×
سیاسی
شناسه خبر : 252921
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/03 ساعت 08:36
چه کاره دنیا هستید؟

محمدکاظم انبارلویی:

چه کاره دنیا هستید؟

امروز این سؤال مطرح است که اگر در سلسله مراتب قدرت یا در رأس کشوری فردی پیدا شد که دچار بیماری «تکبر»، «خودشیفتگی»، «روان‌پریشی»، «خودبزرگ‌بینی» و بالاخره «سمومات فکری ماکیاولیسم» بود چه باید کرد؟! کسانی‌که به این مقوله فکر می‌کنند همه این صفات را در قامت ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا می‌بینند!

نورنیوز- گروه سیاسی: ۱- امروز این سؤال مطرح است که اگر در سلسله مراتب قدرت یا در رأس کشوری فردی پیدا شد که دچار بیماری «تکبر»، «خودشیفتگی»، «روان‌پریشی»، «خودبزرگ‌بینی» و بالاخره «سمومات فکری ماکیاولیسم» بود چه باید کرد؟!
کسانی‌که به این مقوله فکر می‌کنند همه این صفات را در قامت ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا می‌بینند!
امروز مردم آمریکا دچار چنین رئیس‌جمهوری است که در ۵۰ ایالت هفته گذشته به خیابان‌ها ریختند و اعلام کردند؛ ما به «رئیس‌جمهور» رای دادیم «پادشاه» از کار درآمد!
امروز مردم جهان در رأس قدرت کشوری که بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا را دارد و بزرگ‌ترین قدرت نظامی در عصر خود است کسی را می‌بینند که ادعای سلطنت بر کل جهان را دارد. هر روز که از خواب بلند می‌شود یک صورت‌حساب روی میز دولت‌های رقیب تحت عنوان جنگ تعرفه‌ها می‌گذارد! با یک فرمان اجرایی دستور کشتار بی‌گنا‌هان، زنان و کودکان را در چند نقطه جهان به‌ویژه در غرب آسیا صادر می‌کند. حتی رفتارش با رفتار هم‌پیمانان خود لودگی، مسخرگی و تحقیرآمیز است.
۲- پاسخ نهادهای یاد شده در اندیشکده‌ها و فیلسوفان سیاسی این است: آنچه در گذشته از مفاهیم سرمایه‌داری، «لیبرالیسم»، «آزادی» و «حقوق بشر» می‌گفتیم مرده است. باید دنبال صورت‌بندی نظریات و تئوری‌های جدید در «مدیریت» و «حکمرانی» بود.
آن‌ها می‌گویند وقتی حاکمان که در یک فرآیند دموکراتیک به قدرت می‌رسند اگر دچار «عشق بی‌حدوحصر به خود» یا «خودارزشمندی بیش از حد» باشند، کاری از دست ما برنمی‌آید.
آن‌ها می‌گویند همانقدر که «چگونه باید حکومت کرد» مهم است، «چه کسی باید حکومت کند» هم اهمیت دارد.
۳- یک مطالعه کتابخانه‌ای در مورد اختصاص بودجه نظامی در دولت‌های فعلی جهان نشان می‌دهد به طرز فجیعی اعداد و ارقام آن در حال افزایش است.
این نشان می‌دهد انسانی که دو قرن اخیر دو جنگ خانمانسوز جهانی را با میلیون‌ها کشته و زخمی با ‌آموزه‌های مدرنیسم و عصر مدرنیته پشت سر گذاشته خود را برای یک جنگ جهانی دیگری آماده می‌کند که مخرب‌تر و ویرانگرتر از دو جنگ قبلی است.
رصد نخبگان و اندیشمندان و کسانی که دغدغه حقوق بشر به معنای واقعی آن را دارند نشان می‌د‌هد، آمریکا و رژیم صهیونیستی در صدر کشورهایی هستند که «صلح» و «امنیت جهانی» را تهدید می‌کنند و هر روز برای «جامعه جهانی» شاخ و شانه می‌کشند و سعی می‌کنند تنور جنگ را روشن نگه دارند. آن‌ها پیش‌بینی کرده‌اند حداقل تا ۵ سال دیگر یعنی تا سال ۲۰۳۰ میلادی این جنگ خانمانسوز حتما رخ می‌دهد!
۴- امامین انقلاب از نیم قرن پیش تاکنون با تأسیس یک نظام الهی به فیلسوفان غرب و شرق گفتند؛ «چگونه حکومت کردن» و نیز «چه کسی باید حکومت کند» هر دو مهم است و دومی از اولی مهم‌تر است. آن‌ها پرچم مقابله با کسی که صلح و امنیت جهانی را هدف قرار دادند به دست گرفتند اکنون زیر این پرچم خوبان عالم در داخل و خارج کشور جمع شده‌اند. روز به روز این قطب قدرت جهان قوی تر می‌شود و «قدرت معنایی» خود را به رخ رهبران فاسد دنیا می‌کشد.
به همین دلیل است ملت‌های جهان و حتی برخی دولت‌های جهان تکلیف خود را با حاکمان خودشیفته در واشنگتن و چکمه‌پوشان تروریست صهیونیست در سرزمین‌های اشغالی مشخص کردند و از همگرایی با جنایت‌ها و کشتارهای بی‌رحمانه آنان پرهیز می‌کنند.
۵- این مطالبه در افکار عمومی جهان وجود دارد؛ آیا کسی نیست در برابر قلدری‌ها و لودگی‌های ترامپ بایستد؟! آیا کسی نیست در برابر جنایات بی‌حدوحصر صهیونیست‌ها در منطقه بایستد؟!
امام خامنه‌ای در دیدار با قهرمانان و پهلوانان ورزشی و دانشمندان جوان مدال‌آور به این دو سؤال پاسخ کلیدی دادند و فرمودند: ملت ایران و جبهه مقاومت در برابر این زورگویی‌ها ایستاده و می‌ایستند. سخنان رهبری دو پیام برای دوستان و دشمنان ایران داشت.
الف- اقتدار 
ب- بازدارندگی
رهبر انقلاب با طرح پرسش از ترامپ که؛ چه کاره دنیا هستید؟ و با طرح این مطلب که اگر لازم باشد از موشک برای تنبیه شما استفاده می‌کنیم به این مطالبه افکار عمومی جهان پاسخ شجاعانه دادند.


رسالت
نظرات

آخرین اخبار
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت