×
سیاسی
شناسه خبر : 253476
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/05 ساعت 19:44
فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت

فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت

فرمانده سپاه تهران بزرگ با تشریح جزئیات عملیات موشکی در دفاع مقدس 12 روزه، گفت:فرمانده سپاه تهران بزرگ با تشریح جزئیات عملیات موشکی در دفاع مقدس 12 روزه، گفت: دشمن 9 لایه پدافند به هم پیوسته از کشورهای همسایه تا سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده بود، اما در گام اول بیش از 50 درصد از حدود 500 موشک و پهپاد ما در اهداف تعیین شده اصابت کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار حسن حسن‌زادهروز دوشنبه در آیین گرامیداشت سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و همایش شوراهای ۹ نفره طرح امام جواد (ع) که در جوار حرم امام راحل برگزار شد، با بیان اینکه امروز روز میثاق با امام و آرمان‌های ایشان است، گفت: امامی که استکبارستیزی را از اصول انقلاب اسلامی می‌دانست و ما افتخار می‌کنیم که در آستانه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در حرم مطهرش با آرمان‌هایش تجدید عهد می کنیم.

وی با اشاره به جنگ ۱۲روزه، افزود: به فضل پروردگار و به واسطه تلاش رزمندگان جبهه مقاومت و ایستادگی ملت بزرگ ایران، شاهد افول آمریکا و درخشش هرچه بیشتر آرمان‌های انقلاب اسلامی هستیم و در آینده نزدیک، یکی از پرشکوه‌ترین و باعظمت‌ترین اجتماعات ضداستکباری را در ۱۳ آبان مقابل لانه جاسوسی آمریکا شاهد خواهیم بود.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به نقش بی‌بدیل آموزش و پرورش، تاکید کرد: تمام مدیران، فرماندهان، دانشمندان، حقوقدانان و مسئولان امروز نظام، از رأس نظام تا روسای قوا، وزرا، فرماندهان نظامی و انتظامی، پزشکان و حقوقدانان، بدون استثنا کسانی هستند که پشت میزهای دانش‌آموزی نشسته و حدود ۱۲ سال تحت آموزش و تربیت معلمان این مرز و بوم قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه افتخارات میدان‌های مختلف مرهون همین نظام آموزشی است، افزود: شهیدان حاجی‌زاده، سلامی، رشید، باقری، طهرانچی، شهریاری، فخری‌زاده و همه دانشمندان شهید، نمونه‌های درخشانی از این تربیت هستند، تمام مسئولان آینده کشور نیز قطعاً از میان همین دانش‌آموزان امروز خواهند بود.

سردار حسن‌زاده با تشریح جزئیات عملیات موشکی در جنگ ۱۲ روزه، گفت: دشمن با برنامه‌ریزی برای مهار قدرت موشکی ایران از مبدا، ۹ لایه پدافند به هم پیوسته از کشورهای همسایه تا سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده بود، اما در گام اول بیش از ۵۰ درصد از حدود ۵۰۰ موشک و پهپاد ما در اهداف تعیین شده اصابت کرد.

وی ادامه داد: تا موج بیست و دوم، با کاهش تعداد شلیک‌ها، درصد اصابت موشک‌ها به ۱۰۰ درصد رسید و حتی شلیک یک تک موشک نیز حساس‌ترین نقاط دشمن را هدف قرار داد. هدف‌گیری پایگاه «العدید» آمریکا نیز آن‌ها را به آتش‌بس التماسی واداشت. این موفقیت‌ها، محصول تربیت در آموزش و پرورش و کلاس‌های درس است.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با انتقاد از نگاه صرفاً آموزشی به مدارس، تصریح کرد: مدرسه، جامع‌ترین جامعه کوچک برای تمرین اداره جامعه است. دانش‌آموزان امروز، مدیران و حکمرانان فردای کشورند. شوراهای ۹ نفره باید با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان و والدین، مسائل مدرسه را احصا و برای رفع آنها راه‌حل بیابند، برنامه‌ریزی و با مشارکت همگانی اجرا کنند.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی، ورزشی، اردوهای تفریحی، زیارتی و راهیان پیشرفت، از جمله زمینه‌های فعالیت این شوراهاست. اگر این مشارکت و کار گروهی در مدارس نهادینه شود، در پنج تا ۱۰ سال آینده شاهد تحول در حکمرانی و کارآمدی اداره کشور خواهیم بود.

وی تاکید کرد: دشمن می‌خواهد در سه محور «غنی‌سازی اورانیوم»، «توان موشکی» و «نفوذ منطقه‌ای» ما را محدود کند، اما ۱۳ آبان امسال شاهد خواهیم بود که دانش‌آموزان با در دست گرفتن پرچم‌های جبهه مقاومت، نمایش دست سازه‌های موشکی و هسته‌ای و تصاویر شهدا، عزم خود را برای ایستادگی و رساندن ایران به قله‌های پیشرفت نشان می‌دهند.

سردار حسن‌زاده خاطرنشان کرد: این حرکت با عظمت، که با هدایت شوراهای ۹ نفره به عنوان اولین برنامه قله‌ای انجام می‌شود، قطعاً در مواضع دشمن تأثیر خواهد گذاشت.

این مسئول با قدردانی از تولیت و مدیران حرم امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: بسیاری از مراسمات ارزشی و انقلابی و مناسبت‌های ملی و مذهبی در جوار حرم مطهر حضرت امام برگزار می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد