×
حوادث
شناسه خبر : 252762
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/02 ساعت 10:30
هشدار پلیس تهران: علت اصلی تصادفات بی‌توجهی به جلو و سرعت غیرمجاز است

هشدار پلیس تهران: علت اصلی تصادفات بی‌توجهی به جلو و سرعت غیرمجاز است

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که در آخرین هفته مهرماه 10 تصادف منجر به فوت در پایتخت رخ داده است. عمده حوادث به دلیل بی‌توجهی به جلو، تجاوز از سرعت مطمئنه و عبور غیرمجاز عابران رخ داده است.

نورنیوز-گروه حوادث: رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، اعلام کرد: در آخرین هفته مهرماه، تهران شاهد وقوع ۱۰ فقره تصادف منجر به فوت بوده است؛حوادثی که اغلب به دلیل بی‌توجهی به جلو، تخطی از سرعت مطمئنه و عبور غیرمجاز عابران از عرض بزرگراهها رخ داده ‌است.

سرهنگ مصطفی زینی وند در تشریح تصادفات، در هفته‌ای که گذشت گفت: متاسفانه روز شنبه ۲۶ مهر ماه ۳ حادثه مرگبار در نقاط مختلف پایتخت ثبت شده است، در حادثه اول حوالی ساعت ۰۵:۵۰ صبح شنبه در بزرگراه آزادگان -بوعلی مسیر غرب به شرق یک دستگاه خودرو سواری به علت عدم توجه به جلو با کارگر شهرداری در حین نظافت برخورد می‌کند که در اثر این حادثه عابر پیاده در دم فوت می کند.

به گفته وی، دومین حادثه در ساعت ۰۶:۴۰ صبح در مسیر غرب به شرق لاین اصلی بزرگراه آزادگان بعد از بزرگراه سعیدی اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودرو سواری به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشته برخورد می‌کند که در اثر این اتفاق عابر پیاده جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: سومین حادثه روز شنبه ساعت ۱۹:۴۵ در لاین اصلی بزرگراه آزادگان به شرق بعد از پل اسلامشهر یک دستگاه خودرو سواری پراید بعلت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه از مسیر خود منحرف و در فضای سبز حاشیه بزرگراه با درختان برخورد می‌کند. در این تصادف راننده در دم فوت شد، و دو سرنشین آن نیز مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

سرهنگ زینی وند در ادامه افزود : در سه شنبه ۲۸ مهر ماه نیز شاهد وقوع ۳ فقره تصادف فوتی بودیم بدین ترتیب که نخستین تصادف در ساعت ۳ بامداد در مسیر جنوب به شمال جاده قدیم تهران–قم، مقابل ایستگاه مترو کهریزک رخ داد. در این حادثه، یک دستگاه خودروی سواری رانا به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشته برخورد می‌کند که متأسفانه عابرپیاده به دلیل شدت جراحات وارده در دم جان باخت.

وی در ادامه عنوان کرد: حوالی ساعت ۵:۴۵ بامداد سه شنبه در بزرگراه سعیدی به سمت شرق، بعد از بزرگراه آزادگان ، یک دستگاه سواری پژو پارس به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تجاوز از سرعت مطمئنه با عابر پیاده‌ حدود ۵۰ ساله‌ای که در حاشیه راه ایستاده بود برخورد می‌کند که این‌ بار نیز عابر پیاده در محل حادثه جان خود را از دست داد.

سرهنگ زینی وند گفت: سومین تصادف روز سه شنبه ساعت ۰۹:۳۰ در لاین اصلی بزرگراه آزادگان به سمت شرق بعد از پل اتوبان ساوه یک دستگاه موتورسیکلت بعلت عدم توجه به جلو با یک دستگاه وانت نیسان برخورد می‌کند که در اثر این حادثه راننده موتورسیکلت در دم فوت شد.

رئیس اداره تصادفات و مهندسی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : تصادف منجر به فوت دیگر در روز سه شنبه ۲۹ مهر ماه حوالی ساعت ۱۹:۰۰ در بزرگراه شهید زین الدین به سمت شرق بعد از بزرگراه امام علی (ع) رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پراید به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشته برخورد می‌کند که عابرپیاده به دلیل شدت جراحات وارده در دم فوت شد.

سرهنگ زینی وند با بیان اینکه ۲ تصادف منجر به فوت دیگر در روز چهارشنبه  ۳۰ مهر ماه اتفاق افتاد گفت: تصادف اول حوالی ساعت ۰۰:۰۵ بامداد یک دستگاه سواری پژو که در مسیر شرق به غرب لاین اصلی بزرگراه آزادگان، بعد از ورزشگاه شهید کاظمی در حال حرکت بود، به علت تغییر مسیر ناگهانی با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد کرد که متأسفانه راننده موتورسیکلت، مردی حدود ۳۶ ساله، به علت جراحات شدید، در همان محل حادثه جان باخت.

وی افزود: دیگر تصادف روز چهارشنبه حوالی ساعت ۲۳:۳۰ در خیابان شهید رجایی به شمال بعد از تقاطع  ۱۳ آبان اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه موتورسیکلت به علت حرکت در خلاف جهت بصورت شاخ به شاخ با یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ برخورد می‌کند که راننده موتورسیکلت در دم جان خود را از دست داد.

وی با بیان اینکه آخرین تصادف رخ داده در پایتخت حوالی ساعت ۲۰:۰۰ پنج شنبه رخ داد گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید زین الدین روی پل احسان یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ دچار نقص فنی می‌شود و در لحظه‌ای که راننده آن از خودرو پیاده می‌شود تا آن را کنار بکشد یک دستگاه خودرو عبوری بشدت با وی برخورد کرده که در پی این حادثه متاسفانه راننده سواری پژو ۲۰۶ مذکور که بشدت از ناحیه هر دو پا دچار جراحت می شود در دم جان خود را از دست می دهد.

سرهنگ زینی وند در پایان افزود: بر اساس ماده ۲۱۵ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی، عابران پیاده نیز در تأمین ایمنی ترافیک نقش بسزایی دارند. رعایت اصولی چون استفاده از پیاده‌روها، گذرگاه‌های مجاز، پلهای هوایی، توجه به رنگ چراغ عابرپیاده در تقاطع ها و پرهیز از ورود ناگهانی به سطح سواره‌رو، نه‌تنها یک الزام قانونی است، بلکه نشانه‌ای از فرهنگ و مسئولیت‌پذیری اجتماعی محسوب می‌شود.

متأسفانه بخش قابل توجهی از تصادفات شهری، ناشی از بی‌توجهی به همین نکات ساده اما حیاتی است. عبور غیر مجاز از عرض بزرگراهها، بی‌اعتنایی به چراغ قرمز، یا ورود ناگهانی به مسیر خودروها، می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری به‌دنبال داشته باشد.

از شهروندان انتظار می‌رود با رعایت دقیق این موارد، در کاهش آمار تصادفات و حفظ جان خود و دیگران سهیم باشند. هر قدم آگاهانه، گامی مؤثر به سوی شهری ایمن‌تر و آینده‌ای روشن‌تر است.


اخبار مرتبط
جریمه 492 هزار تومانی برای طرح ترافیک
سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 09:39
جریمه 492 هزار تومانی برای طرح ترافیک
فراموشی رزرو طرح ترافیک، جریمه تا 492 هزار تومان به همراه دارد، در حالی که رزرو پیش از حرکت تخفیف‌های قابل‌توجهی خواهد داشت.
دو کشته در اردبیل بر اثر «مرگ خاموش» گاز مونوکسیدکربن
جمعه 1404/08/02 ساعت 11:40
دو کشته در اردبیل بر اثر «مرگ خاموش» گاز مونوکسیدکربن
2 نفر در روستای قیه قشلاقی از توابع کوراییم اردبیل در اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن جان خود را از دست دادند. کارشناسان هشدار می‌دهند استفاده غیراصولی از وسایل گرمایشی گازسوز، تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان است.
بزرگراه آزادگان نقطه مرگبار تصادفات تهران در آخرین هفته مهرماه
جمعه 1404/08/02 ساعت 11:13
بزرگراه آزادگان نقطه مرگبار تصادفات تهران در آخرین هفته مهرماه
در آخرین هفته مهرماه، بزرگراه آزادگان تهران با ثبت چند حادثه مرگبار رکورددار تصادفات شد. بی‌توجهی به جلو، سرعت‌های غیرمجاز و عبور ناایمن، جان چندین نفر از عابران و موتورسواران را گرفت و خطرات ترافیکی پایتخت را بار دیگر برجسته کرد.
تصادف زنجیره‌ای با 6 مصدوم
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 09:37
تصادف زنجیره‌ای با 6 مصدوم
معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان بوشهر از تصادف زنجیره‌ای پنج خودرو در جاده عسلویه به کنگان با 6 مصدوم خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
داور ملی کشتی ایران در سانحه رانندگی جان باخت
بسیج نیروی دریایی ایتالیا برای عبور از بحران کشتیرانی
کاهش قیمت نفت در پی فروکش کردن نگرانی‌ها از اختلال در عرضه
حماس: انتصاب یکجانبه اعضای شورای ملی فلسطین را نمی‌پذیریم
تسهیل تجارت با تاجیکستان؛ کاهش هزینه‌های گمرکی در دستور کار وزارت صمت
کیف پول الکترونیکی کارمندان دولت؛ ماهانه حداقل یک میلیون تومان شارژ می‌شود
افشای پشت‌پرده؛ چرا کنگره توافق هسته‌ای ترامپ و ریاض را رد می‌کند؟
دوبلور پاندای کونگ‌فوکار درگذشت؛ رهبر نوربخش قربانی سانحه رانندگی شد
بیرانوند تصمیمش را گرفت: اول سربازی، بعد استقلال!
جزئیات جدید قتل عام 5 عضو یک خانواده در پونک؛دفن اجساد در چاه 20 متری +اعترافات تکان دهنده
قدردانی ایران از چین، روسیه برای وتوی قطعنامه ضدایرانی آمریکا
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران؛ یک شرکت و 3 فرد در فهرست تحریم‌ها
نجفی: حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز باید با «تحمل صفر» مواجه شود
آمار تکان‌دهنده جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان؛ 8953 شهید و 30 هزار مجروح
لوموند: توافق‌ ابراهیم عامل تشدید جنگ در غزه، سودان و ایران است
لیست تیم ملی ایران برای بازی با ازبکستان و روسیه اعلام شد؛ غایبان سرشناس و چهره‌های جدید
چه اخباری در 26 شهریور تکذیب شد؟ از بنزین 80 هزار تومانی تا ادعای عجیب درباره سدها
نورویدیو | خیابان ایران را جناحی نکنیم
وزیر میراث فرهنگی: استاد شهریار نماد انسجام و وفاق ملی ایران است
لفاظی انتخاباتی ترامپ: آیا ترامپ به دنبال جنگ با ایران است؟
ابن‌الرضا: ثمرات دکترین دفاعی شهید شمخانی امروز در جنگ مقابل آمریکا و اسرائیل دیده می‌شود
سرشماری 1405 چگونه انجام می‌شود؟ جزئیات طرح جدید مرکز آمار ایران
هرمز، پکن و تهران؛ چرا معادلات منطقه تغییر کرده‌ است؟
نرخ‌های جدید مالیات دخانیات در 1405 اعلام شد ؛ هر نخ سیگار خارجی 20.000 ریال
خطر سقوط سنگ در جاده‌های مازندران؛ آسمان مازندران از شنبه طوفانی می‌شود
پایان وقفه در بزرگترین پروژه آبی؛ آب‌شیرین‌کن چابهار به مدار برگشت
شوک به بدنسازی ایران؛ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تعلیق شد
رهبر انصارالله یمن: جنایات عربستان سیاستی هدفمند برای نسل‌کشی ملت یمن است
وقوع حادثه دریایی برای یک نفتکش در شرق عدن یمن
نوراینفو | 75 درصد تخلفات کامیون ها در تهران شبانه است
ترافیک سنگین در خروجی‌های پایتخت و مسیرهای شمال کشور
پیروزی مقتدرانه دختران فوتبالیست ایران؛ برد قاطع 4 بر صفر برابر تاجیکستان
پیام بسیج در دویستمین شب ایستادگی: تا تحقق کامل آرمان‌ها در میدان می‌مانیم
ایران عضویت آمریکا در شورای حکام را مغایر اساسنامه آژانس دانست
اعتراض سفارت ایران در آلمان به «رویکرد دوگانه» غرب در قبال حقوق بشر
نظرسنجی جدید درباره ترامپ؛ محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
تزریق واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریور؛ اولویت‌بندی برای گروه‌های پرخطر
وزیر دفاع پاکستان: پیام عربستان درباره تحولات یمن را به ایران منتقل کردیم
وزارت خارجه سفیر آلمان را احضار کرد؛ اعتراض ایران به مواضع برلین
آجورلو: آمریکا به شروط تهران عمل کند تا تفاهم عمان- ایران درباره تنگه هرمز اجرایی شود
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ انهدام پهپاد MQ-9 آمریکا در قشم و تحرکات دیپلماتیک
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 27 شهریور؛ قیمت طلا صعودی می شود؟
جدول قطعی برق استان کرمانشاه فردا جمعه 27 شهریور+ زمان‌بندی خاموشی شهرهای استان
روسیه و چین قطعنامه ضدایرانی آمریکا را وتو کردند؛ شکست واشنگتن در شورای امنیت
سازمان ملل: حمله آمریکا به مدرسه میناب و لامرد مصداق جنایت جنگی است
سندرز سناتور آمریکایی، خواستار توقف انتقال بمب‌های سنگین به اسرائیل شد
نخست‌وزیر سوئد پس از شکست انتخاباتی استعفا داد
پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 27 شهریور 1405 ؛ دلار سقوط می‌کند؟
اظهارات جنجالی کاتس درباره اردوغان، حماس و ادامه جنگ در منطقه
مأموران خاطی در تبریز بازداشت شدند؛ قوه قضاییه وارد پرونده شد