×
اقتصادی
شناسه خبر : 253593
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 13:37
وزیر کار: تنها 4 نفر در ایران لامبورگینی دارند

وزیر کار: تنها 4 نفر در ایران لامبورگینی دارند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: مطابق اطلاعات کسانی که در ایران لامبورگینی دارند چهار نفر و کسانی که مازراتی دارند 181 نفر و کسانی که پورشه دارند 3600 نفر و کسانی که دارای رنجرور هستند 10 هزار نفر هستند.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان جلسه علنی امروز مجلس در بخش دوم توضیحات خود گفت: من از نزد خودم قانونی را نمی‌توانم وضع کنم. مطابق ماده ۱۰ قانون هدفمندی یارانه‌ها مصوب ۱۳۸۸ آنجا صراحتاً اعلام می‌کند کسانی که مشمول یارانه می‌شوند، چون آنجا می‌خواستند جامعه را خوشه‌بندی کنند که به دو خوشه یعنی ۷۰ درصد یارانه بدهند و به ۳۰ درصد ندهند؛ بنابراین مجلس در آن زمان تصمیم گرفت که اطلاعات افراد را جمع آوری کند و  افراد اطلاعات بدهند. در این قانون نوشته شده که افراد مکلف‌اند اطلاعات درست بدهند و ارائه اطلاعات نادرست سبب حذف سایر یارانه‌های مندرج در قانون و استرداد یارانه‌های قبلی می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد:  این قانون را من وضع نکردم این را من از خودم نگفتم؛ بنابراین قانون هست ما مکلف به اجرای قانون هستیم. مسئله‌ای است که در همه کشورها وجود دارد. دولت‌ها به مردم اعتماد می‌کنند می‌گویند اطلاعات خود را  بگویید. سطح درآمد خود را اعلام کنید. ما هم بر اساس اطلاعاتمان در واقع کنترل می‌کنیم. اگر فرد اطلاعات نادرست داده برای آن مجازاتی تعیین می‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد: در قانون ایران مجازاتی که تعیین شده استرداد یارانه‌های قبلی است. این هم در واقع در قانون نوشته شده است و بر همین اساس گفتیم اگر برآورد ما از میزان سطح درآمد شما ۳۰ میلیون تومان بیشتر است و شما می گویید  کمتر است؛ ما بررسی می‌کنیم  ولی اگر مشخص شد که شما عمداً اطلاعات نادرست دادین آن موقع یارانه‌های قبلی باز پس گرفته می‌شود. اگر من اجرا نکنم این قانون را نمایندگان محترم بعد از من سوال می کنند که چرا این قانون را اجرا نمی‌کنید؟

وی افزود: بنابراین آن چیزی که دارد اجرا می شود مر قانون است  و امری ابداعی نزد وزارت تعاون نبوده است. در مورد نکاتی را که سایر نمایندگان گفتند والا ما با شما هم‌جهت هستیم. ببینید کالابرگ را من در گزارشی که خدمتتان دادم فقط بحث حمایت از گروه‌های کم درآمد نیست؛ بلکه کالابرگ در کشورهای مختلف ابزار حمایت و تولید داخلی است. ما پیشنهاد کردیم که امسال یارانه در واقع نرخ ارز ترجیحی را برای گروهی حذف کنیم. وزارت جهاد کشاورزی هم با این توافق دارد. سازمان برنامه موافق است. وزارت اقتصاد هم موافق است ما بیاییم این یارانه‌ها را به طور مستقیم به مردم بدهیم، ولی به خاطر اینکه تجربه ۱۴۰۱ که یکی از نمایندگان محترم اشاره کردند تکرار نشود و ما نتوانیم قیمت را برای مصرف کننده ثابت نگه داریم، باید قرارداد با عرضه کنندگان بزرگ منعقد شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید بتوانیم برای یک سال قیمت را  ثابت نگه داریم برای مصرف‌کننده و هر سه ماه قراردادهای جدید منعقد کنیم؛ بیان کرد: نکته‌ای که الان شاید محل اختلاف باشد میزان سطح درآمد است. گفته می شود این همه افراد متمول وجود دارند. من درکم از جامعه ایران اینگونه نیست. من دارای اطلاعات مستند و ثبت  شده هستم. مثلاً کسانی که در ایران لامبورگینی دارند چهار نفر هستند. کسانی که مازراتی دارند ۱۸۱ نفر هستند. کسانی که پورشه دارند ۳۶۰۰ نفر هستند. کسانی که دارای  رنجرور هستند  ۱۰ هزار نفر هستند. این ماشین‌ها را که شما نگاه کنید متوجه می شوید که اینگونه نیست. یا کسانی که دارای  کرمان موتور هستند ۵۶ هزار نفر هستند، این اطلاعات به ما نشان می‌دهد که اصلا ما جامعه ثروتمند داریم که شما بگویید می توانیم یارانه  ۲۷ میلیون نفر را حذف کنیم، نیست.

درد مردم یارانه نیست، ثبات در قیمت است

وی در ادامه بیان کرد: من می گویم  سطح متوسط جامعه  متفاوت با چیزی است که تصور می شود.  دستگاه‌های مختلف به ما هشدار دادند که میزان حذف یارانه‌ها را روی همین مقدار نگه داریم.  من فکر می‌کنم درد مردم این نیست. درد مردم این نیست که ما پول نقد به آنها بدهیم. مردم احتیاج دارند ثبات در قیمت‌ها باشد و برای ثبات در قیمت‌ها باید کالابرگ داده شود.

وی در پایان بیان کرد: بنابراین به طور خلاصه در حوزه حذف یارانه‌ها اطلاعات کشور کاملاً کامل است. اگر مجلس و دولت تصمیم گرفتند که یارانه ۲۷ میلیون نفر را حذف کنیم ما انجام خواهیم داد، اما پیشنهاد ما همین است که در حدود ۱۵ میلیون نفر نگه داریم و کالابرگ را از طریق حذف ارز ترجیحی و اجازه برای ارز توافقی بدهیم. سیاست اعطای کالابرگ که هم مجلس و هم دولت دنبال می‌کنند سیاست بسیار درستی است که ان‌شاءالله با کمک همدیگر اجرا خواهیم کرد.


نظرات

آخرین اخبار
پوتین در بیشکک: ترکیه شریک ممتاز روسیه است
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به قرقیزستان
قیمت نجومی بلیت دربی؛ هواداران تا 7 میلیون تومان می‌پردازند
قانون ملی هوش مصنوعی ایران نهایی شد؛ تولد «سازمان ملی هوش مصنوعی»
شنیده شدن صدای انفجار در هرمزگان و سیستان‌ و بلوچستان /سنتکام حمله به ایران را تایید کرد
حماس: آمریکا و کشورهای میانجی برای توقف نقض توافق آتش‌بس اقدام کنند
تبعات جنگ ایران برای بریتانیا؛ هزینه بدهی انگلیس رکورد زد
شمس آذر 0 - تراکتور 0؛ تبریزی ها به دنبال حفظ صدرنشینی
امنیت میراث جهانی؛ توقف فعالیت معدن در حریم تخت‌جمشید
تله‌گذاری مرگبار اشغالگران؛ شکار شهروندان سوری با نقاب امدادرسانی
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
پنتاگون در چالش مدیریتی؛ اختلاف هگست و دریسکول به کجا ختم می‌شود؟
توقیف محموله سنگین مهمات جنگی؛ 181 قبضه سلاح غیرمجاز کشف شد
واکنش سازمان سنجش به توقف TOEFL و GRE برای ایرانی‌ها
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405
چرخش راهبردی اردوغان در بیشکک؛ تاکید بر نظم جهانی چندقطبی
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا 10 شهریور ؛ از ادعای ترامپ تا توقیف نفتکش سعودی
امامعلی رحمان: بحران‌های منطقه و ایران باید از راه دیپلماتیک حل شوند
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
بازار خودرو منفجر شد؛ رکوردشکنی تارا با 515 میلیون تومان گرانی
خاموشی‌ها چه زمانی تمام می‌شوند؟ پاسخ مدیرعامل توانیر
غزه در آتش؛ نقض دوباره آتش‌بس با حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی
علت اصلی افزایش قیمت حج اعلام شد
هشدار السیسی درباره خاورمیانه؛ جنگ نباید گسترده‌تر شود
تعلیق امتیاز منفی اعتبارسنجی مشتریان 4 بانک
تورم انرژی، موتور محرک گرانی در اروپا
رونق دیپلماسی علمی ایران؛ رشد چشمگیر همکاری‌های بین‌المللی
قیمت نقره امروز سه شنبه 10 شهریور 1405/ افت 6200 تومانی قیمت‌ها+جدول قیمت ها
انهدام انبار شیرآلات قاچاق در جنوب تهران با ارزش 40 میلیارد تومان
قالیباف: کنترل کامل تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ماست
بحران بدهی مصر؛ پیشنهاد جنجالی تسویه با درآمد کانال سوئز
دیوان عدالت اداری: خودروسازان مجاز به تغییر قراردادهای قبلی نیستند
علی‌آبادی اعلام کرد؛ برنامه وزارت نیرو برای مدیریت شبکه برق
انفجار مرگبار در انبار مهمات ادلب؛ 2 کشته و 5 زخمی
مسمومیت 9 بانوی نهاوندی در استخر
پرونده «ریما حسن» به سازمان ملل رسید؛ هشدار درباره آزار قضایی حامی فلسطین
پریناز ایزدیار در «سرریز»؛ اکران آنلاین از امروز
تأمین مالی تولید با رویکرد اسلامی
زنان والیبال ایران در جمع بزرگان آسیا
پوتین: مردم روسیه با مردم ایران اعلام همبستگی می‌کنند
طعنه سفارت ایران در لندن به ترامپ: حتی جلبک‌ها را شکست ندادی
کارت اعتباری گردشگری ریالی و ارزی رونمایی شد
تصمیم نهایی برای سوابق تحصیلی کنکور 1405 ابلاغ شد
اعلامیه اجلاس شانگهای منتشر شد؛ درخواست تغییر قواعد حکمرانی جهان
دوپینگ قهرمان پارادوومیدانی جهان مثبت شد
درخواست قائم‌پناه از بانک‌ها؛ حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال
واکنش بقایی به یک تحلیل مهم؛ آیا ایران به دنبال افزایش هزینه‌های آمریکا در جنگ است؟
هشدار پوتین درباره آینده نظام جهانی؛ سازمان ملل باید نقش اصلی خود را حفظ کند
آغاز ثبت‌نام کارشناسی به پزشکی؛ فرصت فقط تا 16 شهریور
هشدار پلیس به موتورسواران متخلف؛ موتورسیکلت یک ماه توقیف می‌شود