×
سیاسی
شناسه خبر : 252453
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 15:03
مومنی: برنامه‌ای برای تقسیم تهران به شرقی و غربی نداریم + فیلم

مومنی: برنامه‌ای برای تقسیم تهران به شرقی و غربی نداریم + فیلم

وزیر کشور با تأکید بر اینکه هیچ برنامه‌ای برای تقسیم تهران به دو بخش شرقی و غربی در دولت مطرح نیست، اعلام کرد: انتخابات پیشِ‌رو شوراها به‌صورت تمام‌الکترونیک برگزار خواهد شد و مراحل احراز هویت و شمارش آرا نیز به شکل الکترونیکی انجام می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ اسکندر مومنی، وزیر کشور در حاشیه جلسه هیأت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تهران به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم می‌شود اظهار کرد: در دولت و یا کمیسون‌های مربوطه بحثی در این خصوص شکل نگرفته است.

وی با اشاره به بحث اتباع نیز گفت: از ابتدای سال جاری حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از کشور خارج شدند که نزدیک به ۷۰ درصد آن‌ها خود معرف بودند. همچنین طبق آماری که گرفتیم تاثیر زیادی در تراکنش‌های نان و سایر دیده شده است.

وزیر کشور با بیان اینکه ما با کشورهای همسایه دارای اشتراکات تاریخی و فرهنگی هستیم، ادامه داد: ظرفیت کشور بیش از این میزان مهاجران دارای مجوز که قانونی پذیرش شدند نیست؛ طبیعی است افرادی که حضورشان غیرقانونی است باید بروند و در همین راستا از تعداد ۲ میلیون نفر، ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رفتند و البته تعدادی برمی‌گردند که با انسداد مرز و اقداماتی در حوزه اشتغال و کار به حداقل خواهد رسید.

مومنی در ادامه گفت: انتخابات شوراها امسال با سال‌های گذشته دو تفاوت دارد که در مورد اول باید گفت امسال بنا داریم تا انتخابات را به صورت تمام الکترونیک برگزار کنیم؛ هم احراز هویت و هم شمارش آرا. تا این لحظه عقب نیستیم و برنامه‌ها پیش می‌روند.

وی با اشاره به بحث مشارکت در انتخابات تصریح کرد: در همه کشورهای دنیا بنا به دلایلی میزان مشارکت بالا و پایین می‌رود. طبیعی است در زمان‌هایی که مشارکت از میانگین پایین‌تر باشد، آن حزبی که اکثریت آرا را داشته باشد نمایندگی اکثریت جامعه را نمی‌کند اما در اینجا صدا‌های مختلف مطرح هستند و این اقدام به کار جمعی، وفاق و کار حزبی نزدیک‌تر است.

وزیر کشور اظهار کرد: سازمان ملی مهاجرت براساس قانون برنامه هفتم وزارت کشور مکلف بود لایحه را تقدیم مجلس بکند و جزو لوایح تکلیفی بوده که لوایح را دولت تصویب کرد و به مجلس تحویل داد؛ مجلس در حال بررسی است و نمایندگان حضور دارند. دولت از لایحه خود دفاع می‌کند و امیدواریم تغییرات به گونه‌ای نباشد که روح کلی لایحه دچار تغییرات بشود.

مومنی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چرا انتخابات تناسبی در تهران آغاز شده، گفت: تهران تعداد کرسی‌های بیشتری دارد و فعالیت‌های حزبی معمولا در پایتخت‌ها بیشتر است. این مسئله خوبی‌ها و بدی‌هایی داشت اما روی هم رفته انتخابات تناسبی در تهران بیشتر بود و به همین دلیل مجلس تصمیم گرفت تا این انتخابات در تهران برگزار شود.

وی همچنین تصریح کرد: مورد متقنی درباره تشکیل اتاق عفاف و حجاب توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر نشنیدم و در دولت نیز قرار شد تا توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیری شود.

وزیر کشور در ادامه اظهار کرد: تعداد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در کشور بسیار است؛ حدود ۴۰ هزار دهیاری و بیش از ۱۰۰۰ شهرداری داریم، شهرداری‌ها تابع ظوابط خود هستند و شورای شهر دارند که اعلام همکاری کردند و تلاش بر این است که آن‌ها نیز در اولین فرصت ملحق شوند.


اخبار مرتبط
برخی اختیارات دولت به استانداران واگذار شد
دوشنبه 1404/08/05 ساعت 09:35
وزیر کشور:
برخی اختیارات دولت به استانداران واگذار شد
وزیر کشور از تصویب و واگذاری برخی اختیارات دولت به استانداران خبر داد و تأکید کرد که واگذاری دیگر اختیارات در حال پیگیری است. مومنی بر لزوم نظارت کامل بر اختیارات استانداران و جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی تأکید کرد.
زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شوراها مشخص شد
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 20:10
زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شوراها مشخص شد
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره 2 فرایند و شرایط داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی روستا را بیان و اعلام کردکه ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی روستا از 24 تا 30 بهمن انجام می‌شود.
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 09:08
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
بر اساس ماده 41 قانون انتخابات شوراها، مقامات و مشاغل همتراز که قصد داوطلبی در هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر را دارند، تا پایان امروز 27 مهر 1404 فرصت استعفای خود را دارند. ثبت‌نام از 21 تا 27 دی‌ماه آغاز می‌شود و انتخابات در 11 اردیبهشت 1405 برگزار خواهد شد.
وزیر کشور: انتخابات شوراها الکترونیکی برگزار می‌شود
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 20:53
وزیر کشور: انتخابات شوراها الکترونیکی برگزار می‌شود
وزیر کشور گفت: تفاوت این مرحله انتخابات با مراحل قبلی در این است که برگزاری انتخابات به صورت تناسبی و به صورت تمام الکترونیک است. انتخابات در همه شهرها به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و شمارش دستی و مشکلات ناشی از آن نیز از بین خواهد رفت.
نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین