×
بین الملل
شناسه خبر : 252708
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/02 ساعت 01:00
همه خانواده‌های سلطنتی اروپا بوی فاضلاب می‌دهند

نشریه فوکوس:

همه خانواده‌های سلطنتی اروپا بوی فاضلاب می‌دهند

رسانه‌ای شدن ارتباطات شاهزاده اندرو، بردار پادشاه انگلیس با جفری آبستین، مجرم جنسی معروف آمریکایی، این گونه اتفاقات را تنها منحصر به خاندان سلطتی انگلیس ندانسته و مسئله‌ای شایع در تمام خاندان های سلطنتی اروپا ارزیابی کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک رسانه غربی با اشاره به پرونده رابطه شاهزاده اندروی انگلیسی با مجرم جنسی آمریکایی، این گونه رسوایی‌ها را تنها مختص خانواده سلطنتی انگلیس ندانسته و موضوعی شایع در همه خانواده‌های سلطنتی اروپا ارزیابی کرد.

 نشریه فوکوس در مطلبی  با توجه به رسانه‌ای شدن ارتباطات شاهزاده اندرو، بردار پادشاه انگلیس با جفری آبستین، مجرم جنسی معروف آمریکایی، این گونه اتفاقات را تنها منحصر به خاندان سلطتی انگلیس ندانسته و مسئله‌ای شایع در تمام خاندان های سلطنتی اروپا ارزیابی کرده و نوشت: شاهزاده اندرو یک مورد منحصر به فرد نیست و  همه خانواده‌های سلطنتی اروپا بوی فاضلاب می‌دهند.

لنا مارباخر، نویسنده و متخصص سوءاستفاده از قدرت در این باره می گوید: هرچه کسی قدرت و رابطه جنسی بیشتری داشته باشد، سطح تستوسترون او بالاتر می‌رود و قدرت و رابطه جنسی بیشتری می طلبد. به گفته وی مستند «رابطه جنسی، قدرت و دروغ‌ها: پشت دیوارهای کاخ» که از شبکه 3sat پخش می‌شود، به روابط پنهانی، سوءاستفاده و دسیسه‌چینی در خانواده‌های سلطنتی از سوئد گرفته تا انگلستان و اسپانیا می پردازد.

به گفته مارباخر سلطنت‌های اروپایی به جای عمل به وظیفه الگویی اخلاقی خود، در حال غرق شدن در ماجراجویی‌های جنسی و خودبزرگ‌بینی هستند.

ارتباط نزدیک شاهزاده اندرو در انگلیس با جفری اپستین اخیراً او را در مرکز یک رسوایی جهانی قرار داده است.

ویرجینیا جیوفر، یکی از قربانیان پرونده اپستین پس از مرگ، شاهزاده انگلیس را در کتاب خود موسوم به دختر هیچکس به چندین بار آزار جنسی متهم کرده است.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: ملکه‌ها و پادشاهان، شاهزاده‌ها و شاهدخت‌ها نمادهای نجابت، وقار و ثبات در نظر گرفته می‌شوند. اما ظاهراً در پشت نمای این کاخ‌ها، شکاف‌های عمیقی نهفته است. گفته می‌شود جفری اپستین، که خود را در سلول زندانش حلق‌آویز کرد، یک فاحشه‌خانه واقعی برای افراد بسیار ثروتمند اداره می‌کرده است، جایی که گفته می‌شود حتی دختران 12 ساله نیز در آن کار می‌کردند.

در ادامه این مطلب به فسادها در خاندان سلطنتی اسپانیا پرداخته شده و آمده است: گفته می شود خوان کارلوس، پادشاه مستعفی اسپانیا هم با 5000 زن رابطه نامشروع داشته است. این در حالی است که مردم زمانی او را به عنوان ناجی دموکراسی ارزیابی می کردند. سپس اتهامات فساد، پرداخت‌های میلیون دلاری پنهان و بنیادهای مخفی علیه وی مطرح شد. حتی گفته می‌شود که او از سرویس های اطلاعاتی برای سرپوش گذاشتن بر اشتباهات و بدنامی های خود استفاده کرده است.

سرانجام، رابطه نامشروع او با یک تاجر آلمانی به نام کورینا زو ساین-ویتگنشتاین علنی شد.

این پادشاه فاسد در نهایت علناً عذرخواهی می‌کند، از سلطنت کناره‌گیری می‌کند و زمام امور را به پسرش می‌سپارد. او به ابوظبی تبعید می‌شود و بیهوده تلاش می‌کند تا 65 میلیون یورویی را که به کورینا زو ساین-ویتگنشتاین داده بود، پس بگیرد. کورینا در عوض، با ادعای اینکه توسط محافظان پادشاه مورد آزار و اذیت قرار گرفته، دادخواستی برای جبران خسارت تنظیم می‌کند و 150 میلیون یورو مطالبه می‌کند. لنا مارباکر، کارشناس غربی با اشاره به این رسوایی ها گفت: سلطنت در اروپا در حال تزلزل است. نقش الگو دیگر هیچ ارتباطی با واقعیت ندارد.

در سال 2010 نیز یک زندگینامه غیرمجاز با عنوان «پادشاه بی‌میل» در سوئد منتشر شد. در این بیوگرافی ادعا شده بود که کارل شانزدهم، پادشاه سوئد مخفیانه از کلوپ‌های رقص برهنه بازدید می‌کرد، در محافل جنایی رفت و آمد داشته و مدت‌ها با خواننده کامیلا هنه‌مارک رابطه داشته است.

پس از آن کارل گوستاف شانزدهم به جای مقابله قاطع با این ادعاها، درگیر انکارهای مبهم شد، در حالی که عکس‌ها و اظهارات شاهدان عینی بیشتر اعتبار او را تضعیف می‌کرد.

در نهایت، دو نتیجه گیری وجود دارد و آن این است که پادشاهان آدم‌های بهتری نیستند و کسانی که می‌توانند از قدرت خود برای پنهان کردن اشتباهاتشان استفاده کنند، احتمال بیشتری دارد که از مرزهای خود فراتر روند. به سختی می‌توان انتظار داشت که اخلاق در خاندان‌های سلطنتی بیشتر از جاهای دیگر باشد.

در هر صورت، این پرونده‌ها یک الگوی مشترک را آشکار می‌کنند و آن این است که سوءاستفاده از قدرت جایی رخ می‌دهد که ساختارها سکوت را تشویق می‌کنند، جایی که وفاداری و ظاهرسازی از حقیقت و مسئولیت‌پذیری مهم‌تر می شود. وقتی کسانی که قرار است الگوهای اخلاقی باشند، خودشان درگیر رسوایی‌ها و سوءرفتار می‌شوند، اعتبار و شکوه تاج و تخت با آسیب‌های جبران‌ناپذیری تهدید می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
عراقچی: وضعیت منطقه غرب آسیا آشفته و خطرناک است
لغو پروازهای کیش/ مدارس کیش غیرحضوری شد/ تغییر ساعت کار بانک ها
آمریکا نفتکش‌های بیشتری از ونزوئلا را توقیف می‌کند
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا در ژانویه
گزارش تصویری | دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان البرز با رهبر انقلاب
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر رسید
عامل خطرناک داعش در بازگشت از کشور همسایه دستگیر شد
بی‌بی‌سی: از پرونده «پانوراما» در دادگاه دفاع می‌کنیم
تنها 15 درصد تکالیف قانونی هوای پاک اجرا شد
ونزوئلا به تبانی ترینیداد و توباگو با آمریکا واکنش نشان داد
تضمین امنیتی یا فریب بزرگ قرن؟
واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی موسیقی در مدارس
نورنما | روستای رنسانسی ایران که ثبت ملی شده است!
رهبر معظم انقلاب: جوانان ما خوب هستند/ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان
110 اتوبوس برقی در آستانه ورود به شهر تهران
هوای پایتخت سردتر می‌شود/بارش برف فقط در ارتفاعات
زلنسکی: موارد مخرب از توافق صلح حذف شد
X
آگهی تبلیغاتی