×
بین الملل
شناسه خبر : 252795
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/02 ساعت 11:35
طرح جدید آمریکا با سیستم کمک‌رسانی جدید به غزه

طرح جدید آمریکا با سیستم کمک‌رسانی جدید به غزه

آمریکا در حال بررسی طرحی برای جایگزینی موسسه به اصطلاح بشردوستانه غزه با یک سیستم کمک‌رسانی جدید است که شامل مراکز توزیع، انبارهای امدادی و زیرساخت‌های خدماتی می‌شود و هدف آن افزایش شفافیت و تضمین امنیت ورود کمک‌ها به نوار غزه است.

نورنیوز-گروه بین الملل: آمریکا در حال بررسی پیشنهادی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه است که می‌تواند جای موسسه به اصطلاح بشردوستانه غزه را بگیرد. موسسه‌ای در این باریکه که در واقع به قتلگاه گرسنگان و ساکنان غزه تبدیل شده بود.

دو مسئول آگاه از این طرح اعلام کردند این پیشنهاد یکی از چندین پیشنهاد در دست بررسی در چارچوب تلاش واشنگتن برای تسهیل افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه است.

طبق گزارش رویترز آنچه «کمربند بشردوستانه غزه» نامیده شده ستون فقرات این پیشنهاد است. این کمربند شامل ۱۲ تا ۱۶ مرکز توزیع کمک‌ها در امتداد خطی است که نیروهای اسرائیلی در داخل غزه به آنجا عقب‌نشینی کرده‌اند.

بر اساس این طرح این مراکز همچنین شامل مراکز آشتی داوطلبانه برای افراد مسلح جهت کنار گذاشتن سلاح خود و دستیابی به عفو است.

در این پیشنهاد آمده است که سازمان ملل و سازمان‌های غیردولتی در غزه مکلف به استفاده از سکویی خواهند شد که مرکز هماهنگی غیرنظامی آن را مدیریت می‌کند. بر اساس این طرح هدف ورود تمام کمک‌ها به غزه از طریق این مراکز ظرف ۹۰ روز است. مرکز هماهنگی نظارت بر امنیت کاروان‌ها را عهده خواهد داشت و از طریق پهپادها آن را تضمین خواهد کرد.

پیشتر رژیم صهیونیستی و آمریکا از سازمان ملل خواستند از طریق موسسه به اصطلاح بشردوستانه غزه فعالیت کند اما این سازمان و سازمان‌های امدادرسان دیگر با این مسئله مخالفت و اعلام کردند که این موسسه بی‌طرف نیست و اقدام به نظامی کردن کمک‌ها و مجبور کردن ساکنان به آوارگی می‌کند.

در این راستا یک مسئول امدادرسان بین‌المللی گفت مراکز امدادرسانی بسیار نگران کننده هستند چرا که شبیه مراکز موسسه بشردوستانه غزه هستند.

در واقع مراکز توزیع این نهاد آمریکایی-اسرائیلی توزیع کمک‌ها در غزه را به کمین‌گاه و قتلگاهی برای به شهادت رساندن فلسطینی ها تبدیل کرده بودند.

بر اساس گزارش رویترز این طرح پیشنهادی شامل انبارهای امدادرسانی، مراکزی برای توزیع غذا، آب و کمک‌های پزشکی و کمک‌های مستقیم به غیرنظامیان و مراکز لجستیکی و انبارها برای سازمان‌های امدادرسان جهت توزیع کمک‌ها در عمق غزه با استفاده کامیون‌های کوچک و مراکز زیر ساخت برای راه‌اندازی خدمات آب، برق، خدمات پزشکی، آشپزخانه‌ها و نانوایی‌ها است.

همچنین این پیشنهاد بر جایگزین کردن موسسه بشردوستانه غزه با صلیب سرخ امارات-مراکش و یک سازمان امدادرسانی مسیحی انجیلی است. سخنگوی این سازمان مسیحی اعلام کرد که پیشنهادی را برای مشارکت در طرح دولت آمریکا برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به ساکنان غزه دریافت کرده است و این طرح همچنان در دست بررسی است.


اخبار مرتبط
آنروا: شمال غزه بدون بازگشایی گذرگاه‌ها در انتظار فاجعه انسانی است
جمعه 1404/08/02 ساعت 13:45
آنروا: شمال غزه بدون بازگشایی گذرگاه‌ها در انتظار فاجعه انسانی است
سخنگوی آنروا با اشاره به وضعیت بحرانی شمال نوار غزه اعلام کرد بدون بازگشایی گذرگاه‌های ایریز و زکیم، امدادرسانی به حدود یک میلیون ساکن این منطقه امکان‌پذیر نیست. حتی افزایش روزانه 200 تا 250 کامیون کمک هم پاسخگوی نیازهای گسترده انسانی نیست.
درخواست بن گویر برای تیراندازی به هر کودک فلسطینی که نزدیک خط زرد شود
جمعه 1404/08/02 ساعت 12:23
درخواست بن گویر برای تیراندازی به هر کودک فلسطینی که نزدیک خط زرد شود
ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از ارتش این رژیم خواست تا به هر کودک فلسطینی که به خط زرد نوار غزه نزدیک شود تیراندازی کنند. این اظهارات جنجالی موجی از انتقادات داخلی و بین‌المللی را به همراه داشته است.
وضعیت غزه همچنان در بحران/ هشدار سازمان جهانی بهداشت
جمعه 1404/08/02 ساعت 10:55
وضعیت غزه همچنان در بحران/ هشدار سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که وضعیت انسانی در نوار غزه همچنان «فاجعه‌بار» است. با وجود آتش‌بس، ورود کمک‌های غذایی ناکافی و کمبود شدید تجهیزات پزشکی باعث شده گرسنگی و بحران سلامت ادامه داشته باشد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اوسمار: خوب بودیم اما گل نزدیم؛ از تساوی عذرخواهی می‌کنم
درخشش جوانان تکواندو ایران در جهان زیر 21 سال/مبینا نعمت‌زاده طلا گرفت
نجات 15 نفر از آتش‌سوزی ساختمان مسکونی در نعمت‌آباد
جدول لیگ برتر در پایان هفته دوازدهم/ سپاهان صدرنشین شد
دو مهره کلیدی تیم ملی ایران زیر ذره‌بین رسانه‌ها
مردم در انتظار تصمیم نهایی قیمت بنزین
حضور پزشکیان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سوی دولت تایید شد
فیفا از حضور قلعه‌نویی در آمریکا استقبال کرد
پوتین در هند؛ همکاری هسته‌ای مسکو–دهلی و نگاه نگران آمریکا
حماس سطح امنیت رهبرانش را به شدت ارتقا داد
گزارش تصویری | پایان دربی 106؛ استقلال (0) پرسپولیس (0)
واکنش رئیس جمهور عراق به شایعه‌ای درباره حزب‌الله و انصارالله
بازداشت 6 مهاجر افغان توسط آمریکا
وضعیت جدول لیگ برتر پس از پایان دربی
پایان دربی 106؛ استقلال (0) پرسپولیس (0)+ خلاصه بازی
مدارس ابتدایی تهران 2 روز غیرحضوری شد
هشدار نارنجی درباره بارش‌ها در هرمزگان
مدارس در کدام استان‌ها 15 و 16 آذرماه تعطیل شد ؟
شیخ قاسم: حزب‌الله از حمایت مردمی برخوردار است
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط +توضیحات جدید پزشک رضا امیرخانی
توییت انگلیسی حساب رهبر معظم انقلاب که 6 میلیون بار دیده شد
پاکستان مرزهایش را به روی افغانستان بست
گزارش تصویری | در حاشیه دربی 106
ماجرای جریمه 120 میلیون یورویی شبکه ایکس چیست ؟
چهار تازه وارد فوتبال به جام جهانی 2026
شرایط پرداخت هزینه عائله‌مندی و حق اولاد برای بازنشستگان زن اعلام شد+جزییات
ترکی فیصل: اسرائیل تهدید واقعی خاورمیانه است
هوای آلوده تهران تا اواسط هفته مهمان ناخوانده پایتخت است
اوشاکوف: پیشرفت در مذاکرات با آمریکا دلگرم‌کننده است
قطار مسافری میانه به تهران در هشتگرد از ریل خارج شد + فیلم
یونیفل: تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان خط قرمز شورای امنیت را شکست
هشدار قاطع مقاومت فلسطین به مزدوران اسرائیل
امام جمعه فردیس استعفا کرد
رتبه 26 جهان برای بسکتبال ایران
نیویورک تایمز: اورونوف ستاره ازبکستان در جام جهانی
تجهیز نیروی دریایی سپاه به سلاح‌های لازم برای رزم دریایی
خطر روزافزون دستگیری در خارج از مرزها برای سربازان و افسران صهونیست
قانون جدید آمریکا برای محدود کردن فروش تراشه به ایران و چین
عامل جنایت خانوادگی در ایلام دستگیر شد
تایید پیمان امنیتی سه‌جانبه با استرالیا و انگلیس توسط دولت ترامپ
آلودگی هوای تهران وارد مرحله‌ چندلایه و پیچیده شد
یوسف پزشکیان: شایعه تغییر وزرا صحت ندارد
170 میلیون لیتر ذخیره آب سدهای تهران
روسیه خبر از دیدار قریب‌الوقوع ترامپ و پوتین داد
محموله 2800 ساله در فریدونکنار کشف شد
حاشیه‌های تلخ دربی 106؛ سنگ‌پرانی یک هوادار را مجروح کرد
فرستادن پنج جنگنده و 150 پرسنل نظامی از آلمان به لهستان
هوای پایتخت تا ظهر دوشنبه آلوده‌تر می‌شود
خاتمی : باندها و گروه‌های بی‌حجابی باید اعمال قانون شوند
سپاهان آماده صدرنشینی؛ فجرسپاسی به دنبال مسیر پیروزی
X
آگهی تبلیغاتی