×
بین الملل
شناسه خبر : 252952
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/03 ساعت 11:21
عقب نشینی کانادا پس از واکنش تند ترامپ

عقب نشینی کانادا پس از واکنش تند ترامپ

کارزار تبلیغات ضدتعرفه‌ای کانادا که واکنش تند رئیس‌جموری ایالات متحده را به دنبال داشت با تصمیم «مارک کارنی» نخست‌وزیر این کشور و با هدف از سرگیری مذاکرات تجاری با آمریکا متوقف شد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به گزارش از نشریه نیوزویک، داگ فورد رئیس دولت استان انتاریو کانادا دیروز (جمعه) اعلام کرد که این کشور پس از واکنش شدید دونالد ترامپ، کارزار تبلیغاتی مربوط به انتقاد از تعرفه‌های آمریکا را متوقف می‌کند.

فورد گفت که این کارزار شامل تبلیغات تلویزیونی، قرار بود در طول دو بازی اول سری جهانی بیسبال بین دو تیم آمریکایی و کانادایی برگزار شود و هدف آن ایجاد بحث در مورد تاثیر تعرفه‌ها بر روی کارگران و مشاغل بود. اما مارک کارنی نخست وزیر کانادا تصمیم به تعلیق این تعرفه‌ها گرفته است تا مذاکرات تجاری با واشنگتن از روز دوشنبه بار دیگر از سر گرفته شود.

فورد در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: کانادا و ایالات متحده همسایه، دوست و متحد هستند. وقتی با هم کار می‌کنیم، بسیار قوی‌تر هستیم.

نیوزویک در مورد اهمیت شرایط پیش آمده میان دو کشور همسایه آورده است: کانادا دومین شریک تجاری بزرگ ایالات متحده پس از مکزیک است، اما در دولت دوم ترامپ، روابط متشنج شده و رئیس‌جمهوری آمریکا در ماه‌های اخیر با تهدید، اعمال و لغو تعرفه‌های مختلف ارتباط با اتاوا را پیچیده کرده است. بیش از سه چهارم صادرات کانادا به ایالات متحده است و روزانه نزدیک به سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار کانادا (۲.۷ میلیارد دلار آمریکا) کالا و خدمات از مرز دو کشور عبور می‌کند.

به دنبال پخش تبلیغ یاد شده در کانادا، ترامپ استفاده از گفته‌های رونالد ریگان از روسای جمهور ایالات متحده در تبلیغ ضدتعرفه ای کانادا را «ظالمانه و تحریف سخنان او» دانست و مقامات کانادایی را متهم کرد که تنها با هدف تاثیرگذاری بر تصمیم دیوان عالی ایالات متحده و سایر دادگاه‌ها دست به چنین اقدامی زده اند؛ دادگاه‌هایی که مشروعیت دستورات اجرایی رئیس جمهوری ایالات متحده را که باعث افزایش این تعرفه‌ها شده است، به چالش می‌کشند.

ترامپ صبح دیروز جمعه در صفحه خود در پلتفرم تروث سوشال نوشت: کانادا تقلب کرد و لو رفت!!! آنها با کلاهبرداری یک آگهی بزرگ منتشر کردند که در آن گفته می شود رونالد ریگان مخالف تعرفه‌ها بوده است، در حالی که در واقع او عاشق تعرفه‌ها برای کشور ما و امنیت ملی آن بود. کانادا در تلاش است تا به طور غیرقانونی بر دیوان عالی ایالات متحده در یکی از مهمترین احکام تاریخ کشورمان تاثیر بگذارد.

گفته می‌شود هزینه این آگهی توسط دولت انتاریو پرداخت شده نه دولت فدرال کانادا. فورد پس از واکنش‌های ترامپ ابتدا حاضر به عقب نشینی نشد و تاکید کرد که کانادا و آمریکا متحد هستند و «و ریگان می‌دانست که هر دو با هم قوی‌تر هستند.» وی همچنین لینکی از سخنرانی ریگان را پست کرد که در آن رئیس‌جمهوری درگذشته آمریکایی با تعرفه‌ها مخالفت کرده بود.

ترامپ در حالی به این تبلیغ واکنش تند نشان داده است که وی اوایل هفته قبل پس از تماشای آن ناراحت نشده بود و حتی در جریان صرف ناهار با سناتورهای آمریکایی گفته بود که اگر جای کانادا بود آن تبلیغ را پخش می کرد. اما وی بعدا تصمیم به توقف مذاکرات تجاری با کانادا گرفت.

این نشریه آمریکایی در پایان خاطرنشان کرده است که هنوز مشخص نیست این ماجرا چه تاثیری بر مذاکرات تجاری بین دو کشور خواد داشت. ضمن آنکه کارنی دیروز جمعه برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای آسیایی به این منطقه سفر کرد.


نظرات

آخرین اخبار
بازوی رباتیک الهام‌گرفته از اختاپوس ساخته شد
نقش کلیدی اسیدفولیک در سلامت مادر و جنین
دروغگویی کودک؛ رشد طبیعی یا هشدار اجتماعی؟
ورزش منظم چگونه خطر حمله قلبی ژنتیکی را کاهش می‌دهد؟
شناسایی پرنده‌ها از روی صدا به کمک هوش مصنوعی ممکن شد؟
علائمی که خبر از آلرژی شما به ورزش می دهد!
کاهش عملیات اسرائیل در لبنان
اعلام آمادگی سوئیس برای میزبانی توافق احتمالی ایران و آمریکا
خشم ایتالیا از شوخی اینفانتینو
عراقچی:احتمال اعلام تفاهم باآمریکادر روزهای آینده/ باید راه‌های بدعهدی طرف مقابل را ببندیم
موافقت ایران با کنوانسیون اقتصاد پلتفرمی در ژنو
آمادگی کامل نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدها
اسرائیل: در توافق ایران و آمریکا فریب خوردیم
توافق ایران شامل لبنان نیز می‌شود
پاسخ قالیباف به ترامپ: باید بدون هیچ بهانه‌ای به تعهدات داده شده، عمل شود
امارات با آزادسازی 10 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران موافقت کرد
نقاش معروف بریتانیایی درگذشت
جاسوس اسرائیلی دستگیر شد
دوجاریک: از آنچه می‌شنویم دلگرم هستیم
یک ستاره جام جهانی دیگر هم ویزا نگرفت
چراغ سبز دوحه و قاهره به توافق ایران و آمریکا
سی‌ان‌ان: عقب‌نشینی و ترس ترامپ از نقشه سرقت اورانیوم ایران
پرسپولیس به روند صدور مجوز حرفه‌ای معترض شد
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی اصفهان درگذشت
قدرت‌نمایی ایران در خلیج فارس نماد اقتدار نیروهای مسلح است
تیراندازی در وست وال استریت با یک کشته و 11 زخمی/ فرد مهاجم کشته شد
منبع آگاه : وزیر خارجه پاکستان عازم ژنو می شود
هشدار سی‌ان‌ان درباره بحران سوخت در آمریکا
گروسی: اولویت راستی‌آزمایی است!
بقایی:جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است
بازنشر پیام عراقچی از سوی ترامپ/ترامپ: پیام وزیر خارجه ایران درباره توافق مثبت بود
بارش‌های سیل‌آسا در راه شمال کشور
دوازده روز جنگ، یکسال مقاومت ملی
مهار آتش‌سوزی در ارتفاعات دشتی بوشهر
کریس رایت ادعا کرد: خروج روزانه حدود 7 میلیون بشکه نفت از خلیج فارس
خوزستان روی خط آتش؛ کدام شهرها امروز رکورد گرما را شکستند؟
پیام تند پوتین به غرب: هرگز با روسیه وارد جنگ نشوید
پاسخ عضو تیم رسانه‌ای مذاکرات به ادعای نبویان درباره تنگه هرمز
پاکستان از پایان نگارش توافق صلح ایران و آمریکا خبر داد
پیام پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه
حمله حزب الله به نظامیان اسرائیلی
نورویدئو | ایران یک سال پس از آن دوازده روز
خط‌ونشان رونالدو برای مدعیان جام جهانی
فرمانده‌ای که دنبال «کار» بود نه «نام»+فیلم
وزیر جنگ اسرائیل: از لبنان، سوریه و غزه عقب نشینی نمی کنیم!
دریادار سیاری: دستمان روی ماشه است/هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم
ونس: خبری از پول نقد بابت امضای توافق با ایران نیست!
استارمر: استعفا نمی‌دهم، می‌جنگم!
خنثی‌سازی مهمات در ملارد/ شهروندان نگران نباشند
تنیسور میزبان هم حریف ملی‌پوش ایران نشد