×
اقتصادی
شناسه خبر : 253595
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 14:00
ورود پول حقیقی و برتری تقاضا در بورس

ورود پول حقیقی و برتری تقاضا در بورس

آمارهای ابتدایی معاملات امروز نشان می‌دهد که جریان پول حقیقی همچنان به سمت بازار سهام در حرکت است. نسبت قدرت خرید حقیقی‌ها به فروشندگان 1.09 گزارش شده و خالص ورود پول حقیقی به بازار به رقم 468 میلیارد تومان رسیده است.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ بازار سهام در معاملات صبح روز سه‌شنبه 6 آبان 1404 شاهد جهش قابل توجه شاخص‌ها و افزایش قابل ملاحظه در حجم و ارزش معاملات بود. شاخص کل بورس تهران با رشد 45 هزار و 773 واحدی معادل 1.46 درصد، در سطح 3 میلیون و 173 هزار و 418 واحد قرار گرفت. همزمان شاخص هم‌وزن نیز با افزایش 6 هزار و 450 واحدی (معادل 0.7 درصد) به عدد 922 هزار و 109 واحد رسید تا نشانه‌های تقویت تقاضا در کلیت بازار بیش از پیش نمایان شود.

ن
 

تزریق پول ادامه دارد

آمارهای ابتدایی معاملات امروز نشان می‌دهد که جریان پول حقیقی همچنان به سمت بازار سهام در حرکت است. نسبت قدرت خرید حقیقی‌ها به فروشندگان 1.09 گزارش شده و خالص ورود پول حقیقی به بازار به رقم 468 میلیارد تومان رسیده است. این داده‌ها نشان می‌دهد که اقبال سرمایه‌گذاران حقیقی به سهم‌ها در حال افزایش است.

در بخش سفارش‌های ثبت‌شده نیز ارزش سفارش‌های خرید با 3 هزار و 73 میلیارد تومان، به‌مراتب بالاتر از سفارش‌های فروش به ارزش 889 میلیارد تومان قرار دارد. این اختلاف قابل توجه، حاکی از برتری تقاضا و انتظار برای تداوم رشد قیمت‌ها در معاملات بعدی است.

افزایش تعداد صف‌های خرید و افت صف‌های فروش

تغییر در توازن صف‌های خرید و فروش یکی دیگر از نشانه‌های بازگشت اعتماد به بازار است. تا ساعت 10:20 صبح، 125 نماد با صف خرید همراه بودند، در حالی که تنها 48 نماد در صف فروش قرار داشتند. این نسبت، بیانگر تمایل بالای سرمایه‌گذاران به ورود مجدد به سهم‌های بنیادی است.

ارزش معاملات رشد کرد

حجم معاملات سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی تا این ساعت به 16.9 میلیارد برگه سهم رسیده و ارزش کل معاملات نیز از 8 هزار و 650 میلیارد تومان عبور کرده است. میانگین سرانه خرید حقیقی‌ها 77.2 میلیون تومان و سرانه فروش آن‌ها 70.8 میلیون تومان ثبت شده است. این روند، بیانگر افزایش تحرک نقدینگی در بازار و تقویت انگیزه خرید است.

قهر حقیقی ها با صندوق‌های درآمد ثابت

در حالی که طی هفته‌های گذشته صندوق‌های درآمد ثابت با خروج پول سنگین مواجه بودند، امروز نیز این روند ادامه پیدا کرد و خروج بیش از 1,043 میلیارد تومان از این صندوق‌ها به ثبت رسید. این اتفاق معمولاً به معنی انتقال بخشی از نقدینگی به سمت بازار سهام تلقی می‌شود و می‌تواند در روزهای آینده محرک تداوم رشد شاخص‌ها باشد.

به طور کلی، داده‌های معاملاتی امروز نشان می‌دهد که بازار سهام در حال تجربه یکی از پرتقاضاترین روزهای خود در دو هفته اخیر است. رشد همزمان شاخص کل و هم‌وزن، افزایش صف‌های خرید، برتری ارزش سفارش‌های خرید نسبت به فروش و ورود پول حقیقی، همگی نشان از افزایش تمایل سرمایه‌گذاران برای حضور فعال‌تر در بازار دارد.


اقتصادنیوز
نظرات

آخرین اخبار
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم