×
بین الملل
شناسه خبر : 252733
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 23:28
ریابکوف: غرب در موضوع ایران با بولدوزر از حقوق بین‌الملل عبور کرد

ریابکوف: غرب در موضوع ایران با بولدوزر از حقوق بین‌الملل عبور کرد

معاون وزیر امور خارجه روسیه با انتقاد از اقدامات کشورهای غربی در قالب تجاوز نظامی به ایران و تلاش‌ها در موضوع اسنپ‌بک گفت: در این موضوع، غرب با بولدوزر از روی حقوق بین‌الملل عبور کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش   روزنامه کامرسانت، سرگئی ریابکوف این سخنان را در جلسه سلسله وبینارهای «تاریخچه و حال سیاست هسته‌ای روسیه و دیپلماسی عمومی در حوزه هسته‌ای» که توسط مرکز انرژی و امنیت و با حمایت صندوق کمک هزینه ریاست جمهوری این کشور برگزار شد، بیان کرد. وی خاطرنشان کرد:‌ غربی‌ها در موضوع ایران، اساساً با بولدوزر، قوانین بین‌المللی را پایمال کردند که کاملاً غیرقابل قبول و ظالمانه است؛ چرا که آنها از ترفندهای کثیف و اقدامات غیرقانونی استفاده کردند. معاون وزیر امور خارجه روسیه با تأکید بر اینکه راهکار حل مسأله هسته‌ای ایران،‌سیاسی و دیپلماتیک است، گفت:‌ روش‌هایی برای حل این مسأله بسیار حساس در حوزه اختیارات شورای امنیت سازمان ملل وجود دارد.

وی ادامه داد:‌ روسیه معتقد است که برای دستیابی به چنین هدفی، کشورهای غربی باید رویکردهای خودخواهانه خود را کنار بگذارند و در نهایت انرژی خود را نه به سمت تخریب، بلکه به سمت جستجوی جدی راه‌حل‌های مذاکره‌شده هدایت کنند. ریابکوف، توجیه‌های مطرح شده درباره حملات موشکی خرداد و تیر ۱۴۰۴ به تأسیسات هسته‌ای ایران توسط اسرائیل و ایالات متحده را سوءاستفاده فاحش از سازوکارهای تعیین شده در پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای عنوان کرد.

ایران به تعهدات خود در قبال آژانس اتمی عمل کرده بود معاون وزیر امور خارجه روسیه یادآوری کرد که تأسیسات هسته‌ای ایران تحت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارند و ایران به طور فعال با این نهاد دیده‌بان هسته‌ای همکاری کرده و برنامه اتمی آن تحت شدیدترین بازرسی‌ها بوده و تهران به تعهدات خود عمل کرده است.

حملات به ایران، بازرسان آژانس را در معرض خطر مرگ قرار داد وی ادامه داد:‌ حملات آمریکایی-اسرائیلی به فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران آسیب جدی وارد کرده و بازرسان آژانس را در آنجا در معرض خطر مرگ قرار داد. ریابکوف در بخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ با وجود فقدان زمینه‌های قانونی و رویه‌ای برای فعال کردن مکانیسم بازگرداندن تحریم‌های لغو شده قبلی سازمان ملل علیه ایران (به اصطلاح اسنپ بک) که در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام، توافق هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۵ و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد که در حمایت از آن تصویب شد) تشریح شده است، انگلیس، آلمان و فرانسه مجموعه‌ای از دستکاری‌ها را برای اعلام اسنپ بک انجام دادند.

تهدید و باج‌گیری غرب از برخی اعضای غیردائم شورای امنیت وی ادامه داد: کشورهای غربی از طریق تهدید و باج‌گیری، تعدادی از اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل را مجبور کردند تا بر شکاف‌های آشکار قانونی و رویه‌ای در اقدامات خود چشم بپوشند. معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: وقتی مشخص شد که در شورای امنیت سازمان ملل متحد هیچ اجماعی در مورد قانونی بودن بازگرداندن تحریم‌ها وجود ندارد و روسیه، همراه با چین، الجزایر و پاکستان، قاطعانه از لغو آنها - تحریم‌ها - حمایت می‌کنند، غربی‌ها اساساً قوانین بین‌المللی را با بولدورز پایمال کردند، که البته کاملاً غیرقابل قبول و ظالمانه است.


نظرات

آخرین اخبار
قابلیت جدید گوگل؛ تولید مستقیم فایل با هوش مصنوعی جمینای
سی‌ان‌ان: کارنامه تورمی ترامپ بدتر از بایدن و کارتر است
شرط حماس برای ورود به مرحله دوم آتش بس اعلام شد
رئیس‌جمهور لبنان: تجاوزات اسرائیل با وجود آتش‌بس ادامه دارد
زمان ثبت‌نام آزمون سراسری اعلام شد
آینده خلیج فارس بدون حضور آمریکا رقم خواهد خورد
ادعای ترامپ درباره زیرساخت‌های نفتی ایران ایران اغراق‌آمیز است
انتصاب سرپرستان بیمه مرکزی و بانک ملی ایران
مدودف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست
معاون نیروی دریایی: ادعای نابودی توان دریایی ایران بی‌اساس است
وزیر خارجه روسیه: تجاوز آمریکا و اسرائیل به خزر آسیب زد
امنیت خلیج فارس بدون حضور بیگانگان و قدرت‌های استکباری معنا می‌یابد
تعهد صنف جایگاه‌های سوخت به حفظ نیروها در شرایط بحرانی
جزئیات سقوط مرگبار کودک ایرانی از طبقه ششم در اتاوا
سردار علایی: خلیج فارس مهم‌ترین مؤلفه قدرت ملی ایران است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 اریبهشت 1405+ جدول
وزیر صمت: فولاد خودروسازان تأمین است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 10 اردیبهشت ؛ توقف دلار روی 180 هزار تومان
اوپک‌پلاس در آستانه تصمیم جدید برای افزایش تولید نفت
جنگ علیه ایران، ضعف‌های ارتش آمریکا را آشکار کرد
حضور گسترده ورزشکاران در مراسم روز خلیج فارس روی پل طبیعت
تنش‌ها در خاورمیانه نفت برنت را به 126 دلار رساند
هزینه واردات نفت پاکستان به 800 میلیون دلار در هفته رسید
چرا قیمت روغن نوسان دارد؟
نوراینفو | روش های بهبود زندگی در هفت روز
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
حمله پهپادی حزب‌الله به الجلیل غربی
رکوردشکنی دوباره قیمت بنزین در آمریکا
چه عواملی باعث نوسان قیمت کالاهای اساسی شده است؟
اقدامات فوری پس از آسیب به دندان‌های شیری و دائمی کودکان
دمای گیلان تا اواسط هفته آینده 8 درجه گرم تر می شود
چرا پنتاگون صورت حساب نجومی جنگ را پنهان می کند؟
عارف : امنیت خلیج فارس خط قرمز و غیرقابل معامله ایران است
ترکیه: توقیف کشتی‌های حامل کمک به غزه دزدی دریایی است
پزشکیان: مسئولیت ناامنی در خلیج فارس با آمریکا و رژیم صهیونیستی است
انتقاد سناتور دموکرات از اولویت‌های مالی آمریکا
چرا دوباره طلا در بازار صعودی شد؟
اهانت سفیر اسرائیل در سازمان ملل به کاروان کمک‌رسانی به غزه
سناریوی عجیب دو موتورسوار برای سرقت موبایل
اندیشکده آمریکایی: جنگ ایران محدودیت قدرت نظامی آمریکا را آشکار کرد
محاکمه سریع و عادلانه عوامل دخیل در ناآرامی‌ها با جدیت ادامه دارد
برگزاری اولین حراج شمش طلا در سال 1405
فارن افرز: حمله آمریکا و اسرائیل به تقویت انسجام داخلی ایران انجامید
بستن تنگه هرمز به اهرم راهبردی قدرتمند ایران تبدیل شده است
قیمت گوشت قرمز امروز 10 اردیبهشت 1405 + جدول
توزیع 91 همت سود سهام عدالت در سال 1404
پیروزی بزرگ النصر برابر الاهلی؛ یک قدم تا قهرمانی لیگ عربستان
21 کشتی ناوگان «الصمود» در مسیر غزه توقیف شدند
مورینیو بازهم به رئال مادرید پاسخ منفی داد
قالیباف درگذشت عبدالحمید نقره‌کار را تسلیت گفت