×
ورزشی
شناسه خبر : 253004
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/03 ساعت 15:47
ناگفته‌های دختر طلایی رویینگ ایران از اتفاقات قهرمانی آسیا

ناگفته‌های دختر طلایی رویینگ ایران از اتفاقات قهرمانی آسیا

دارنده طلای رویینگ دونفره آسیا گفت: سنگ مربی قبلی تیم ملی را به سینه نمی‌زنیم اما حقیقت ماجرا این است که مربی روس هم قوی نیست و نمی‌تواند ما را به طلای بازی‌های آسیایی ناگویا برساند.

نورنیوز - گروه ورزشی :‌کیمیا زارعی، درباره اتفاقاتی که در مسابقات رویینگ قهرمانی ۲۰۲۵ آسیا رخ داد که باعث شد نسبت به نتیجه بازی‌های آسیایی ناگویا نگران باشد، بیان کرد: هدف من، مهسا جاور و زینب نوروزی از انتشار آن ویدیو این بود که مسئولان ورزش ایران و مسئولان رویینگ نگاه واقع بینانه و فنی نسبت به نتایج قهرمانی آسیا و سطح اردوهای ما در ۹ ماه گذشته که فدراسیون روئینگ جدا شده و محل تمرین ما به ارومیه منتقل شد، داشته باشند.  من درخواست دارم برخی نگاه‌های متعصبانه که در بین برخی از ورزشکاران باب شده است را نداشته باشند. 

او ادامه داد: الان شرایط به گونه‌ای شده که برخی از ورزشکاران به دلیل مشکلاتی که با مربی قبلی تیم ملی دارند، از مربی روس دفاع می‌کنند. ما قبول داریم که شاید با مربی ایرانی هم طلای بازی‌های  آسیایی دور از دسترس باشد اما مربی روس هم شرایطی به مراتب بدتر دارد. ما سنگ مربی قبلی تیم ملی را به سینه نمی‌زنیم اما حقیقت ماجرا این است که مربی روس هم قوی نیست و نمی‌تواند ما را به طلای بازی‌های آسیایی ناگویا برساند. 

ما نیم پله پیشرفت کردیم، کشورهای دیگر ۱۰ پله 

دارنده طلای رویینگ دونفره قهرمانی آسیا در مورد علت نگرانی اش تصریح کرد: نمی‌خواهم نتایج قهرمانی آسیا را فقط گردن این مربی خارجی بیاندازم و ۹ ماه گذشته هم شرایط خوبی نداشتیم. اگر نتایج قهرمانی آسیا را بررسی کنید، در تمامی ماده‌ها با اختلاف صدم ثانیه یا یکی، دو ثانیه توانستیم مدال بگیریم این در حالی است که کشورهایی مثل هنگ‌کنگ، اندونزی و ویتنام  را بالای ۱۵ ثانیه در مسابقات جا می‌گذاشتیم. ما اصلا این کشورها را رقیب حساب نمی‌کردیم و رقیب برای ما چین و ژاپن بودند اما الان شرایط به گونه‌ای شده که اگر در این یک سال گذشته ما نیم پله پیشرفت داشتیم، آنها ۱۰ پله پیشرفت کرده‌اند. 

زارعی با اشاره به اینکه گفته شده است، چین در ماده‌های سبک وزن هرگز شرکت نمی کرده است، گفت: چین در ماده سنگین وزن که هم نبود و در شرایطی که چین غیبت داشت، مدال طلا با اختلاف صدم ثانیه به دست آمد.

مربی خارجی قایق ما را تنظیم نکرد 

زارعی با اشاره به اتفاقات قهرمانی آسیا گفت: مربی روس شب قبل از مسابقه وارد ویتنام (محل برگزاری قهرمانی آسیا) شد و این در حالی بود که ما فردا صبح باید در خط استارت قرار می‌گرفتیم و قایق و پاروهای ما را تنظیم نکرد. دستیار او هم قایق من و زینب نوروزی در رویینگ دو نفره را تنظیم نکرد و برچسب کشورها که باید روی پاروها زده می‌شد را هم نزد. پرچم کشور را فقط روی پاروی فاطمه مجلل و مهسا جاور زد بنابراین چنین مشکلات مدیریتی هم ما داشتیم. 

با این مربیان خارجی به طلای بازی‌های آسیایی نمی‌رسیم 

او در پاسخ به این پرسش که وقتی محسن شادی هنوز در فدراسیون حضور داشت، با او در مورد مشکلات تمرین صحبت نکردند؟  تاکید کرد: ما هر وقت خواستیم در مورد مربی یا هر شرایط دیگری صحبت کنیم، آقای شادی واقعا حرف‌های ما را شنیده است. این را درک می‌کنیم که در بحث مربی، آقای شادی تلاش می‌کند که بهترین شرایط را برای ما فراهم کند تا همه بچه ها راضی شوند. اما باید این را بپذیرند که با این دو مربی خارجی که آورده‌اند  در بازی‌های آسیایی نمی‌توانیم به هدف اصلی که مدال طلا است، برسیم. البته این نظر شخصی من نیست و هر فرد متخصصی نتایج را بررسی کند متوجه می‌شود که ما با این روند به مدال طلای بازی‌های آسیایی نمی‌رسیم و این مسئله را هم باید تاکید کنم که  هیچ خصومت شخصی هم با این مربیان خارجی نداریم و ما واقعا ورزشکارانی نیستیم که بی‌احترامی کنیم. 

مربی با رزومه احتیاج داریم 

زارعی با اشاره به شرایط دیگر رقبای ایران گفت: ما یک مربی با رزومه احتیاج داریم مانند آن چیزی که کشورهای دیگر مانند هنگ کنگ و  ازبکستان دارند. این کشورها که رقیبان ما هستند با علم روز اروپا و با مربیانی که مدال جهانی و المپیک در رزومه کاری خود دارند، کار می‌کنند. حرف ما این است که اگر قرار است ورزشکارانی که نسبت به کادر فنی قبلی معترض بودند را راضی نگه دارند، فردی را نیاورند که ما را به سمت عقب حرکت بدهد. 

بدون موضع‌گیری سر تمرین رفتیم 

ملی پوش رویینگ ایران در مورد تمرین با مربیان روس تاکید کرد: در این یک ماه که مربیان روس آمدند، من، مهسا جاور و زینب نوروزی بدون هیچ موضع‌گیری سر تمرینات حاضر شدیم اما پس از یک ماه که تمرینات را دیدیم، متوجه شدیم که با این مربی نمی‌توان مدال طلا گرفت و حتی حدود هفت نفر از ورزشکاران آسیب دیدند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشف یخ جدید با ساختار متفاوت
هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه
شاخصی اندازه‌گیری سطح استرس تعیین شد
کشف یک عامل تشدیدکننده خطر پارکینسون
رودخانه‌ها مخزن خطرناک آنتی‌بیوتیک‌ها
نقش واقعی خمیازه برای بدن چیست؟
چگونه چین با «دیپ‌سیک» خود را برای جنگ مجهز می‌کند؟
حمله دوباره وزیر رژیم اسرائیل به عربستان
زمین لرزه بالیکسیر ترکیه را لرزاند/جزییات
اتحادیه اروپا تجاوز اسرائیل را در جنوب لبنان محکوم کرد
صابر کاظمی به تهران رسید
اعزام هیات سوریه به روسیه برای فعال‌سازی خدمات کنسولی و اداری
واژگونی مینی‌بوس حامل دانش‌آموزان در نقده /جزییات و تعداد مصدومان
تیم کشتی آزاد امید ایران نایب قهرمان جهان شد
نورنما | کودک خندان و سگ‌های بازیگر
سازمان ملل: یک میلیون نفر در غزه به مراقبت های سلامت روان نیاز دارند
پاسخ کشتیرانی به ادعای عدم رفع تعهد ارزی
پهپاد اسرائیلی در لبنان توسط نیروهای سازمان ملل سرنگون شد
ترکیه جنگنده‌های تایفون از انگلیس دریافت می‌کند
توضیحات قالیباف درباره پیگیری قانون حمایت از افراد دارای معلولیت+فیلم
خبر خوش رئیس مجلس برای پرستاران چه بود؟+فیلم
ترامپ انجام ام آر آی را تاییدکرد اما دلیلش را نگفت!
اوسمار ویرا رسماً سرمربی پرسپولیس شد
عکس های منتخب هفته جهان، 27 اکتبر 2025
ایران قهرمان مسابقات تیراندازی با کمان ارتش‌های جهان شد
زمان فروش نقدی محصولات سایپا دیزل اعلام شد+جدول
دختران بسکتبال ایران به مدال نقره رسیدند
دبیرکل سازمان ملل: آتش‌بس غزه باید پایدار بماند
حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
همراه اول میزبان مدیران نفت و گاز کشور؛ پیوند هوشمند ارتباطات و انرژی برای تحول دیجیتال
پکن: روابط چین و ایالات متحده می‌تواند تثبیت شود
گران‌فروشی 74 میلیارد تومانی در صنعت قارچ
ایران در جمع 5 کشور برتر توسعه نرم‌افزارهای ایمنی و تضمین کیفیت صنعت هوانوردی
ممانعت رژیم صهیونیستی از سفر هیأت جنبش فتح به مصر
لغو اجلاس خاخام‌ها در باکو
فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت
دیدار ترامپ با امپراتور ژاپن و تلاش برای توافق تجاری با چین
والیبال جوانان ایران فینالیست شد
پیش‌بینی احتمال وقوع درگیری گسترده بین اروپا و روسیه در سه سال آینده
کاظمی: ادعای سهم کمتر مدارس دولتی در کنکور را قبول ندارم
چرا دزدان موزه لوور، الجزایر و مالی را برای فرار انتخاب کردند؟
نخستین مدال تاریخ شنای ایران در بازی های آسیایی بدست آمد
درگیری‌های شدید میان نظامیان جولانی در شمال سوریه
مجارستان آماده میزبانی اجلاس روسیه-آمریکا
کمبود تجهیزات مانع خروج اجساد اسرای اسرائیلی از زیر آوار
مدیرعامل هواپیمایی آسمان برکنار شد
آخرین جزئیات از وضعیت صابر کاظمی / کاظمی با اورژانس هوایی به تهران منتقل می‌شود
طلای جهانی به زیر 4000 دلار سقوط کرد
سیا در تدارک عملیات «پرچم دروغین» برای توجیه تجاوز به ونزوئلا
گوترش: دخالت خارجی چشم‌انداز صلح در سودان را تضعیف کرده است
X
آگهی تبلیغاتی