×
بین الملل
شناسه خبر : 253616
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 18:06
جولانی وارد عربستان شد/دیدار و گفت‌وگوی جولانی با بن فرحان در ریاض

جولانی وارد عربستان شد/دیدار و گفت‌وگوی جولانی با بن فرحان در ریاض

رئیس دولت موقت سوریه در سفری رسمی وارد ریاض، پایتخت عربستان شد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به نقل از روزنامه الوطن، «احمد الشرع» معروف به ابو محمد جولانی، در سفری رسمی و برای شرکت در نهمین کنفرانس بین المللی «ابتکار سرمایه‌گذاری آینده» در راس هیاتی وارد فرودگاه بین المللی «ملک خالد» در ریاض شد.

به گفته منابع خبری، الشرع قرار است در ریاض با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار و گفت‌وگو کند.

منابع سوری می‌گویند که رئیس دولت موقت سوریه در کنفرانس «ابتکار سرمایه‌گذاری آینده» در ریاض سخنرانی خواهد کرد.

به گفته این منابع، سفر الشرع در چارچوب تلاش‌ها برای تقویت همکاری‌های دوجانبه بین دمشق و ریاض، بحث در مورد مسائل سیاسی و اقتصادی مورد علاقه طرفین و همچنین تحولات منطقه‌ای انجام می‌شود.

از طرفی، منابع سعودی می‌گویند کنفرانس یادشده که از روز دوشنبه آغاز شده تا ۳۰ اکتبر ۲۰۲۵ (۸ آبان) ادامه خواهد داشت، پیشتر اعلام شد که انتظار می‌رود حدود هشت هزار نفر از جمله ۴۰ مقام وزارتخانه و ۶۰۰ سخنران به نمایندگی از دولت‌ها، شرکت‌های بزرگ و صندوق‌های سرمایه‌گذاری جهانی، در آن شرکت کنند.

دیدار و گفت‌وگوی جولانی با بن فرحان در ریاض

 «احمد الشرع» ملقب به «ابو محمد جولانی» رئیس دولت موقت سوریه امروز در جریان سفرش به ریاض، با «بن فرحان» وزیر خارجه سعودی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش  خبرگزاری سانا، رئیس دولت موقت سوریه که برای شرکت در «ابتکار سرمایه‌گذاری آینده» به عربستان سفر کرده است، پس از ورود به ریاض با وزیر خارجه سعودی درباره تحولات منطقه‌ای و روابط دوجانبه و راه‌های تقویت همکاری در زمینه‌های مختلف، بحث و تبادل نظر کرد.

جولانی+در+ریاض
 

به گزارش خبرگزاری «سانا»، این دیدار به عنوان بخشی از یک سفر رسمی برای شرکت در نهمین دوره کنفرانس «ابتکار سرمایه‌گذاری آینده» انجام گرفته است. الشرع قرار است در جریان این سفر با محمد بن سلمان، ولی‌عهد سعودی دیدار و گفت‌وگو کند.

الشرع هنگام ورود به فرودگاه بین المللی ملک خالد مورد استقبال محمد بن عبدالرحمن بن عبدالعزیز، معاون امیر منطقه ریاض قرار گرفت.

دیروز دوشنبه نشستی بین سوریه و عربستان با حضور یک هیئت اقتصادی بلندپایه سوری، شامل نضال الشعار، وزیر اقتصاد و صنعت، محمد یسر برنیه، وزیر دارایی، محمد البشیر، وزیر انرژی، عبدالسلام هیکل، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و طلال الهلالی، مدیر سازمان سرمایه گذاری سوریه، برگزار شد.

در این نشست، نمایندگانی از بخش‌های دولتی و خصوصی هر دو کشور نیز در این نشست حضور داشتند و در آن فرصت‌های همکاری اقتصادی و سرمایه‌گذاری و تقویت مشارکت‌های دوجانبه مورد بحث قرار گرفت.

کنفرانس یادشده که از روز دوشنبه آغاز شده تا ۳۰ اکتبر ۲۰۲۵ (۸ آبان) ادامه خواهد داشت، پیشتر اعلام شد که انتظار می‌رود حدود هشت هزار نفر از جمله ۴۰ مقام وزارتخانه و ۶۰۰ سخنران به نمایندگی از دولت‌ها، شرکت‌های بزرگ و صندوق‌های سرمایه‌گذاری جهانی، در آن شرکت کنند.


نظرات

آخرین اخبار
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا