نورنیوز- گروه بین الملل: به نقل از خبرگزاری شهاب، «اسحاق می سابو» خاخام آمریکایی از شهر دالاس واقع در ایالت تگزاس به اتهام تعرض جنسی به یک کودک خردسال بازداشت شده است.
یسحاق مئیر سابو که به پسرکی تجاوز کرده، قبلا در ارتش آدمکش خدمت کرده و همان کسی است که حماس را به جنایت تجاوز جمعی در ۷ اکتبر متهم کرد.
موضوعی که سازمانهای بین المللی مستقل مختلفی آن را رد کردند.
او که مدیر مدرسه آکیبا یاونه و روحانی کلیسای تیفرت اسراییل در آمریکا بود، از حضور در این اماکن منع شده است.
مدرسه از بقیه خانوادهها خواسته تا اگر آنها هم شکایت مشابهی دارند به مدرسه یا پلیس مراجعه کنند.
صهیونیست ها تاریخ سرشاری از دروغ و اتهام به دیگران دارند که خودشان عامل آن کارها بودند ولی همه را به کیش خود می پنداشتند!
اتهاماتی مثل تروریسم، که خودشان برای اولین بار به خاورمیانه آوردند، و زن و بچه های لبنانی و فلسطینی را در بازارها و خیابانها منفجر میکردند، ابداع آنان بود و بعد دیگران را متهم نشان میدادند.
