×
بین الملل
شناسه خبر : 252865
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/02 ساعت 18:10
حماس به دنبال اجرای کامل توافق آتش‌بس

حماس به دنبال اجرای کامل توافق آتش‌بس

حازم قاسم؛ سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بر تعهد کامل این جنبش به مفاد توافق آتش‌بس تاکید کرد و گفت حماس در پی اجرای کامل این توافق است.

نورنیوز- گروه بین الملل:  «حازم قاسم» امروز جمعه با اشاره به اینکه حماس تضمین‌هایی از مصر، قطر، ترکیه و آمریکا دریافت کرده که جنگ عملاً پایان یافته، گفت که اجرای کامل توافق، نشانگر پایان جنگ خواهد بود.وی ضمن درخواست برای اعمال فشار به رژیم صهیونیستی برای انجام تعهداتش، بر توقف حملات، لغو محاصره نوار غزه و ورود فوری و کافی کمک‌های بشردوستانه تأکید کرد.قاسم ضمن هشدار نسبت به سوء استفاده رژیم صهیونیستی از کمکهای بشردوستانه برای باج‌گیری سیاسی، خواستار اقدامی جدی برای جلوگیری از تکرار سیاست تحمیل گرسنگی در غزه شد که صهیونیستها در سال‌های طولانی محاصره در پیش گرفته‌اند.

با انجام مرحله نخست توافق غزه که شامل آزادی اسرای فلسطینی و اسرائیلی و عقب نشینی محدود نظامیان اسرائیلی از برخی مناطق غزه بود،‌صهیونیستها در اجرای مرحله دوم توافق تعلل و کارشکنی می‌کنند.این اقدامات، حتی صدای آمریکا به عنوان همپیمان اصلی جنایات صهیونیستها در غزه را هم درآورده است.منابع مطلع اخیرا گفتند نمایندگان ویژه رئیس جمهور آمریکا از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستند که توافق آتش‌بس در غزه را به خطر نیاندازد. شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از دیدار «استیون ویتکاف» و «جارد کوشنر» نمایندگان ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر تل‌آویو خبر داد. به گفته منابع اسرائیلی، «ویتکاف و کوشنر به نتانیاهو گفتند نباید هیچ کاری انجام دهد که توافق آتش‌بس در غزه را به خطر بیندازد. نتانیاهو باید تمام تلاش خود را برای رسیدن به مرحله دوم توافق انجام دهد.به خطر انداختن آتش‌بس کاملاً غیرقابل قبول است».
درباره تحولات داخلی فلسطین، سخنگوی حماس گفت که این جنبش در پی توافق ملی برای حل تمام مسائل معلق مربوط به مدیریت غزه پس از جنگ است. لذا «ما با قلب‌و دستان باز به سوی تمام نیروهای فلسطینی، در آستانه گفتگوی ملی فلسطینی هستیم».وی با تأکید بر لزوم اجماع ملی در غزه، گفت: همه گروههای فلسطینی باید با مسئولیت‌پذیری وارد این گفت‌وگوها شوند. اکنون زمان توافق ملی و اولویت دادن منافع ملی بر منافع حزبی محدود است.سخنگوی حماس با اشاره به تلاشهای مستمر این جنبش به همراه کشورهای واسطه برای تضمین اجرای جامع توافق، تصریح کرد: حماس مرحله اول توافق را با تحویل اسرای زنده و برخی اجساد به اتمام رسانده و در حال حاضر برای تکمیل تحویل باقی‌مانده اجساد تلاش می‌کند.درباره مرحله دوم توافق هم قاسم می‌گوید این مرحله نیازمند بحث و رایزنی بیشتر با میانجی‌گران است. به هر حال، هدف اصلی حماس، توقف کامل و دائمی جنگ علیه ملت فلسطین است.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاهش تعرفه در برخی کشورهای آمریکای لاتین
انفجارهای پیاپی در منطقه المزه دمشق
چین: دولت آمریکا مخفیانه 127 هزار بیت‌کوین را تصاحب کرد
وزارت خارجه ادعای کانادا را رد کرد
رسانه آمریکایی: ویتکاف در صدد دیدار با الحیه است
پیش‌نویس قطعنامه اروپایی علیه ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
در مورد نقض حقوق بشر در سودان فورا تحقیق شود
هاشم‌بیگی نایب قهرمان بازیهای کشورهای اسلامی شد
فیاض زاهد استعفا داد
پایان محدودیت‌های قضایی پاول دوروف در فرانسه
گواردیولا خواستار همبستگی مردم اسپانیا با فلسطین شد
آیفون 18 پرو مکس سنگین‌ترین آیفون تاریخ خواهد بود
تصادف مرگبار در جاده مشهد–سرخس با 2 کشته و 16 مصدوم
یک مقام پنتاگون: نفتکش «تالارا» توسط قایق‌های ایرانی متوقف شد
تجاوز اسرائیل به خاک لبنان تأیید شد
شکست غافلگیرکننده مصر/ ازبکستان حریف ایران شد
ایروانی: تجاوز نظامی و تروریسم اقتصادی هرگز سبب عقب‌نشینی ایران نخواهد شد
فردا ارتفاعات تهران و البرز سفیدپوش می‌شود + فیلم
عارف درگذشت خواهر محمود احمدی نژاد را تسلیت گفت
پلیس زاهدان در تعقیب ربایندگان کودک 12 ساله
وزیر دفاع انگلیس: اروپا وارد «دوران جدید تهدید» شده است
اسامی برخی محصولات آرایشی غیرمجاز منتشر شد
بی‌بی‌سی: به ترامپ، غرامت نمی پردازیم
جزئیات مرحله پنجم کالابرگ
ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است
داوطلب ایرانی برنده جایزه بین‌المللی پارالمپیک شد
رییس سازمان دامپزشکی: واکسیناسیون تب برفکی مانع خسارت 40 همتی شد
حماس کنترل غزه را تثبیت می‌کند
نساجی صدرنشین مقتدر لیگ آزادگان + جدول
گفتگوی تلفنی رئیس‌جمهور با نخست‌وزیر عراق
هزاران خانواده غزه‌ای در فصل سرما بی پناه مانده اند
پیروزی اولیه ایلان ماسک در نبرد با سازنده آیفون
دومدال نقره برای دختران ملی‌پوش موی‌تای ایران
کشف بیش از 4 کیلوگرم زعفران قاچاق در مشهد
رمز گشایی از دلایل تمرکز تقاضا در ده اقتصاد جهان
ارتش سودان اعلام بسیج عمومی کرد
برجام از دستورکار نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خارج شد
پیام وزیر فرهنگ و ارشاد برای سی‌وسومین هفته کتاب با شعار «بخوانیم برای ایران»
بسته حمایت از خودروسازان و زنجیره تامین خودرو تصویب شد
نشست ناتو در برلین با محوریت امنیت اروپا و وضعیت اوکراین
جاده چالوس یک‌طرفه شد
همه نگاه‌ها به آسمان!
استقبال پاکستان از پیشنهاد ایران برای میانجیگری
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به تولیت آستان قدس رضوی
سامانه بارشی وارد تهران می شود
افزایش تعداد قربانیان سانحه قاچاق سوخت در جنوب کرمان+آمار فوتی ها
جمهوری آذربایجان سفیر روسیه احضار کرد
اتحادیه اروپا: اسرائیل باید فوراً خشونت شهرک‌نشینان در کرانه باختری را متوقف کند
وزیر جهاد کشاورزی: تولید متوقف نمی شود، مصرف آب را مدیریت می‌کنیم
حقوق سال 1405 چه قدر افزلیش پیدا خواهد کرد؟+ فیلم
X
آگهی تبلیغاتی