×
ورزشی
شناسه خبر : 252424
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 19:49
استقلال 2-0 الوحدات | امید برای صعود به قلب آبی های پایتخت بازگشت

استقلال 2-0 الوحدات | امید برای صعود به قلب آبی های پایتخت بازگشت

استقلال امشب در هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا، در تهران میزبان الوحدات اردن بود.هر دو تیم بدون امتیاز بودند و الوحدات با شکست 2-0 شانس صعود را از دست داد. این آخرین فرصتی حیاتی برای آبی‌ها در مسیر بازگشت آسیایی بود که به خوبی از آن استفاده کردند و در نیمه اول الحدادی و آسانی دو گل این دیدار را به ثبت رساندند.با این پیروزی امید برای صعود به قلب آبی ها بازگشت.

نورنیوز- گروه ورزرشی: تیم فوتبال استقلال امشب (چهارشنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ در چارچوب هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا، میزبان الوحدات اردن بود. این دیدار در ورزشگاه شهدای شهر قدس و با قضاوت محمد خالد از عربستان برگزار می‌شود. هر دو تیم پس از دو بازی ابتدایی ناکام، بدون امتیاز در رده‌های سوم و چهارم گروه قرار دارند و بازنده این بازی، یعنی الوحدات اردن با نتیجه 2-0 مغلوب استقلال شد و رویای صعود را از دست داد. اسقلال اولین برد خود را با این پیروزی در لیگ قهرمانان آسیا به دست آورد.

لیگ قهرمانان آسیا دو
هفته 3 -30 مهر 1404-ساعت 19:30
ورزشگاه شهدای شهرقدس تهران

تیم استقلال تهران با یک بازی هجومی در نیمه  اول به اولین پیروزی خود در این رقابت ها  و در این دیدار خانگی رسید که امیدهای آنها را برای ادامه مسابقات آسیایی بیشتر کرد و حالا با پیروزی در بازی برگشت مقابل الوحدات در موقعیتی قرار خواهد گرفت که دو بازی رو در رو مقابل الحسین و الوصل تکلیف صعود آنها را مشخص خواهد کرد. این اولین سه امتیاز آسیایی استقلال در فصل جدید بود.

شاگردان ساپینتو بازی را رو به جلو و خیلی خوب شروع کردند و با حملات پرتعدادی که داشتند در همان ابتدای مسابقه توسط الحدادی به گل رسیدند و در دقایق پایانی نیمه نخست هم با ضربه تماشایی آسانی گل دوم را هم وارد دروازه الوحدات کردند تا با اختلاف به رختکن بروند.

نیمه دوم این مسابقه تعادل بیشتری داشت و استقلال بیشتر از اینکه به دنبال گل‌های بیشتری باشد بازی را مدیریت کرد با این حال بازهم موقعیت هایی روی ضدحملات داشتند که دروازه حریف را باز کنند اما ضربات آنها دقت کافی را نداشت و در نهایت بازی با برطرفی دو بر صفر استقلال به پایان رسید.

این بازی حواشی هم به همراه داشت، در حالی که استقلال با یک بازیکن بیشتر و تحت تاثیر دفاع الوحدات فرصت گل‌های بیشتر را داشت اما اخراج کوشکی از زمین دو تیم را 10 نفره کرد و برتری استقلال در تعداد نفرات از دست رفت.

استقلال حالا با سه امتیاز در رده سوم گروه قرار گرفت و در از دقایقی دیگر دو تیم الحسین و الوصل مقابل هم قرار خواهند گرفت.

خلاصه بازی:


 

داور وسط: محمد خالد از عربستان | کمک ها: خالف الشماری از عربستان - یاسر سلطان از عربستان

علیرضا کوشکی از استقلال اخراج شد

کوشکی با یک درگیر برتری عددی استقلال را از بین برد و بازی بعد را هم از دست داد.


 

لحظه اخراج بازیکن الوحدات 


 

گل دوم استقلال دقیقه 43 توسط یاسر آسانی

فشار های استقلال بعد از گل اول افزایش یافت و تیم روند خوبی را در پیش داشت تا در یکی از حملات استقلال منیر الحدادی به خوبی یاسر آسانی را در موقیعت دید و آسانی نیز به سرعت از توپ دریافت شده استفاده کرد و گل دوم را به ثبت رساند.


 

گل اول استقلال دقیقه 8

توسط منیر الحدادی

شوت سنگین و ساده‌ای که توسط الفخور برگشت داده شد، به سعید سحرخیزان رسید. او با ارسال پاسی به سمت تیر مخالف، منیر را در موقعیت گل قرار داد و الحدادی خیلی سریع اولین گل بازی را به ثمر رساند.


 

استقلال با ترکیب 1-4-1-4 به زمین رفته است.

 حبیب فرعباسی، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، سعید سحرخیزان، منیر الحدادی، علیرضا کوشکی، یاسر آسانی و مهران احمدی


.
 

شاگردان ساپینتو، پس از پیروزی برابر مس رفسنجان در لیگ برتر، به دنبال تثبیت روند مثبت خود هستند و می‌خواهند در دیدار خانگی مقابل الوحدات، روزهای خوب خود را در آسیا آغاز کنند. استقلال پیش از این تنها دو بار با تیم‌های اردنی بازی کرده که هر دو دیدار مقابل الفیصلی در پلی‌آف سال ۲۰۰۲ با پیروزی آبی‌ها همراه بود. الوحدات نیز سابقه چهار بازی با تیم‌های ایرانی دارد؛ حاصل آن دو پیروزی، یک شکست و یک تساوی است. این دیدار، اولین تقابل مستقیم تاریخ دو تیم محسوب می‌شود.

در شش بازی اخیر الوحدات در تمامی رقابت‌ها، این تیم چهار پیروزی داخلی و دو شکست آسیایی داشته است. در آخرین دیدار داخلی خود، آنها با شش گل حریف را شکست دادند و نشان دادند که انگیزه لازم برای نبرد آسیایی را دارند. استقلال نیز پس از دو شکست متوالی در آسیا و سه تساوی پیاپی در لیگ، طعم برد را تجربه کرد و مس رفسنجان را با پیروزی پشت سر گذاشت. این بار شاگردان ساپینتو امیدوارند عملکرد دفاعی بهتری ارائه دهند و دروازه خود را بسته نگه دارند.

الوحدات تیمی بدون ستاره‌های خارجی بزرگ است و بیشتر بازیکنانش اردنی هستند. تنها پنج بازیکن خارجی از عمان، فلسطین، مصر و نیجریه در ترکیب تیم حضور دارند و سه ملی‌پوش اردن نیز به این تیم اضافه شده‌اند. هدایت الوحدات بر عهده جمال محمود، سرمربی ۵۲ ساله اردنی است که پس از شکست چهار گله تیمش در هفته اول هدایت را بر عهده گرفت.

مشکلات الوحدات برای این دیدار قابل توجه است؛ دو بازیکن کلیدی خط میانی به دلیل مصدومیت و مسائل مالی غایب خواهند بود و ستاره اردنی، عامر جیموس، بار خلاقیت و بازی‌سازی تیم را بر دوش خواهد داشت. سبک بازی الوحدات بر دفاع فیزیکی و مستحکم استوار است، اما ضدحملات و وینگرهای سرعتی آنها می‌تواند خطرناک باشد.

در سوی دیگر، استقلال با حضور ستاره‌های خارجی مانند آسانی و مونیر الحدادی قصد دارد با ارائه بازی هجومی و تکنیکی، دروازه حریف را باز کند. ضربات پای چپ آسانی و تکنیک مثال زدنی کوشکی، ابزارهای اصلی آبی‌ها برای نفوذ در دفاع پرتعداد الوحدات خواهند بود.

ضرورت پیروزی برای هر دو تیم غیرقابل انکار است. با توجه به اختلاف شش امتیازی الوصل و المحرق، هر لغزش در این دیدار می‌تواند رویای صعود استقلال را تهدید کند. پیروزی نه تنها تیم را به رقابت آسیایی بازمی‌گرداند، بلکه جایگاه ساپینتو روی نیمکت را تثبیت می‌کند. حتی یک تساوی نیز انتظارات هواداران را ناامید خواهد کرد و فشار بر سرمربی پرتغالی افزایش می‌یابد.

این دیدار، فرصتی حیاتی برای استقلال در مسیر بازگشت آسیایی است و شاگردان ساپینتو باید با تمرکز کامل و اجرای دقیق برنامه‌های هجومی و دفاعی، سه امتیاز حیاتی را کسب کنند و امید به صعود را زنده نگه دارند.


نظرات

آخرین اخبار
احتمال تغییر در برنامه امتحانات نهایی
عکس های منتخب ایران، شنبه 23 خرداد 1405
تصادف زنجیره‌ای در اشرفی اصفهانی تهران چند مصدوم داشت
جدال تاریخی ایران و نیوزیلند برای نخستین‌بار در جام جهانی
ضربه امنیتی به داعش در الانبار؛ حامی مالی داعش دستگیر شد
ادعای ترامپ: فردا با ایران توافق می‌کنیم / تنگه هرمز باز می‌شود
ابرنفتکش از محاصره آمریکا گذشت
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
اختلال 4 بانک در مسیر رفع/ برقراری واریز وجوه پذیرندگان تا ساعاتی دیگر
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد
سرلشکر عبداللهی: شهید شادمانی نماد ابتکار و اقتدار در مسئولیت‌های نظامی بود
«دیار مادری» در راه شبکه یک/ بازگشت زیبا بروفه پس از غیبتی طولانی
نهایی شدن اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/پرداخت بدهی از سوی دولت
شکاف 45 درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار آزاد
وزیر کشور: اقتدار و اتحاد ملی بال‌های پرواز جامعه به سمت ثبات است
خبر خوش برای فرزندان شهدا و جانبازان؛ جزئیات آزمون استخدامی جدید و جذب 12 هزار نفری
رئیس‌جمهور روسیه از پیشروی نظامی در دونباس خبر داد
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
فیفا ستاره‌های مصر را چید/ تغییرات ناگهانی در پیراهن رقیب ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات