×
بین الملل
شناسه خبر : 253574
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 11:47
ترامپ نامزدی برای سومین دوره ریاست جمهوری در آمریکا را رد نکرد!

ترامپ نامزدی برای سومین دوره ریاست جمهوری در آمریکا را رد نکرد!

رئیس جمهور آمریکا بار دیگر از تمایلش برای نامزدی شدن در سومین دوره ریاست جمهوری پرده برداشت؛ مسئله‌ای که از لحاظ قانونی امکان‌پذیر نیست.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا احتمال نامزدی برای سومین دوره ریاست جمهوری را رد نکرده و گفته است که «دوست دارد این کار را انجام دهد»؛ این در حالی است که فشارها برای پایان دادن به دومین تعطیلی طولانی‌ دولت فدرال آمریکا شدت گرفته است و میلیون‌ها آمریکایی در معرض خطر از دست دادن کمک‌های غذایی هستند، کارکنان فدرال اولین حقوق کامل خود را دریافت نکرده‌اند و تاخیرهای مکرر در پروازها، برنامه‌ سفرها را مختل کرده است.

با این حال، ترامپ ایده نامزدی برای معاونت رئیس جمهور در سال ۲۰۲۸ را رد کرد؛ پیشنهادی که برخی حامیانش به عنوان راهی برای دور زدن محدودیت قانونی دو دوره ریاست‌جمهوری مطرح کرده بودند. او در هواپیمای «ایرفورس وان»، در مسیر کوالالامپور به توکیو در جریان تور پنج‌روزه آسیایی خود به خبرنگاران گفت: من منعی برای این کار ندارم، اما آن را انجام نمی‌دهم. به نظرم خیلی فریبنده است. بله، این را رد می‌کنم چون خیلی فریبنده است. فکر می‌کنم مردم این را دوست نداشته باشند. درست نیست.

ترامپ در پاسخ به احتمال نامزدی برای سومین دوره ریاست جمهوری نیز گفت: دوست دارم این کار را انجام دهم. بهترین آمارهایم را در اختیار دارم. آیا این احتمال را رد نمی‌کنم؟ خب، شما باید به من بگویید.

وی از معاون جی‌دی ونس، معاونش همچنین مارکو روبیو، وزیر خارجه دولتش به عنوان نامزدهای قوی برای ریاست جمهوری تمجید کرد و گفت: اگر آنها گروهی تشکیل دهند، غیرقابل توقف خواهد بود. واقعاً این‌طور فکر می‌کنم. ما گروه فوق‌العاده‌ای داریم، چیزی که دموکرات‌ها ندارند.

بر اساس متمم بیست‌ودوم قانون اساسی آمریکا، هیچ فردی نمی‌تواند بیش از دو بار به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود. برخی حامیان ترامپ پیشنهاد کرده‌اند که او می‌تواند به عنوان معاون رئیس جمهور نامزد شود و سپس با استعفای رئیس‌ جمهور جمهوری‌خواه، دوباره به قدرت برسد. اما کارشناسان حقوقی معتقدند که این اقدام از نظر قانونی قابل‌ قبول نیست.

ترامپ در ماه مارس به سی‌ان‌بی‌سی گفت که «احتمالا» دوباره نامزد نخواهد شد، اما بعداً تاکید کرد که درباره این احتمال «شوخی نمی‌کند.»

اظهارات و ادعاهای جدید ترامپ در حالی مطرح می‌شود که تعطیلی دولت آمریکا وارد سومین هفته خود شده و جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها همچنان بر سر بودجه به توافق نرسیده‌اند. حدود ۱.۴ میلیون تن از کارکنان فدرال همچنان بدون حقوق هستند و بسیاری از خدمات متوقف شده‌اند. ترامپ، که از زمان بازگشت به قدرت به دنبال کاهش نیروی کار فدرال بوده، از این بن‌بست بودجه‌ای در کنگره برای پیشبرد برنامه‌های خود جهت کاهش و کوچک‌سازی بیشتر استفاده کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است
53 درصد آمریکایی‌ها از افزایش هزینه‌ها در دولت ترامپ می‌گویند
نتانیاهو: اشغال الشقیف بخشی از سیاست اسرائیل است!
آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مازندران
حاجی‌بابایی: ما محاصره را محاصره می‌کنیم/ فعال‌سازی فوری کریدورهای شمالی و زمینی
قتل پدر توسط پسر 17 ساله / اعتراف عجیب متهم
وام بازنشستگان شارژ شد/ افزایش تسهیلات به 360 هزار فقره
تیم منتخب لیگ قهرمانان بدون سهمیه غالب قهرمان
اوکراین اتهام حمله به نیروگاه زاپوریژیا را رد کرد
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 10 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تازه از سریال «دزدی عاشقانه»؛ پروژه جدید نمایش خانگی
شرط هند برای فروش فناوری نظامی چیست؟
پخش یک سریال با حال و هوای قیام 15 خرداد+ فیلم
آغاز پویش بین‌المللی تلاوت قرآن به نیابت از رهبر شهید انقلاب
رکورد صرفه‌جویی گاز شکسته شد