×
اجتماعی
شناسه خبر : 253167
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/04 ساعت 12:55
کشت خشخاش در کشور ممنوع است

کشت خشخاش در کشور ممنوع است

دادستان کل کشور گفت: کشت خشخاش در کشور طبق قانون ممنوع است و دادستان‌ها باید نظارت‌های لازم را بر این مساله انجام دهند.

نورنیوز - گروه اجتماعی:  دوازدهمین جلسه شورای معاونین دادستانی کل با حضور اعضا و به ریاست حجت‌الاسلام محمد موحدی دادستان کل کشور برگزار شد.

دادستان کل کشور در ابتدای این نشست با تبریک روز پرستار، گفت: بایستی دولت به نیازمندی‌ها و مشکلات پرستاران توجه کند، برخی از مشکلات تاکنون مرتفع شده، اما این امر نیازمند اهتمام بیشتر است. 

موحدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌ریزی‌های در حال انجام در حوزه نظام حقوقی و آموزشی، از تلاش‌های علمی انجام‌شده در دادستانی کل خبر داد و گفت: دادستانی وارد ریل علمی - کاربردی شده و اقدامات متعددی در حوزه آموزش‌های تخصصی و ارتقای کیفیت انجام گرفته است. 

دادستان کل کشور تأکید کرد: همکاری و هم‌افزایی معاونت‌های دادستانی با یکدیگر و همچنین با سایر نهادها باید استمرار یابد و از موازی‌کاری در انجام امور جلوگیری شود. این روند در موضوع جلوگیری از قاچاق سوخت به خوبی دیده می‌شود.

دادستان کل کشور همچنین به موضوع رفع تعهدات ارزی اشاره کرد و گفت: از رئیس کل بانک مرکزی خواسته شده اسامی افرادی که اقدام به صادرات کرده، اما ارز حاصل از آن را به کشور بازنگردانده‌اند، اعلام کند. تاکنون برای برخی از افراد پرونده قضایی تشکیل شده است و مسئولین مربوطه در راستای این موضوع باید پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

وی ادامه داد: این قانون شامل هم صادرکنندگان دولتی و هم صادرکنندگان بخش خصوصی می‌شود.

دادستان کل کشور در ادامه به موضوع کشت خشخاش اشاره و تصریح کرد: کشت خشخاش در کشور طبق قانون ممنوع است و دادستان‌ها باید نظارت‌های لازم را بر این مساله انجام دهند. همچنین کشف جرایم سازمان‌یافته نیز باید با هماهنگی و کمک مسئولین ذی‌ربط در اولویت قرار گیرد.

موحدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بحمدالله حوزه علمیه در متون و مباحث آموزشی خود تحول ایجاد کرده است. به عنوان نمونه برخی از اساتید حوزوی در باب موضوع رمز ارز درس خارج فقه تدریس می‌کنند.

دادستانی
 

فروش ۳۲۳ خودرو به ارزش تقریبی ۳۱ میلیارد تومان در کمیسیون مزایده فروش ستاد مبارزه با مواد مخدر

علی جمادی معاون قضایی دادستانی کل کشور نیز در این جلسه به ارائه عملکرد معاونت مبارزه با قاچاق و جرایم سازمان‌یافته پرداخت و گفت: در شش‌ماهه ابتدایی سال جاری، معاونت مبارزه با قاچاق کالا، ارز و جرایم سازمان‌یافته دادستانی کل کشور در ۱۶۷ جلسه تخصصی مربوط به کمیته‌ها و کارگروه‌های ستادهای مبارزه با مواد مخدر، قاچاق کالا و ارز و جرایم سازمان‌یافته حضور فعال داشته است. در این جلسات، ده هزار و ششصد مصوبه مورد بررسی و تصویب قرار گرفته که پس از تأیید نهایی، جهت اجرا به اعضا و دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ شده است.

وی افزود: همچنین ۱۶ جلسه کمیسیون مرکزی مزایده فروش ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شده که در نتیجه آن، ۳۲۳ دستگاه خودرو به ارزش تقریبی ۳۱ میلیارد تومان بر اساس تبصره ۲ ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی به فروش رسیده است.

جمادی تأکید کرد: بر اساس بخشنامه ابلاغی از سوی دادستانی کل کشور، هماهنگی لازم با دادستان‌های سراسر کشور در خصوص تعیین‌تکلیف پرونده‌هایی بیش از یک‌سال از تاریخ صدور رأی به‌عمل آمده و مقرر گردیده تا پایان سال جاری، اکثریت خودروها و وسایل نقلیه توقیفی وفق تبصره یادشده تعیین‌تکلیف، واگذار یا فروخته شوند.

معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: در این راستا، ۱۶۱۸ دستگاه خودرو به‌صورت فروش یا واگذاری امانی تعیین وضعیت شده و در مجموع، رفع توقیف یا مصادره ۱۸ هزار و ۴۶۷ دستگاه خودرو در طول این مدت ثبت شده است. همچنین، در همین بازه زمانی، اموالی به ارزش ۴۲۷ میلیارد تومان از محل اموال مصادره‌شده مرتبط با ستاد مبارزه با مواد مخدر به فروش رسیده است.

وی با بیان اینکه تأکید ویژه این معاونت در سال جاری بر حوزه آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی بوده است، اظهار کرد: با هماهنگی معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، تعداد ۵۵۸۴ نفر در دوره‌های آموزشی مرتبط با قوانین و دستورالعمل‌های حوزه قاچاق کالا و ارز شرکت کرده‌اند. علاوه بر این، مجوز برگزاری دوره‌های مشابه در استان‌ها نیز صادر شده است.

این مقام قضایی تصریح کرد: در بخش نظارتی، طی شش‌ماهه نخست سال جاری، ۱۴ نوبت بازرسی از استان‌ها، انبارهای گمرک، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، پارکینگ‌ها و مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ صورت گرفته است. همچنین حدود ۳۰ مورد بخشنامه و دستورالعمل اجرایی جهت بهبود امور و رفع نواقص به استان‌ها ابلاغ گردیده که بخش قابل توجهی از آنها با امضای دادستان کل کشور صادر شده است.

جمادی گفت: در حوزه تعاملات سازمانی، به‌منظور هماهنگی بیشتر در رسیدگی به پرونده‌های مشترک، کمیته مشترک حقوقی میان دادستانی کل کشور و سازمان تعزیرات حکومتی تشکیل شده که نتایج مثبتی در تعیین حدود صلاحیت و تسهیل فرآیند رسیدگی به پرونده‌های تعزیراتی به‌ویژه در زمینه قاچاق کالا و ارز داشته است.

معاون قضایی دادستان کل کشور با اشاره به اینکه این معاونت در ۶ ماهه ابتدایی سال مجموعاً ۶٬۳۷۶ فقره مکاتبه وارده داشته است، تصریح کرد: ۳.۶۶۳ فقره نامه صادره در این معاونت ثبت شده و رسیدگی به ۴۷۳ حساب توقیف‌شده در اجرای ماده ۴۲ قانون بانک مرکزی با حضور نماینده دادستان کل در شورای مربوط انجام گرفته است.

جمادی در پایان تصریح کرد: بر اساس تأکید دادستان کل کشور، این معاونت مأموریت دارد شناسایی و رصد مستمر تمامی پرونده‌های مهم در حوزه قاچاق مواد مخدر، کالا و ارز و جرایم سازمان‌یافته را تا حصول نتیجه نهایی دنبال کند. در همین راستا، تشکیل پرونده‌های سابقه‌دار و ثبت سوابق پیگیری‌ها در دستور کار قرار گرفته و تعامل مستمر با دادستان‌های سراسر کشور برقرار است.

در این نشست برخی از مدیران کل معاونت قاچاق و جرایم سازمان‌یافته دادستانی کل نیز به ارائه آمار و گزارش عملکرد خود در حوزه قاچاق سوخت، کالا و ارز و همچنین جرایم سازمان‌یافته پرداختند.

همچنین در این نشست از محمد امین وحدانی‌نیا دادیار داسرای دیوان عالی کشور به عنوان قاضی نمونه کشوری سال ۱۴۰۳ با اهدای لوح تقدیر رئیس قوه قضاییه تقدیر شد.


اخبار مرتبط
پشت‌پرده تغییر الگوی قاچاق مواد مخدر؛ از خشخاش تا شیشه
دوشنبه 1405/05/26 ساعت 14:42
پشت‌پرده تغییر الگوی قاچاق مواد مخدر؛ از خشخاش تا شیشه
معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر از ممنوعیت کشت برخی گیاهان مخدر در کشور و تغییر الگوی فعالیت قاچاقچیان در سال‌های اخیر خبر داد.
هشدار درباره کشت غیرقانونی خشخاش
یکشنبه 1405/04/07 ساعت 10:53
هشدار درباره کشت غیرقانونی خشخاش
معاون دادگستری استان تهران اعلام کرد کشت غیرقانونی خشخاش در این استان بسیار محدود است و عمده گزارش‌ها درباره کشت آن مربوط به مناطق غربی و شمال‌غربی کشور است.
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 06:00
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
جامعه زمانی به هشدار توجه می‌کند که ببیند، تخلف هزینه دارد و منفعت حاصل از جرم راحت به دست نمی‌آید.
کشت خشخاش طبق قانون مطلقاً ممنوع است
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 18:47
کشت خشخاش طبق قانون مطلقاً ممنوع است
ترحمی با تأکید بر اینکه کشت خشخاش در قانون مطلقاً ممنوع است، یادآور شد: درباره کشت خشخاش و «کوکا» در قانون مبارزه با موادمخدر مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام و مصوبه شورای انقلاب بعد از انقلاب اسلامی، کلمه مطلقاً ممنوع ذکر و نیز مجازات تعیین شده است.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار هواشناسی برای شمال و جنوب کشور؛ احتمال سیلاب و وزش باد شدید
آخرین قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ دینار ارزان شد
پزشکیان: جنگ همیشه راه‌حل عبور از مشکلات نیست
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ سکه 4.5 میلیون تومان ارزان شد
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ افت 2 هزار تومانی دلار در بازار
هادی چوپان از مسترالمپیا 2026 انصراف داد؛ ماجرای ممنوعیت ورود به امارات چیست؟
پاسخ اتاوا به ترامپ؛ کانادا تعرفه کالاهای آمریکایی را تا 50 درصد افزایش داد
نسخه تازه بانک مرکزی برای بازار ارز؛ عرضه ارز ادامه دارد
وعده جدید دولت برای پرداخت مطالبات گندمکاران
آخرین وضعیت ترافیک کندوان؛ انسداد مسیر شمال به جنوب از ساعت 17
راز توقف ماجراجویی‌های واشنگتن؛ چرا موشک‌های چندمیلیون‌دلاری به خط پایان رسیدند؟
پرتاب بادبادک در غزه باید متوقف شود
جهان پس از جنگ‌ها: خطرناک‌تر از قبل
نوراینفو | رکوردشکنی توزیع سوخت در پایتخت؛ چرا صف‌های بنزین طولانی شدند؟»
اطلاعیه سپاه درباره صدای انفجار در پاکدشت؛ جای نگرانی نیست
بارش کشور نرمال شد؛ تهران و مشهد همچنان با تنش آبی مواجه‌اند
نورنما | جشن تولد استاد اکبر عبدی
قیمت میوه در میادین شهرداری تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
جزئیات تحریم‌های جدید دانشگاهی علیه ایران
مرگ تلخ 15 نوزاد در آتش‌سوزی بیمارستان؛ انفجار مخزن گاز کولر حادثه آفرید + فیلم حادثه
آتش کابین آسانسور در کرج 8 نفر را گرفتار کرد
جنایت هولناک در سینمای مشهد؛ درگیری بر سر صندلی سینما به قتل منجر شد
کاهش قیمت نفت در پی مذاکرات ایران و عمان
آتلانتیک: تحریم‌های جدید آمریکا هم نمی‌تواند ایران را به تسلیم وادار کند
هشدار پلیس به مسافران شمال؛ این جاده‌ها تا 9 شهریور محدودیت تردد دارند
روایت تاریخی هاشمی از صنعت موشکی ایران؛ از شهاب و قدر تا فاتح
قیمت خودرو امروز 4 شهریور 1405؛ جهش سنگین قیمت تارا، شاهین و اکستریم + جدول
تولید بنزین ایران 12 میلیون لیتر در روز افزایش می‌یابد
فرمانده پدافند هوایی ارتش: جنگ 40 روزه توان سامانه‌های ایرانی را نشان داد
الگوی توسعه آتی کشور
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ ترافیک سنگین در چالوس، هراز و آزادراه تهران ـ شمال
حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت
کالابرگ کدام خانوارها فردا شارژ می‌شود؟
آداب نقد مؤثر
اتهام جنجالی سناتور دموکرات به ترامپ؛ «از جنگ ایران پول به جیب می‌زند»
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405 از فردا آغاز می‌شود + جزئیات و زمان‌بندی کامل
جدول قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 4 شهریور
فروپاشی ایران یا پیروزی‌نمایی ترامپ؟ وقتی عددها به روایت کاخ سفید نه می‌گویند
پنتاگون در دوراهی بزرگ؛ بازسازی پایگاه‌های آمریکا یا خروج از خلیج فارس؟
کنکور 1406 تغییر می‌کند؟ جزئیات ایده جدید «آزمون جامع» برای ورود به دانشگاه
برادران نجفی اعدام شدند؛ پایان کار باند «مافیای سرقت مسلحانه»
اقتصادنگار | افزایش 23 درصدی کالابرگ با نرخ تورم 66 درصدی
جایگاه علمی ایران و طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
کشف 300 هزار ماینر غیرمجاز؛ مصرف برق آنها از نیروگاه اتمی بوشهر بیشتر است
موضع صریح اسلواکی درباره غزه؛ اظهارات بن‌گویر صلح خاورمیانه را تهدید می‌کند
جدول قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 4 شهریور
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ رئال مادرید و نیوکسل روی آنتن
شوک ایران چگونه به قلب اقتصاد سیاسی آمریکا رسید؟
قطعی برق ایلام امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک