×
بین الملل
شناسه خبر : 253534
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 08:57
پرونده جنجالی همسر ماکرون به دادگاه کشیده شد

پرونده جنجالی همسر ماکرون به دادگاه کشیده شد

در پی انتشار شایعاتی در فضای مجازی درباره جنسیت همسر رئیس‌جمهور فرانسه، برای 10 نفر پرونده کیفری تشکیل شد و در پاریس، این 10 نفر به اتهام آزار و اذیت بریژیت ماکرون از طریق انتشار شایعاتی در دادگاه حاضر می‌شوند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌امروز (دوشنبه) در پاریس، ۱۰ نفر به اتهام آزار و اذیت همسر امانوئل ماکرون، بریژیت ماکرون از طریق انتشار شایعاتی در فضای مجازی در دادگاه حاضر می‌شوند. طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، این پرونده به یکی از آخرین موج‌های حملات مجازی برمی‌گردد که سال‌هاست با ادعاهای بی‌اساس درباره جنسیت بانوی اول فرانسه در داخل و خارج کشور مطرح می‌شود. پیشینه شایعهدر چند سال گذشته، شایعه‌ای مداوم مطرح شده مبنی بر این‌که بریژیت ماکرون در بدو تولد مرد بوده است که مقام‌های دولت امانوئل ماکرون بارها تاکید کرده‌اند که چنین اظهاراتی بدون هیچ مدرک و پایه‌ای مطرح شده است.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، این ادعا که ابتدا از سوی گروه‌های راست افراطی در فرانسه و ایالات متحده منتشر شد، خشم و ناراحتی زوج ریاست‌جمهوری را برانگیخته است.در پی گسترش این شایعه، بریژیت و امانوئل ماکرون در پایان ژوئیه (۲۰۲۵) شکایتی در ایالات متحده به اتهام افترا و نشر اکاذیب مطرح کردند.

جزئیات محاکمه

بر اساس این گزارش، ۱۰ متهم، شامل هشت مرد و دو زن در بازه سنی ۴۱ تا ۶۰ سال هستند که در دادگاه کیفری پاریس محاکمه خواهند شد. این افراد متهم هستند که از طریق فضای مجازی، اظهارات توهین‌آمیز و آزاردهنده درباره جنسیت و هویت جنسی بریژیت ماکرون منتشر کرده‌اند.دادستان‌ها گفته‌اند برخی از این افراد حتی اختلاف سنی ۲۴ ساله میان بریژیت و امانوئل ماکرون را با «پدوفیلیا» (کودک‌آزاری) مقایسه کرده‌اند.در صورت محکومیت، هر یک از متهمان ممکن است تا دو سال زندان محکوم شوند.

مسیر پرونده

بریژیت ماکرون در آگوست ۲۰۲۴ شکایتی رسمی تنظیم کرد که به‌دنبال آن، پلیس در دسامبر ۲۰۲۴ و فوریه ۲۰۲۵ چندین مظنون را بازداشت کرد. وکیل بریژیت ماکرون به پرسش خبرگزاری فرانسه پاسخی نداده است و هنوز مشخص نیست که آیا بانوی اول فرانسه شخصاً در جلسات دادگاه حاضر خواهد شد یا خیر.

یکی از متهمان که فردی معروف در شبکه اجتماعی هست در سال ۲۰۲۱ در کانال یوتیوب خود، گفت‌وگویی چهار ساعته با شخصی به نام «ناتاشا ری» منتشر کرد.در این گفت‌وگو، ادعایی مطرح شد مبنی بر اینکه بریژیت ماکرون (با نام خانوادگی اصلی «تروینیو» در واقع مردی به نام ژان-میشل تروینیو بوده است؛ که در واقع نام برادر اوست.

در سال ۲۰۲۴، دادگاهی حکم داد که این دو زن که در بین متهمان نام آن‌ها به چشم می‌خورد، باید بابت افترا به بریژیت ماکرون و برادرش خسارت پرداخت کنند، اما این حکم در مرحله تجدیدنظر لغو شد. پس از آن، بریژیت ماکرون پرونده را به دیوان عالی فرانسه ارجاع داد.

گسترش شایعه در فضای مجازی و آمریکا

این شایعات از زمان انتخاب امانوئل ماکرون در سال ۲۰۱۷ شکل گرفت و در گذر زمان توسط گروه‌های راست افراطی و نظریه‌پردازان توطئه در فرانسه و آمریکا شدت گرفت.

در ژوئیه ۲۰۲۵، زوج ریاست‌جمهوری فرانسه شکایتی دیگر در آمریکا علیه یک پادکستر محافظه‌کار آمریکایی، مطرح کردند. او مجموعه‌ای ویدئویی با عنوان «بریژیت شدن» منتشر کرده بود و مدعی شده بود که بانوی اول فرانسه در واقع مرد بوده است.وکیل آمریکایی خانواده ماکرون گفته است آن‌ها قصد دارند در دادگاه مدارک علمی و عکس‌هایی برای اثبات دروغ بودن این ادعاها ارائه دهند.بر اساس این گزارش، چند نفر از متهمانی که قرار است در پاریس محاکمه شوند، پست‌هایی از همین پادکستر را در شبکه‌های اجتماعی خود بازنشر کرده‌اند.در یکی از این پست‌ها، یکی از متهمان ادعا کرده بود «دو هزار نفر آماده‌اند تا خانه‌ به‌ خانه در شهر آمین (زادگاه ماکرون) بروند تا حقیقت ماجرای بریژیت را کشف کنند!»


نظرات

آخرین اخبار
تلگرام در روسیه محدود می‌شود
نورنما | 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مبارک‌باد
وزش باد شدید همراه با بارش باران در تهران
حمله اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا
خروج یونیفل از لبنان تا یکسال آینده
105 دستگاه باید مدیریت بحران را به کارمندان خود آموزش دهند
استقلال ایران (0) - الحسین اردن (0)
خاتون بم، قهرمان فوتبال زنان ایران شد
فروش فوری و بدون قرعه کشی محصولات ایران خودرو
برنامه موشکی خط قرمز ایران است
آتش‌سوزی در کارخانه برق ستارخان/ حادثه مصدوم نداشت
ترافیک سنگین در جاده چالوس؛ 9 استان کشور درگیر باران و برف
ترامپ مانع افتتاح پل میان آمریکا و کانادا شد
لیست تیم ملی فوتبال بانوان اعلام شد
جهانگیر: مردم به خطای محاسباتی دشمن پاسخ دندان شکن می دهد
آغاز ثبت‌نام پانزدهمین دوره کارآموزی همراه اول
ترامپ بزرگ‌ترین تهدید امنیت ملی آمریکاست
فضای پرابهام مذاکرات!
بهره‌برداری از 868 واحد صنعتی و 508 واحد احیاشده
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید محور حل مسائل جامعه باشند
تقویت کیفیت خودرو از قطعه تا محصول نهایی
عارف: بی‌توجهی به ریشه حوادث فاصله ناآرامی‌ها را کوتاه می‌کند
رئیس سازمان انرژی اتمی: عقب‌ماندگی در بخش پرتودهی را باید جبران کنیم
متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر مشمول عفو و ارفاق نمی‌شوند
قسد جزئیات توافق با دولت موقت سوریه را اعلام کرد
خبرهای خوش معیشتی برای فرهنگیان در راه است
سید حسن خمینی: تولید کالاهای پرمصرف متوقف شود
کرملین: تاریخ دور بعدی مذاکرات با اوکراین مشخص نیست
تالار وحدت میزبان اختتامیه جشنواره فیلم فجر شد
دیدار سه‌ساعته علی لاریجانی با سلطان عمان
نماینده روسیه: شورای امنیت ابزار مداخله آمریکا در ایران شده است
جزئیات موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات 2108 محکوم
عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی 10 میلیون تومان شد + زمان واریز
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 21 بهمن 1404+ جدول
پدافند هوایی آماده پاسخگویی به هرگونه تهدید است
رئیس دانشگاه تهران: مقصران حوادث دی‌ماه عذرخواهی کنند
اجرای طرح «1500 زن نامدار ایران»
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات بیش از 2 هزار محکوم
سرلشکر حاتمی: دفاع و دیپلماسی امروز یک میدان واحد هستند
دعوت پزشکیان از ملت ایران برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن
نورویدیو | رگ حیات انرژی اسرائیل کجاست؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 21 بهمن 1404+ جدول
سقوط 38 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل به زیر 4.1 میلیون واحد رسید
معاریو: آمریکا از پایان دادن به نبرد با ایران واهمه دارد
هشدار هواشناسی: وزش باد شدید در تهران و بارش برف و باران در استان
معاون دفتر پزشکیان: جان‌باختن حتی یک شهروند ایرانی غیرقابل‌قبول است
تایمز: اپستین یک مأمور استخدام‌شده توسط موساد بود
میزبانی وزیر خارجه از فرماندهان ارشد ارتش
پایان بازی دیپلماسی؛ آخرین ایستگاه سیاست یا آغاز مقاومت؟
هشدار اروپا: ترامپ نظم پساجنگ را تهدید می‌کند