×
سیاسی
شناسه خبر : 252486
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 17:39
پزشکیان: منابع مالی و ارزی کشور نباید در چرخه معیوب واسطه‌گری هدر برود

در جلسه پیگیری پیشرفت طرح‌های اولویت‌دار و کلان کشور:

پزشکیان: منابع مالی و ارزی کشور نباید در چرخه معیوب واسطه‌گری هدر برود

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم اصلاح ساز و کار توزیع کالاهای اساسی، گفت: کالاهای اساسی باید به قیمت مناسب و به میزان کافی تأمین شود و چرخه معیوب فعلی که باعث می‌شود منابع مالی و ارزی متعلق به مردم به جیب واسطه‌ها برود، باید اصلاح شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: در ادامه جلسات منظم پیگیری پیشرفت طرح‌ها و برنامه‌های اولویت‌دار و کلان کشور در حوزه نفت و گاز شامل جمع آوری گازهای مشعل، افزایش تولیدنفت و فشار افزایی میادین و همچنین توزیع کالابرگ از سوی دکتر مسعود پزشکیان، ظهر امروز چهارشنبه 30 مهر 1404 و پس از جلسه صبح هیئت دولت، رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهادکشاورزی و تعدادی دیگر از مدیران دستگاه‌های اجرایی، به بررسی گزارش پیشرفت طرح‌هایی پرداختند که سازمان برنامه و بودجه گزارش آنها را به جلسه ارائه کرده بود.

دکتر پزشکیان در این جلسه با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تسریع در قطع سوزاندن گازهای همراه در مشعل، اظهار داشت: طبق گزارش ارائه شده روند جمع‌آوری این گازها بسیار تسریع شده که جای قدردانی دارد، اما نکته مهم این است که بنده به عنوان یک ایرانی هرگز نمی‌توانم بپذیرم که ثروت ملی کشور و مردم اینگونه هدر برود و باعث آلودگی شدید محیط زیست نیز بشود.

رئیس جمهور از مسئولان اجرای این طرح خواست که لیست نیازمندی‌های تکمیل هر چه سریع‌تر این طرح در زمینه‌های مالی، فنی و تجهیزات را تهیه و ارائه کنند تا تأمین آنها از همه طرق ممکن پیگیری شود و افزود: به همه صاحبان فرآیند و فعالان این عرصه فراخوان دهید و از هر کمک و امکانی استفاده کنید تا در حد مقدور زمان اجرا و تکمیل این طرح کوتاه‌تر شود.

در این جلسه علاوه بر گزارش پیشرفت پروژه جمع‌آوری گازهای مشعل، گزارش پیشرفت طرح ضربتی افزایش 250 هزار بشکه‌ای نفت، تولید نفت در میدان آزادگان، طرح فشارافزایی در میدان پارس جنوبی و کیفیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیک نیز ارائه و پس از بررسی میزان پیشرفت، مشکلات پیش‌روی تسریع در اجرا و تکمیل این طرح‌ها و راهکارهای رفع آنها نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ شد.

بر اساس گزارش ارائه شده تلاش‌های خوبی در زمینه رفع مشکلات محیط‌زیستی، تأمین مالی، تکنولوژیک، تأمین تجهیزات و رفع کمبود قطعات برای اجرای طرح‌های حوزه انرژی صورت گرفته و وزرا و مقامات مسئول در اجرای هر پروژه موظف شدند، بر اساس تصمیمات اتخاذ شده و دستورات دکتر پزشکیان، اقدامات خود را تسریع بخشیده و گزارش آن را در جلسه هفته بعد ارائه کنند.

همچنین در ادامه موضوع اجرای طرح کالابرگ الکترونیک نیز مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر پزشکیان البته با تأکید بر اینکه معیشت مردم نباید به هیچ وجه آسیب ببیند، تصریح کرد: کالاهای اساسی باید به قیمت مناسب و به میزان کافی تأمین شود و فقط چرخه معیوب فعلی که باعث می‌شود منابع مالی و ارزی متعلق به مردم به جیب واسطه‌ها برود، باید اصلاح شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیشنهاد سطح‌بندی جدید به جای دهک برای دریافت یارانه
واکنش‌ها به انفجار تروریستی در مسجد حمص/ محکومیت عربستان، لبنان و اردن
چاقوکشی در ژاپن+ جزییات
حسن یزدانی به اردوی تیم ملی کشتی آزاد بازگشت
نرخ عوارض خروج از کشور در سال 1405اعلام شد+جدول
چین 20 شرکت نظامی آمریکا را تحریم کرد
8 کشته در پی ریزش ساختمان در مصر
ترکیب پرسپولیس مقابل مس رفسنجان مشخص شد
پادکست | داستان زنی که بعد از 23 سال زندگی مشترک ، بااین جمله ی همسرش مواجه میشه :
آلمان برای جنگ پهپادی آماده می‌شود
جزییات تعطیلی مهدهای کودک و مدارس تهران و البرز در روز شنبه اعلام شد
پایان نیمه اول بازی مس رفسنجان 0_ 1 پرسپولیس
زلزله‌ هوکایدو، ژاپن را لرزاند
5 کشته در سقوط بالگرد امداد در کوه کلیمانجارو
لیبی خواستار تشکیل ائتلاف آفریقایی برای مقابله با مداخله خارجی شد
واکنش چین به توافق واگذاری فعالیت‌های آمریکایی تیک‌تاک
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان
منصوریان داور بازی استقلال و گل گهر شد
مرشایمر: شاهد فروپاشی درونی امپراتوری آمریکا هستیم
وزنه‌بردار نوجوان ایرانی رکورد جهان را شکست
شکنجه و گرسنگی هزاران اسیر در زندان‌های اسرائیل
دلار عقب نشست
بمبگذاری در روسیه خنثی شد
اسرائیل راه تعطیلی رسانه‌های خارجی را هموار کرد
چین: آمریکا با تامین سلاح برای تایوان به اهدافش نمی رسد
انفجار انتحاری در داخل مسجد امام علی (ع) در حمص/5 نفر شهید شدند+فیلم
پادکست | اسلاپ یا زباله هوش مصنوعی
ورود سامانه بارشی به همدان
قیمت نفت بالا رفت
یک اقلیم و دو پادشاه ایرانی
پایان یک زندگی، آغاز سه زندگی
اعلام فهرست جدید شوینده‌ها و محصولات بهداشتی غیرمجاز
زمان برگزاری حراج جدید شمش طلا اعلام شد
دستور رهبر کره شمالی بر افزایش تولید موشک در سال 2026
بارش برف و یخبندان کرمانشاه را در بر می‌گیرد
رئیس جمهور سابق کره در آستانه محکومیت سنگین
دو کشته و چند زخمی بر اثر تیراندازی در سوئد
تهرانی‌ها منتظر برف باشند +نقشه
حمله هوایی عربستان به مواضع شورای انتقالی جنوب در شرق یمن
بیت‌کوین در سراشیبی
پزشکیان به برنامه «محفل» دعوت شد
نیروهای خارجی در راه اوکراین/توافق برای دیدار زلنسکی با ترامپ
بزرگ‌ترین بودجه دفاعی تاریخ ژاپن تصویب شد
میزان سوختگی در ایران 8 برابر میانگین جهانی
رژیم صهیونیستی؛ در قعر فهرست اعتبار جهانی
کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+جدول قیمت کالاهای اساسی
عزم شهرداری تهران برای فراهم کردن «پناه گرم»/ کارتن خواب‌ها را به 137 گزارش دهید
برگزیت همچنان به اقتصاد انگلیس آسیب می‌زند
هوای آلوده استان مرکزی را محاصره کرد/پیش بینی بارش برف و باران
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام در کنکور دانشجو معلمان/ثبت نام بیش از 475 هزار نفر
X
آگهی تبلیغاتی