×
بین الملل
شناسه خبر : 252558
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 08:34
ترامپ: ملاقاتم با پوتین را لغو کردم

ترامپ: ملاقاتم با پوتین را لغو کردم

رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را لغو کرده است و افزود که مذاکرات بعداً برگزار خواهد شد.

نورنیوز - گروه بین الملل: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در دیدار با مارک روته، دبیرکل ناتو در عصر چهارشنبه، گفت: «ما دیدار با رئیس جمهور پوتین را لغو کردیم، فقط اینکه به نظرم درست نبود. احساس نمی‌کردیم که قرار است به جایی که باید برسیم، برسیم. بنابراین آن را لغو کردم، اما در آینده این کار را خواهیم کرد.»

دونالد ترامپ با اشاره به نشستی که قرار بود به میزبانی مجارستان طی روزهای آتی برگزار شود، افزود: «ملاقاتم با پوتین را لغو کردم چون احساس می‌کردم هیچ نتیجه‌ی محتملی وجود ندارد. برگزاری جلسه با پوتین درست نبود، بنابراین آن را لغو کردیم. با این حال، پوتین و ولودیمیر زلنسکی به دنبال صلح هستند و زمان پایان این جنگ فرا رسیده است.»

«وقت اعمال تحریم بود»

ترامپ همچنین گفت که تصمیم گرفته تحریم‌ها علیه روسیه را تشدید کند چون «احساس می‌کرد وقتش رسیده است.»

پیش از این، وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که به دلیل عدم تعهد ادعایی این کشور به پایان دادن به درگیری اوکراین، تحریم‌هایی را علیه شرکت‌های بزرگ نفتی روسیه، لوک‌اویل و روس‌نفت و همچنین شرکت‌های تابعه آنها اعمال خواهد کرد.

ترامپ در دیدار با دبیرکل ناتو گفت: «من فقط احساس کردم که وقتش رسیده است. مدت زیادی صبر کردم... ببینید، این تحریم‌های بسیار شدیدی هستند. این تحریم‌ها علیه دو شرکت بزرگ نفتی آنها اعمال می‌شود. و ما امیدواریم که آنها برای مدت طولانی در این وضعیت باقی نمانند. من هر بار که با پوتین صحبت می‌کنم، مکالمه خوب است و بعد هیچ چیز تغییر نمی‌کند.»

دونالد ترامپ گفت که معتقد است ولادیمیر پوتین مایل به مذاکره و دستیابی به توافق در مورد اوکراین است و افزود که واشنگتن نمی‌خواهد مسکو کنترل کامل این منطقه را به دست گیرد. او گفت: «فکر می‌کنم اکنون او مایل به مذاکره بیشتر است و فکر می‌کنم مایل به توافق است. ما نمی‌خواهیم که او همه چیز را در اختیار داشته باشد.»

«توافق» با چین بر سر مسائل هسته‌ای

رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت که توافق احتمالی او با شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین، ممکن است شامل مسائل هسته‌ای هم باشد.

او گفت: «به نظر من، ما در مورد همه چیز به توافق خواهیم رسید. فکر می‌کنم قرار است در مورد سویا و کشاورزان به توافق برسیم. فکر می‌کنم قرار است در مورد شاید حتی موضوع هسته‌ای نیز به توافق برسیم.»

رهبر کاخ سفید گفت: «ما بیشترین سلاح هسته‌ای را داریم، روسیه دوم است، چین با فاصله زیادی سوم است، اما ظرف ۴-۵ سال به این تعداد خواهند رسید. خیلی زیاد است، ما در مورد کاهش تنش صحبت می‌کنیم و فکر می‌کنم چین را هم به آن اضافه خواهیم کرد.»

عملیات علیه کلمبیا «محتمل» است

ترامپ همچنین گفت که ایالات متحده به قایق‌هایی که به ظن آن مواد مخدر را در آب‌های بین‌المللی حمل می‌کنند، حمله خواهد کرد. او گفت: «اگر عملیات زمینی علیه کارتل‌های مواد مخدر انجام دهیم، ممکن است برای اخذ مجوز قانونی به کنگره مراجعه کنیم. ممکن است اقدامات بسیار جدی علیه کلمبیا هم انجام دهیم.»

موضع «دموکرات‌های خوب» در تعطیلی دولت

رهبر جمهوری‌خواه آمریکا همچنین با اشاره به تعطیلی ادامه‌دار دولت فدرال گفت که ناشی از بی‌بست سیاسی در کنگره بر سر بودجه است، گفت بسیاری از «دموکرات‌های خوب» می‌خواهند در مورد لایحه بودجه دولت به توافق برسند تا تعطیلی دولت متوقف شود.

ترامپ به خبرنگاران گفت: «بسیاری از دموکرات‌های خوب واقعاً خواهان یک توافق هستند. از طرف جمهوری‌خواهان حمایت زیادی دارد و برای تصویب، این لایحه به رأی پنج دموکرات نیاز دارد. نهایتا در برهه‌ای، عقل سلیم پیروز خواهد شد.»

سال مالی جدید ایالات متحده از اول اکتبر آغاز شد، اما کنگره نتوانست بودجه را تصویب کند و دولت را قادر به فعالیت نکرد. تعطیلی دولت در ایالات متحده شامل توقف عملیات برخی از سازمان‌های دولتی است که مستقیماً توسط کنگره به دلیل عدم بودجه برای سال مالی آینده تأمین مالی می‌شوند، وضعیتی که غیرمعمول نیست.

ترامپ پیش از این اعلام کرده بود که می‌تواند از تعطیلی دولت برای کاهش گسترده کارکنان و حقوق استفاده کند. او ادعا کرد که موضع دموکرات‌ها باعث ایجاد بن‌بست بودجه شده است و کاخ سفید از وضعیت فعلی برای حذف برنامه‌هایی که جمهوری‌خواهان دوست ندارند، سوءاستفاده می‌کند. در همین حال سنای آمریکا برای دوازدهمین بار پیاپی از تصویب لایحه بودجه ناکام مانده و بدین ترتیب، فعلا تعطیلی دولت فدرال آمریکا ادامه خواهد داشت.


اخبار مرتبط
تکذیب خبر موافقت آمریکا با استفاده اوکراین از موشک‌های دوربرد علیه روسیه
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 08:57
تکذیب خبر موافقت آمریکا با استفاده اوکراین از موشک‌های دوربرد علیه روسیه
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که گزارش روزنامه «وال استریت ژورنال» مبنی بر موافقت واشنگتن و مجوز دادن به اوکراین برای استفاده از تسلیحات دوربرد در عمق خاک روسیه «جعلی» است و این گزارش را رد کرد.
پشت پرده لغو دیدار «ترامپ» و «پوتین» در بوداپست
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 03:00
پشت پرده لغو دیدار «ترامپ» و «پوتین» در بوداپست
یک اندیشکده آمریکایی اعلام کرد که اجلاس بوداپست به دلیل پافشاری «دونالد ترامپ» و «ولادیمیر پوتین» برخواسته هایشان و پذیرفته نشدن پیشنهاد آتش‌بس مورد نظر آمریکا به تعویق افتاد.
دیدار سیارتو و روبیو با محوریت دیدار احتمالی پوتین-ترامپ در بوداپست
چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 23:50
دیدار سیارتو و روبیو با محوریت دیدار احتمالی پوتین-ترامپ در بوداپست
«پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان شامگاه چهارشنبه گفت: «دیدار احتمالی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در بوداپست در صدر دستور کار دیدار من با مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده قرار دارد.»
نظرات

آخرین اخبار
هشدار پلیس آگاهی؛ شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی
خداحافظی شیک از تیم ملی در جام جهانی
راز موفقیت 5 صبح بیدار شدن نیست / پایان دوران «جغدهای شب» و «پرندگان سحرخیز»
چگونه دنیای مجازی عزت‌نفس نوجوانان را شکار می‌کند؟
راز «سیاره صورتی» فاش شد؛ کشف ابرهای نمکی در جَو یک جهان مرموز
راز تنبلی تنبل ها کشف شد
علائم گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چه زمانی باید با اورژانس تماس گرفت؟
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان
ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن نیروهای حزب‌الله
واکنش حماس به بیانیه واشنگتن و اعراب
شکاف عمیق در ساختار امنیتی صهیونیست‌ها
مازندران در انتظار سامانه بارشی جدید؛ شنا در دریای خزر ممنوع
بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
واکنش صریح ایتالیا :ما در جنگ ایران مشارکت نداشتیم
جادوی تاکتیکی در خدمت آلمان/پایان طلسم 10 ساله ژرمن ها با ناگلزمان
پشت‌پرده تغییرات نظامی رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان؛ تخلیه یا جابه‌جایی؟
پاسخ تأمین اجتماعی به ابهامات متناسب‌سازی بازنشستگان+ نحوه اعتراض
ستاره 80 میلیون یورویی که با دعای مادرش می‌جنگد؛ راز شماره 6 اکوادور چیست؟
روسیه: توافق ایران و آمریکا باید در شورای امنیت تصویب شود
ایران 0 - 3 آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
نورویدئو | وقتی جنگ نتیجه نداد؛ ترامپ در جست‌و‌جوی پیروزی روی کاغذ
فردا دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
چراغ سبز اعراب به تفاهم ایران و آمریکا؛ جزئیات بیانیه راهبردی شورای همکاری
حسرت 100 ساله برای 127 کشور؛ کدام تیم‌ها هرگز به جام جهانی نرسیده‌اند؟
پزشکیان: کشور امام حسینی نباید جایگاه فقر، گرسنگی و تبعیض باشد
رونمایی از هفتمین نخست وزیر انگلیس
ایتالیا خبر در اختیار گذاشتن پایگاه برای حمله به ایران را تکذیب کرد
گزارش تصویری| عزاداری عاشورای حسینی در سراسر کشور
مستند تاریخچه انستیتو پاستور ؛ روایت یک قرن بالندگی
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفدهم
عراقچی: ایران آماده کمک به مردم زلزله زده ونزوئلا است
اعترافی که تکذیب شد؛ یا تکذیبی که اعتراف بود؟
تداوم هماهنگی‌های تهران و مسقط با محوریت تنگه هرمز
خروج عراق از اوپک؛ از شایعه تا واقعیت
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
درخشش سینماگران ایرانی در فهرست جدید آکادمی اسکار
خط‌ و نشان تازه وزیر خارجه آمریکا در بحرین
پایان 16 سال انتظار در ظهر عاشورا