×
بین الملل
شناسه خبر : 253156
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/04 ساعت 11:34
برای تحویل اجساد صهیونیست‌ها جدول زمانی مشخصی وجود ندارد

حماس در پاسخ به ضرب‌الاجل ترامپ:

برای تحویل اجساد صهیونیست‌ها جدول زمانی مشخصی وجود ندارد

موسی ابومرزوق، عضو دفتر سیاسی حماس در پاسخ به ضرب الاجل ترامپ تأکید کرد که این جنبش به‌صورت اخلاقی و انسانی متعهد به تحویل اجساد نظامیان صهیونیست است، اما هیچ جدول زمانی مشخصی برای این روند وجود ندارد. وی هرگونه اقدام برای خلع سلاح حماس را تهدیدی برای ثبات منطقه خواند.

نورنیوز- گروه بین الملل: «موسی ابومرزوق» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس و رئیس دفتر روابط بین‌الملل این جنبش اعلام کرد که این جنبش به‌صورت اخلاقی و انسانی متعهد است تمامی اجساد نظامیان رژیم صهیونیست را که در نوار غزه یافت می‌شوند، تحویل دهد، اما برای اجرای این روند هیچ جدول زمانی مشخصی در توافق وجود ندارد.

او هشدار داد که رژیم صهیونیستی به دنبال بهانه‌هایی مانند تأخیر در تحویل اجساد است تا از توافق عقب‌نشینی کرده و بار دیگر جنگ را از سر بگیرد.

این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به جنبش حماس ۴۸ ساعت فرصت داد تا تمام زندانیان صهیونیست کشته‌شده در غزه را بازگرداند، در غیر این صورت «سایر کشورها اقدام خواهند کرد.»

ابومرزوق در ادامه افزود که این رژیم همچنان به نقض توافق ادامه می‌دهد و مناطق امن را هدف قرار داده و باقی‌مانده زیرساخت‌های نوار غزه را ویران می‌کند.

وی با اشاره‌ به مواضع تند «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا علیه آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، وی را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت: او چنان سخن می‌گوید که گویی وزیر خارجه اسرائیل است.

ابومرزوق در این باره تأکید کرد که آنروا شریان حیاتی ملت فلسطین در نوار غزه است و حذف یا تضعیف آن غیرقابل‌پذیرش است.

وی در ادامه اظهار داشت که فشار کنونی آمریکا بر رژیم صهیونیستی از سر دلسوزی برای حماس نیست، بلکه تلاشی است برای نجات اسرائیل از بحران سیاسی و نظامی خود، به‌ویژه پس از آن‌که این رژیم حمایت جهانی را از دست داده است.

به گفته او، تغییر چشمگیر در افکار عمومی جهانی و مواضع برخی چهره‌های برجسته یهودی علیه سیاست‌های تل‌آویو، از عوامل اصلی مداخله واشنگتن برای توقف جنگ بوده است.

ابومرزوق به‌شدت هشدار داد که هرگونه اقدام برای خلع سلاح حماس یا حذف آن از ساختار امنیتی غزه، می‌تواند منطقه را وارد مرحله‌ای از آشوب و درگیری داخلی کند که کنترل آن غیرممکن خواهد بود.

وی همچنین نسبت به کارایی نیروهای بین‌المللی موسوم به «حافظ صلح» ابراز تردید کرد و گفت که چنین نیروهایی اگر بر پایه عدالت واقعی شکل نگیرند، همانند تجربه‌های بوسنی و عراق، نه‌تنها صلح را برقرار نمی‌کنند، بلکه بحران را عمیق‌تر خواهند کرد.

این رهبر حماس تصریح کرد که ثبات واقعی تنها زمانی محقق می‌شود که قدرتی باثبات و مورد اعتماد در زمین حضور داشته باشد که به توافق‌ها ایمان داشته و توان حفظ امنیت را دارا باشد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول
طرح تکریم خادمان و زائران رضوی با ارائه خدمات صدور گواهینامه رانندگی بین‌المللی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 6 دی 1404+ جدول
دفاع از کشور وظیفه مشترک همه ایرانیان است
رشد بودجه عمرانی لایحه 1405 صفر است
سرگیف، مغانلو و یک برزیلی مهاجمان مدنظر اوسمار
بخشنامه ممنوعیت تنبیه بدنی در مدارس ابلاغ شد
قتل مرد افغان با شلیک گلوله
کاهش تولید شیر و گوشت به علت شیوع تب برفکی
سومالی خواهان نشست اضطراری اتحادیه عرب شد
بارش 60 سانتیمتری برف در تهران شایعه است
کیم جونگ اون: کره شمالی همواره در کنار روسیه خواهد بود
صعود بی وقفه بورس تا سقف 4 میلیون واحد
آمادگی کامل برای مقابله با بیماری‌های دامی در آینده ضروری است
ریزش مرگبار بهمن در روستای آلواتان میرآباد
قیمت شانه‌ای 250 تا 270 هزار تومان منطقی است
اسناد محرمانه پرسپولیس در دست هکرها
جزئیات کشف 5 هزار متر تونل غیرمجاز زیر بازار بزرگ تهران
بودجه 1405 به نفع کدام استان‌هاست؟
آغاز پخش «چهل‌تیکه» با داریوش‌کاردان
آغاز حذف چک‌های رمزدار از شبکه بانکی به فروردین 1405 موکول شد
برخورد اتوبوس شهری با مانع در اتوبان ستاری
پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا یکشنبه 7 دی 1404
محکومیت اقدام اسرائیل در به رسمیت شناختن «سومالی‌لند» از سوی اتحادیه عرب
شمال‌شرق تهران لرزید؛ زمین‌لرزه 3.3 ریشتری مصدوم نداشت
بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد پس از 20 سال
دو بازی کمتر، یک فرصت طلایی؛ سپاهان و رویای صدرنشینی
رهبر انقلاب: شجاعت جوانان ایران، شکست تهاجم سنگین آمریکا را رقم زد
قتل زن 47 ساله به علت تماشای فوتبال
بارش‌ها در کشور شدت می یابد
گرانفروشی، کم‌فروشی و عدم درج قیمت پرتکرارترین تخلفات بازار
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(146) «چناران»
قتل نوجوان 16 ساله به دست پسر 14 ساله
میزان مصرف، عامل تعیین‌کننده محدودیت‌های برق در سال آینده
جزئیات وام 4 درصدی و کمک بلاعوض مسکن
روسیه از خاک بلاروس برای دور زدن پدافند اوکراین استفاده می‌کند
آمریکا بر اجرای مراسم جنجالی در بازی ایران و مصر پافشاری کرد
اقتصاد آمریکا به ترامپ نه گفت؛ روایت یک نظرسنجی جنجالی
کامبوج و تایلند دوباره توافق آتش‌بس امضا کردند
جریمه 200 هزار تومانی برای پلاک‌های فرد
کیفیت هوای تهران امروز 6 دی؛ ناسالم برای گروه‌های حساس
پادکست | داستان حضرت یونس از تاریکی ماهی تا نورتوبه:
150 کشته در غرق شدن کشتی در سواحل سنگال
شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه 6 دی 1404
فراتر از ح.خ
ترامپ در آستانه دیدار با زلنسکی: داور نهایی صلح من هستم
تأثیر قطعی نمرات امتحانات نهایی یازدهمی‌ها در کنکور 1405
پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا یکشنبه 7 دی 1404
آغاز درج نشان اهدای عضو روی گواهینامه رانندگی
ترافیک سنگین در مسیر تهران–کرج پس از واژگونی اتوبوس
X
آگهی تبلیغاتی