×
حوادث
شناسه خبر : 252762
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/02 ساعت 10:30
هشدار پلیس تهران: علت اصلی تصادفات بی‌توجهی به جلو و سرعت غیرمجاز است

هشدار پلیس تهران: علت اصلی تصادفات بی‌توجهی به جلو و سرعت غیرمجاز است

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که در آخرین هفته مهرماه 10 تصادف منجر به فوت در پایتخت رخ داده است. عمده حوادث به دلیل بی‌توجهی به جلو، تجاوز از سرعت مطمئنه و عبور غیرمجاز عابران رخ داده است.

نورنیوز-گروه حوادث: رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، اعلام کرد: در آخرین هفته مهرماه، تهران شاهد وقوع ۱۰ فقره تصادف منجر به فوت بوده است؛حوادثی که اغلب به دلیل بی‌توجهی به جلو، تخطی از سرعت مطمئنه و عبور غیرمجاز عابران از عرض بزرگراهها رخ داده ‌است.

سرهنگ مصطفی زینی وند در تشریح تصادفات، در هفته‌ای که گذشت گفت: متاسفانه روز شنبه ۲۶ مهر ماه ۳ حادثه مرگبار در نقاط مختلف پایتخت ثبت شده است، در حادثه اول حوالی ساعت ۰۵:۵۰ صبح شنبه در بزرگراه آزادگان -بوعلی مسیر غرب به شرق یک دستگاه خودرو سواری به علت عدم توجه به جلو با کارگر شهرداری در حین نظافت برخورد می‌کند که در اثر این حادثه عابر پیاده در دم فوت می کند.

به گفته وی، دومین حادثه در ساعت ۰۶:۴۰ صبح در مسیر غرب به شرق لاین اصلی بزرگراه آزادگان بعد از بزرگراه سعیدی اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودرو سواری به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشته برخورد می‌کند که در اثر این اتفاق عابر پیاده جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: سومین حادثه روز شنبه ساعت ۱۹:۴۵ در لاین اصلی بزرگراه آزادگان به شرق بعد از پل اسلامشهر یک دستگاه خودرو سواری پراید بعلت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه از مسیر خود منحرف و در فضای سبز حاشیه بزرگراه با درختان برخورد می‌کند. در این تصادف راننده در دم فوت شد، و دو سرنشین آن نیز مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

سرهنگ زینی وند در ادامه افزود : در سه شنبه ۲۸ مهر ماه نیز شاهد وقوع ۳ فقره تصادف فوتی بودیم بدین ترتیب که نخستین تصادف در ساعت ۳ بامداد در مسیر جنوب به شمال جاده قدیم تهران–قم، مقابل ایستگاه مترو کهریزک رخ داد. در این حادثه، یک دستگاه خودروی سواری رانا به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشته برخورد می‌کند که متأسفانه عابرپیاده به دلیل شدت جراحات وارده در دم جان باخت.

وی در ادامه عنوان کرد: حوالی ساعت ۵:۴۵ بامداد سه شنبه در بزرگراه سعیدی به سمت شرق، بعد از بزرگراه آزادگان ، یک دستگاه سواری پژو پارس به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تجاوز از سرعت مطمئنه با عابر پیاده‌ حدود ۵۰ ساله‌ای که در حاشیه راه ایستاده بود برخورد می‌کند که این‌ بار نیز عابر پیاده در محل حادثه جان خود را از دست داد.

سرهنگ زینی وند گفت: سومین تصادف روز سه شنبه ساعت ۰۹:۳۰ در لاین اصلی بزرگراه آزادگان به سمت شرق بعد از پل اتوبان ساوه یک دستگاه موتورسیکلت بعلت عدم توجه به جلو با یک دستگاه وانت نیسان برخورد می‌کند که در اثر این حادثه راننده موتورسیکلت در دم فوت شد.

رئیس اداره تصادفات و مهندسی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : تصادف منجر به فوت دیگر در روز سه شنبه ۲۹ مهر ماه حوالی ساعت ۱۹:۰۰ در بزرگراه شهید زین الدین به سمت شرق بعد از بزرگراه امام علی (ع) رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پراید به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشته برخورد می‌کند که عابرپیاده به دلیل شدت جراحات وارده در دم فوت شد.

سرهنگ زینی وند با بیان اینکه ۲ تصادف منجر به فوت دیگر در روز چهارشنبه  ۳۰ مهر ماه اتفاق افتاد گفت: تصادف اول حوالی ساعت ۰۰:۰۵ بامداد یک دستگاه سواری پژو که در مسیر شرق به غرب لاین اصلی بزرگراه آزادگان، بعد از ورزشگاه شهید کاظمی در حال حرکت بود، به علت تغییر مسیر ناگهانی با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد کرد که متأسفانه راننده موتورسیکلت، مردی حدود ۳۶ ساله، به علت جراحات شدید، در همان محل حادثه جان باخت.

وی افزود: دیگر تصادف روز چهارشنبه حوالی ساعت ۲۳:۳۰ در خیابان شهید رجایی به شمال بعد از تقاطع  ۱۳ آبان اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه موتورسیکلت به علت حرکت در خلاف جهت بصورت شاخ به شاخ با یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ برخورد می‌کند که راننده موتورسیکلت در دم جان خود را از دست داد.

وی با بیان اینکه آخرین تصادف رخ داده در پایتخت حوالی ساعت ۲۰:۰۰ پنج شنبه رخ داد گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید زین الدین روی پل احسان یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ دچار نقص فنی می‌شود و در لحظه‌ای که راننده آن از خودرو پیاده می‌شود تا آن را کنار بکشد یک دستگاه خودرو عبوری بشدت با وی برخورد کرده که در پی این حادثه متاسفانه راننده سواری پژو ۲۰۶ مذکور که بشدت از ناحیه هر دو پا دچار جراحت می شود در دم جان خود را از دست می دهد.

سرهنگ زینی وند در پایان افزود: بر اساس ماده ۲۱۵ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی، عابران پیاده نیز در تأمین ایمنی ترافیک نقش بسزایی دارند. رعایت اصولی چون استفاده از پیاده‌روها، گذرگاه‌های مجاز، پلهای هوایی، توجه به رنگ چراغ عابرپیاده در تقاطع ها و پرهیز از ورود ناگهانی به سطح سواره‌رو، نه‌تنها یک الزام قانونی است، بلکه نشانه‌ای از فرهنگ و مسئولیت‌پذیری اجتماعی محسوب می‌شود.

متأسفانه بخش قابل توجهی از تصادفات شهری، ناشی از بی‌توجهی به همین نکات ساده اما حیاتی است. عبور غیر مجاز از عرض بزرگراهها، بی‌اعتنایی به چراغ قرمز، یا ورود ناگهانی به مسیر خودروها، می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری به‌دنبال داشته باشد.

از شهروندان انتظار می‌رود با رعایت دقیق این موارد، در کاهش آمار تصادفات و حفظ جان خود و دیگران سهیم باشند. هر قدم آگاهانه، گامی مؤثر به سوی شهری ایمن‌تر و آینده‌ای روشن‌تر است.


اخبار مرتبط
جریمه 492 هزار تومانی برای طرح ترافیک
سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 09:39
جریمه 492 هزار تومانی برای طرح ترافیک
فراموشی رزرو طرح ترافیک، جریمه تا 492 هزار تومان به همراه دارد، در حالی که رزرو پیش از حرکت تخفیف‌های قابل‌توجهی خواهد داشت.
دو کشته در اردبیل بر اثر «مرگ خاموش» گاز مونوکسیدکربن
جمعه 1404/08/02 ساعت 11:40
دو کشته در اردبیل بر اثر «مرگ خاموش» گاز مونوکسیدکربن
2 نفر در روستای قیه قشلاقی از توابع کوراییم اردبیل در اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن جان خود را از دست دادند. کارشناسان هشدار می‌دهند استفاده غیراصولی از وسایل گرمایشی گازسوز، تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان است.
بزرگراه آزادگان نقطه مرگبار تصادفات تهران در آخرین هفته مهرماه
جمعه 1404/08/02 ساعت 11:13
بزرگراه آزادگان نقطه مرگبار تصادفات تهران در آخرین هفته مهرماه
در آخرین هفته مهرماه، بزرگراه آزادگان تهران با ثبت چند حادثه مرگبار رکورددار تصادفات شد. بی‌توجهی به جلو، سرعت‌های غیرمجاز و عبور ناایمن، جان چندین نفر از عابران و موتورسواران را گرفت و خطرات ترافیکی پایتخت را بار دیگر برجسته کرد.
تصادف زنجیره‌ای با 6 مصدوم
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 09:37
تصادف زنجیره‌ای با 6 مصدوم
معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان بوشهر از تصادف زنجیره‌ای پنج خودرو در جاده عسلویه به کنگان با 6 مصدوم خبر داد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فیفا از حضور قلعه‌نویی در آمریکا استقبال کرد
پوتین در هند؛ همکاری هسته‌ای مسکو–دهلی و نگاه نگران آمریکا
حماس سطح امنیت رهبرانش را به شدت ارتقا داد
گزارش تصویری | پایان دربی 106؛ استقلال (0) پرسپولیس (0)
واکنش رئیس جمهور عراق به شایعه‌ای درباره حزب‌الله و انصارالله
بازداشت 6 مهاجر افغان توسط آمریکا
وضعیت جدول لیگ برتر پس از پایان دربی
پایان دربی 106؛ استقلال (0) پرسپولیس (0)+ خلاصه بازی
مدارس ابتدایی تهران 2 روز غیرحضوری شد
هشدار نارنجی درباره بارش‌ها در هرمزگان
مدارس در کدام استان‌ها 15 و 16 آذرماه تعطیل شد ؟
شیخ قاسم: حزب‌الله از حمایت مردمی برخوردار است
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط +توضیحات جدید پزشک رضا امیرخانی
توییت انگلیسی حساب رهبر معظم انقلاب که 6 میلیون بار دیده شد
پاکستان مرزهایش را به روی افغانستان بست
گزارش تصویری | در حاشیه دربی 106
ماجرای جریمه 120 میلیون یورویی شبکه ایکس چیست ؟
چهار تازه وارد فوتبال به جام جهانی 2026
شرایط پرداخت هزینه عائله‌مندی و حق اولاد برای بازنشستگان زن اعلام شد+جزییات
ترکی فیصل: اسرائیل تهدید واقعی خاورمیانه است
هوای آلوده تهران تا اواسط هفته مهمان ناخوانده پایتخت است
اوشاکوف: پیشرفت در مذاکرات با آمریکا دلگرم‌کننده است
قطار مسافری میانه به تهران در هشتگرد از ریل خارج شد + فیلم
یونیفل: تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان خط قرمز شورای امنیت را شکست
هشدار قاطع مقاومت فلسطین به مزدوران اسرائیل
امام جمعه فردیس استعفا کرد
رتبه 26 جهان برای بسکتبال ایران
نیویورک تایمز: اورونوف ستاره ازبکستان در جام جهانی
تجهیز نیروی دریایی سپاه به سلاح‌های لازم برای رزم دریایی
خطر روزافزون دستگیری در خارج از مرزها برای سربازان و افسران صهونیست
قانون جدید آمریکا برای محدود کردن فروش تراشه به ایران و چین
عامل جنایت خانوادگی در ایلام دستگیر شد
تایید پیمان امنیتی سه‌جانبه با استرالیا و انگلیس توسط دولت ترامپ
آلودگی هوای تهران وارد مرحله‌ چندلایه و پیچیده شد
یوسف پزشکیان: شایعه تغییر وزرا صحت ندارد
170 میلیون لیتر ذخیره آب سدهای تهران
روسیه خبر از دیدار قریب‌الوقوع ترامپ و پوتین داد
محموله 2800 ساله در فریدونکنار کشف شد
حاشیه‌های تلخ دربی 106؛ سنگ‌پرانی یک هوادار را مجروح کرد
فرستادن پنج جنگنده و 150 پرسنل نظامی از آلمان به لهستان
هوای پایتخت تا ظهر دوشنبه آلوده‌تر می‌شود
خاتمی : باندها و گروه‌های بی‌حجابی باید اعمال قانون شوند
سپاهان آماده صدرنشینی؛ فجرسپاسی به دنبال مسیر پیروزی
قالیباف: ورزش انسجام اجتماعی و غرور ملی را نهادینه می‌کند
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای 7 شهر
افتتاح ورزشگاه 6500 نفری شهید رئیسی مشهد
درخواست پزشکیان از رسانه‌ها برای پیگیری پروژه راه‌آهن حومه‌ای تهران
غیرحضوری شدن مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان اصفهان
ارس به فهرست پایتخت‌های گردشگری آینده افزوده می‌شود
عارف: جنگ امروز ما در میدان علم و فناوری است
X
آگهی تبلیغاتی