×
اجتماعی
شناسه خبر : 253075
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/04 ساعت 05:00
کشف جدید درباره رابطه قهوه با  جوانی بدن

کشف جدید درباره رابطه قهوه با جوانی بدن

محققان به تازگی می‌گویند یافته‌های آنها نشان می‌دهد که نوشیدن یک فنجان اضافی قهوه ممکن است راه چاره برای جوان و پرتحرک نگه داشتن بدن شما باشد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: متخصصان تغذیه در انگلیس با استناد به نتایج یک مطالعه ادعا کرده‌اند که نوشیدن منظم چهار تا شش فنجان قهوه در روز با کاهش خطر ضعف جسمی ارتباط دارد.

این گروه تخصصی که شرح مطالعه خود را در «نشریه اروپایی تغذیه» (European Journal of Nutrition) منتشر کردند می‌گویند یافته‌های آنها نشان می‌دهد که نوشیدن یک فنجان اضافی قهوه ممکن است راه چاره برای جوان و پرتحرک نگه داشتن بدن شما باشد.

این تحلیل طی هفت سال و با مشارکت ۱۱۶۱ فرد بزرگسال بالای ۵۵ سال انجام شد و رابطه سلامتی این افراد را با مصرف قهوه بررسی کرد.

در طول مطالعه، سلامتی شرکت‌کنندگان با استفاده از مدلی به نام «پنج مولفه فنوتیپ (یا اصطلاحا رخ‌نمود) فرتونی فرید» (FP) ارزیابی شد که بر پنج جنبه اصلی ناتوانی تمرکز دارد شامل خستگی، سرعت پایین راه رفتن، ضعف، فعالیت بدنی پایین و کاهش وزن ناخواسته.

نتایج نشان داد افرادی که به طور منظم، روزانه دو تا چهار فنجان قهوه می‌نوشیدند در این زمینه‌ها شاهد بهبودی بودند.

این امر همواره شناخته شده بود که کافئین، مزایای تغذیه‌ای متعددی شامل کاهش خستگی، افزایش هوشیاری و بهبود حرکت عضلات دارد.

اگرچه گفته می‌شود قهوه می‌تواند باعث افزایش عملکرد شود اما متخصصان توصیه نمی‌کنند جایگزین ورزش منظم شود

در انگلیس روزانه حدود ۹۵ میلیون فنجان قهوه نوشیده می‌شود و به افرادی که به طور منظم قهوه مصرف می‌کنند، توصیه می‌شود از دانه‌های ارگانیک با کیفیت بالا استفاده کنند زیرا این نوع قهوه سرشار از پلی‌فنول است و در معرض آفت‌کش‌ها قرار نگرفته است.

به گزارش ایندیپندنت، «دل استنفورد»، متخصص ارشد تغذیه در «بنیاد قلب انگلیس» (British Heart Foundation)، می‌افزاید: نوشیدن دو یا سه فنجان قهوه در روز ممکن است در مقایسه با قهوه ننوشیدن با کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی مرتبط باشد.

با این حال وی اضافه می‌کند که نوشیدن بیش از چهار یا پنج فنجان قهوه در روز احتمالا میزان کافئین مصرفی شما را از حداکثر توصیه‌شده روزانه یعنی ۴۰۰ میلی‌گرم (چهار تا پنج فنجان) فراتر می‌برد.

این متخصص می‌گوید: به طور کلی آثار مصرف بیش‌ازحد کافئین ممکن است شامل افزایش موقتی فشار خون و ضربان قلب، تپش قلب، اضطراب، تحریک‌پذیری، تهوع، سردرد و اختلال در خواب باشد.

بنابراین، اگرچه گفته می‌شود قهوه می‌تواند باعث افزایش عملکرد شود اما متخصصان توصیه نمی‌کنند جایگزین ورزش منظم شود. آنها تاکید دارند که قهوه باید فقط به‌عنوان «ابزار کمکی» استفاده شود.

خوراکی‌های دیگری نیز ممکن است به کاهش ضعف کمک کنند. از جمله غذاهای سرشار از پروتئین مانند تخم‌مرغ، لبنیات، گوشت بدون چربی و حبوبات. همچنین خوراکی‌های سرشار از پلی‌فنول مانند انواع توت، شکلات تلخ و روغن زیتون.

«نیکولا لادلام رین»، متخصص تغذیه در این باره گفت: غذاهای تخمیری نیز برای سلامت روده که از سیستم ایمنی پشتیبانی می‌کند و میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ به دلیل محتوای آنتی‌اکسیدانی‌شان، اهمیت دارند که همگی به پیشگیری از ضعف کمک می‌کنند.


اخبار مرتبط
کاهش سن زیستی با قهوه؛ یافته‌ای که نگاه‌ها را تغییر می‌دهد
دوشنبه 1404/09/10 ساعت 04:00
کاهش سن زیستی با قهوه؛ یافته‌ای که نگاه‌ها را تغییر می‌دهد
نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و اثرات ضدالتهابی موجود در قهوه ممکن است فرآیند پیری زیستی را کند کرده و شاخص‌های سلامت سلولی را بهبود دهد؛ یافته‌ای که نگاه تازه‌ای به نقش این نوشیدنی محبوب در سلامت طولانی‌مدت ارائه می‌کند.
جهان میان دو فنجان؛ چای آرامش، قهوه بیداری
چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 11:03
نورنیوز گزارش می دهد،
جهان میان دو فنجان؛ چای آرامش، قهوه بیداری
گزارش تازه‌ای از الگوی جهانی نوشیدنی‌های داغ نشان می‌دهد که شرق جهان همچنان عاشق چای است و شمال اروپا پادشاه قهوه؛ ترکیه در صدر چای‌خواران، فنلاند در رأس قهوه‌نوشان و ایران نیز در میان شش کشور نخست مصرف‌کننده چای جهان قرار دارد.
چرا نوشیدن قهوه صبحگاهی می‌تواند شما را شادتر کند؟
دوشنبه 1404/06/03 ساعت 13:45
چرا نوشیدن قهوه صبحگاهی می‌تواند شما را شادتر کند؟
محققان در یک مطالعه جدید ثابت کردند که نوشیدن قهوه صبحگاهی می‌تواند خلق و خو را به طور چشمگیری بهبود بخشد. این اثرات مثبت به ویژه در 150 دقیقه اول پس از بیدار شدن از خواب برجسته‌تر است.
نظرات

آخرین اخبار
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال