×
بین الملل
شناسه خبر : 252679
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 18:41
سازمان همکاری اسلامی تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری را محکوم کرد

سازمان همکاری اسلامی تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری را محکوم کرد

سازمان همکاری اسلامی امروز (پنجشنبه) با صدور بیانیه‌ای، تصویب دو طرح در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را که هدف آن‌ها اعمال حاکمیت بر کرانه باختری اشغالی و قانونی‌سازی یکی از شهرک‌های غیرقانونی است، به‌شدت محکوم کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در ادامه بیانیه دبیرخانه عمومی سازمان همکاری اسلامی آمده است این اقدام کنست نقض صریح حقوق بین‌الملل، قطعنامه‌های سازمان ملل متحد، رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری و همچنین بیانیه نیویورک است.

سازمان همکاری اسلامی در ادامه از رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری استقبال کرد؛ رایی که به وضوح بر تعهدات قانونی و انسانی رژیم اشغالگر تأکید داشته و بر ضرورت تسهیل فعالیت برنامه‌های امدادرسانی سازمان ملل و آژانس‌های وابسته، به‌ویژه آژانس آنروا بدون هیچ مانعی تأکید کرده است. همچنین این سازمان محاکمه مسئولان حمله به کارکنان و تأسیسات این نهادها را خواستار شد.

دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی تأکید کرد تمامی سرزمین‌های اشغالی فلسطین، شامل نوار غزه، کرانه باختری و قدس شرقی، یک بخش جغرافیایی واحد را تشکیل می‌دهند و اسرائیل هیچ حاکمیتی بر آن‌ها ندارد. به گفته این سازمان، تمامی تصمیمات و اقدامات شهرک‌سازی رژیم اشغالگر باطل و غیرقانونی است.

این نهاد همچنین از جامعه جهانی به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل خواست تا مسئولیت‌های خود را در قبال توقف جنایات و نقض‌های اسرائیل بر عهده گرفته و دست به اقدام فوری بزنند، زیرا این اقدامات راه‌حل دو کشور و تلاش‌های بین‌المللی برای دستیابی به عدالت، صلح و ثبات در منطقه را به‌شدت تهدید می‌کند.

دیروز (چهارشنبه) پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) در بحبوحه تلاش‌ها برای برقراری آرامش در نوار غزه، در قرائت اولیه، لایحه اشغال کرانه باختری رود اردن را تصویب کرد. این لایحه با ۲۵ رای موافق و ۲۴ رای مخالف و با حمایت یولی ادلشتاین رئیس کمیتهٔ امور خارجی و دفاعی کنست در جلسه مقدماتی به تصویب رسید.

روز چهارشنبه همچنین دیوان بین‌المللی دادگستری به تصویب طرح الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی در کنست واکنش نشان داد و اعلام کرد: اسرائیل هیچ صلاحیتی برای اعمال حاکمیت بر سرزمین‌های اشغالی فلسطین در کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی ندارد.


اخبار مرتبط
آیا تهدیدات آتی ایران نظامی است؟
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 12:52
آیا تهدیدات آتی ایران نظامی است؟
جنگ 12 روزه به پایان رسیده اما گزاره‌هایی که «معادله تهدید» را رقم می زنند،پایان‌پذیر نیست.انتخابات کنست دراسرائیل⁩ و کنگره در ⁧آمریکا⁩ فعلا «دوره احتیاط» را پیش روی جنگ‌افروزان گذاشته، اما بازی در میدان پنهان، بویژه جنگ اطلاعاتی، ترور و ⁧نبرد_شناختی⁩ پیچیده تر خواهد شد.
الحاق کرانه باختری؛ از حرف تا عمل
شنبه 1404/08/03 ساعت 10:28
جمیله کدیور:
الحاق کرانه باختری؛ از حرف تا عمل
در حالی که همه توجهات بر حفظ آتش‌بس شکننده غزه و تبادل اجساد اسیران و ارسال کمک های بشردوستانه و کاهش تنش متمرکز است، همزمان با سفر مقامات ارشد آمریکایی به اسرائیل، کنست (پارلمان رژیم) روز چهارشنبه 30مهر در رأی‌گیری مقدماتی اقدام به تصویب اولیه دو لایحه الحاق کرانه باختری اشغالی و شهرک معاله آدومیم (شرق قدس اشغالی) کرد.
عراق تصویب طرح الحاق کرانه باختری توسط کنست را محکوم کرد
جمعه 1404/08/02 ساعت 12:07
عراق تصویب طرح الحاق کرانه باختری توسط کنست را محکوم کرد
وزارت امور خارجه عراق تصویب طرح الحاق کرانه باختری توسط کنست رژیم صهیونیستی را شدیداً محکوم کرد و آن را نقض قوانین بین‌المللی و حقوق مردم فلسطین دانست.
محکومیت تصویب طرح الحاق کرانه باختری در کنست
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 10:36
محکومیت تصویب طرح الحاق کرانه باختری در کنست
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تصویب اولیه پیش‌نویس 2 قانون در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برای الحاق کرانه باختری و شهرک «معالیه ادومیم» در شهر قدس شرقی را محکوم و آن را تصمیمی «باطل» توصیف کرد.
تصویب اعمال حاکمیت بر کرانه باختری از سوی کنست/واکنش دیوان لاهه و حماس
چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 19:40
تصویب اعمال حاکمیت بر کرانه باختری از سوی کنست/واکنش دیوان لاهه و حماس
به گزارش الجزیره، کنست رژیم صهیونیستی در قرائت مقدماتی خود پیش‌نویس قانون «اعمال حاکمیت بر کرانه باختری» را تصویب کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جاده کندوان باوجود بارش‌ها باز است
گل رز را به قیمت پارسال بخرید
خانم دارستانی! اسناد پزشکی «سکته» خود را منتشر کنید
قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه 19 آذر 1404 +جدول
رفیع زاده: محدودیت آزمون جذب 500 مدیر جوان برداشته شد
واکنش کرملین به سخنان زلنسکی درباره آتش‌بس و انتخابات اوکراین
وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده اند
سفر پزشکیان به آسیای میانه؛ رئیس‌جمهور راهی قزاقستان شد
تداوم تجاوز صهیونیست‌ها به کرانه‌باختری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه19 آذر 1404+ جدول
مابه‌التفاوت افزایش قیمت برنج با کالابرگ پرداخت می‌شود
قتل خواننده نامزد گرمی به دست پسرش در سانتامونیکا
اصلاح قانون انتخابات مجلس کافی و مطلوب نبود
هشدار پزشکان درباره مصرف زیاد نوشابه‌های انرژی‌زا
پزشکیان: اقدام آمریکا درمورد ونزوئلا، بدعتی خطرناک در تهدید صلح و امنیت جهان است
حضرتی: محدودیت واتساپ و بخش‌هایی از یوتیوب در دانشگاه ها رفع می‌شود
درخشش دختران ایران با دو طلای پاراوزنه‌برداری در دبی
جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان
طرح زوج‌ و فرد خودرو نسخه نجات نیست
محور چالوس و تهران–شمال مسدود است
زنان، سازندگان آینده کشور و پایه‌های توسعه جامعه هستند
صدور مجدد دستور جلب 7 محکوم فراری پرونده چای دبش
شاخص بورس با جهش 54 هزار واحدی به کانال 3 میلیون و 561 هزار واحدی رسید
ظفرقندی: در پیک آنفلوآنزا هستیم
ترامپ: با رهبران تایلند و کامبوج تماس می‌گیرم
توضیح استاندار تهران درباره نحوه تصمیم‌گیری برای تعطیلی
ماهیت سامانه بارشی پیش‌رو کاملاً طبیعی است
اجرای چهل‌وپنجمین حکم اعدام در آمریکا
اُفت کم‌سابقه خرید طلای زینتی در آستانه روز زن
صادرات سالانه 100هزار تن پسته از کشور
2 کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در دانشگاه کنتاکی آمریکا
پول طرح ترافیک به حساب شهروندان باز می‌گردد
ابلاغ مصوبۀ افزایش سن دانشجویان فرهنگیان
منهدم شدن 2 مقر نیروهای مسلح اوکراین در دونتسک
انهدام باند بزرگ مواد مخدر صنعتی در زنجان
مسئولیت اجرای سازوکار «سفیدکردن خطوط» بر عهده وزارت ارتباطات است
25 آذر، پیش‌فروش سکه‌های 1386 برگزار میشود
مخالفت دموکرات‌ها با ضرب سکه دلار با پرتره ترامپ
اقتصادنگار | رشد اقتصادی یک درصدی کجا؛ رشد 8 درصدی برنامه کجا؟
واریز هدیه 4 میلیونی به مناسبت شب یلدا؛ ترفند جدید کلاهبرداران سایبری
فاطمه و زهرا بیشترین فراوانی نام‌های دختران ایرانی
طرح زوج‌ و فرد در تهران تا پایان سال اجرا می‌شود
هوای بارانی تهران در شرایط نارنجی
مسئولیت‌گریزی دستگاه‌ها و سوخت نیروگاه‌ها عامل آلودگی‌ هوا است
ترکیه و آینده عراق
لشکر یک‌نفره رئیس‌جمهور
پیام تعلل در جلسات مزد 1405، بی‌توجهی به سفره کارگران است
درآمدی بر تثبیت ارزش پول ملی
امکان اصلاحات بودجه‌ای در دولت : نگاهی به نامه اقتصاددانان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 19 آذر 1404+ جدول
X
آگهی تبلیغاتی