×
بین الملل
شناسه خبر : 253151
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/04 ساعت 11:07
اعتماد مفرط به ترامپ، اشتباه راهبردی است

نخست وزیر اسبق اسرائیل:

اعتماد مفرط به ترامپ، اشتباه راهبردی است

نفتالی بنت، نخست وزیر اسبق اسرائیل، با انتقاد از کابینه نتانیاهو، هشدار داد که اعتماد مفرط به ترامپ، یک اشتباه راهبردی است و اسرائیل بیش از پیش به آمریکا وابسته شده است. وی نفوذ واشنگتن در امور امنیتی و قضایی کشور را نگران‌کننده خواند.

نورنیوز- گروه بین الملل: نفتالی بنت، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت که این رژیم به دلیل سیاست های کابینه کنونی اش به رهبری بنیامین نتانیاهو، حمایت بیشتر کشورهای غربی را از دست داده است.

وی گفت: سیاست های کابینه نتانیاهو منجر به فروپاشی جایگاه بین المللی اسرائیل شد زیرا اغلب کشورهای غربی، دموکرات های آمریکا و حمایت نصف جمهوری خواهان در این کشور را از دست دادیم.

بنت افزود: استقلال اسرائیل بیش از هر زمان دیگری کم تر شده و اسرائیل به یک شبه کشور وابسته به آمریکا تبدیل شده است.

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: یک پایگاه نظامی آمریکایی در کریات جات واقع در جنوب ایجاد شد که کار آن هماهنگی در مورد امور غزه است، این پایگاه به ارتش اسرائیل دستور می دهد، این وضعیت قابل پذیرش نیست.

وی با اشاره به اینکه کابینه اسرائیل نتوانست روابط راهبردی با غرب را حفظ کند، تاکید کرد: علیرغم قدر دانی از نقش ترامپ در آزادی اسرای اسرائیلی، اما اعتماد و اتکای مفرط به رئیس جمهور آمریکا یک اشتباه راهبردی است.

در این راستا، شب گذشته در برنامه اولپان شیشی شبکه ۱۲ اسرائیل، تصویر ابتدایی برنامه با پرچم ایالات متحده در پس‌زمینه آغاز شد، پرچمی با پنجاه ستاره عادی خود را داشت و یک ستاره جدید، ستاره داوود نیز در وسط آن به چشم می‌خورد. در حالی که سرود ملی آمریکا در پس‌زمینه در حال پخش بود، مجری معروف این برنامه دنی کوشمارو برنامه خود را به زبان انگلیسی (و نه عبری) شروع کرد.

روی نمایشگر اصلی برنامه حین پخش عبارتی عبری مبهم و کنایه‌آمیز نوشته شده بود که با زیرکی دو معنی داشت، معنی اول پرستار بچه و معنی دوم پرستار بی‌بی (بنیامین نتانیاهو) بود. با معنی اول این عبارت، پیامی تند، ساده و دردناک منتقل می‌شود. رژیم صهیونیستی شاید مستقل باشد؛ اما شخص دیگری مراقب آن است، به آن غذا می‌دهد و تصمیم می‌گیرد چه زمانی اجازه بازی کردن دارد. با معنی دوم وضعیت پیچیده‌تر می‌شود؛ نتانیاهو آن کودکی است که پرستاری کردن از آن توسط ترامپ انجام می‌شود و شکی نیست اجازه او نیز به دست ترامپ خواهد بود.

کوشمارو در این باره توضیح داد که کنترل ایالات متحده بر اسرائیل فقط به مسائل امنیتی ختم نمی‌شود، بلکه به صورت آشکار در ساختار قضایی حقوقی نیز اعمال نفوذ می‌کند. ترامپ، مردی که قراردادها را به آمریکایی‌ها و رویاها را به اسرائیلی‌ها فروخته است، هم‌اکنون در حال بررسی آزادی مروان برغوثی (از افراد اصلی جنبش فتح) از زندان اسرائیل است.

کوشمارو با لحنی تلخ و بدبینانه گفت: «بله، این یک اشتباه نیست. رئیس‌جمهور ایالات متحده در مورد یک مسئله حقوقی داخلی اسرائیل، تصمیم خواهد گرفت. این تصمیم با درخواست عفو نتانیاهو از هرتزوگ آغاز می‌شود و با آزادی مروان برغوثی پایان می‌یابد. این ترامپ است که تصمیم خواهد گرفت.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو ؛ فقط امروز
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی
طرح حذف تیم ملی ایران توسط آمریکا شکست خورد
کدام ازدواج‌ها بیشتر در معرض طلاق هستند؟
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند