×
سیاسی
شناسه خبر : 253622
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 15:37
ایران آماده همکاری برای رفع اختلافات پاکستان و افغانستان است

ایران آماده همکاری برای رفع اختلافات پاکستان و افغانستان است

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تلاش برای کاهش تنش‌ها و پرهیز از هرگونه درگیری در منطقه، گفت: جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه همکاری و مساعدت در جهت رفع اختلافات میان پاکستان و افغانستان آمادگی دارد.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ رئیس جمهور امروز سه‌شنبه در حاشیه نشست وزیران کشورهای سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در دیدار سید محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، روابط دو کشور را صمیمی و در سطحی ممتاز توصیف کرد و گفت: روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بر پایه برادری و اعتماد متقابل استوار است و ما بر این باوریم که تعاملات ما می‌توانند الگویی برای سایر کشور‌ها شده است و توسعه ارتباطات علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی میان دو کشور نیز موجب استحکام بیشتر این پیوند‌ها خواهد شد.

رئیس جمهور با توجه به اشتراکات عمیق تاریخی و دینی دو ملت، اظهار داشت: ما مردم پاکستان را برادران خود می‌دانیم و از تعاملات نزدیک و صمیمانه میان دو کشور خرسندیم. امیدوارم حضور جناب عالی در تهران و برگزاری این نشست، روند اجرای توافقات پیشین را تسریع کند و نتایج مثبتی برای دو کشور به همراه داشته باشد.
 
آقای پزشکیان، همچنین آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای هرگونه همکاری و مساعدت در جهت رفع اختلافات میان پاکستان و افغانستان اعلام کرد و گفت: ما اعتقاد داریم باید برای کاهش تنش‌ها و پرهیز از هرگونه درگیری تلاش کرد، چرا که این دستور صریح پیامبر گرامی اسلام، صل الله علیه و آله است. امروز بیش از هر زمان دیگر، ضرورت دارد که کشور‌های مسلمان با حفظ وحدت و برادری، در برابر دشمنان مشترک ایستادگی کنند.
 
سید محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان نیز در این دیدار با تبریک برگزاری موفق نشست وزیران کشورهای سازمان اکو، از مهمان‌نوازی دولت و ملت ایران قدردانی کرد و اظهار داشت: در یک سال گذشته، این چهارمین سفر من به جمهوری اسلامی ایران است و این موضوع، عمق روابط و اهمیت همکاری‌های دو جانبه میان اسلام‌آباد و تهران را نشان می‌دهد. 
 
وزیر کشور پاکستان با یادآوری سفر تاریخی آقای پزشکیان به پاکستان، روابط وزارتخانه‌های کشور دو طرف را در بهترین سطح ممکن توصیف کرد و گفت: امیدواریم در آینده نزدیک، توافقات حاصل‌شده به نتایج اجرایی و ملموس، منتهی شود. همکاری‌های مرزی و اقدامات مشترک در مبارزه با تروریسم، روند مطلوبی دارد و پیشرفت‌های قابل‌ توجه به‌ دست آمده است.
 
سید محسن نقوی، همچنین تروریسم و مسئله مهاجران غیر قانونی را از دغدغه‌های مشترک ایران و پاکستان عنوان کرد و اظهار داشت‌: خوشبختانه همکاری‌های دو کشور در این زمینه‌ها نتایج مفیدی به همراه داشته است. در حال حاضر نیز گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ای با دولت افغانستان انجام می‌شود و ما خواهان حل‌ و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات از راه گفت‌و‌گو هستیم. نباید اجازه دهیم که تنش‌ها میان کشور‌های منطقه افزایش یابد.
 
وزیر کشور پاکستان در پایان با ابراز قدردانی از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: پاکستان از نقش‌آفرینی فعال ایران در کاهش تنش‌ها میان کشور‌های منطقه، به‌ویژه در روابط اسلام‌آباد و کابل، استقبال می‌کند و بر ادامه همکاری‌های نزدیک در این زمینه، تأکید دارد.


نظرات

آخرین اخبار
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند
خبرنگار الجزیره در تهران: تلاش ویتکاف برای برقراری ارتباط با عراقچی
افسر اطلاعاتی آمریکا : جنگ را در همان روز اول باختیم
سخنگوی سپاه: ترامپ در تلاش است تا با دروغ و فریب، فشار روانی به ایران بیاورد
5 سال زندان برای انتشار تصاویر حملات موشکی ایران در اسرائیل
حزب الله مرکز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی را موشکباران کرد
حزب‌الله برای اولین بار پایگاه «زیپوریت» در شرق حیفا را موردهدف قرار داد
مخالفت عراق برای استفاده ار آسمان و خاک خود برای حمله به همسایگان
انتقاد شدید اسپانیا از موضع رئیس کمیسیون اروپا در قبال جنگ علیه ایران
پاسخ قاطع سردار نائینی به یاوه‌گویی‌های ترامپ برای فرار از فشار جنگ
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
حمله پهپادی به کنسولگری امارات در کردستان عراق
شلیک همزمان موشک از ایران و لبنان به شمال فلسطین اشغالی
گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و نخست‌وزیر کانادا با محوریت تحولات منطقه
حمله پهپادی به پایگاه پشتیبانی لجستیکی سفارت آمریکا در بغداد
عراقچی: فکر نمی‌کنم دیگر گفتگو با آمریکا در دستورکار ما باشد
حمله آمریکایی- صهیونیستی به مقرهای الحشد الشعبی
برقراری تردد کامل از گمرکات مرزی ایران و جمهوری آذربایجان
کرملین: پوتین و ترامپ تبادل‌نظر مفیدی درباره ایران داشتند
غریب‌آبادی: شرط ایران برای آتش‌بس، تضمین برای عدم تکرار تجاوز است
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
پاسخ عراقچی به اعترافات سنتکام
عربستان از انهدام 9 پهپاد خبر داد/صدای چندین انفجار در کویت
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
کاهش قیمت نفت پس از ادعای ترامپ مبنی بر پایان تجاوز به ایران