×
اقتصادی
شناسه خبر : 253566
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 10:30
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 6 آبان 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 6 آبان 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 6 آبان 1404 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو فضایی آرام اما همراه با تردید را پشت سر گذاشت. در شرایط کنونی، حجم معاملات در سطح پایینی قرار دارد و بیشتر فعالان بازار ترجیح می‌دهند در وضعیت انتظار باقی بمانند.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ قیمت خودرو امروز 6 آبان 1404 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو فضایی آرام اما همراه با تردید را پشت سر گذاشت. در شرایط کنونی، حجم معاملات در سطح پایینی قرار دارد و بیشتر فعالان بازار ترجیح می‌دهند در وضعیت انتظار باقی بمانند. نوسانات محدود نرخ ارز و نبود سیگنال‌های روشن از سیاست‌گذاری‌های اقتصادی، موجب شده قیمت‌ها در محدوده‌ای ثابت اما با تمایل افزایشی نوسان کنند.

فعالان صنفی می‌گویند هرچند تقاضای مصرفی کاهش یافته، اما همچنان تقاضای سرمایه‌ای در بازار حضور دارد و همین عامل مانع از عقب‌نشینی جدی قیمت‌ها شده است. در سمت عرضه، خودروسازان با محدودیت‌های تولید و افزایش هزینه‌های مالی و ارزی مواجه‌اند. این موضوع چشم‌انداز کاهش قیمت را تضعیف کرده است.

تحلیلگران معتقدند بازار خودرو در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری به تحولات کلان اقتصادی وابسته است و تا زمانی که سیاست‌های ارزی و وارداتی ثبات پیدا نکند، نمی‌توان انتظار تغییر جدی در مسیر قیمت‌ها داشت.

قیمت خودروهای داخلی

شاهین اتوماتیک GL بیشترین تغییرات قیمتی میان محصولات داخلی را پشت سر گذاشت. بر همین مبنا، این سدان داخلی 11 میلیون تومان ارزان شد و روی شاخص یک میلیارد و 199 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، سهند S نسبت به روز گذشته هشت میلیون تومان ارزان شد و به نرخ معاملاتی 729 میلیون تومان رسید.

دنا پلاس بورسی 10 میلیون تومان ارزانتر از روز گذشته و با نرخ معاملاتی یک میلیارد و 86 میلیون تومان به معاملات امروز رسید. از طرف دیگر، پژو 207 اتوماتیک رشد سه میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 283 میلیون تومان معامله شود.

خ
 

قیمت خودروهای مونتاژی

چانگان CS55 سردمدار تغییرات قیمتی میان خودروهای مونتاژی بود. بر همین مبنا، این کراس‌اوور مونتاژی نسبت به روز گذشته 95 میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ دو میلیارد و 990 میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، هایما 8S رشد 28 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ دو میلیارد و 698 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

لوکانو L7 نسبت به روز گذشته 45 میلیون تومان گران شد و روی قله سه میلیارد و 380 میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، بیجینگ U5 افت قیمت 45 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 700 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

میان محصولات مدیران‌خودرو، فونیکس FX نسبت به روز گذشته 30 میلیون تومان گران شد تا با نرخ دو میلیارد و 960 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود. از سوی دیگر، آریزو 5 افت 15 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی یک میلیارد و 805 میلیون تومان رسید.

جک S3 که در سایت کرمان‌موتور مونتاژ می‌شود نسبت به روز گذشته هفت میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ یک میلیارد و 544 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، جک J4 افت 11 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 296 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.

خ
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز چهارشنبه 7 آبان 1404 + نمایندگان تکواندو
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 7 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
فوران آتشفشان کیلاوئا در ‎هاوایی+فیلم
گرفتار شدن خرس قهوه ای در بلده +فیلم
9 عادت ساده و روزمره برای عملکرد بهتر مغز
صرفه جویی 50 درصدی در مصرف آب و انرژی با دوش هوشمند
مواد غذایی کپک زده حاوی قوی ترین سموم بیماری زا
زباله‌های سمی به‌جامانده از ارتش آمریکا بلای جان آب و خاک افغانستان
مدیرعامل پیشین استقلال درگذشت
مدارس نوبت صبح کدام شهرهای خوزستان فردا غیر حضوری شد؟/تاخیر فعالیت ادارات
اولین مدال دختران وزنه‌برداری ایران/ صدیقی برنزی شد
لاریجانی: از امضای توافق راهبردی پاکستان و عربستان استقبال می‌کنیم
جدول رده‌بندی توزیع مدال‌ها در پایان روز ششم بازی های آسیایی جوانان
انجام فاز نخست فرآیند گزیر بانک سابق آینده
تردد در آزادراه کرج – قزوین ممنوع می‌شود
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 6 آبان 1404
حملات سنگین به غزه
چراغپور : هاشمیان، خودش را قربانی کرد
گزارشگر سازمان ملل: آتش‌بس مانع حملات مرگبار اسرائیل به غزه نشده است
زمین لرزه اندونزی را لرزاند
پیام تبریک وزیر امور خارجه در پی قهرمانی تیم هندبال دختران
اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی
آخرین جزییات از سفر پژمان جمشیدی به ترکیه
روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد
القسام تحویل جسد نظامی صهیونیست را به تعویق انداخت
کشورهای نوردیک برای مصادره اموال روسیه توافق کردند
آزادکار ایران طلا گرفت
دستور نتانیاهو برای حملات شدید و فوری به نوار غزه
درآمدهای میلیارد دلاری خانواده ترامپ از محل رمزارزها
اسب ایرانی در مسابقه جایزه بزرگ فرانسه اول شد
کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در جنوب غزه
آخرین وضعیت انتقال بانک آینده از زبان مدیرعامل بانک ملی
تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران رأی نیاورد
حماس اعلام کرد: اسرائیل مانع اصلی برای یافتن اجساد در غزه
عقب‌نشینی رئیس جمهور لبنان از خلع سلاح حزب‌الله
سازمان بنادر و دریانوردی تحقیق و تفحص می شود
انحصار حق پخش زنده مسابقات ورزشی در هاله ای از ابهام
روسیه و هند برای تولید سوخوسوپر جت توافق کردند
الهی به مدال نقره کشتی آزاد رسید
چرا سایت روزنامه هم‌میهن از دسترس خارج شد؟
فوتسال پسران به فینال رسید
عون بر ضرورت توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد
آمریکا به 4 شناور دیگر را در کارائیب حمله کرد
125 بار نقض آتش‌بس در غزه از سوی رژیم اسرائیل
افزایش پروازهای عتبات از امروز
رایزنی وزیر کشور پاکستان با لاریجانی درباره گسترش همکاری‌های راهبردی
ترامپ: ژاپنی‌ها دوست آمریکا هستند/ پیروز هر جنگی خواهیم‌بود
جولانی وارد عربستان شد/دیدار و گفت‌وگوی جولانی با بن فرحان در ریاض
قلعه‌نویی: می‌دانم مشکلات زیادی داریم + فیلم
نتانیاهو در محاصره واقعیت و رسوایی
X
آگهی تبلیغاتی