×
اقتصادی
شناسه خبر : 252580
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 09:54
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 1 آبان 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 1 آبان 1404+ جدول

بازار خودرو در نخستین روز آبان 1404 با نوسانات متناقض روبه‌رو شد؛ در حالی‌که معاملات واقعی کاهش یافته، قیمت‌ها همچنان صعودی‌اند. افزایش‌های اخیر بیشتر از انتظارات تورمی و رشد قیمت کارخانه‌ای تأثیر گرفته‌اند، هرچند کارشناسان در صورت ثبات اقتصادی، بازگشت آرامش به بازار را محتمل می‌دانند.

نورنیوز - گروه اقتصادی:  قیمت خودرو امروز 1 آبان 1404 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو نوسانات متناقضی را به نمایش گذاشت. کارشناسان بر این باورند که بازار خودرو هنوز از وضعیت رکود تورمی فاصله نگرفته است. در شرایطی که حجم معاملات واقعی کاهش یافته است، بهای انواع خودروها در مبادی عرضه همچنان مسیر صعودی خود را طی می‌کند. موج‌های اخیر افزایش قیمت بیشتر از فضای روانی، انتظارات تورمی ناشی از تحولات اقتصادی و سیاسی و رشد قیمت‌های کارخانه‌ای خودروسازان تاثیر گرفته است.

با وجود این، اگر ثبات نسبی در متغیرهای اقتصادی برقرار شود، احتمال بازگشت آرامش به بازار خودرو وجود دارد. در عین حال، دیدگاه بلندمدت خریداران و سرمایه‌گذاران نشان می‌دهد خودرو هنوز در نگاه بسیاری کالایی برای حفظ ارزش سرمایه تلقی می‌شود.

قیمت خودروهای داخلی

وانت زامیاد گازسوز (رادیال) بیشترین تغییرات قیمتی میان محصولات داخلی را تجربه کرد. بر همین مبنا، این وانت زامیاد هفت میلیون تومان ارزان شد و روی شاخص یک میلیارد و سه میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ)، پنج میلیون تومان ارزان شد تا با قیمت یک میلیارد و پنج میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

رانا پلاس رشد سه میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 907 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. از طرف دیگر، شاهین اتوماتیک G نیز سه میلیون تومان گران شد و روی قله یک میلیارد و 217 میلیون تومان ایستاد.

1
 

قیمت خودروهای مونتاژی

تیگو 8 پرومکس سردمدار تغیرات قیمتی میان محصولات مونتاژی بود. بر این اساس، این کراس‌اوور مونتاژی رشد 60 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ چهار میلیارد و 10 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود. از سوی دیگر، آریزو 5 افت 10 میلیون تومانی را تجربه کرد تا به نرخ معاملاتی یک میلیارد و 810 میلیون تومان سقوط کند.

جک J4 رشد 20 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی یک میلیارد و 290 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود. از طرف دیگر، کی‌ام‌سی A5 نسبت به روز گذشته شش میلیون تومان ارزان شد و به نرخ معاملاتی دو میلیارد و 204 میلیون تومان رسید.

میان محصولات بهمن‌موتور، رسپکت 2 رشد دو میلیون تومانی را تجربه کرد تا با قیمت یک میلیارد و 820 میلیون تومان خرید و فروش شود. همچنین، فیدلیتی الیت (7 نفره) نسبت به روز گذشته 25 میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ دو میلیارد و 555 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

میان محصولات مونتاژی سایر شرکت‌ها، پیکاپ گرند خان رشد 50 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با برچسب قیمتی پنج میلیارد و 900 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.

1
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحلیل جلد تازه اکونومیست: جهان در آستانه‌ی طوفان 2026 + تصویر کامل
ممنوعیت تردد مرزنشینان از مرز تمرچین
ادامه نفوذ صهیونیست‌ها به حومه قنیطره سوریه
هشدار درباره تأسیس دانشگاه جعلی طب اسلامی در ارمنستان
جان باختن بیش از 8 هزار نفر در تصادفات جاده‌ای
نماد بانک آینده در بورس رسما متوقف شد
درخواست آیت‌الله جوادی آملی برای اقامه نماز باران + نماز
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است
آغاز فرآیند اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از شنبه
برگزاری تمرینات استقلال بعد از 6 روز تعطیلی/ چه کسانی غایب بودند؟
آوار در «آبسرد» یک کشته داد+ تعداد مصدومان
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر کیپ‌ورد مشخص شد
واکنش سفارت ایران در ژاپن به بیانیه بی‌اساس گروه 7
نورنما |سکوتی که در حرکت نقاشی شده!
معرفان ماینرهای غیرمجاز 12 میلیارد تومان پاداش گرفتند
استقبال مسکو از همکاری‌های منطقه‌ای برای توسعه پایدار افغانستان
محسنی‌اژه‌ای: عدالت، رضایت مردم و صلح اجتماعی محور تحول در دستگاه قضایی است
القسام یک جسد دیگر را تحویل صهیونیست‌ها می‌دهد
افزایش نرخ طلا با بازگشایی دولت آمریکا
بازگشایی سفارت سوریه در انگلیس
درخواست از دو وزیر برای متوقف کردن چند پروژه ساخت و ساز
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه/ ممانعت از انتقال تیم‌های امدادرسان
دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر (عج) رونمایی شد
آتش‌سوزی در ارتفاعات کلاردشت
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری از 25 آبان
مانچینی سرمربی السد قطر شد
رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: دولت ابداً به اتباع خارجی یارانه نمی‌دهد
پیام های سیاسی و امنیتی نتایج انتخابات عراق
قالیباف: روحیه جهادی یعنی تحول‌آفرینی بدون تکیه بر امکانات
افزایش شمار شهدای غزه به بیش از 69 هزار نفر
تیم فوتبال قطع عضو ایران جواز حضور در مسابقات جهانی 2026 را کسب کرد
اهدای اعضای بدن جوان گچسارانی، جان دوباره به چند بیمار بخشید
حسین‌زاده: رفع محرومیت از مناطق مرزی در اولویت دولت قرار دارد
کشف 186 بسته هروئین از معده 3 قاچاقچی در فارس
جزئیات برق گرفتگی دانش آموز لنگرودی
دولت جدید عراق در انتظار توافق بزرگ
خودسوزی و خودکشی اخیر پیام هشداردهنده برای جامعه و حاکمیت است
دستگیری دو اوباش قمه‌کش در شمال پایتخت
اقتصاد انگلیس در آستانه رکودی تازه
گفت‌وگوی سرپرست سفارت افغانستان با غریب‌آبادی درباره حقابه هیرمند
محسنی اژه‌ای: معیشت مردم اولویت بی‌چون و چراست
پشت صحنه یک باند سرقت؛ نقش «خانم تصمیم‌گیر» چه بود؟+فیلم
ایران بزرگترین صادرکننده خرما در جهان
مهندس هسته‌‌ای مصر با شلیک 13 گلوله ترور شد
زلنسکی: درهای مذاکره با روسیه باز است
دیدار رییس قوه قضاییه با آیت الله جوادی آملی
کاخ سفید: هیچ پایگاه نظامی در نزدیکی غزه در کار نیست
ماجرای ویدئوی جنجالی مترو؛ بازداشت دو نفر به اتهام سوءاستفاده از لباس ارتش + فیلم
2 کشته بر اثر برخورد کامیون با عابران در کره‌جنوبی
خط و نشان وزیر نیرو برای مشترکان پرمصرف‌ آب
X
آگهی تبلیغاتی