×
بین الملل
شناسه خبر : 252679
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 18:41
سازمان همکاری اسلامی تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری را محکوم کرد

سازمان همکاری اسلامی تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری را محکوم کرد

سازمان همکاری اسلامی امروز (پنجشنبه) با صدور بیانیه‌ای، تصویب دو طرح در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را که هدف آن‌ها اعمال حاکمیت بر کرانه باختری اشغالی و قانونی‌سازی یکی از شهرک‌های غیرقانونی است، به‌شدت محکوم کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در ادامه بیانیه دبیرخانه عمومی سازمان همکاری اسلامی آمده است این اقدام کنست نقض صریح حقوق بین‌الملل، قطعنامه‌های سازمان ملل متحد، رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری و همچنین بیانیه نیویورک است.

سازمان همکاری اسلامی در ادامه از رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری استقبال کرد؛ رایی که به وضوح بر تعهدات قانونی و انسانی رژیم اشغالگر تأکید داشته و بر ضرورت تسهیل فعالیت برنامه‌های امدادرسانی سازمان ملل و آژانس‌های وابسته، به‌ویژه آژانس آنروا بدون هیچ مانعی تأکید کرده است. همچنین این سازمان محاکمه مسئولان حمله به کارکنان و تأسیسات این نهادها را خواستار شد.

دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی تأکید کرد تمامی سرزمین‌های اشغالی فلسطین، شامل نوار غزه، کرانه باختری و قدس شرقی، یک بخش جغرافیایی واحد را تشکیل می‌دهند و اسرائیل هیچ حاکمیتی بر آن‌ها ندارد. به گفته این سازمان، تمامی تصمیمات و اقدامات شهرک‌سازی رژیم اشغالگر باطل و غیرقانونی است.

این نهاد همچنین از جامعه جهانی به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل خواست تا مسئولیت‌های خود را در قبال توقف جنایات و نقض‌های اسرائیل بر عهده گرفته و دست به اقدام فوری بزنند، زیرا این اقدامات راه‌حل دو کشور و تلاش‌های بین‌المللی برای دستیابی به عدالت، صلح و ثبات در منطقه را به‌شدت تهدید می‌کند.

دیروز (چهارشنبه) پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) در بحبوحه تلاش‌ها برای برقراری آرامش در نوار غزه، در قرائت اولیه، لایحه اشغال کرانه باختری رود اردن را تصویب کرد. این لایحه با ۲۵ رای موافق و ۲۴ رای مخالف و با حمایت یولی ادلشتاین رئیس کمیتهٔ امور خارجی و دفاعی کنست در جلسه مقدماتی به تصویب رسید.

روز چهارشنبه همچنین دیوان بین‌المللی دادگستری به تصویب طرح الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی در کنست واکنش نشان داد و اعلام کرد: اسرائیل هیچ صلاحیتی برای اعمال حاکمیت بر سرزمین‌های اشغالی فلسطین در کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی ندارد.


اخبار مرتبط
آیا تهدیدات آتی ایران نظامی است؟
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 12:52
آیا تهدیدات آتی ایران نظامی است؟
جنگ 12 روزه به پایان رسیده اما گزاره‌هایی که «معادله تهدید» را رقم می زنند،پایان‌پذیر نیست.انتخابات کنست دراسرائیل⁩ و کنگره در ⁧آمریکا⁩ فعلا «دوره احتیاط» را پیش روی جنگ‌افروزان گذاشته، اما بازی در میدان پنهان، بویژه جنگ اطلاعاتی، ترور و ⁧نبرد_شناختی⁩ پیچیده تر خواهد شد.
الحاق کرانه باختری؛ از حرف تا عمل
شنبه 1404/08/03 ساعت 10:28
جمیله کدیور:
الحاق کرانه باختری؛ از حرف تا عمل
در حالی که همه توجهات بر حفظ آتش‌بس شکننده غزه و تبادل اجساد اسیران و ارسال کمک های بشردوستانه و کاهش تنش متمرکز است، همزمان با سفر مقامات ارشد آمریکایی به اسرائیل، کنست (پارلمان رژیم) روز چهارشنبه 30مهر در رأی‌گیری مقدماتی اقدام به تصویب اولیه دو لایحه الحاق کرانه باختری اشغالی و شهرک معاله آدومیم (شرق قدس اشغالی) کرد.
عراق تصویب طرح الحاق کرانه باختری توسط کنست را محکوم کرد
جمعه 1404/08/02 ساعت 12:07
عراق تصویب طرح الحاق کرانه باختری توسط کنست را محکوم کرد
وزارت امور خارجه عراق تصویب طرح الحاق کرانه باختری توسط کنست رژیم صهیونیستی را شدیداً محکوم کرد و آن را نقض قوانین بین‌المللی و حقوق مردم فلسطین دانست.
محکومیت تصویب طرح الحاق کرانه باختری در کنست
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 10:36
محکومیت تصویب طرح الحاق کرانه باختری در کنست
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تصویب اولیه پیش‌نویس 2 قانون در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برای الحاق کرانه باختری و شهرک «معالیه ادومیم» در شهر قدس شرقی را محکوم و آن را تصمیمی «باطل» توصیف کرد.
تصویب اعمال حاکمیت بر کرانه باختری از سوی کنست/واکنش دیوان لاهه و حماس
چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 19:40
تصویب اعمال حاکمیت بر کرانه باختری از سوی کنست/واکنش دیوان لاهه و حماس
به گزارش الجزیره، کنست رژیم صهیونیستی در قرائت مقدماتی خود پیش‌نویس قانون «اعمال حاکمیت بر کرانه باختری» را تصویب کرد.
نظرات

آخرین اخبار
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟
چرا زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند؟
نقش کلیدی ویتامین C در حفظ سلامت مغز
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟