×
بین الملل
شناسه خبر : 253946
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 08:50
نه قاطع مردم فلسطین به خلع سلاح مقاومت

نه قاطع مردم فلسطین به خلع سلاح مقاومت

نتایج نظرسنجی تازه مؤسسه پژوهش‌های میدانی فلسطین نشان می‌دهد 69 درصد از مردم فلسطین با هرگونه طرح برای خلع سلاح گروه‌های مقاومت مخالفت کرده‌اند. این مطالعه همچنین از افزایش محبوبیت حماس و نارضایتی گسترده از عملکرد محمود عباس حکایت دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: مؤسسه نظرسنجی و پژوهش‌های میدانی فلسطین اعلام کرد که در فاصله ۲۲ تا ۲۵ اکتبر جاری‌(۳۰ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه) با انجام ۱۲۷۰ مصاحبه حضوری در کرانه باختری و نوار غزه، دیدگاه‌های شهروندان فلسطینی را درباره تحولات اخیر بررسی کرده است.این نظرسنجی پس از اعلام طرح ترامپ درباره توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی، سلاح مقاومت، انتخابات و برپایی کشور فلسطین انجام شده است.طبق اعلام این موسسه، حاشیه خطای این نظرسنجی ±۳.۵ درصد بوده است که در آن ۸۳۰ مصاحبه در کرانه باختری و ۴۴۰ مصاحبه در غزه صورت گرفته است.طبق این نظرسنجی تقریباً ۷۱درصد از فلسطینی‌ها درباره طرح ترامپ اطلاع داشتند (۷۵درصد در کرانه باختری، ۶۵دصد در غزه) ۴۷درصد از آن حمایت و در مقابل ۴۹درصد با آن مخالف کردند.این نظرسنجی نشان می‌دهد ۶۲درصد از پاسخ حماس به طرح ترامپ حمایت می‌کنند.درخصوص خلع سلاح مقاومت هم به طور میانگین میان غزه و کرانه باختری ۶۹ درصد به شدت با این موضوع مخالفت کردند.۷۰درصد از مشارکت‌کنندگان در این نظرسنجی نسبت به این طرح و اینکه منجر به برپایی کشور فلسطین شود، ابراز تردید کردند.۶۲درصد هم گفتند که این طرح به طور دائم به جنگ پایان نخواهد داد و تقریباً نیمی از فلسطینی‌ها پیش‌بنیی کردند که عادی‌سازی روابط عرب‌ها با اشغالگران اسرائیلی حتی بدون برپایی کشور فلسطینی اتفاق خواهد افتاد.بر اساس این نظرسنجی، ۶۷ درصد از افراد از اداره غزه توسط یک کمیته از متخصصین فلسطینی با حمایت بین‌المللی برای بازسازی این باریکه حمایت کردند.۶۸ درصد هم با ورود نیروهای مسلح عربی برای تضمین امنیت و خلع سلاح مقاومت مخالفت کردند.
بر این اساس، ۷۲درصد از اهالی غزه یکی از اعضای خانواده‌شان شهید یا زخمی شده است و اکثر آنها چندین بار آواره شده‌اند.۸۷ درصد هم اعلام کردند غذای کافی برای یک یا دو روز دارند که نسبت به نظرسنجی‌های قبلی بهبود قابل توجهی را نشان می‌دهد.همچنین میزان محبوبیت حماس ۶۰ درصد و میزان محبوبیت «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ۲۱ درصد رسیده است.این نظرسنجی حاکی از آن است که نگرش نسبت به محمود عباس بسیار منفی است؛ ۷۵ تا ۸۳ درصد خواهان استعفای او هستند و تنها ۲۳ درصد از عملکرد او راضی‌اند و در صورت برگزاری انتخابات ریاستی، مروان برغوثی (فتح) در صدر نتایج قرار خواهد گرفت و پس از او خالد مشعل (حماس) و سپس محمود عباس قرار خواهند گرفت.همچنین حماس در یک انتخابات قانونگذاری احتمالی از فتح پیشی خواهد گرفت و حمایت از آن در کرانه باختری و نوار غزه افزایش خواهد یافت.این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۸۵ درصد از مردم فلسطین در کرانه باختری احساس ناامنی شدید می‌کنند.همچنین ۸۰درصد تشکیلات خودگردان فلسطین را فاسد می‌دانند و ۵۶درصد معتقدند که این نهاد به باری بر دوش مردم تبدیل شده است.بر این اساس، اولویت‌های مردم فلسطین به شرح ذیل است: انتخابات ریاستی و مجلس قانونگذاری با مشارکت حماس (۳۷درصد)، دولت وحدت ملی که شامل همه گروه‌ها باشد (۳۱درصد) و آشتی فوری با حماس (۲۷درصد)طبق این نظرسنجی پربیننده‌ترین شبکه‌های ماهواره‌ای در کرانه باختری و غزه به ترتیب الجزیره ۵۸ درصد و پس از آن فلسطین الیوم و تلویزیون الاقصی است.


اخبار مرتبط
هزار کامیون کمک رسانی پشت درهای بسته غزه
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 13:28
هزار کامیون کمک رسانی پشت درهای بسته غزه
مشاور رسانه‌ای آنروا اعلام کرد در حالی که نوار غزه در بحران شدید انسانی فرو رفته است، رژیم صهیونیستی با جلوگیری از ورود هزاران کامیون حامل مواد غذایی، دارو و چادر، مانع امدادرسانی گسترده می‌شود. او تأکید کرد اگر تل‌آویو اجازه دهد، روزانه هزار کامیون می‌توانند وارد غزه شوند.
ایرلند کشتار فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 12:46
ایرلند کشتار فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
نخست وزیر ایرلند، نقض آتش‌بس و کشتار بیش از 100 فلسطینی در غزه از جمله 46 کودک توسط رژیم صهیونیستی را قویاً محکوم کرد و خواستار پایبندی همه طرف‌ها به آتش‌بس و افزایش کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه شد.
شهادت 104 فلسطینی از شب گذشته تاکنون
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 18:59
شهادت 104 فلسطینی از شب گذشته تاکنون
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که از شب گذشته تاکنون در نتیجه حملات ناقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی، 104 فلسطینی شهید شدند.
50 اسیر آزادشده فلسطینی بار دیگر بازداشت شدند
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 12:21
50 اسیر آزادشده فلسطینی بار دیگر بازداشت شدند
همزمان با تداوم یورش اشغالگران صهیونیستی به کرانه باختری، یک رسانه صهیونیستی تأیید کرد که شمار زیادی از فلسطینی‌هایی که پیش‌تر در چارچوب توافق آتش‌بس از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شده‌بودند، بار دیگر بازداشت شدند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نقش ابزار دیجیتال در زوال عقل زودرس افراد کم سن
راز لذت‌بردن برخی از فلفل تند چیست؟
ترمیم شکستگی‌های ستون فقرات با سلول‌های بنیادی چربی
کشف یک شهر 3600ساله در قراقستان
پشتیبانی ایران از بازسازی زیرساخت‌ها و احیای اقتصاد سوریه
استاندار تهران: عضویت دائمی در هیأت دولت فرصتی برای حل مسائل پایتخت است
حماس: قطعنامه شورای امنیت، غزه را از اشغال اسرائیل به استعمار آمریکا منتقل می‌کند
خبر خوش شهرداری تهران درباره کاخ گلستان
حزب‌الله: ارتباط ما با ایران قطع نخواهد شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه نهادها و افراد مرتبط با روسیه
شهادت 25 غیرنظامی فلسطینی در بمباران نوار غزه
بیت کوین به کانال 80 هزار دلاری رسید
واکنش سوریه به سفر نتانیاهو به جنوب این کشور
استفاده اسرائیل از بمب‌های خوشه‌ای در جنگ با حزب‌الله لبنان
موج جدید بارش‌های پاییزی چه موقع آغاز می‌شود؟
مدال برنز پرش با نیزه به مهسا میرزاطیبی رسید
رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و برزیل درباره روابط دوجانبه
ایران: تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان غیرقابل قبول است
انفجارهای مجدد در شهر خان‌یونس غزه / 14 نفر به شهادت رسیدند
تصویب قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل
طرح ترامپ برای واگذاری اوکراین به روسیه
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت فرزند حجت الاسلام والمسلمین آقای صدیقی
خط قرمز پزشکیان در حوزه سلامت و درمان مردم
رأی‌گیری درباره قطعنامه به پنجشنبه موکول شد
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 28 آبان 1404
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش
شاگردان قلعه‌نویی در رتبه چندم فیفا ایستادند؟ + جدول
مردان بسکتبالیست ایران گل کاشتند/ نایب قهرمانی بازی‌های کشورهای اسلامی
ادعای ترامپ درباره ایران/احتمال توافق بالاست
واکنش تند ایران به پیش نویس قطعنامه ضدایرانی کانادا
پیام به بن سلمان؛ مشکل کجاست؟!
انتقاد شدید ایران از سیاسی کاری شورای حکام
بیانیه جبهه پایداری: هیچ ارتباطی با «سقاب اصفهانی» نداریم
آیا سویه جدیدی از کرونا به ایران رسیده است؟
غول نفتی آمریکا کارخانه خود را در اسکاتلند تعطیل می‌کند
خبر خوش برای بازنشستگان درباره حقوق آبان
تکذیب یک ادعای جعلی درباره غنی سازی
قهرمانی فردین هدایتی در بازی‌های اسلامی / چهارمین طلای کشتی فرنگی
تعویق سفر پرحاشیه ویتکاف به ترکیه
روسیه: درباره اوکراین هیچ طرح جدیدی با آمریکا در حال مذاکره نیست
ترامپ با غنی سازی اورانیوم عربستان موافقت کرد ؟
کنسولگری روسیه در گدانسک لهستان تعطیل می شود
عراقچی: غنی‌سازی صفر خیانت است/ با آژانس درباره تاسیسات بمباران شده تعامل نمی‌کنیم
آمار جدید شهدا و مجروحان غزه؛69 هزار و 513 نفر
هشدار دولت ترامپ به آفریقای جنوبی درباره بیانیه مشترک گروه 20
راه اندازی سامانه اثبات ادعای مالکیت
نورنیوز و بریکس‌ تی وی رسما شریک رسانه ای شدن
طرح اضطراری اتحادیه اروپا برای تسریع جابه‌جایی نیروهای نظامی
ساروی سومین طلای کشتی فرنگی را ضرب کرد
استفاده از VAR در لیگ برتر بانوان و لیگ آزادگان
X
آگهی تبلیغاتی