارش با شی جین‌پینگ را نمره 12 از 10 توصیف کرد. او همچنین از آتش‌بس دوباره در غزه، گفتگوهای هسته‌ای با روسیه و ناکامی در تماس با رهبر کره شمالی سخن گفت.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا گفت: من با رئیس‌جمهور چین درباره اوکراین همکاری خواهم کرد تا به توافقی برسیم و درباره مسئله تایوان صحبتی نکرده‌ایم.

به نقل از رویترز، او گفت: غزه دوباره به آتش‌بس بازگشته است.

ترامپ افزود: من در آوریل آینده از چین دیدار خواهم کرد و رئیس‌جمهور چین نیز پس از آن به آمریکا سفر خواهد کرد.

او گفت: نتوانستم با رهبر کره شمالی صحبت کنم زیرا مشغول بودم.

ترامپ گفت: ما در حال حاضر گفتگوهایی با روسیه درباره خلع سلاح هسته‌ای انجام می‌دهیم.

او افزود: محل‌های آزمایش هسته‌ای بعداً مشخص خواهند شد.

ترامپ ادامه داد:  دیدار با رئیس‌جمهور چین موفقیت بزرگی بود. اگر بخواهیم از مقیاس ۱ تا ۱۰ استفاده کنیم، دیدار با رئیس‌جمهور چین نمره ۱۲ بود.

او گفت: تعرفه فنتانیل بر واردات از چین از ۲۰٪ به ۱۰٪ کاهش خواهد یافت.

رئیس جمهور آمریکا پس از دیدار با همتای چینی خود که آن را «فوق‌العاده» توصیف کرده است، تعرفه فنتانیل بر چین را به ۱۰ درصد کاهش داد.  

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز (پنج‌شنبه) در شهر بوسان کره جنوبی با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین دیدار کرد؛ دیداری که انتظار می‌رفت محور آن تجارت میان دو اقتصاد بزرگ جهان باشد.

رئیس‌جمهور آمریکا در این دیدار، ضمن ابراز خرسندی از دیدار با رئیس‌جمهور چین گفت: افتخار بزرگی‌ است که در کنار دوستی قدیمی باشم. رئیس‌جمهور چین شخصیتی بسیار برجسته و محترم است.

ترامپ پیش از این، به‌عنوان اقدامی برای مهار جریان مواد شیمیایی مورد نیاز برای تولید فنتانیل به ایالات متحده، تعرفه 20 درصدی بر کالاهای چینی وضع کرده بود.

او پس از ترک کره جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای ایر فورس وان، تصمیم خود برای کاهش تعرفه‌ها به 10 درصد را اعلام کرد و گفت: من معتقدم که او برای جلوگیری از مرگ و میر ناشی از آن بسیار سخت تلاش خواهد کرد.

به نوشته هندوستان تایمز، این دو رهبر در حاشیه اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (APEC) در بوسان با یکدیگر دیدار کردند. ترامپ همچنین گفت که اختلاف بین چین و ایالات متحده حل و فصل شده است.

رئیس جمهور آمریکا علاوه‌براین، تاکید کرد که توافق با چین در مورد عرضه عناصر خاکی کمیاب حیاتی، یک توافق قابل تمدید یک ساله است.

ترامپ به خبرنگاران گفت: تمام مسائل مربوط به عناصر خاکی کمیاب حل و فصل شده است و این برای جهان است.

 او خاطر نشان کرد که این توافق سالانه مورد مذاکره مجدد قرار خواهد گرفت.

ترامپ در ادامه از سفر به چین و دیدار مجدد با شی جین‌پینگ خبر داد و گفت: «در آوریل به چین خواهم رفت، شی هم مدتی بعد به اینجا خواهد آمد.» 

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین از گفت‌وگویی مفصل با شی درباره بحران اوکراین خبر داد و اظهار داشت: «مدت زیادی درباره اوکراین صحبت کردیم. با هم تلاش خواهیم کرد کاری انجام دهیم.»  

وی افزود: «هر دو طرف درگیر جنگ هستند و گاهی باید گذاشت بجنگند، دیوانه‌کننده است. شی در موضوع اوکراین به ما کمک خواهد کرد، اما کار زیادی نمی‌توانیم انجام دهیم.»

ترامپ در واکنش به آزمایش‌های هسته‌ای سایر کشورها، گفت که ایالات متحده با وجود داشتن بیشترین زرادخانه هسته‌ای، آزمایش انجام نمی‌دهد و اکنون زمان مناسبی برای آغاز آن است.  

او گفت: «همه دارند آزمایش هسته‌ای انجام می‌دهند، ما بیشتر از همه سلاح هسته‌ای داریم اما آزمایش نمی‌کنیم. فکر می‌کنم مناسب است ما هم آزمایش را شروع کنیم، چون دیگران هم دارند آزمایش می‌کنند.»

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به نقض آتش‌بس در غزه توسط رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که آتش‌بس همچنان پابرجاست.  

او گفت: «یک سرباز اسرائیلی کشته شد و آن‌ها اقدام تلافی‌جویانه انجام دادند. آتش‌بس همچنان برقرار است.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین دیدار با رئیس‌جمهور چین را بسیار موفق ارزیابی کرد و گفت: «در مقیاس صفر تا ۱۰، دیدار با شی، ۱۲ بود.»


نظرات

آخرین اخبار
پرداخت 1130 میلیارد تومان به چایکاران
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 9 خرداد 1405+ جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 9 خرداد 1405 / افت 2 هزار تومانی دلار
زخمی شدن 5 آمریکایی در حمله موشکی ایران به پایگاه علی السالم
بازار نفت کاهشی شد؛ معامله‌گران در انتظار سیگنال‌های رسمی ماندند
چالوس وآزادراه تهران–شمال یکطرفه شد
نوراینفو | علائم و درمان گرمازدگی
بنزین و گاز گران نمی‌شوند؛ مدل جدید دولت برای کاهش مصرف انرژی چیست؟
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ تحریم‌های جدید آمریکاهمزمان باادامه محاصره دریایی
گرانی مصالح مدرسه‌سازی را دشوار کرد
واردات 300 مگاوات برق از ترکمنستان و ارمنستان در اوج بار تابستان
هشدار مجلس درباره گرانی بلیت پروازها
امکان سفر قسطی با «کارت سفر» برای مردم فراهم می شود
اتصال سامانه فروش بلیت قطار به پایگاه اطلاعات هویتی کشور
دستگیری متهم به جاسوسی در تهران
شروع ماموریت والیبالیست‌های ایران در برزیل
جزئیات برگزاری دوباره کنسرت‌ها تا قبل از محرم ؛ حمایت مالی از اجراها در دستور کار
نورنما | کشف لاشه هواگرد منهدم شده در قشم
رکورد تاریخی بورس ایران؛ برای نخستین بار حتی یک سهم منفی هم نبود
جام جهانی 2026؛ چرا فرانسه یکی از اصلی‌ترین مدعیان قهرمانی است؟
تهران صدرنشین کم‌بارشی کشور شد
صدای انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان امروز شنیده می‌شود
فرونشست زمین به 300 دشت کشور رسید؛ اضافه‌برداشت، چالش اول آب ایران
تخفیف 30 درصدی قبض برق برای مشترکان کم‌مصرف
با صرفه جویی 10 درصدی مصرف برق تخفیف 30 درصدی پاداش بگیرید
چرا خوردن توت درخت‌های کنار خیابان خطرناک است؟
تفاوت اخراج موجه و غیرموجه کارگر چیست؟
قطر: ترافیک تنگه هرمز 80 درصد کاهش یافت
بیانیه پنتاگون درباره نشست نظامی لبنان و اسرائیل
پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 9 خرداد 1405/ نبض بازارهای مالی به مذاکرات گره خورد
گودرزی باردیگر سخنگوی هیات رئیسه مجلس شد
زمان کنکور سراسری 1405 اعلام شد/ آزمون کارشناسی ارشد 18 و 19 تیر برگزار می‌شود
حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام؛ سه نفر کشته شدند
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول قرار دارد
قیمت گوشت قرمز امروز 9 خرداد 1405 + جدول
شوک بزرگ به بازنشستگان و کارگران ؛ آیا بیمه کارگران دولتی می‌شود؟ + جزئیات تغییرات
هشدار روسیه به غرب درباره پیامدهای جنگ اوکراین
پاکستان: به توافق ابراهیم نمی‌پیوندیم
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 9 خرداد 1405 / معاملات هفتگی اونس با خوش‌بینی سیاسی بسته شد
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز + پیش‌پرداخت، موعد تحویل و مدل‌ها
حمله به چاه آب در اردوگاه فلسطینی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 9خرداد 1405 + جدول
شلیک 8 موشک از جنوب لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال بازگشایی شد
فشار جدید در پارلمان عراق برای خروج نیروهای آمریکایی
جزئیات شکست مذاکرات لبنان و اسرائیل در پنتاگون؛ مخالفت تل‌آویو با آتش‌بس
درس‌هایی از آتش‌بس غزه برای ایران
راز کبودی دست های ترامپ فاش شد!
واکنش تند رئیس‌جمهور برزیل به تصمیم جنجالی واشنگتن
چرخه بحران دیپلماسی و بازتولید عملیات تاکتیکی