×
بین الملل
شناسه خبر : 252498
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 19:16
دیوان لاهه بار دیگر صهیونیست‌ها محکوم شدند

دیوان لاهه بار دیگر صهیونیست‌ها محکوم شدند

دیوان بین‌المللی دادگستری روز چهارشنبه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی موظف است عبور کمک‌های ضروری به غزه را تسهیل کند، از جمله کمک‌هایی که توسط آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) ارائه می‌شود.

نورنیوز-گروه بین الملل:رئیس دیوان بین‌المللی دادگستری اعلام کرد رژیم صهیونیستی بر اساس الزامات حقوق بین‌الملل موظف است طرح‌های امدادرسانی سازمان ملل از جمله برنامه‌های آژانس «آنروا» را برای تأمین نیازهای اساسی مردم غزه تسهیل کند.

دیوان بین‌المللی دادگستری روز چهارشنبه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی موظف است عبور کمک‌های ضروری به غزه را تسهیل کند، از جمله کمک‌هایی که توسط آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) ارائه می‌شود.

«یوِجی ایواساکا» رئیس دیوان بین‌المللی دادگستری گفت: «دادگاه بر این باور است که اسرائیل موظف است با طرح‌های امدادی ارائه‌شده از سوی سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن، از جمله آنروا، موافقت کرده و آن‌ها را تسهیل کند.»

او تأکید کرد که رژیم صهیونیستی باید نیازهای اساسی جمعیت غزه را برآورده کند و هر آنچه برای بقا نیاز دارند در اختیارشان بگذارد.

ایواساکا افزود: «به‌عنوان یک نیروی اشغالگر، اسرائیل موظف است نیازهای اساسی جمعیت محلی را تضمین کند، از جمله تأمین اقلامی که برای بقای آنان ضروری است.»

دیوان بین‌المللی دادگستری همچنین بر اهمیت حیاتی نقش آنروا در شرایط کنونی تأکید کرد و اظهار داشت هیچ سازمان دیگری قادر به جایگزینی آن نیست.

در ادامه بیانیه آمده است که «اسرائیل، به عنوان یک قدرت اشغالگر، حق اعمال حاکمیت بر هیچ بخشی از سرزمین اشغالی فلسطین، از جمله بیت‌المقدس شرقی را ندارد.»

دیوان لاهه تاکید کرده که رژیم صهیونیستی نباید از «گرسنگی» به‌عنوان سلاح استفاده کند.

دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد  

دیوان بین‌المللی دادگستری (لاهه) اعلام کرد رژیم صهیونیستی نتوانسته ادعای خود مبنی بر عضویت گسترده کارکنان آنروا در جنبش حماس را اثبات کند.

این نهاد حقوقی تأکید کرد اسرائیل موظف است نیازهای اساسی ساکنان غزه را تأمین کند.همچنین این رژیم نباید از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در غزه استفاده کند.

در بخشی از بیانیه دیوان بین‌المللی لاهه آمده است:

اسرائیل موظف است حرمت اموال سازمان ملل متحد از جمله تأسیسات و دارایی‌های آژانس امدادرسانی و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) را رعایت کند.

 باید با سازمان ملل متحد با نیت خیر همکاری کند و تمامی کمک‌ها از جمله پشتیبانی از آنروا در سرزمین‌های فلسطینی اشغالی را ارائه دهد.

 طبق حقوق بین‌الملل، رژیم صهیونیستی مکلف است حقوق فلسطینیان در این سرزمین‌ها را محترم بشمارد.

 این رژیم موظف است تمام طرح‌های امدادرسانی برای ساکنان مناطق اشغالی را تسهیل و در اختیار آنان قرار دهد.

 دیوان با نظر اکثریت اعضاء اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به عنوان نیروی اشغالگر، باید تعهدات قانونی خود را طبق حقوق بین‌الملل اجرا کند.

رژیم اسرائیل باید تضمین کند که مردم سرزمین‌های اشغالی به نیازهای اولیه از جمله غذا، سرپناه و خدمات درمانی دسترسی داشته باشند.

 این رژیم حق ندارد مانع تأمین نیازهای اساسی فلسطینیان در غزه شود، خواه این کمک‌ها از سوی سازمان ملل یا نهادهای بین‌المللی دیگر باشد.

 رژیم صهیونیستی باید استقلال کارکنان سازمان ملل، امتیازات و مصونیت‌های آنان را که برای انجام وظایفشان ضروری است، محترم بدارد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحریم 4 رهبر ارشد سودانی از سوی بریتانیا
اعتراضات گسترده ایتالیایی‌ها علیه لایحه بودجه دولت ملونی
درخواست حماس از سازمان ملل متحد: مانع شهرک‌سازی اسرائیل شوید
پیشنهاد اردوغان به پوتین برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین
دبیرکل ناتو از پشت به مذاکرات صلح اوکراین خنجر زد
جزئیات قطعنامه سازمان ملل علیه اسرائیل
حذف یک میلیون صندلی توسط بزرگترین شرکت هواپیمایی اروپا
هشدار مقتدی صدر درباره خطرات عادی سازی روابط با صهیونیست ها
احتمال پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا قوت گرفت
25 کشتی حامل کالای اساسی معطل ارز بر روی آب
واکنش تند کلمبیا به توقیف نفتکش ونزوئلا توسط آمریکا
استرداد 4 زندانی ایرانی از گرجستان به کشور
واکنش عون به طرح الحاق لبنان به سوریه؛ وقت خود را تلف نکنید
شوک بزرگ فساد موگرینی به دستگاه دیپلماسی اروپا
مخالفت روسیه با طرح صلح آمریکا
کشتی باری ترکیه در اوکراین هدف حمله قرار گرفت
ادامه صدرنشینی مقتدرانه گیتی‌پسند در لیگ برتر فوتسال + جدول و برنامه هفته
دختر 14 ساله صومعه‌سرایی در رشت پیدا شد
گلایه دبیر از وزارت ورزش/ شعارهای امروز ربطی به هواداران اصیل کشتی نداشت
رفتارهای غیرقانونی عده‌ای در یک مراسم ختم در مشهد
برخی مدارس مناطق سمنان فردا غیرحضوری است
ایران و لبنان؛ چرا کشور ثالث؟
جنجال در فینال لیگ برتر کشتی آزاد/ شکست استقلال جویبار و اتهام سنگین
شرط نبیه بری برای مذاکره با اسرائیل چیست؟
رقص سایه‌ها؛ بازی بودجه و جنگ در واشنگتن
والیبالیست‌های ایرانی نوجوان قهرمان جهان شدند
بدشانسی بزرگ پرسپولیس برای بازی با آلومینیوم
نتایج آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش منتشر شد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + توضیح یکی از دوستانش درباره روند طولانی درمان
ریزش هولناک معبدی در آفریقا
ادامه نسل‌کشی زیر چادرهای پر از آب
دلیل انصراف ستارگان پاس ساری از لیگ آزاد چه بود؟
تعطیلی برخی مدارس فیروزکوه در روزهای شنبه و یکشنبه
در اولین جلسه محاکمه قاتل چارلی کرک چه گذشت؟
بانک شهر؛ قهرمان جنجالی لیگ برتر کشتی آزاد
احتمال حمله گسترده اسرائیل علیه لبنان
امدادرسانی هلال احمر به 5130 نفر در بارش‌های رگباری
مریم عبدالله پور طلایی شد
واشنگتن درصدد تعامل با مسکو و پکن
تدارک بمب کثیف برای غافلگیری روسیه
درگیری‌های مرزی تایلند و کامبوج؛ 20 کشته و 260 زخمی
پزشکیان: پروژه ریلی بصره-شلمچه از اولویت‌های روابط ایران و عراق است
مدارس و دانشگاه های زنجان دو روز تعطیل شدند
جوان یاسوجی بدشانس را صاعقه گرفت
تاکید سران ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های مشترک
دستور عارف برای هوشمندسازی نظام سلامت و جبران عقب‌ماندگی‌ها
چرا قیمت نقره به بالاترین حد خود رسیده است؟
قرارداد سرمربی ایتالیایی تا 2030 تمدید شد
علت سفر مرموز نتانیاهو به مصر پس از 15 سال چیست؟
فیفا چگونه بزرگترین خیانت جام جهانی را رقم زد ؟
X
آگهی تبلیغاتی