×
بین الملل
شناسه خبر : 253574
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 11:47
ترامپ نامزدی برای سومین دوره ریاست جمهوری در آمریکا را رد نکرد!

ترامپ نامزدی برای سومین دوره ریاست جمهوری در آمریکا را رد نکرد!

رئیس جمهور آمریکا بار دیگر از تمایلش برای نامزدی شدن در سومین دوره ریاست جمهوری پرده برداشت؛ مسئله‌ای که از لحاظ قانونی امکان‌پذیر نیست.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا احتمال نامزدی برای سومین دوره ریاست جمهوری را رد نکرده و گفته است که «دوست دارد این کار را انجام دهد»؛ این در حالی است که فشارها برای پایان دادن به دومین تعطیلی طولانی‌ دولت فدرال آمریکا شدت گرفته است و میلیون‌ها آمریکایی در معرض خطر از دست دادن کمک‌های غذایی هستند، کارکنان فدرال اولین حقوق کامل خود را دریافت نکرده‌اند و تاخیرهای مکرر در پروازها، برنامه‌ سفرها را مختل کرده است.

با این حال، ترامپ ایده نامزدی برای معاونت رئیس جمهور در سال ۲۰۲۸ را رد کرد؛ پیشنهادی که برخی حامیانش به عنوان راهی برای دور زدن محدودیت قانونی دو دوره ریاست‌جمهوری مطرح کرده بودند. او در هواپیمای «ایرفورس وان»، در مسیر کوالالامپور به توکیو در جریان تور پنج‌روزه آسیایی خود به خبرنگاران گفت: من منعی برای این کار ندارم، اما آن را انجام نمی‌دهم. به نظرم خیلی فریبنده است. بله، این را رد می‌کنم چون خیلی فریبنده است. فکر می‌کنم مردم این را دوست نداشته باشند. درست نیست.

ترامپ در پاسخ به احتمال نامزدی برای سومین دوره ریاست جمهوری نیز گفت: دوست دارم این کار را انجام دهم. بهترین آمارهایم را در اختیار دارم. آیا این احتمال را رد نمی‌کنم؟ خب، شما باید به من بگویید.

وی از معاون جی‌دی ونس، معاونش همچنین مارکو روبیو، وزیر خارجه دولتش به عنوان نامزدهای قوی برای ریاست جمهوری تمجید کرد و گفت: اگر آنها گروهی تشکیل دهند، غیرقابل توقف خواهد بود. واقعاً این‌طور فکر می‌کنم. ما گروه فوق‌العاده‌ای داریم، چیزی که دموکرات‌ها ندارند.

بر اساس متمم بیست‌ودوم قانون اساسی آمریکا، هیچ فردی نمی‌تواند بیش از دو بار به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود. برخی حامیان ترامپ پیشنهاد کرده‌اند که او می‌تواند به عنوان معاون رئیس جمهور نامزد شود و سپس با استعفای رئیس‌ جمهور جمهوری‌خواه، دوباره به قدرت برسد. اما کارشناسان حقوقی معتقدند که این اقدام از نظر قانونی قابل‌ قبول نیست.

ترامپ در ماه مارس به سی‌ان‌بی‌سی گفت که «احتمالا» دوباره نامزد نخواهد شد، اما بعداً تاکید کرد که درباره این احتمال «شوخی نمی‌کند.»

اظهارات و ادعاهای جدید ترامپ در حالی مطرح می‌شود که تعطیلی دولت آمریکا وارد سومین هفته خود شده و جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها همچنان بر سر بودجه به توافق نرسیده‌اند. حدود ۱.۴ میلیون تن از کارکنان فدرال همچنان بدون حقوق هستند و بسیاری از خدمات متوقف شده‌اند. ترامپ، که از زمان بازگشت به قدرت به دنبال کاهش نیروی کار فدرال بوده، از این بن‌بست بودجه‌ای در کنگره برای پیشبرد برنامه‌های خود جهت کاهش و کوچک‌سازی بیشتر استفاده کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
با این دمنوش‌ها به جنگ آلرژی بهاری بروید
درخواست موشک‌های دوربرد همزمان با تنش برلین و واشنگتن
کم‌آبی چه خطراتی برای بدن دارد؟
بی‌توجهی به فشار خون چه خطراتی دارد؟
اصابت پرتابه ناشناس به کشتی باری در نزدیک دوحه
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عباس عبدی و صادق زیباکلام
کشف 200 مین‌ جنگی در خوابگاه دانشجویی کراکوف لهستان
حرکت گواردیولا در نشست خبری منچسترسیتی حاشیه ساز شد
جنگ و تنگه و دو اقدام فوریتی ایران
مسی رکورد تاریخی لیگ فوتبال آمریکا را شکست
هانتاویروس چیست و آیا باید نگران پاندمی جدیدی بود؟
کالابرگ کدملی‌های 3 تا 6 از امروز شارژ شد
3 کشته و مجروح در تصادف خونین کوهدشت لرستان
چرا سند جدید امنیتی آمریکا با واقعیت‌های جهانی فاصله دارد؟
استراتژی ایران برای شکستن محاصره بنادرش توسط آمریکا
پهپادهای فیبر نوری حزب‌الله ؛ بحران جدید ارتش اسرائیل
سیاست دریایی ایران در سایه اقتدار در تنگه هرمز
هشدار درباره قدرت نامتقارن ایران در تنگه هرمز
قتل‌عام خونین در جمهوری دموکراتیک کنگو
هفت انگاره خطا درباره جنبش خیابانی امروز
تحول بزرگ در باتری موبایل ؛ یک بار شارژ یک ماه استفاده
تاثیر شگفت‌انگیز سفر بر سلامت جسم و روان
جزئیات تازه از شکست آمریکا در دشت مهیار اصفهان
مدار دیپلماسی | امارات از شریک اقتصادی منطقه تا بازیگر پرریسک امنیتی
انتقاد سازمان ملل از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
فشار حداکثری از سوی دولت؛ تردید حداکثری از طرف مردم
برنامه مسابقات امروز 20 اردیبهشت 1405 + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 20 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
حمله انتحاری به پاسگاه پلیس در شمال غرب پاکستان جان دو نفر را گرفت
برخورد هواپیما با عابر پیاده در باند فرودگاه دنور آمریکا
تحلیلگر سابق پنتاگون: زمان پذیرش واقعیت توسط اوکراین فرا رسیده است
حضور نظامی مصر در خلیج فارس با یک شرط جایز است
افشاء پایگاه مخفی اسرائیل در عراق ؛ حمله هوایی برای پنهان‌سازی ردپای تل‌آویو
زنگ خطر برای تیم ملی پیش از جام جهانی
خسارت 1.5 همتی شرکت‌های داروسازی و تجهیزاتی هلال
تهدید ترامپ به خروج نیروهای آمریکایی از ایتالیا
همکاری رژیم صهیونیستی و امارات برای جبران خسارات درگیری‌ها در سودان
50 سگ آنست به هلال احمر اضافه می‌شود
خشم تل‌آویو از ریاض و ترس از یک «توافق بد» بین تهران و واشنگتن
مرحله جدید طرح کالابرگ چگونه اجرایی می‌شود؟
شیوع 9 درصدی علائم آسم در بزرگسالان
پیام تبریک بن سلمان به الزیدی و آرزوی موفقیت برای او
گاردین: ترامپ و نتانیاهو، از همکاری جنگی تا تبادل اتهامات
اتباع کدام کشورها مسافر کشتی کروزِ آلوده به «هانتاویروس» بودند؟
زمین به جای دریا؛ استراتژی ایران برای شکستن محاصره بنادرش توسط آمریکا
کاهش گرده‌افشان‌ها؛ تهدیدی خاموش برای تغذیه و معیشت
هشدار عطوان درباره خطرات دور بعدی مذاکرات میان لبنان و رژیم صهیونیستی
نقض حریم هوایی عراق توسط هواپیماهای آمریکایی
لایحه رژیم صهیونیستی برای لغو توافق اسلو و ممانعت از تشکیل کشور فلسطین
اعتراض به جنگ با دستان خونی در استکهلم