×
اجتماعی
شناسه خبر : 253368
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/05 ساعت 11:20
جزئیات و شرایط ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 اعلام شد

جزئیات و شرایط ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 اعلام شد

ثبت‌نام آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال 1405 از یکشنبه 4 آبان آغاز شد و تا 11 آبان ادامه دارد. داوطلبان می‌توانند برای دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد، پیام نور و مؤسسات غیرانتفاعی به صورت اینترنتی در سامانه سازمان سنجش ثبت‌نام کنند.پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه این آزمون در سال 1404 اجازه شرکت مجدد در آزمون سال 1405 را ندارند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: مهلت ثبت‌نام برای آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز (Ph.D.) سال ۱۴۰۵ برای پذیرش در دوره‌های روزانه، روزانه - غیردولتی، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از روز گذشته یکشنبه چهارم آبان آغاز شد و یکشنبه ۱۱ آبان پایان می‌پذیرد.

ثبت‌نام آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز (Ph.D) سال ۱۴۰۵ برای پذیرش در دوره‌های روزانه، روزانه - غیردولتی، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org انجام خواهد پذیرفت.

هر متقاضی بر اساس ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون می‌تواند در یک کدرشته‌ امتحانی  ثبت‌نام‌ کند و در آزمون شرکت‌ نماید.

متقاضیان لازم است که ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را مطالعه نموده و در صورت واجد شرایط بودن، نسبت به پرداخت هزینه خرید کارت اعتباری ثبت‌نام در آزمون به شرح ذیل، اقدام کنند و سپس مراحل بعدی را به انجام برسانند.

*مراحلی که متقاضی باید برای ثبت‌نام طی کند

۱- مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور برای تهیه کارت اعتباری ثبت نام (با شماره سریال ۱۲ رقمی) و دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام (دفترچه شماره ۱).  
۲- تهیه فایل عکس اسکن شده متقاضی بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام.
۳- آماده کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت‌نام.
۴- خرید کارت اعتباری ثبت‌نام به مبلغ ۱۱/۲۰۰/۰۰۰(یازده میلیون و دویست هزار) ریال از سامانه خرید کارت اعتباری در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور. (لازم به توضیح است مبلغ ۲۰۰/۰۰۰ریال از این مبلغ مربوط به هزینه خدمات ارسال پیامک می‌باشد).

*دستورالعمل و نحوه تکمیل تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی

سازمان سنجش آموزش کشور به متقاضیان توصیه کرده است که مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام، ابتدا فرم پیش‌نویس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذکور را تکمیل نموده و سپس براساس فرم پیش‌نویس با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور، اطلاعات لازم را بر اساس بندهای برنامه نرم افزاری ثبت‌نام وارد نمایند.

این سازمان تاکید دارد که متقاضیان در درج اطلاعات ثبت‌نام دقت نمایند. بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در موارد قید شده در تقاضانامه ثبت‌نام با مدارک متقاضی در صورت پذیرفته‌شدن در آزمون، مطابق ضوابط با وی رفتار خواهد شد.

*زمان توزیع کارت اینترنتی و محل آزمون

بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون دکتری ۱۴۰۵ صبح روز جمعه ۱۰ بهمن برگزار خواهد شد. متقاضیان لازم است از روز دوشنبه ۶ تا روز پنجشنبه ۹ بهمن ماه با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند. محل آزمون متقاضیان با توجه به آمار متقاضیان بر اساس استان و شهرستان انتخابی که در تقاضانامه ثبت‌نامی خود اعلام کرده‌اید، تعیین می‌شود. 

*توصیه‌های‌ مـهم‌ سازمان سنجش به داوطلبان آزمون دکتری

۱) متقاضیان پس از تکمیل تقاضانامه، دریافت شماره پرونده و کدپیگیری یک نسخه پرینت از تقاضانامه تهیه و نزد خود نگهداری نمایند.

۲) داوطلبان آزمون دکتری در انتخاب مجموعه‌ امتحانی و همچنین شهرستان محل حوزه امتحانی خود دقت نمایند؛ پس از دریافت کد پیگیری در این خصوص، به درخواست‌های متقاضیان مبنی بر اصلاح و یا جابجایی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۳) با توجه به مشکلات بوجود آمده در آزمون‌های قبلی، در خصوص اشتباه در ارسال عکس متقاضیان، که این موضوع اکثراً برای متقاضیانی که ثبت‌نام آنان توسط دیگران انجام می‌شود رخ داده است، تاکید شده که علاوه بر کنترل اطلاعات ثبت‌نامی، حتماً نسبت به کنترل عکس ارسالی دقت نمایید تا اشتباهاً عکس متقاضی دیگری به جای عکس داوطلب ارسال نشود. بدیهی است که در صورت ارسال عکس اشتباهی از طرف متقاضی، فرد به عنوان متخلف تلقی و مطابق مقررات با وی رفتار خواهد شد.

۴) شرایط و ضوابط ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری، در دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون درج شده است و هرگونه‌ تغییر احتمالی در شرایط و ضوابط ثبت‌نام این آزمون، به صورت اطلاعیه رسمی از طریق‌ درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش و هفته نامه خبری پیک‌سنجش‌ و در صورت لزوم ‌از طریق رسانه‌های گروهی ‌اعلام ‌خواهد شد.

متقاضیانی که در آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ پذیرفته‌شده‌اند لازم است به نکات ذیل توجه نمایند:

پذیرفته شدگان دوره های روزانه (آموزش رایگان) آزمون دکتری سال ۱۴۰۴، چه در دانشگاه یا موسسه قبولی ثبت نام کرده و چه ثبت نام نکرده باشند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۵ را ندارند.

این متقاضیان برای شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۶ و بعد از آن، باید تا پایان زمان ثبت نام آزمون، از دانشگاه یا موسسه قبولی انصراف قطعی دهند. همچنین تمام پذیرفته شدگان دوره‌های روزانه در سال ۱۴۰۳ و قبل از آن که در حال تحصیل هستند، برای شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۵، باید تا پایان زمان ثبت نام آزمون سال ۱۴۰۵، از دانشگاه یا موسسه قبولی انصراف قطعی دهند. این دسته از متقاضیان پس از اعلام نتایج نهایی در صورت قبولی در رشته جدید، باید فرم انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه محل قبولی ارائه دهند.

پذیرفته شدگان دوره های غیر روزانه آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ و همچنین دانشجویان شاغل به تحصیل در دوره‌های غیرروزانه دکتری (به شرط نداشتن مشکل نظام وظیفه برای برادران) مانند سال‌های گذشته می‌توانند بدون انصراف از تحصیل و در صورت داشتن سایر شرایط و ضوابط مندرج در این دفترچه راهنما، در آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ ثبت‌نام و شرکت کنند. این دسته از متقاضیان پس از اعلام نتایج نهایی در صورت قبولی در رشته جدید، باید فرم انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه محل قبولی جدید ارائه دهند.


اخبار مرتبط
مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 امشب به پایان می‌رسد
یکشنبه 1404/08/11 ساعت 09:06
مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 امشب به پایان می‌رسد
مهلت ثبت‌نام در آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) سال 1405 که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده بود، امشب (یکشنبه 11 آبان) به پایان می‌رسد. داوطلبان واجد شرایط تا ساعت 24 فرصت دارند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال 1405
شنبه 1404/08/10 ساعت 09:53
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال 1405
مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون بیش 57 هزار نفر برای آزمون ورودی دکتری تخصصی نیمه متمرکز سال 1405 ثبت نام کرده‌اند.
رقابت داوطلبان آزمون دکتری علوم پزشکی آغاز شد
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 08:41
رقابت داوطلبان آزمون دکتری علوم پزشکی آغاز شد
رقابت بیش از 12 هزار داوطلب آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی وزارت بهداشت از صبح امروز، پنج‌شنبه 8 آبان، در 31 دانشگاه علوم پزشکی کشور آغاز شد. نکته جالب این رقابت، حضور پررنگ بانوان است؛ بیش از 65 درصد شرکت‌کنندگان را زنان تشکیل می‌دهند.
امروز آخرین فرصت تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 11:28
امروز آخرین فرصت تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد
مهلت تکمیل ظرفیت با اعمال ظرفیت پذیرش جدید برای آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال 1404 امروز 7 آبان به پایان می رسد.
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 از امروز
یکشنبه 1404/08/04 ساعت 11:03
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 از امروز
ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1405 (Ph.D) از امروز یکشنبه 4 آبان آغاز شد و تا 11 آبان ادامه خواهد داشت.
ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال 1405 از فردا آغاز می شود
شنبه 1404/08/03 ساعت 11:06
ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال 1405 از فردا آغاز می شود
معاون آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور زمان ثبت نام آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1405 را اعلام کرد.
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 7تیر 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 تیر 1405+ جدول پخش
وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
رئیس‌جمهور وارد قم شد
وزیر امور خارجه به عراق رفت
ایمپلنت هوشمندی که پس از درمان در بدن ناپدید می‌شود
پایانِ یک رویا در ثانیه های آخر؛ ایران با حسرت از جام جهانی خداحافظی کرد
پاسخ قاطع موشکی سپاه به تجاوزات نظامی آمریکا در سواحل جنوبی ایران
تأثیر شگفت‌انگیز دارونما بر حافظه و توان جسمی سالمندان
آمریکا راه را برای بازگشت هوش مصنوعی پیشرفته انتروپیک باز می‌کند
چین نخستین هتل بدون کارمند جهان را افتتاح می‌کند
راز یک زندگی باکیفیت؛ کمتر بخرید، بیشتر احیا کنید
اروپا با ربات‌های انسان‌نما به جنگ غول‌های چینی رفت
هشدار وزارت بهداشت درباره باورهای غلط رایج مواد مخدر
سازمان غذا و دارو: مکمل ورزشی ON مجوز ندارد
پیگیری حقوقی عاملان بمباران شیمیایی سردشت با جدیت ادامه دارد
ارتش اسرائیل در آستانه عقب‌نشینی از جنوب لبنان؟
حماس خواستار اقدام عملی سازمان ملل برای توقف جنگ در غزه شد
نتانیاهو دوباره ایران و حزب‌الله را تهدید کرد؛ تکرار ادعاهای همیشگی
ژاپن با شکست آمریکا صدر لیگ ملت‌های والیبال را حفظ کرد
کیفرخواست رضا پهلوی و عوامل اینترنشنال و من‌وتو صادر شد
ایران: ایتالیا با سفسطه نمی‌تواند از مسئولیت جنگ شانه خالی کند
آغاز احداث تونل کاجاران در مسیر جاده جنوب به شمال ایران تا ایروان
عراقچی یکشنبه راهی بغداد می‌شود
وزیر جنگ اسرائیل: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم/ایران اقدام کند، پاسخ می‌دهیم
پروازهای رامسر به شیراز، مشهد و بغداد برقرار شد
هشدار بارش و سیلاب؛ آماده باش نیروهای هلال‌احمر در 9 استان
پیام سرپرست وزارت دفاع به رئیس قوه قضائیه؛ لزوم تداوم پیگیری حقوقی جنایات اخیر
بهشتی و پروژه ناتمامش
موج گرمای شدید در فرانسه 109 قربانی گرفت
پاریس خواستار عقب‌نشینی نیروهای صهیونیستی از لبنان شد
جمعی از اعضای مجلس خبرگان در پی پیام رهبر انقلاب بیانیه صادر کردند
جدایی دو بازیکن از فولاد خوزستان
تلفات زلزله در ونزوئلا به 1430 نفر افزایش یافت
تأکید عارف بر روایت‌سازی جهانی از مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
تیم ملی فوتسال زنان ایران قهرمان آسیای مرکزی شد
نورنما | بهشتی؛ صدای غریب عدالت و اعتدال
ونس: از روند مذاکرات با ایران راضی هستیم
اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت فزاینده ایران
سه کشور عربی خواستار اجرای کامل تفاهم تهران و آمریکا شدند
شعله‌های آتش غرب آمریکا را فراگرفت؛ یوتا در وضعیت تخلیه
زمان و جزئیات مراسم تشییع زنده‌یاد سیمین‌دخت وحیدی اعلام شد+تسلیت وزیر ارشاد
آموزش‌وپرورش زمان قطعی شدن پیش‌ثبت‌نام کلاس اولی‌ها را اعلام کرد
قطع برق تعدادی از مناطق تهران؛ دلیل مشخص شد
آمریکایی‌ها به تحقق اهداف ترامپ در جنگ با ایران تردید دارند
جنبش امل بر حفظ وحدت ملی لبنان تأکید کرد
فولاد خوزستان استارت لیگ برتر را از تهران زد
متن کامل توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل
رئیس فیفا: دیدار ایران و مصر همه جذابیت‌های فوتبال را داشت
دادگستری تهران درباره پرونده «مولی‌الموحدین» توضیح داد