×
بین الملل
شناسه خبر : 253948
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 09:18
صدور مجوز ساخت نخستین زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی از سوی ترامپ

صدور مجوز ساخت نخستین زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی از سوی ترامپ

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مجوز ساخت نخستین زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی را صادر کرد. این اقدام نقطه عطفی در همکاری دفاعی دو کشور و بخشی از توافق گسترده اقتصادی و انرژی میان واشنگتن و سئول محسوب می‌شود که شامل خرید نفت، گاز و سرمایه‌گذاری چند صد میلیارد دلاری است.

نورنیوز-گروه بین الملل: ترامپ در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: کره‌جنوبی توافق کرده است که ۳۵۰ میلیارد دلار به ایالات متحده بپردازد تا تعرفه‌های وضع‌شده علیه این کشور کاهش یابد.

وی افزود: همچنین، سئول پذیرفته است که نفت و گاز آمریکا را در حجم بسیار بالا خریداری کند و میزان سرمایه‌گذاری شرکت‌ها و بازرگانان ثروتمند کره‌ای در اقتصاد آمریکا از ۶۰۰ میلیارد دلار فراتر خواهد رفت.

رئیس جمهور آمریکا گفت: اتحاد نظامی دو کشور اکنون قوی‌تر از همیشه است و بر همین اساس، من به کره‌جنوبی مجوز ساخت زیردریایی هسته‌ای را داده‌ام به‌جای زیردریایی‌های قدیمی با سوخت دیزلی که توان و سرعت بسیار کمتری دارند.

ترامپ روز گذشته (چهارشنبه هفتم آبان) در آستانه شرکت در نشست همکاری اقتصادی آسیا - اقیانوسیه (APEC) در شهر گیونگجو با لی جائه میونگ همتای کره‌ای خود دیدار کرد.

به گفته یکی از دستیاران ریاست‌جمهوری کره‌جنوبی که خواست نامش فاش نشود، لی و ترامپ در جریان این دیدار به توافقی گسترده در زمینه سرمایه‌گذاری و کشتی‌سازی دست یافتند.

ترامپ در پستی جداگانه افزود: کره جنوبی زیردریایی هسته‌ای خود را در کشتی‌سازی فیلادلفیا، در ایالات متحده خواهد ساخت.

رئیس جمهور آمریکا همچنین نوشت: صنعت کشتی‌سازی در کشور ما به‌ زودی با قدرت بازخواهد گشت.

لی جائه میونگ رئیس جمهور کره جنوبی که میزبان سران کشورهای عضو همکاری اقتصادی آسیا - اقیانوسیه اپِک (APEC) در شهر تاریخی «گیونگجو» (Gyeongju-si) کره‌جنوبی است، روز چهارشنبه هفتم آبان با دونالد ترامپ دیدار و گفت‌ وگو کرد.

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی در دیدار با همتای آمریکایی خود با اشاره به اقدام سئول در افزایش بودجه نظامی با هدف تقویت توان دفاعی این کشور، خواستار صدور مجوز واشنگتن برای تامین سوخت زیردریایی‌های هسته‌ای کشورش شد.

این اظهارات درحالی مطرح می‌شود که سئول در طول ماه‌های اخیر به دنبال بازنگری در توافق دوجانبه انرژی هسته‌ای با واشنگتن است تا بتواند در زمینه بازفرآوری سوخت مصرف‌شده و غنی‌سازی اورانیوم از انعطاف‌پذیری بیشتری برخوردار شود؛ موضوعی که در دستور گفت‌ وگوهای سران دو کشور قرار داشت.

در همین حال رئیس‌جمهور کره‌جنوبی خطاب به همتایی آمریکایی خود، گفت: «امیدوارم تصمیمی بگیرید تا اجازه داده شود ما سوخت مورد نیاز برای زیردریایی‌های هسته‌ای را در اختیار داشته باشیم.»


اخبار مرتبط
واکنش تند پکن به تصمیم اتمی واشنگتن
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 13:25
واکنش تند پکن به تصمیم اتمی واشنگتن
در پی اعلام تصمیم دونالد ترامپ برای ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای پس از بیش از سه دهه، چین با واکنشی تند از واشنگتن خواست به تعهدات خود در پیمان منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای پایبند بماند و نسبت به پیامدهای خطرناک چنین اقدامی برای امنیت و ثبات جهانی هشدار داد.
نتایج مذاکرات‌ روسای جمهوری چین و آمریکا
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 09:34
نتایج مذاکرات‌ روسای جمهوری چین و آمریکا
گفت‌وگوی روسای جمهور آمریکا و چین در بوسان کره جنوبی پس از حدود یک ساعت و 40 دقیقه به پایان رسید. ترامپ و شی جین پینگ بدون صدور بیانیه مشترک مذاکرات خود را پایان دادند، اما بر ادامه همکاری‌ها و حفظ دوستی میان دو کشور تاکید کردند.
سرمایه‌گذاری 600 میلیارد دلاری کره‌جنوبی در آمریکا
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 08:23
سرمایه‌گذاری 600 میلیارد دلاری کره‌جنوبی در آمریکا
در توافقی تاریخی میان واشنگتن و سئول، کره‌جنوبی اعلام کرده است که سرمایه‌گذاری شرکت‌هایش در آمریکا از 600 میلیارد دلار فراتر می‌رود. این توافق شامل خرید گسترده نفت و گاز از آمریکا و ساخت اولین زیردریایی هسته‌ای برای کره جنوبی است.
نظرات

آخرین اخبار
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد