×
سیاسی
شناسه خبر : 252579
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 10:17
ماموریت دولت در تسهیل روند صادرات محصولات پتروشیمی

ماموریت دولت در تسهیل روند صادرات محصولات پتروشیمی

رئیس جمهور با تأکید بر سیاست تعامل مستمر دولت با بخش خصوصی، گفت: تعامل با فعالان اقتصادی به‌ویژه در حوزه پتروشیمی از سیاست‌های اصلی دولت است. در همین راستا، تیمی تخصصی در دولت مأمور شده تا روند صادرات محصولات پتروشیمی را تسهیل و موانع موجود در این مسیر را برطرف کند.

نورنیوز - گروه سیاسی: اعضای انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران شامگاه چهارشنبه 30 مهر 1404، با مسعود پزشکیان، دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار، نمایندگان انجمن صنفی صنعت پتروشیمی، گزارشی تفصیلی از فعالیت‌ها و اقدامات شرکت‌های عضو در راستای اجرای طرح‌های کلان دولت، از جمله رفع ناترازی انرژی، توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه عدالت آموزشی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها ارائه و در ادامه نیز به تشریح مهم‌ترین چالش‌ها و موانع پیش‌روی این صنعت راهبردی در بخش خصوصی پرداختند.

رئیس جمهور در این جلسه، اقدامات صورت‌گرفته از سوی شرکت‌های پتروشیمی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی را شایسته تقدیر دانست و با اشاره به اهمیت راهبردی این صنعت در اقتصاد ملی، اظهار داشت: توسعه نامتوازن و بارگذاری‌های غیرکارشناسی در برخی استان‌های بزرگ، از عوامل اصلی ایجاد ناترازی‌های کنونی در حوزه انرژی است. دولت با جدیت درصدد جبران این ناترازی‌هاست و تأمین انرژی مورد نیاز صنایع، به‌ویژه واحدهای پتروشیمی، در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار دارد.

 پزشکیان با تأکید بر سیاست تعامل مستمر دولت با بخش خصوصی، افزود: تعامل با فعالان اقتصادی به‌ویژه در حوزه پتروشیمی از سیاست‌های اصلی دولت است. در همین راستا، تیمی تخصصی در دولت مأمور شده تا روند صادرات محصولات پتروشیمی را تسهیل و موانع موجود در این مسیر را برطرف کند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به رویکرد دولت در تحقق واگذاری‌های واقعی به بخش خصوصی گفت: دولت آمادگی دارد در قالب مدل‌های متنوع از جمله واگذاری مدیریتی، واگذاری سهام و مشارکت در مدیریت، تعامل مؤثری با بخش خصوصی برقرار کند تا زمینه تحقق سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی فراهم شود.

دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود به نشست اخیر جمعی از کارآفرینان با رئیس قوه قضائیه اشاره کرد و اظهار داشت: در آن نشست، مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی و بخش خصوصی مطرح شد و رئیس قوه قضائیه نیز آمادگی دستگاه قضایی را برای تسهیل امور بخش خصوصی اعلام کرد.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت جایگاه تجار، صنعتگران و بازرگانان در پویایی اقتصاد کشور گفت: باور من این است که هیچ‌یک از ارکان کشور پابرجا نخواهد ماند مگر با تقویت و پایداری تجار و بازرگانان. حقیقت آن است که دولت را نمی‌توان تنها با درآمد نفت اداره کرد، بلکه تجارت، صنعت و تولید موتور واقعی اقتصاد کشورند و دولت این باور را در ساختار خود نهادینه و تحقق خواهد بخشید.

رئیس جمهور اهتمام دولت را در رفع موانع پیش‌روی صنعتگران، به‌ویژه فعالان حوزه پتروشیمی، جدی دانست و خاطرنشان کرد: حل مشکلات این بخش از اولویت‌های دولت است و در صورت نیاز به اصلاح قوانین یا مقررات، حتماً اقدامات لازم انجام خواهد شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطر انتقال آنفلوآنزا تا چند روز پس از ابتلا وجود دارد؟
خوش‌بینی قلعه‌نویی به وعده اینفانتینو برای حضور کامل تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
پلیس راهور تهران بزرگ، شرایط دریافت انواع گواهینامه‌های رانندگی را تشریح کرد
خداحافظی «پدر راک ایران» از دنیای موسیقی
جزییات فاجعه خانوادگی در پرند
آغاز اجرای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از امروز+ جزییات و دهک های مشمول
باند حرفه‌ای کلاهبرداری تلگرامی در عملیات پلیس فتا متلاشی شد
قلعه نویی: حریف آسان بی‌معناست
محکومیت هزار و 700 میلیارد ریالی مدیر حوزه سوخت در هرمزگان قطعی شد
راز برگهای رو نشده ایران در معادلات امنیتی
ثبت‌نام حج تمتع 1405 از امروز 15 آذر آغاز شد
افتتاح ابرپروژه انتقال آب دریا به فولاد مبارکه با حضور رئیس‌جمهور
صلح در جنگ اوکراین
مادورو؛ روند مسالمت‌آمیز و سرنوشتی تراژیک
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 15 آذر 1404+ جدول
غلط زیادیِ دزدان دریایی!
سپر حفاظتی نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل بر اثر حمله پهپادی آسیب دیده است
پزشکیان روز ملی تایلند را به پادشاه و نخست وزیر این کشور تبریک گفت
گام به گام به سوی تخلیه غزه
آمریکا با فروش تجهیزات نظامی به ارتش لبنان موافقت کرد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد
.کدام خودروها امروز در تهران جریمه می‌شوند؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 15 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 15 آذر 1404+ وضعیت استانها
استعفای ناگهانی امام جمعه فردیس در خطبه‌ها
اعلام ضوابط تازه برای پرداخت عائله‌مندی و حق اولاد به بازنشستگان زن
افزایش توان رزم دریایی سپاه با نسل تازه موشک‌های بالستیک و کروز
سهم اسرائیل در قلب آمریکایی‌ها به پایین‌ترین سطح رسید
نتفلیکس با 82.7 میلیارد دلار در آستانه تصاحب برادران وارنر
فیس‌تایم و اسنپ‌چت در روسیه فیلتر شدند
چالش شناسایی بیماری‌های خودایمنی؛ وقتی علائم فریبنده‌اند
چرا یک‌سوم غذای جهان قبل از رسیدن به سفره‌ها هدر می‌رود؟
تصویر تازه «جیمز وب» از پلی میان کوتوله‌های فضایی
راز آرامش بعد از 65 سالگی فاش شد؛ 7 چیزی که باید رها کنید!
لبنان: برای حفظ ثبات به نیروی پشتیبان بین‌المللی نیاز داریم
انتقاد آلمان از سند راهبرد ملی آمریکا/ اروپا باید مستقل‌تر عمل کند
کاهش عجیب سرانه آب تجدیدپذیر کشور
ارتش پاکستان: عمران خان تهدیدی علیه امنیت ملی کشور است
واشنگتن: راه خرید اف-35 برای ترکیه دوباره هموار می‌شود
هشدار جدید آمریکا به اروپا
قیمت آب بالای 6500 تومان/ تشویق برای کاهش مصرف
دستیار پوتین: مذاکرات با آمریکا درباره صلح اوکراین در حال پیشرفت است
آغاز گشت ویژه کنترل مصرف گاز در تهران
مسیر هوایی بین اقلیم کردستان عراق و جزیره کیش فعال شد
درگیری تازه مرزی بین افغانستان و پاکستان/ تیراندازی سنگین در مرز تورخم
توافق مهمی که پیش از اجرایی شدن ناکام ماند
فرستاده ترامپ: حزب‌الله را نمی‌توان با اقدامات نظامی خلع سلاح کرد
پزشکیان: دولت نمی‌خواهد با تورم و هزینه بر دوش مردم، هزینه‌های خود را تأمین کند
مدارس در کدام استان‌ها 15 و 16 آذرماه تعطیل شد ؟
قرعه‌کشی جام جهانی فوتبال 2026/ترامپ جایزه صلح فیفا گرفت!/ایران گروهش را شناخت
X
آگهی تبلیغاتی