×
بین الملل
شناسه خبر : 252681
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 18:31
اندونزی: ممنوعیت ورود ورزشکاران رژیم اسرائیل حق مشروع ماست

اندونزی: ممنوعیت ورود ورزشکاران رژیم اسرائیل حق مشروع ماست

اندونزی پس از لغو روادید اعضای تیم رژیم اسرائیل برای حضور در رقابت‌های جهانی ژیمناستیک جاکارتا با تهدیدهای کمیته بین‌المللی المپیک مواجه شد، اما مقامات جاکارتا تأکید کردند تصمیم را برای حفظ «امنیت و منافع عمومی» گرفته‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: دولت اندونزی اعلام کرد به تصمیم خود برای رد روادید ورزشکاران اسرائیلی در رقابت‌های قهرمانی جهان ژیمناستیک (۲۸ آبان تا ۴ آذر)، پایبند است، هرچند کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) هشدار داده است در صورت تداوم این رویکرد، برگزاری رویدادهای بین‌المللی در اندونزی را به‌طور موقت لغو خواهد کرد.

اریک توهیر، وزیر ورزش و جوانان اندونزی، با انتشار پستی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت جاکارتا می‌داند رد روادید پیامدهایی دارد، اما تاکید کرد اندونزی به نقش فعال خود در رویدادهای ورزشی منطقه‌ای، آسیایی و جهانی ادامه خواهد داد و ورزش این کشور را به‌عنوان نماینده‌ای از توان و وجهه ملی معرفی می‌کند.

اندونزی پیش‌تر اعلام کرده بود به دلیل آنچه «نسل‌کشی اسرائیل در غزه» خوانده شده، از صدور روادید برای اعضای نمایندگی رژیم صهیونیستی در مسابقات جهانی ژیمناستیک خودداری می‌کند. کمیته بین‌المللی المپیک در بیانیه‌ای اعلام کرد به فدراسیون‌های بین‌المللی توصیه خواهد کرد تا زمانی که اندونزی تضمین دسترسی همه شرکت‌کنندگان را فارغ از ملیت ارائه ندهد، میزبانی رویداد یا جلسات بین‌المللی را در این کشور برگزار نکنند.

توهیر در عین حال گفت تصمیم اندونزی مطابق با قوانین جاری و قانون اساسی ۱۹۴۵ این کشور است که به دولت تکلیف کمک به «حفظ نظم جهانی» را محول می‌کند. او افزود اندونزی بر «اصل حفظ امنیت، نظم عمومی و مصلحت عمومی در هر رویداد بین‌المللی» پایبند است و بر همین اساس از ورود هیأت اسرائیلی به مسابقات جلوگیری کرده است.

این اقدام اندونزی در حالی انجام می‌شود که برخی ناظران کمیته بین‌المللی المپیک را به «دوگانه‌گرایی» متهم کرده‌اند. به‌عنوان مثال، پس از آغاز جنگ روسیه علیه اوکراین در ۲۰۲۲ (۱۴۰۱)، کمیته بین‌المللی المپیک روسیه را از المپیک ۲۰۲۴ پاریس ممنوع کرد اما در عین حال برخی از ورزشکاران روس به‌عنوان بی‌طرف اجازه شرکت یافتند؛ در حالی که ورزشکاران اسرائیلی در المپیک پاریس ۲۰۲۴ با پرچم کشور خود حضور داشتند در حالی که مناطق غزه در حال بمباران گزارش شده بود.

مسئولان فلسطینی می‌گویند از آغاز حمله اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) بیش از ۸۰۰ ورزشکار در غزه کشته شده‌اند و زیرساخت‌های ورزشی، هم‌چنین تامین غذا و امکانات پزشکی در بخش‌هایی از این منطقه نابود شده است. وزارت بهداشت غزه نیز در آمارهایی که توسط مقام‌های فلسطینی اعلام شده، از کشته‌شدن بیش از ۶۸ هزار نفر و زخمی شدن بیش از ۱۷۰ هزار نفر از زمان آغاز عملیات نظامی اسرائیل خبر داده است.

بر پایه گزارش‌ها، آتش‌بس مرحله‌ای پیشنهادی از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از ۱۰ اکتبر (۱۸ مهر) در غزه اجرا شده است؛ اقدامی که پس از ماه‌ها درگیری و فشارهای بین‌المللی اعلام شد.


نظرات

آخرین اخبار
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی