×
سیاسی
شناسه خبر : 252453
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 15:03
مومنی: برنامه‌ای برای تقسیم تهران به شرقی و غربی نداریم + فیلم

مومنی: برنامه‌ای برای تقسیم تهران به شرقی و غربی نداریم + فیلم

وزیر کشور با تأکید بر اینکه هیچ برنامه‌ای برای تقسیم تهران به دو بخش شرقی و غربی در دولت مطرح نیست، اعلام کرد: انتخابات پیشِ‌رو شوراها به‌صورت تمام‌الکترونیک برگزار خواهد شد و مراحل احراز هویت و شمارش آرا نیز به شکل الکترونیکی انجام می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ اسکندر مومنی، وزیر کشور در حاشیه جلسه هیأت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تهران به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم می‌شود اظهار کرد: در دولت و یا کمیسون‌های مربوطه بحثی در این خصوص شکل نگرفته است.

وی با اشاره به بحث اتباع نیز گفت: از ابتدای سال جاری حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از کشور خارج شدند که نزدیک به ۷۰ درصد آن‌ها خود معرف بودند. همچنین طبق آماری که گرفتیم تاثیر زیادی در تراکنش‌های نان و سایر دیده شده است.

وزیر کشور با بیان اینکه ما با کشورهای همسایه دارای اشتراکات تاریخی و فرهنگی هستیم، ادامه داد: ظرفیت کشور بیش از این میزان مهاجران دارای مجوز که قانونی پذیرش شدند نیست؛ طبیعی است افرادی که حضورشان غیرقانونی است باید بروند و در همین راستا از تعداد ۲ میلیون نفر، ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رفتند و البته تعدادی برمی‌گردند که با انسداد مرز و اقداماتی در حوزه اشتغال و کار به حداقل خواهد رسید.

مومنی در ادامه گفت: انتخابات شوراها امسال با سال‌های گذشته دو تفاوت دارد که در مورد اول باید گفت امسال بنا داریم تا انتخابات را به صورت تمام الکترونیک برگزار کنیم؛ هم احراز هویت و هم شمارش آرا. تا این لحظه عقب نیستیم و برنامه‌ها پیش می‌روند.

وی با اشاره به بحث مشارکت در انتخابات تصریح کرد: در همه کشورهای دنیا بنا به دلایلی میزان مشارکت بالا و پایین می‌رود. طبیعی است در زمان‌هایی که مشارکت از میانگین پایین‌تر باشد، آن حزبی که اکثریت آرا را داشته باشد نمایندگی اکثریت جامعه را نمی‌کند اما در اینجا صدا‌های مختلف مطرح هستند و این اقدام به کار جمعی، وفاق و کار حزبی نزدیک‌تر است.

وزیر کشور اظهار کرد: سازمان ملی مهاجرت براساس قانون برنامه هفتم وزارت کشور مکلف بود لایحه را تقدیم مجلس بکند و جزو لوایح تکلیفی بوده که لوایح را دولت تصویب کرد و به مجلس تحویل داد؛ مجلس در حال بررسی است و نمایندگان حضور دارند. دولت از لایحه خود دفاع می‌کند و امیدواریم تغییرات به گونه‌ای نباشد که روح کلی لایحه دچار تغییرات بشود.

مومنی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چرا انتخابات تناسبی در تهران آغاز شده، گفت: تهران تعداد کرسی‌های بیشتری دارد و فعالیت‌های حزبی معمولا در پایتخت‌ها بیشتر است. این مسئله خوبی‌ها و بدی‌هایی داشت اما روی هم رفته انتخابات تناسبی در تهران بیشتر بود و به همین دلیل مجلس تصمیم گرفت تا این انتخابات در تهران برگزار شود.

وی همچنین تصریح کرد: مورد متقنی درباره تشکیل اتاق عفاف و حجاب توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر نشنیدم و در دولت نیز قرار شد تا توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیری شود.

وزیر کشور در ادامه اظهار کرد: تعداد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در کشور بسیار است؛ حدود ۴۰ هزار دهیاری و بیش از ۱۰۰۰ شهرداری داریم، شهرداری‌ها تابع ظوابط خود هستند و شورای شهر دارند که اعلام همکاری کردند و تلاش بر این است که آن‌ها نیز در اولین فرصت ملحق شوند.


اخبار مرتبط
برخی اختیارات دولت به استانداران واگذار شد
دوشنبه 1404/08/05 ساعت 09:35
وزیر کشور:
برخی اختیارات دولت به استانداران واگذار شد
وزیر کشور از تصویب و واگذاری برخی اختیارات دولت به استانداران خبر داد و تأکید کرد که واگذاری دیگر اختیارات در حال پیگیری است. مومنی بر لزوم نظارت کامل بر اختیارات استانداران و جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی تأکید کرد.
زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شوراها مشخص شد
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 20:10
زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شوراها مشخص شد
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره 2 فرایند و شرایط داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی روستا را بیان و اعلام کردکه ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی روستا از 24 تا 30 بهمن انجام می‌شود.
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 09:08
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
بر اساس ماده 41 قانون انتخابات شوراها، مقامات و مشاغل همتراز که قصد داوطلبی در هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر را دارند، تا پایان امروز 27 مهر 1404 فرصت استعفای خود را دارند. ثبت‌نام از 21 تا 27 دی‌ماه آغاز می‌شود و انتخابات در 11 اردیبهشت 1405 برگزار خواهد شد.
وزیر کشور: انتخابات شوراها الکترونیکی برگزار می‌شود
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 20:53
وزیر کشور: انتخابات شوراها الکترونیکی برگزار می‌شود
وزیر کشور گفت: تفاوت این مرحله انتخابات با مراحل قبلی در این است که برگزاری انتخابات به صورت تناسبی و به صورت تمام الکترونیک است. انتخابات در همه شهرها به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و شمارش دستی و مشکلات ناشی از آن نیز از بین خواهد رفت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طرح آمریکا برای صلح اوکراین هنوز ارائه نشده است
حمله دوباره رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
اعزام سه فروند بالگرد وزارت دفاع برای اطفای حریق جنگل‌های شمال
رایزنی بین‌المللی برای خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس
دستور مادورو به ارتش و نیروهای مردمی برای دفاع از تأسیسات نفت و گاز
اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر معظم انقلاب
قطعنامه ضدایرانی شورای حکام ضربه جدی به اعتبار آژانس اتمی است
ترامپ برای اوکراین ضرب الاجل تعیین کرد
مدارس ابتدایی ارومیه به دلیل آلودگی هوا تعطیل شد
بنت، اسرائیلی‌ها را به تظاهرات فراخواند
پیام وزیر ورزش به ورزشکاران افتخار آفرین در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
شاخص آلودگی هوای تهران به 144 رسید
زلنسکی: ما از جنس فولادیم، اما حتی قوی‌ترین فلزها هم می‌شکنند!
استارمر: اوکراین باید آینده خود را تعیین کند
ساپینتو: زمین ورزشگاه تختی هیجان انگیز بود + فیلم
زلنسکی: اوکراین برای شراکت با آمریکا کرامت خود را خواهد داد
عراقچی: ایران هیچ تجربه مثبت و قابل اتکایی از مذاکره با دولت ترامپ ندارد
ریابکوف: اروپا مانع اصلی حل‌وفصل پرونده هسته‌ای ایران است
جدول مدالی بازی‌های کشورهای اسلامی/ رتبه سوم ایران با 29 طلا
حادثه رانندگی در لارستان با 8 مصدوم
شرکت دولتی ضرر بدهد، هم پاداش ممنوع است هم مدیران عوض می‌شوند
تماس‌ رهبران اروپایی با زلنسکی در پی غافلگیری طرح صلح پیشنهادی آمریکا
مهرداد صدیقیان به سوگ پدرش نشست
بیانیه وزارت خارجه روسیه در پی صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس
آمریکا، اوکراین را به قطع کمک‌های اطلاعاتی و تسلیحاتی تهدید کرد
معاون زاکانی: تهران کثیف نیست؛ صبح زود شهر تمیز است
غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی به دلیل آلودگی هوا
60 لیتر سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
طلای روح‌الله رستمی در پاراوزنه‌برداری+ فیلم
پسکوف: روسیه هیچ نسخه رسمی از طرح 28‌بندی آمریکا دریافت نکرده است
پایان کار کشتی آزاد ایران با 4 طلا و 2 برنز
طلای ارزشمند آذرپیرا پس از شکست قهرمان جهان + فیلم
عون: اسرائیل مرزهای تعیین‌شده را در توافق آتش‌بس نادیده گرفته است
بقائی از سفر وزیر امور خارجه به عمان و هلند خبر داد
تأکید روسیه بر تقویت همکاری هسته‌ای و فضایی با لائوس
زمان بازی تراکتور-پرسپولیس در جام حذفی اعلام شد
ابراز تأسف روسیه از آسیب وارده به سفارت جمهوری آذربایجان در اوکراین
مدال طلا بر گردن یونس امامی
توقیف دو تریلر تانکردار حامل 70 هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آباد
تاکید پزشکیان به جلوگیری از بدل‌شدن مسئله حجاب به ابزار منازعه
طرح جامع دفاعی مادورو برای رویارویی احتمالی با واشنگتن
تاکید حزب‌الله بر حق مقاومت لبنان
آمار شهدای لبنان بعد از برقراری آتش‌بس به 331 نفر رسید
پارلمان اوکراین خواستار برکناری رئیس دفتر زلنسکی شد
لحظه اضطراری در «کازابلانکا» برای نجات جان تماشاچی
استقلال(2) - پادیاب خلخال (1) + یاسر آسانی فرشته نجات همیشگی ساپینتو + خلاصه بازی
حمایت مالی از مادران دارای نوزاد+ شرایط دریافت کارت امید
حمله تروریستی در راه‌آهن کراسنودار خنثی شد
نیروهای آمریکایی در فرودگاه نظامی المزه دمشق مستقر می‌شوند
تمرکز اتحادیه اروپا بر تضعیف روسیه و حمایت از اوکراین
X
آگهی تبلیغاتی