×
بین الملل
شناسه خبر : 252865
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/02 ساعت 18:10
حماس به دنبال اجرای کامل توافق آتش‌بس

حماس به دنبال اجرای کامل توافق آتش‌بس

حازم قاسم؛ سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بر تعهد کامل این جنبش به مفاد توافق آتش‌بس تاکید کرد و گفت حماس در پی اجرای کامل این توافق است.

نورنیوز- گروه بین الملل:  «حازم قاسم» امروز جمعه با اشاره به اینکه حماس تضمین‌هایی از مصر، قطر، ترکیه و آمریکا دریافت کرده که جنگ عملاً پایان یافته، گفت که اجرای کامل توافق، نشانگر پایان جنگ خواهد بود.وی ضمن درخواست برای اعمال فشار به رژیم صهیونیستی برای انجام تعهداتش، بر توقف حملات، لغو محاصره نوار غزه و ورود فوری و کافی کمک‌های بشردوستانه تأکید کرد.قاسم ضمن هشدار نسبت به سوء استفاده رژیم صهیونیستی از کمکهای بشردوستانه برای باج‌گیری سیاسی، خواستار اقدامی جدی برای جلوگیری از تکرار سیاست تحمیل گرسنگی در غزه شد که صهیونیستها در سال‌های طولانی محاصره در پیش گرفته‌اند.

با انجام مرحله نخست توافق غزه که شامل آزادی اسرای فلسطینی و اسرائیلی و عقب نشینی محدود نظامیان اسرائیلی از برخی مناطق غزه بود،‌صهیونیستها در اجرای مرحله دوم توافق تعلل و کارشکنی می‌کنند.این اقدامات، حتی صدای آمریکا به عنوان همپیمان اصلی جنایات صهیونیستها در غزه را هم درآورده است.منابع مطلع اخیرا گفتند نمایندگان ویژه رئیس جمهور آمریکا از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستند که توافق آتش‌بس در غزه را به خطر نیاندازد. شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از دیدار «استیون ویتکاف» و «جارد کوشنر» نمایندگان ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر تل‌آویو خبر داد. به گفته منابع اسرائیلی، «ویتکاف و کوشنر به نتانیاهو گفتند نباید هیچ کاری انجام دهد که توافق آتش‌بس در غزه را به خطر بیندازد. نتانیاهو باید تمام تلاش خود را برای رسیدن به مرحله دوم توافق انجام دهد.به خطر انداختن آتش‌بس کاملاً غیرقابل قبول است».
درباره تحولات داخلی فلسطین، سخنگوی حماس گفت که این جنبش در پی توافق ملی برای حل تمام مسائل معلق مربوط به مدیریت غزه پس از جنگ است. لذا «ما با قلب‌و دستان باز به سوی تمام نیروهای فلسطینی، در آستانه گفتگوی ملی فلسطینی هستیم».وی با تأکید بر لزوم اجماع ملی در غزه، گفت: همه گروههای فلسطینی باید با مسئولیت‌پذیری وارد این گفت‌وگوها شوند. اکنون زمان توافق ملی و اولویت دادن منافع ملی بر منافع حزبی محدود است.سخنگوی حماس با اشاره به تلاشهای مستمر این جنبش به همراه کشورهای واسطه برای تضمین اجرای جامع توافق، تصریح کرد: حماس مرحله اول توافق را با تحویل اسرای زنده و برخی اجساد به اتمام رسانده و در حال حاضر برای تکمیل تحویل باقی‌مانده اجساد تلاش می‌کند.درباره مرحله دوم توافق هم قاسم می‌گوید این مرحله نیازمند بحث و رایزنی بیشتر با میانجی‌گران است. به هر حال، هدف اصلی حماس، توقف کامل و دائمی جنگ علیه ملت فلسطین است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات
وزیر دفاع مالی در حمله‌ای مسلحانه کشته شد