×
بین الملل
شناسه خبر : 252910
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/02 ساعت 23:15
افزایش تنش‌ها / ناو هواپیمابر آمریکا راهی ونزوئلا شد

افزایش تنش‌ها / ناو هواپیمابر آمریکا راهی ونزوئلا شد

آمریکا اقدام به اعزام گروه ضربت ناو هواپیمابر جرالد آر. فورد به کارائیب به بهانه مقابله با قاچاق مواد مخدر کرد

نورنیوز- گروه بین الملل: ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که در حال اعزام یک گروه ضربت ناو هواپیمابر به کارائیب است و این اقدام، کارزار به اصطلاح علیه "تروریسم مواد مخدر" دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را در بحبوحه حملات متعدد به قایق‌های مظنون به قاچاق مواد مخدر در منطقه، تشدید می‌کند.

شان پارنل سخنگوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «در حمایت از دستور رئیس جمهور برای از بین بردن سازمان‌های جنایی فراملی (TCO) و مقابله با تروریسم مواد مخدر در جهت دفاع از میهن، وزیر جنگ گروه ضربت ناو هواپیمابر جرالد آر. فورد را به منطقه مسئولیت فرماندهی جنوبی آمریکا (USSOUTHCOM) اعزام کرده است.»

پارنل مدعی شد که این اقدام «ظرفیت آمریکا را برای شناسایی، نظارت و مختل کردن بازیگران و فعالیت‌های غیرقانونی که امنیت و رفاه سرزمین آمریکا و امنیت ما در نیمکره غربی را به خطر می‌اندازند، تقویت می‌کند.»

او افزود، این استقرار «توانایی‌های موجود برای مختل کردن قاچاق مواد مخدر و تخریب و از بین بردن سازمان‌های قاچاق مواد مخدر را افزایش و تقویت خواهد کرد.»

این اقدام پس از یک سلسله حملات هوایی آمریکا به کشتی‌های دریایی متهم به قاچاق مواد مخدر انجام می‌شود ؛ حملاتی که با افزایش تنش‌ها با کشورهای منطقه، سوالاتی را در مورد قانونی بودن و آسیب به غیرنظامیان مطرح کرده است.

از اوایل سپتامبر حداقل ۱۰ حمله، عمدتاً در دریای کارائیب و اقیانوس آرام، انجام شده  است که بر اثر آنها بیش از ۴۰ نفر  کشته شده اند.

منطقه مسوولیت فرماندهی جنوبی آمریکا ۳۱ کشور از جمله دریای کارائیب، آمریکای مرکزی و جنوبی و «آب‌های مجاور» را پوشش می دهد.

پیش از این، پیت هگزث وزیر جنگ آمریکا روز جمعه به وقت محلی اعلام کرد: به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور یآمریکا، وزارت جنگ یک حمله شبانه مرگبار به یک کشتی تحت کنترل گروه ترن د آراگوا (TdA)، یک سازمان تروریستی تعیین شده که در دریای کارائیب مواد مخدر قاچاق می‌کرد، انجام داد. اطلاعات ما نشان می‌داد که این کشتی در قاچاق مواد مخدر  نقش داشت، در حال عبور از یک مسیر شناخته شده قاچاق مواد مخدر و حمل مواد مخدر بود.در طول این حمله که در آب‌های بین‌المللی انجام شد و اولین حمله در شب بود، شش مرد تروریست مواد مخدر سوار بر کشتی بودند و  هر شش تروریست کشته شدند و هیچ نیروی آمریکایی در این حمله آسیب ندید.

وزیر جنگ آمریکا افزود: اگر شما یک تروریست مواد مخدر هستید که در نیمکره ما مواد مخدر قاچاق می‌کنید، ما با شما مانند القاعده رفتار خواهیم کرد. روز یا شب، ما شبکه‌های شما را شناسایی می‌کنیم، افراد شما را ردیابی می‌کنیم، شما را شکار و می‌کشیم.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی با بیان اینکه عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز شده است،به احتمال انجام یک عملیات زمینی در ونزوئلا اشاره کرد و گفت: در آستانه انجام حملات نظامی زمینی علیه کارتل‌ها هستیم.

وی تصریح کرد:  «حالا، آنها از طریق زمینی می‌آیند؟ من به آنها گفتم این گام  بعدی است. ما ممکن است به کنگره برویم و به آنها بگوییم، اما نمی‌توانم تصور کنم که آنها مشکلی داشته باشند. در واقع، در حالی که ما اینجا هستیم، فکر می‌کنم ایده خوبی است، پیت [هگزث وزیر جنگ] - شما به کنگره بروید. آنها چه کاری می‌خواهند انجام دهند، مثلاً بگویند، وای، ما نمی‌خواهیم جلوی ورود مواد مخدر را بگیریم؟ آنها سالانه ۳۰۰ هزار نفر را می‌کشند!»


نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!