×
بین الملل
شناسه خبر : 253070
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/03 ساعت 20:10
ترامپ: برای کاهش تنش های تجاری به چین امتیازتی می دهیم

ترامپ: برای کاهش تنش های تجاری به چین امتیازتی می دهیم

رئیس‌جمهور آمریکا گفت که احتمال دارد واشنگتن به منظور کاهش تنش‌های تجاری با چین به این رقیب اقتصادی امتیازادی بدهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «دونالد ترامپ» رئیس‌‎جمهور آمریکا اشاره کرد که ممکن است به منظور کاهش تنش‌های تجاری با چین به این کشور امتیازاتی بدهد.

نشریه پالتیکو گزارش داد که ترامپ در آستانه سفر خود به کشورهای آسیایی در جمع خبرنگاران گفت: قطعا آن‌ها (چین) اگر نمی‌خواهند متحمل تعرفه‌های گمرکی اضافی بر صادراتشان شوند، باید امتیازادی بدهند.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: حدس می‌زنم ما هم برای دستیابی به یک توافق همین کار را می‌کنیم.

در همین حال، مقامات چینی و آمریکایی امروز برای دور جدیدی از مذاکرات و رفع بن‌بست میان این دو اقتصاد بزرگ جهان، در کوالالامپور دیدار کردند. سخنگوی وزارت خزانه‌داری آمریکا، توضیح مختصری داد و اعلام کرد مذاکرات روز یکشنبه ازسرگرفته خواهد شد.

هیات چینی پس از جلسه پنج‌ونیم ساعته در ساختمان ۱۱۸ مردکا که دومین ساختمان بلند جهان است، از اظهارنظر علنی خودداری کرد. «هی لیفنگ» معاون نخست‌وزیر چین ریاست هیات چینی را بر عهده داشت و «لی چنگ گانگ» نماینده تجاری و «لیائو مین» معاون وزیر دارایی نیز به او پیوستند. «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا ریاست تیم آمریکایی را بر عهده داشت.

بسنت و هی، مامور مذاکره درباره اقدامات تنش‌زای جدید اعمال شده توسط کشورهایشان علیه یک‌دیگر هستند. آن‌ها همچنین زمینه را برای مذاکرات روز پنجشنبه میان «شی جینپینگ» رئیس‌جمهور چین و دونالد ترامپ فراهم می‌کنند که قرار است در حاشیه نشست سران همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه در کره جنوبی دیدار کنند.

ترامپ گفته است که می‌خواهد در ازای از سرگیری خرید سویای آمریکایی توسط چین، سخت‌گیری در مورد فنتانیل و کاهش محدودیت‌های صادرات عناصر خاکی کمیاب توسط پکن و توقف اعمال تعرفه‌های بالاتر بر کالاهای چینی را تمدید کند.

رئیس‌جمهور آمریکا پیش از این در ماه اکتبر از عملی نشدن وعده پکن برای گسترش کنترل‌ها بر عناصر خاکی کمیاب انتقادر کرد و احتمال تعیین نرخ تعرفه بسیار بالا بر کالاهای چینی را افزایش داده و حتی اولین دیدار حضوری خود با شی را از زمان بازگشتش به کاخ سفید در سال جاری لغو کرد. آتش‌بس تجاری که در صورت عدم تمدید، در ۱۰ نوامبر منقضی می‌شود، در خطر است. ماه‌ها ثبات آزمایشی در روابط آمریکا و چین، در هفته‌های اخیر، پس از آن که واشنگتن برخی از محدودیت‌های فناوری را گسترش داد و عوارضی را برای کشتی‌های چینی که وارد بنادر آمریکا می‌شوند، اعلام کرد، از بین رفته است.

چین با اقدامات موازی پاسخ داد و تدابیر صادراتی سختگیرانه‌تری را در زمینه عناصر خاکی کمیاب و سایر مواد ضروری اخاذ کرد. وزارت بازرگانی چین دوشنبه گذشته جلسه‌ای غیرمعمول و بزرگ را در پکن با شرکت‌های خارجی تشکیل داد تا به آن‌ها اطمینان دهد که کنترل‌های صادراتی اخیر این کشور به معنای محدود کردن تجارت عادی نیست.


اخبار مرتبط
قیمت بیت کوین به 113 هزار دلار رسید
یکشنبه 1404/08/04 ساعت 19:05
در پی پیشرفت مذاکرات نمایندگان تجاری آمریکا و چین؛
قیمت بیت کوین به 113 هزار دلار رسید
در واکنش به خبر خوش‌بینانه در پیشرفت نمایندگان تجاری آمریکا و چین، در فضای تجاری بین‌المللی، ارزش بیت‌کوین نیز تحت تأثیر قرار گرفت. پیش از این نیز بیت‌کوین صعود‌هایی ثبت کرده بود؛ برای مثال، در ژوئیه سال 2025 به سطح حدود 112 هزار دلار رسیده بود.
برای تحویل اجساد صهیونیست‌ها جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
یکشنبه 1404/08/04 ساعت 11:34
حماس در پاسخ به ضرب‌الاجل ترامپ:
برای تحویل اجساد صهیونیست‌ها جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
موسی ابومرزوق، عضو دفتر سیاسی حماس در پاسخ به ضرب الاجل ترامپ تأکید کرد که این جنبش به‌صورت اخلاقی و انسانی متعهد به تحویل اجساد نظامیان صهیونیست است، اما هیچ جدول زمانی مشخصی برای این روند وجود ندارد. وی هرگونه اقدام برای خلع سلاح حماس را تهدیدی برای ثبات منطقه خواند.
امید ترامپ به توافق جامع با چین در آستانه نشست اپک
یکشنبه 1404/08/04 ساعت 08:41
امید ترامپ به توافق جامع با چین در آستانه نشست اپک
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه سفر پنج‌روزه خود به آسیا اعلام کرد که واشنگتن فرصت خوبی برای دستیابی به «توافق جامع» با چین دارد. او همچنین گفت احتمال دارد در دیدار با شی‌جین‌پینگ درباره خرید نفت روسیه توسط پکن گفت‌وگو کند؛ دیداری که همزمان با فشارهای اقتصادی و تکنولوژیک آمریکا بر چین انجام می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آسیب پنهانی که خطر زوال عقل را افزایش می‌دهد
سردار رادان‌: با اراذل و اوباش شوخی نداریم؛ به آن‌ها اجازه نمی‌دهیم گردن‌کشی کنند
سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجیگران پیام‌هایی دریافت کرده است
گفتگوی تلفنی ومفصل پوتین و نتانیاهو درباره برنامه اتمی ایران
جدول مدالی بازی‌های کشورهای اسلامی/ صعود ایران به رده سوم
آخرین تقاضای پدر ستاره حیدری دختر گمشده آبادانی از مردم
آخرین وضعیت جوی کشور
معرفی برگزیدگان نخستین دوره جایزه «هم‌خوان»+ برگزیدگان
ارسال پیام از واتس‌اپ به پیام‌رسان‌های دیگر
ساینا کریمی طلای تکواندو ایران را گرفت
دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
واکنش دفتر بیل کلینتون به تهدیدهای ترامپ
پرواز هواپیمای بارورسازی ابرها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه
هستی محمدی مدال برنز گرفت
بارش نخستین برف پاییزی در تهران+فیلم
پرداخت زود هنگام یارانه ها در آبان ماه تکرار می شود؟
مخالفت سران‌ پاکستان و اردن با کوچ اجباری فلسطینیان از سرزمین مادری
امریکا یک بمب حرارتی هسته‌ای بدون کلاهک آزمایش کرد
خوش‌روش برنز گرفت
بخشنامه لایحه بودجه 1405 ابلاغ شد+ متن بخشنامه
تب برفکی در کشور کنترل شد
نبیه بری: اسرائیل به یک بند توافق هم پایبند نبوده است
انصارالله یمن: پاسخ ما به تمدید تحریم‌های شورای امنیت متقابل خواهد بود
مادران شاغل با چند سال خدمت می توانند بازنشسته شوند؟
میزان هدررفت آب در کشور چقدر است؟
زمان اجرای طرح یسنا اعلام شد+ جزئیات
هشدار حماس درباره تشدید فاجعه انسانی در غزه
ابلاغ بخشنامه لایحه بودجه 1405 کل کشور
تیم رباتیک ایران مدال طلای روبوکاپ آسیا اقیانوسیه را بدست آورد
شکست تیم امید ایران برابر قرقیزستان
هلال‌احمر به حالت آماده باش درآمد
رژیم اسرائیل پیکرهای 15 شهید فلسطینی دیگر را تحویل داد
دو دوپینگی جدید کدام یک از ورزشکاران هستند؟
پزشکیان: داشتن زندگی آسان در گرو کنار گذاشتن تجملات است
اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا عواقب جدی دارد
بعد از بانک آینده، نوبت به ادغام موسسه ملل رسید
پاسخ ضرغامی به اظهارات پزشکیان در مورد رهبر معظم انقلاب
راهبرد هوشمندانه ایران در برابر مهار‌سازی غرب
مجارستان: ما وارد جنگ اوکراین نمی شویم
غرب به دنبال تهیه دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران
ارتش اسرائیل به دنبال یک «طرح اضطراری» برای غزه است!
واشنگتن در پی توجیه حملات به قایق‌ها در کارائیب است
هشدار ایران نسبت به پیامدهای تحرکات نظامی آمریکا در منطقه کارائیب
رزمایش جدید آمریکا در ترینیداد و توباگو
عباس اقلامی منتقد سینما درگذشت
آغاز طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده+ جزئیات ارائه تسهیلات
کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی
یک وبسایت ملی از آزمایش بمب هسته‌ای در آمریکا خبر داد
ابرناکی و کاهش دمای تهران تا دوشنبه
چند میلیون جوان زیر 20 سال ازدواج‌ نکرده اند؟
X
آگهی تبلیغاتی