×
اقتصادی
شناسه خبر : 252443
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 14:45
جهش 27 هزار واحدی شاخص کل بورس

جهش 27 هزار واحدی شاخص کل بورس

ورود نقدینگی حقیقی به بازار سهام امروز در حالی 1,090 میلیارد تومان ثبت شد که در نیمه اول زمان معاملات، خروج پول کم حجمی را شاهد بودیم اما این وضعیت به سرعت تغییر کرد.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ معاملات امروز چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ در بورس تهران با رشد محسوس شاخص کل و شاخص هم‌وزن همراه بود و نشان داد بازار سهام بعد از روزهای نوسانی، روند صعودی نسبی را تجربه می‌کند. شاخص کل با افزایش ۲۷,۵۳۷ واحدی معادل ۰.۹ درصد به رقم ۳,۰۷۹,۸۲۳ واحد رسید، در حالی‌که شاخص کل هم‌وزن نیز با رشد ۶,۴۹۰ واحدی معادل ۰.۷۳ درصد در محدوده ۸۹۹,۶۷۵ واحد ایستاد. این روند بیانگر آن است که نمادهای بزرگ و کوچک بازار امروز همگام با جریان مثبت نقدینگی حرکت کردند و تمایل به خرید سهام افزایش یافت.

تزریق یک همت پول به بازار

حجم معاملات امروز بازار سهام به ۳۲ میلیارد سهم رسید و ارزش معاملات کل بورس معادل ۱۳,۶۹۴.۴ میلیارد تومان ثبت شد. بررسی سرانه خرید و فروش نشان می‌دهد که به طور میانگین هر کد حقیقی و حقوقی ۸۹.۵ میلیون تومان خرید و ۸۲ میلیون تومان فروش انجام داده است. نسبت قدرت خرید به فروش معادل ۱.۰۹ بود که نشان‌دهنده برتری سمت تقاضا بر عرضه است. ورود نقدینگی حقیقی به بازار سهام امروز در حالی ۱,۰۹۰ میلیارد تومان ثبت شد که در نیمه اول زمان معاملات، خروج پول کم حجمی را شاهد بودیم اما این وضعیت به سرعت تغییر کرد. این میزان ورود پول به بازار، عامل اصلی رشد شاخص‌ها و افزایش امید معامله‌گران به روند مثبت بورس بود.

خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت

با وجود رشد شاخص‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت امروز شاهد خروج ۳۱۲ میلیارد تومان نقدینگی بودند. این موضوع نشان می‌دهد بخشی از سرمایه‌ها از بازار کم‌ریسک درآمد ثابت به سمت سهام و صندوق‌های سهامی منتقل شده و نقش مهمی در افزایش تقاضا و حرکت مثبت شاخص‌ها ایفا کرده است. تمایل سرمایه‌گذاران به پذیرش ریسک بیشتر و ورود به بازار سهام، روندی است که می‌تواند در روزهای آینده نیز ادامه داشته باشد و بازار را تحت تأثیر قرار دهد.

خلافی خودروتو الان ببین، با پلاک و کد ملی، بدون نیاز به مراجعه حضوری

نمادهای مثبت، 3 برابر نمادهای منفی

امروز تعداد نمادهای مثبت به ۵۹۹ رسید، در حالی‌که ۱۹۶ نماد کاهش قیمت داشتند. این تفاوت قابل توجه میان نمادهای سبز و قرمز نشان‌دهنده تعادل نسبی بازار و افزایش اعتماد معامله‌گران به جریان صعودی است. همچنین ارزش سفارش‌های خرید و فروش امروز با برتری چشمگیر خرید نسبت به فروش همراه بود؛ در دقیقه پایانی معاملات ارزش کل سفارش‌های خرید معادل ۱,۵۸۲ میلیارد تومان و سفارش‌های فروش ۷۰۷ میلیارد تومان ثبت شد. نسبت تقریبی ۲.۲ برابری خرید به فروش، نشان‌دهنده برتری تقاضا و افزایش تمایل سرمایه‌گذاران به خرید سهام در بازار است.

247 نماد صف خرید داشتند

بررسی تعداد صف‌های خرید و فروش نیز شرایط مثبت بازار را تایید می‌کند. امروز ۲۴۷ نماد صف خرید و تنها ۴۲ نماد صف فروش داشتند. افزایش قابل توجه تعداد صف‌های خرید نسبت به فروش، نشانه افزایش اعتماد و انتظارات مثبت نسبت به آینده سهام شرکت‌ها است و می‌تواند ادامه روند صعودی شاخص‌ها را تقویت کند. این وضعیت همچنین نمایانگر فعالیت بالای سرمایه‌گذاران و ورود پول به بازار است که شاخص کل و شاخص هم‌وزن را به محدوده‌های بالاتر هدایت کرده است.

به طور کلی، معاملات امروز بورس تهران روندی مثبت داشت و شاخص‌ها در مدار صعودی قرار گرفتند. ورود نقدینگی به بازار سهام، برتری تقاضا نسبت به عرضه و افزایش تعداد صفوف خرید، همگی بیانگر افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران و تمایل آن‌ها به سرمایه‌گذاری در بازار سهام است.


نظرات

آخرین اخبار
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک