×
بین الملل
شناسه خبر : 253946
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 08:50
نه قاطع مردم فلسطین به خلع سلاح مقاومت

نه قاطع مردم فلسطین به خلع سلاح مقاومت

نتایج نظرسنجی تازه مؤسسه پژوهش‌های میدانی فلسطین نشان می‌دهد 69 درصد از مردم فلسطین با هرگونه طرح برای خلع سلاح گروه‌های مقاومت مخالفت کرده‌اند. این مطالعه همچنین از افزایش محبوبیت حماس و نارضایتی گسترده از عملکرد محمود عباس حکایت دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: مؤسسه نظرسنجی و پژوهش‌های میدانی فلسطین اعلام کرد که در فاصله ۲۲ تا ۲۵ اکتبر جاری‌(۳۰ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه) با انجام ۱۲۷۰ مصاحبه حضوری در کرانه باختری و نوار غزه، دیدگاه‌های شهروندان فلسطینی را درباره تحولات اخیر بررسی کرده است.این نظرسنجی پس از اعلام طرح ترامپ درباره توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی، سلاح مقاومت، انتخابات و برپایی کشور فلسطین انجام شده است.طبق اعلام این موسسه، حاشیه خطای این نظرسنجی ±۳.۵ درصد بوده است که در آن ۸۳۰ مصاحبه در کرانه باختری و ۴۴۰ مصاحبه در غزه صورت گرفته است.طبق این نظرسنجی تقریباً ۷۱درصد از فلسطینی‌ها درباره طرح ترامپ اطلاع داشتند (۷۵درصد در کرانه باختری، ۶۵دصد در غزه) ۴۷درصد از آن حمایت و در مقابل ۴۹درصد با آن مخالف کردند.این نظرسنجی نشان می‌دهد ۶۲درصد از پاسخ حماس به طرح ترامپ حمایت می‌کنند.درخصوص خلع سلاح مقاومت هم به طور میانگین میان غزه و کرانه باختری ۶۹ درصد به شدت با این موضوع مخالفت کردند.۷۰درصد از مشارکت‌کنندگان در این نظرسنجی نسبت به این طرح و اینکه منجر به برپایی کشور فلسطین شود، ابراز تردید کردند.۶۲درصد هم گفتند که این طرح به طور دائم به جنگ پایان نخواهد داد و تقریباً نیمی از فلسطینی‌ها پیش‌بنیی کردند که عادی‌سازی روابط عرب‌ها با اشغالگران اسرائیلی حتی بدون برپایی کشور فلسطینی اتفاق خواهد افتاد.بر اساس این نظرسنجی، ۶۷ درصد از افراد از اداره غزه توسط یک کمیته از متخصصین فلسطینی با حمایت بین‌المللی برای بازسازی این باریکه حمایت کردند.۶۸ درصد هم با ورود نیروهای مسلح عربی برای تضمین امنیت و خلع سلاح مقاومت مخالفت کردند.
بر این اساس، ۷۲درصد از اهالی غزه یکی از اعضای خانواده‌شان شهید یا زخمی شده است و اکثر آنها چندین بار آواره شده‌اند.۸۷ درصد هم اعلام کردند غذای کافی برای یک یا دو روز دارند که نسبت به نظرسنجی‌های قبلی بهبود قابل توجهی را نشان می‌دهد.همچنین میزان محبوبیت حماس ۶۰ درصد و میزان محبوبیت «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ۲۱ درصد رسیده است.این نظرسنجی حاکی از آن است که نگرش نسبت به محمود عباس بسیار منفی است؛ ۷۵ تا ۸۳ درصد خواهان استعفای او هستند و تنها ۲۳ درصد از عملکرد او راضی‌اند و در صورت برگزاری انتخابات ریاستی، مروان برغوثی (فتح) در صدر نتایج قرار خواهد گرفت و پس از او خالد مشعل (حماس) و سپس محمود عباس قرار خواهند گرفت.همچنین حماس در یک انتخابات قانونگذاری احتمالی از فتح پیشی خواهد گرفت و حمایت از آن در کرانه باختری و نوار غزه افزایش خواهد یافت.این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۸۵ درصد از مردم فلسطین در کرانه باختری احساس ناامنی شدید می‌کنند.همچنین ۸۰درصد تشکیلات خودگردان فلسطین را فاسد می‌دانند و ۵۶درصد معتقدند که این نهاد به باری بر دوش مردم تبدیل شده است.بر این اساس، اولویت‌های مردم فلسطین به شرح ذیل است: انتخابات ریاستی و مجلس قانونگذاری با مشارکت حماس (۳۷درصد)، دولت وحدت ملی که شامل همه گروه‌ها باشد (۳۱درصد) و آشتی فوری با حماس (۲۷درصد)طبق این نظرسنجی پربیننده‌ترین شبکه‌های ماهواره‌ای در کرانه باختری و غزه به ترتیب الجزیره ۵۸ درصد و پس از آن فلسطین الیوم و تلویزیون الاقصی است.


اخبار مرتبط
ادعای بیروت درباره پایان مرحله نخست خلع سلاح مقاومت
یکشنبه 1404/09/30 ساعت 13:59
ادعای بیروت درباره پایان مرحله نخست خلع سلاح مقاومت
در حالی که تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان همچنان ادامه دارد نخست وزیر این کشور مدعی تکمیل مرحله نخست خلع سلاح حزب الله طی روزهای آتی شد.
هزار کامیون کمک رسانی پشت درهای بسته غزه
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 13:28
هزار کامیون کمک رسانی پشت درهای بسته غزه
مشاور رسانه‌ای آنروا اعلام کرد در حالی که نوار غزه در بحران شدید انسانی فرو رفته است، رژیم صهیونیستی با جلوگیری از ورود هزاران کامیون حامل مواد غذایی، دارو و چادر، مانع امدادرسانی گسترده می‌شود. او تأکید کرد اگر تل‌آویو اجازه دهد، روزانه هزار کامیون می‌توانند وارد غزه شوند.
ایرلند کشتار فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 12:46
ایرلند کشتار فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
نخست وزیر ایرلند، نقض آتش‌بس و کشتار بیش از 100 فلسطینی در غزه از جمله 46 کودک توسط رژیم صهیونیستی را قویاً محکوم کرد و خواستار پایبندی همه طرف‌ها به آتش‌بس و افزایش کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه شد.
شهادت 104 فلسطینی از شب گذشته تاکنون
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 18:59
شهادت 104 فلسطینی از شب گذشته تاکنون
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که از شب گذشته تاکنون در نتیجه حملات ناقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی، 104 فلسطینی شهید شدند.
50 اسیر آزادشده فلسطینی بار دیگر بازداشت شدند
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 12:21
50 اسیر آزادشده فلسطینی بار دیگر بازداشت شدند
همزمان با تداوم یورش اشغالگران صهیونیستی به کرانه باختری، یک رسانه صهیونیستی تأیید کرد که شمار زیادی از فلسطینی‌هایی که پیش‌تر در چارچوب توافق آتش‌بس از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شده‌بودند، بار دیگر بازداشت شدند.
نظرات

آخرین اخبار
وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید
بقائی: تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران غیراخلاقی و غیرقانونی است
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان می‌یابد
پزشکیان: غیورمردان نیروهای مسلح، پیرو علی(ع) هستند/خدا پیروزی‌تان را استوار کند
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
انتقاد دموکرات‌های سنا از ترامپ؛ دلیل جنگ با ایران را توضیح بده
گزارش تصویری اختصاصی نورنیوز ازتشییع پیکر 35 شهید جنگ رمضان در تهران
حنظله شرکت صهیونیستی «استرایکر» هک کرد
آیا تهران توانایی غرق کردن ناو آبراهام لینکلن را دارد؟
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است