×
اقتصادی
شناسه خبر : 252993
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/03 ساعت 14:23
قیمت سکه و طلا امروز 3 آبان 1404 + جدول قیمت ها

قیمت سکه و طلا امروز 3 آبان 1404 + جدول قیمت ها

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 3 آبان 1404 همراه با ریزش قیمت دلار در روند کاهشی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی کاهش یافت. حباب سکه اما رشد کرد و صعودی شد. گفتنی‌ست قیمت طلای 18 عیار به کانال 10 میلیون و 600 هزار تومانی سقوط کرد.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ در روند کاهشی بازگشایی شد. قیمت طلا ریزش قابل توجهی داشت و طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی سقوط کرد. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی کاهش یافت و سکه امامی در کانال ۱۱۲ میلیونی قرار گرفت.

به‌نظر می‌رسد بازارساز با مداخله سنگین در بازار ارز، قیمت دلار را کاهشی کرده و همین موضوع بر بازار طلا و سکه اثرگذار بوده است. در نتیجه، قیمت‌ها در نخستین روز هفته روند نزولی را تجربه کردند.

به این ترتیب، بازار طلا، کاهش دلار را به‌عنوان اهرم تاثیرگذارتری نسبت به اونس طلای جهانی شناسایی کرده است. با این حال، اونس جهانی هنوز فاصله زیادی با سقف قیمتی هفته گذشته دارد و به‌نظر می‌رسد تا زمانی که به آن سقف نرسد، تاثیر محسوسی بر بازار طلا نخواهد گذاشت.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش ۱۳ دلاری، با رقم ۴۱۱۲ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز نسبت به پنجشنبه هفته گذشته یک کانال عقب‌نشینی کرده و در کف کانال ۱۰۷ هزار تومانی قرار گرفته است.

رشد محدود قیمت نقره

قیمت اونس جهانی نقره امروز با پنج سنت افزایش،‌ روی رقم ۴۸ دلار و ۶۱ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با ۲۰۰ تومان افزایش، گرمی ۱۹۵ هزار و ۸۸۰ تومان به فروش رسید.

سکه بهار آزادی ۱.۷ میلیون تومان ارزان شد

بازار سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی کاهش یافت. قیمت سکه امامی با یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی با کاهش یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۰۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد.

همچنین قیمت نیم سکه و ربع سکه با ۱۰۰ هزار تومان کاهش، به ترتیب روی رقم‌های ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار گرفت. قیمت سکه گرمی نیز بدون تغییر، با رقم ۱۶ میلیون و ۵۰۰ تومان ثبت شد.

حباب سکه رشد کرد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات افزایشی است؛ حباب سکه امامی ۳۹۶ هزار تومان، بهار آزادی یک میلیون و ۱۳۳ هزار تومان، نیم سکه ۸۴۵ هزار تومان، ربع سکه ۳۶۳ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۲۳۱ هزار تومان افزایش یافت.

مثقال طلا ۴۶ میلیونی شد

قیمت طلا امروز در روند کاهشی قرار گرفته است.

هر مثقال طلا در این لحظه، با ۸۸۶ هزار تومان کاهش، روی رقم ۴۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قرار گرفته است.

هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۲۰۹ هزار و ۳۰۰ تومان کاهش، با رقم ۱۰ میلیون و ۶۸۶ هزار تومان به فروش می‌رسد.

قیمت طلای دست دوم نیز با ۲۰۳ هزار و ۸۷۰ تومان کاهش، با رقم ۱۰ میلیون و ۵۴۶ هزار و ۱۲۱ تومان به ثبت رسیده است.

3
 


نظرات

آخرین اخبار
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب