×
سیاسی
شناسه خبر : 253212
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/04 ساعت 15:09
2 عضو شورای شهر کرمانشاه سلب عضویت شدند

2 عضو شورای شهر کرمانشاه سلب عضویت شدند

جلسه فوق العاده شورای شهر کرمانشاه به منظور انتخاب هیات رئیسه جدید برای سال آخر دوره ششم شورای شهر، بازهم به حد نصاب نرسید.

نورنیوز - گروه سیاسی: هاشم درویشی، رئیس شورای شهر کرمانشاه، روز یکشنبه چهارم آبان، در این نشست با اشاره به لزوم حضور دو سوم اعضاء برای به حد نصاب رسیدن و رسمیت پیدا کردن جلسه شورای شهر، اظهار کرد: شورای شهر کرمانشاه یازده عضو دارد که امروز فقط پنج عضو در این جلسه حضور دارند و باتوجه به اینکه جلسه به حد نصاب نرسیده، امکان برگزاری انتخابات هیات رئیسه شورا وجود ندارد. 

وی افزود: طبق قانون و از ۲۴ ساعت قبل زمان و مکان برگزاری جلسه به همه اعضاء اطلاع داده شده بود، اما متاسفانه جلسه بازهم به حد نصاب نرسید. 

درویشی به بازداشت دو عضو شورای شهر کرمانشاه و سلب عضویت آنها هم اشاره‌ کرد و گفت: باتوجه به سلب عضویت دو عضو شورای شهر کرمانشاه، براساس قانون باید اعضاء علی البدل جایگزین آنها شوند. 

وی تاکید کرد: در تاریخ ۲۰ مهر دو نفر از اعضاء شورا با نامه دستگاه قضایی به دستگاه اجرایی، یعنی فرمانداری، سلب عضویت شده‌اند، اما طی ۱۴ روز گذشته هنوز نامه ورود اعضاء علی البدل به شورا در فرمانداری امضاء نشده است. 

رئیس شورای شهر کرمانشاه اضافه کرد: امروز اعضاء علی البدل شخصاً به فرمانداری رفته‌اند تا امضاء فرماندار کرمانشاه را برای عضویت خود بگیرند، اما متاسفانه هنوز امضاء نشده است. 

وی ادامه داد: اگر چنین ترک فعلی در شورای شهر کرمانشاه رخ می‌داد، مسئولین چه می‌کردند، اما کسی در مقابل ترک فعل فرمانداری پاسخگو نیست.

درویشی همچنین در پاسخ به این سوال که باتوجه به اینکه زمان چندانی تا پایان دوره سرپرستی شهرداری کرمانشاه باقی نمانده و اکنون با عدم تشکیل هیات رئیسه شورای شهر تکلیف شهرداری چه می‌شود، گفت: طبق قانون اگر جانشین مدیری تعیین نشود، تا زمانی که مدیر بعدی مشخص نشود، همان مدیر به فعالیت خود ادامه خواهد داد که در مورد شهرداری کرمانشاه نیز این موضوع اجرایی می‌شود. 

به گزارش ایسنا، هاشم درویشی، سالار احمدزاده، علی فتاحی طهنه، کامران ملکی و سید حجت الله موسوی اجاق حاضرین در نشست امروز بودند.

براساس اعلام رئیس شورای شهر کرمانشاه، طیب حیدری و حیدر حیدری اعضاء جدید شورای شهر کرمانشاه خواهند بود. 

هیات حل اختلاف استان کرمانشاه، سوم مهر امسال رای به انحلال شورای اسلامی کرمانشاه داده بود. عدم حضور برخی از اعضاء شورا در جلسات و رسمیت نیافتن جلسات شورای شهر کرمانشاه و عدم تشکیل هیات رییسه شورا از دلایل صدور این رای است.

این رای باید به تایید هیات حل اختلاف مرکزی برسد که در جلسه قبلی این هیات به تایید نرسید و مقرر شد در نشست بعدی در این خصوص تصمیم‌گیری شود. 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازگشت آرامش به بازارهای مالی با توافق آمریکا و چین
نورنما | ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار مبارک‌باد
انگلیس آماده فروش جنگنده‌های تایفون به ترکیه شد
سرلشکر پاکپور: فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود
چین با آمریکا به توافق رسید
بارش باران در ارتفاعات تهران در پایان هفته
رایزنی غریب آبادی پیرامون آب، مرز و مسائل حقوقی در افغانستان
جزئیات جدید از وضعیت ستاره والیبال ایران/کارشکنی در معاینه صابر کاظمی توسط پزشک ایرانی
اکبر کارگرجم پیشکسوت استقلال درگذشت
نمایش توان فین‌تک و خدمات نسل نو همراه اول در رویداد تراکنش ایران
شهادت 2 لبنانی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
محمود عباس جانشینش را معرفی کرد
پیمایش پیو از اولویت‌های ذهنی آمریکایی‌ها پرده برداشت
لیگ برتر بسکتبال تعطیل شد
هشدار نخست وزیر لهستان درباره تبدیل شدن جنگ اوکراین به «جنگ ابدی»
آغاز عرضه گوشت منجمد گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار
نامه دبیر شورای عالی امنیت ملی به مدیران رسانه‌ها و درخواست کمک+ نامه
جدول لیگ برتر پس از بازی امروز با صدر نشینی استقلال
زخمی شدن 2 سرباز اسرائیلی در شمال غزه
اختلال در سایت سازمان سنجش برای ثبت نام آزمون دکتری
دارایی‌های نقدشونده بانک آینده به بانک ملی واگذار شد
نبرد ژابی آلونسو و فلیک در سانتیاگو برنابئو
هشدار کرملین درباره حملات احتمالی به عمق خاک روسیه
یک کشته و 4 مصدوم در ریزش ساختمانی در جمهوری
فوتسال ایران در سید نخست قرار گرفت
بن گویر: با احترام به ترامپ، ما تحت سلطه آمریکا نیستیم!
سیاست جدید ژاپن، بازتعریف قدرت در آسیا
کامیون‌های اسرائیلی زباله‌های جنگی را در غزه تخلیه می‌کنند!
اسلواکی در طرح‌های کمک به اوکراین شرکت نخواهد کرد
کیفرخواست علیه 3 شهروند ترکیه به اتهام قاچاق اسلحه از ایران
تل‌آویو همچنان در لیست سیاه خطوط هوایی
موفقیت 11 زندانی در کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشد
جایگاه متزلزل ترامپ بین رای دهندگان رنگین پوست
2 عضو شورای شهر کرمانشاه سلب عضویت شدند
نتانیاهو: برای پاسخ به هر تهدیدی از کسی اجازه نمی‌گیریم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(110) « بازرگان»
خطیب‌زاده: به دیپلماسی در زمان مناسب نگاه می‌کنیم
تولد دوقلوها در بابل پس از 6 سال فریز جنین
مرگ 4 ورزشکار حین تمرین در کمتر از 2 هفته؛ علت: ایست قلبی
نتانیاهو آزادی اسیران را به همه‌چیز ترجیح داد
دانشگاه تهران دیگر دانشجوی نوبت دوم نمی‌پذیرد
امضای توافق صلح میان تایلند و کامبوج در حضور ترامپ
اوسمار مقابل تراکتور روی نیمکت می‌نشیند؟
از آسمان ایران، بی‌مهری می‌بارد
شهردار شیرود بازداشت شد
حمله با چاقو در استرالیا با 2 کشته و زخمی
حکم قصاص قاتل مأمور پلیس شهریار اجرا شد
استقلال 3-0 فجر سپاسی | آبی های های پایتخت به بالای جدول رسیدند+ خلاصه بازی
کامالا هریس: روزی رییس جمهور خواهم شد
رشد قیمت سکه و طلا امروز 4 آبان 1404 + جدول قیمت ها
X
آگهی تبلیغاتی