×
بین الملل
شناسه خبر : 253038
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/03 ساعت 17:33
دموکرات‌ها ترامپ را به مخفی کاری متهم کردند

درباره حملات در دریای کارائیب؛

دموکرات‌ها ترامپ را به مخفی کاری متهم کردند

دموکرات‌های ارشد کمیته اطلاعاتی کنگره، در نامه ای دولت ترامپ را متهم کردند که آنها را در مورد حملات به قاچاقچیان مواد مخدر در دریای کارائیب که تاکنون بیش از 40 کشته بر جای گذاشته است، در تاریکی نگه داشته و خواستار ارائه اطلاعات درباره نقش جامعه اطلاعاتی در این عملیات شدند.

نورنیوز-گروه بیم الملل: دموکرات‌های ارشد کمیته اطلاعاتی کنگره آمریکا، دولت ترامپ را متهم کردند که اطلاعاتی دقیق را درباره حملات در دریای کارائیب، منتشر نکرده است.

دموکرات‌های ارشد کمیته اطلاعاتی کنگره، در نامه ای دولت ترامپ را متهم کردند که آنها را در مورد حملات به قاچاقچیان مواد مخدر در دریای کارائیب که تاکنون بیش از 40 کشته بر جای گذاشته است، در تاریکی نگه داشته و خواستار ارائه اطلاعات درباره نقش جامعه اطلاعاتی در این عملیات شدند.

در این نامه، از دولت خواسته شده تا توجیهات قانونی خود برای انجام این حملات را ارائه کند، حملاتی که مجموعه ‌ای از قایق‌ها را هدف قرار داده که دولت ترامپ بدون ارائه مدرکی ادعا کرده بود حامل مواد مخدر در سواحل ونزوئلا و کلمبیا بوده ‌اند.

جیم هایمز نماینده دموکرات مریلند، و سناتور مارک وارنر نماینده دموکرات ویرجینیا و از اعضای ارشد دموکرات در هر دو کمیته اطلاعاتی سنا و کنگره، در نامه‌ ای به تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی، نوشتند: با وجود درخواست‌های مکرر ما، کمیته‌ های اطلاعاتی تقریبا هیچ اطلاعاتی درباره حمایت جامعه اطلاعاتی از این عملیات ها دریافت نکرده است.

آنها افزودند: به ما گفته نشده کدام نهادها در حال ارائه حمایت اطلاعاتی هستند، ماهیت آن حمایت چیست، یا چه میزان منابع و نیروی انسانی جامعه اطلاعاتی به این عملیات اختصاص یافته است. همچنین به ما اطلاع داده نشده که جامعه اطلاعاتی چه نقشی در جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات پس از حملات داشته است تا هویت هدف‌ها، نوع و میزان مواد مخدر احتمالی موجود در قایق‌ها، و تأثیر این حملات را ارزیابی کند.

حضور غیرمعمول و گسترده‌ ارتش آمریکا در دریای کارائیب

در این نامه همچنین اطلاعات بیشتری درباره نحوه مشارکت جامعه اطلاعاتی در این حملات نظامی از جمله هرگونه ارزیابی پس از حمله، درخواست شده است.

آنها در این نامه تصریح کردند اطلاعات دقیق و قابل‌اعتماد برای اطمینان از اینکه این عملیات ها منجر به کشته شدن افراد بی‌ گناهی که هیچ ارتباطی با تجارت مواد مخدر ندارند نمی‌شود، حیاتی است. گزارش‌ های عمومی وجود دارد که نشان می ‌دهد این حملات باعث مرگ افرادی شده که هیچ وابستگی به سازمان ‌های قاچاق مواد مخدر نداشته ‌اند.

سناتور جمهوری ‌خواه رند پل از ایالت کنتاکی پیشتر از این حملات انتقاد و اشاره کرد که عملیات های مشابهی که توسط گارد ساحلی ایالات متحده انجام می ‌شود، در حدود یک‌ چهارم قایق‌ های توقیف ‌شده هیچ مواد مخدری پیدا نمی ‌کند.

وی خاطرنشان کرد ما نمی توانیم سیاستی را اتخاذ کنیم که در آن تنها کشتی هایی را منفجر کنیم حتی نام سرنشینان آن را نمی دانیم و یا اینکه آیا آنها به راستی در حال قاچاق مواد مخدر هستند.

این نامه همچنین خواستار اطلاعاتی درباره‌ ی یادداشت وزارت دادگستری است که کاخ سفید از آن به‌ عنوان پشتوانه‌ ی قانونی برای این حملات یاد کرده، در حالی‌ که منتقدان معتقدند این حملات قوانین ایالات متحده و قوانین بین‌المللی را نقض می‌ کنند.

ارتش آمریکا از تابستان امسال، زمانی که دولت دونالد ترامپ جنگ علیه به اصطلاح تروریسم مواد مخدر را آغاز و شروع به انتقال دارایی‌های نظامی به منطقه کرد، نیرویی غیرمعمول و بزرگ در دریای کارائیب و آب‌های سواحل ونزوئلا ایجاد نموده است.

نیروی دریایی آمریکا هشت کشتی جنگی در منطقه کارائیب دارد؛ سه ناوشکن، سه کشتی تهاجمی آبی-خاکی، یک رزم‌ناو و یک کشتی جنگی ساحلی کوچک‌تر که برای آب‌های ساحلی طراحی شده است.

روی هم رفته، بر اساس کشتی‌هایی که توسط مقام‌های نظامی تایید شده‌اند، بیش از 6 هزار ملوان و تفنگدار دریایی اکنون در منطقه فعالیت می‌کنند. پنتاگون آمار دقیقی از تعداد پهپادها، هواپیماها یا خدمه زمینی در منطقه ارائه نکرده است.

گفتنی است دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا تصور می‌کند که مستقر کردن یک حکومت دست‌نشانده در ونزوئلا می‌تواند موقعیت آمریکا را در برابر رقبای جهانی تقویت کند.


نظرات

آخرین اخبار
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ انفجارهای مهیب در بحرین و اردن
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
از بین‌الحرمین تا صحن رضوی؛ ؛ وداع آخر با «رهبر شهید» در مشهد پایتخت معنوی ایران
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود
کربلا در تسخیرِ اشک و حماسه؛ وداعِ 4 میلیونی با «رهبر شهید» تاریخ‌ساز شد
گنجی که بی‌صدا مرزهای جهان را فتح کرد
درباره تنگه‌ای که تفاهم میان ایران و آمریکا را به چالش کشید
جزئیات دریافت کارت آزمون ترمیم سابقه تحصیلی
عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز تقریباً به صفر رسید
محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال
مستندسازی مسیر تشییع رهبر شهید از تهران تا مشهد
حسین؛ حماسه جاودان انسان
آماده‌باش 4 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران تشییع رهبر شهید
زلزله‌ای که «دیوار تحریم» را لرزاند؛ فراخوان جهانی برای نجات ونزوئلا
پالتیکو: اروپا پس از تحولات ایران دیگر نمی‌تواند به آمریکا تکیه کند
ناکامی جدید منچستریونایتد؛ شوامنی در آستانه تمدید با رئال مادرید
قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها افزایش یافت
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 18 تیر 1405
سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد
خشم ترامپ ناشی از قدرت نرم ایران
جنگ، انتقام و جهاد
لیست خرید تارتار فاش شد؛ پرسپولیس به دنبال شکار سه لژیونر
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکا به پنج استان
آخرین وضعیت تردد در محورهای شمالی کشور
بارش‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه چقدر افزایش یافت؟
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب پنجشنبه 18 تیر
پاداش 3 میلیونی برای معرفی ماینرهای غیرمجاز
بدرقه خورشید
تردد قطارهای مسیر تهران-مشهد متوقف شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 +جدول
حضور 4700 مهمان خارجی از 27 کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از مردم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 18 تیر 1405+ جدول
مجوز استفاده از هوش مصنوعی در امتحانات دانشگاه آزاد صادر شد
ترامپ مدعی پیروزی شد: به نسبت 20 به 1 ضربه زدیم
بقائی: اروپا در قبال مشارکت در تجاوز علیه ایران پاسخگو باشد
دبیرکل سازمان ملل: ایران و آمریکا خویشتنداری کنند
چرا جت اختصاصی ترامپ در مسیر بازگشت از ترکیه زمین‌گیر شد؟
میکروب هلیکوباکتر پیلوری علت خطرناک‌ترین سرطان معده
پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی ؛ مشهد چشم انتظار است