×
ورزشی
شناسه خبر : 252424
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 19:49
استقلال 2-0 الوحدات | امید برای صعود به قلب آبی های پایتخت بازگشت

استقلال 2-0 الوحدات | امید برای صعود به قلب آبی های پایتخت بازگشت

استقلال امشب در هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا، در تهران میزبان الوحدات اردن بود.هر دو تیم بدون امتیاز بودند و الوحدات با شکست 2-0 شانس صعود را از دست داد. این آخرین فرصتی حیاتی برای آبی‌ها در مسیر بازگشت آسیایی بود که به خوبی از آن استفاده کردند و در نیمه اول الحدادی و آسانی دو گل این دیدار را به ثبت رساندند.با این پیروزی امید برای صعود به قلب آبی ها بازگشت.

نورنیوز- گروه ورزرشی: تیم فوتبال استقلال امشب (چهارشنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ در چارچوب هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا، میزبان الوحدات اردن بود. این دیدار در ورزشگاه شهدای شهر قدس و با قضاوت محمد خالد از عربستان برگزار می‌شود. هر دو تیم پس از دو بازی ابتدایی ناکام، بدون امتیاز در رده‌های سوم و چهارم گروه قرار دارند و بازنده این بازی، یعنی الوحدات اردن با نتیجه 2-0 مغلوب استقلال شد و رویای صعود را از دست داد. اسقلال اولین برد خود را با این پیروزی در لیگ قهرمانان آسیا به دست آورد.

لیگ قهرمانان آسیا دو
هفته 3 -30 مهر 1404-ساعت 19:30
ورزشگاه شهدای شهرقدس تهران

تیم استقلال تهران با یک بازی هجومی در نیمه  اول به اولین پیروزی خود در این رقابت ها  و در این دیدار خانگی رسید که امیدهای آنها را برای ادامه مسابقات آسیایی بیشتر کرد و حالا با پیروزی در بازی برگشت مقابل الوحدات در موقعیتی قرار خواهد گرفت که دو بازی رو در رو مقابل الحسین و الوصل تکلیف صعود آنها را مشخص خواهد کرد. این اولین سه امتیاز آسیایی استقلال در فصل جدید بود.

شاگردان ساپینتو بازی را رو به جلو و خیلی خوب شروع کردند و با حملات پرتعدادی که داشتند در همان ابتدای مسابقه توسط الحدادی به گل رسیدند و در دقایق پایانی نیمه نخست هم با ضربه تماشایی آسانی گل دوم را هم وارد دروازه الوحدات کردند تا با اختلاف به رختکن بروند.

نیمه دوم این مسابقه تعادل بیشتری داشت و استقلال بیشتر از اینکه به دنبال گل‌های بیشتری باشد بازی را مدیریت کرد با این حال بازهم موقعیت هایی روی ضدحملات داشتند که دروازه حریف را باز کنند اما ضربات آنها دقت کافی را نداشت و در نهایت بازی با برطرفی دو بر صفر استقلال به پایان رسید.

این بازی حواشی هم به همراه داشت، در حالی که استقلال با یک بازیکن بیشتر و تحت تاثیر دفاع الوحدات فرصت گل‌های بیشتر را داشت اما اخراج کوشکی از زمین دو تیم را 10 نفره کرد و برتری استقلال در تعداد نفرات از دست رفت.

استقلال حالا با سه امتیاز در رده سوم گروه قرار گرفت و در از دقایقی دیگر دو تیم الحسین و الوصل مقابل هم قرار خواهند گرفت.

خلاصه بازی:


 

داور وسط: محمد خالد از عربستان | کمک ها: خالف الشماری از عربستان - یاسر سلطان از عربستان

علیرضا کوشکی از استقلال اخراج شد

کوشکی با یک درگیر برتری عددی استقلال را از بین برد و بازی بعد را هم از دست داد.


 

لحظه اخراج بازیکن الوحدات 


 

گل دوم استقلال دقیقه 43 توسط یاسر آسانی

فشار های استقلال بعد از گل اول افزایش یافت و تیم روند خوبی را در پیش داشت تا در یکی از حملات استقلال منیر الحدادی به خوبی یاسر آسانی را در موقیعت دید و آسانی نیز به سرعت از توپ دریافت شده استفاده کرد و گل دوم را به ثبت رساند.


 

گل اول استقلال دقیقه 8

توسط منیر الحدادی

شوت سنگین و ساده‌ای که توسط الفخور برگشت داده شد، به سعید سحرخیزان رسید. او با ارسال پاسی به سمت تیر مخالف، منیر را در موقعیت گل قرار داد و الحدادی خیلی سریع اولین گل بازی را به ثمر رساند.


 

استقلال با ترکیب 1-4-1-4 به زمین رفته است.

 حبیب فرعباسی، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، سعید سحرخیزان، منیر الحدادی، علیرضا کوشکی، یاسر آسانی و مهران احمدی


.
 

شاگردان ساپینتو، پس از پیروزی برابر مس رفسنجان در لیگ برتر، به دنبال تثبیت روند مثبت خود هستند و می‌خواهند در دیدار خانگی مقابل الوحدات، روزهای خوب خود را در آسیا آغاز کنند. استقلال پیش از این تنها دو بار با تیم‌های اردنی بازی کرده که هر دو دیدار مقابل الفیصلی در پلی‌آف سال ۲۰۰۲ با پیروزی آبی‌ها همراه بود. الوحدات نیز سابقه چهار بازی با تیم‌های ایرانی دارد؛ حاصل آن دو پیروزی، یک شکست و یک تساوی است. این دیدار، اولین تقابل مستقیم تاریخ دو تیم محسوب می‌شود.

در شش بازی اخیر الوحدات در تمامی رقابت‌ها، این تیم چهار پیروزی داخلی و دو شکست آسیایی داشته است. در آخرین دیدار داخلی خود، آنها با شش گل حریف را شکست دادند و نشان دادند که انگیزه لازم برای نبرد آسیایی را دارند. استقلال نیز پس از دو شکست متوالی در آسیا و سه تساوی پیاپی در لیگ، طعم برد را تجربه کرد و مس رفسنجان را با پیروزی پشت سر گذاشت. این بار شاگردان ساپینتو امیدوارند عملکرد دفاعی بهتری ارائه دهند و دروازه خود را بسته نگه دارند.

الوحدات تیمی بدون ستاره‌های خارجی بزرگ است و بیشتر بازیکنانش اردنی هستند. تنها پنج بازیکن خارجی از عمان، فلسطین، مصر و نیجریه در ترکیب تیم حضور دارند و سه ملی‌پوش اردن نیز به این تیم اضافه شده‌اند. هدایت الوحدات بر عهده جمال محمود، سرمربی ۵۲ ساله اردنی است که پس از شکست چهار گله تیمش در هفته اول هدایت را بر عهده گرفت.

مشکلات الوحدات برای این دیدار قابل توجه است؛ دو بازیکن کلیدی خط میانی به دلیل مصدومیت و مسائل مالی غایب خواهند بود و ستاره اردنی، عامر جیموس، بار خلاقیت و بازی‌سازی تیم را بر دوش خواهد داشت. سبک بازی الوحدات بر دفاع فیزیکی و مستحکم استوار است، اما ضدحملات و وینگرهای سرعتی آنها می‌تواند خطرناک باشد.

در سوی دیگر، استقلال با حضور ستاره‌های خارجی مانند آسانی و مونیر الحدادی قصد دارد با ارائه بازی هجومی و تکنیکی، دروازه حریف را باز کند. ضربات پای چپ آسانی و تکنیک مثال زدنی کوشکی، ابزارهای اصلی آبی‌ها برای نفوذ در دفاع پرتعداد الوحدات خواهند بود.

ضرورت پیروزی برای هر دو تیم غیرقابل انکار است. با توجه به اختلاف شش امتیازی الوصل و المحرق، هر لغزش در این دیدار می‌تواند رویای صعود استقلال را تهدید کند. پیروزی نه تنها تیم را به رقابت آسیایی بازمی‌گرداند، بلکه جایگاه ساپینتو روی نیمکت را تثبیت می‌کند. حتی یک تساوی نیز انتظارات هواداران را ناامید خواهد کرد و فشار بر سرمربی پرتغالی افزایش می‌یابد.

این دیدار، فرصتی حیاتی برای استقلال در مسیر بازگشت آسیایی است و شاگردان ساپینتو باید با تمرکز کامل و اجرای دقیق برنامه‌های هجومی و دفاعی، سه امتیاز حیاتی را کسب کنند و امید به صعود را زنده نگه دارند.


نظرات

آخرین اخبار
تیم ملی ایران 2 - 2 ژاپن؛ ست پنجم
اختلافات خانوادگی به قتل جوانی ختم شد+ جزئیات حادثه
هشدار تهران به شورای همکاری خلیج فارس؛ ثبات منطقه را قربانی نکنید
پاسخ تند مشاور رهبر انقلاب به شورای همکاری خلیج فارس
پرسپولیس (0) - چادرملو (0)
استاندارد یورو 6 کافی نیست؛ خودروهای داخلی همچنان پرمصرف‌اند
ترامپ مدعی نقض آتش بس شد
ادعای بلومبرگ درباره پیام عمان به اروپا؛ آینده تنگه هرمز تغییر کرده است
نیروی هوافضای سپاه پیام منتسب به فرمانده خود را تکذیب کرد
ساخت راه‌آهن هرات–مزارشریف با اجرای ایران آغاز شد
سازمان جهانی دریانوردی عملیات تخلیه کشتی‌ها را متوقف کرد
العربیه: دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس برگزار می‌شود
فروش بلیت پرواز مستقیم تهران–دبی آغاز شد
حمله خرس به شهروند مراغه‌ای در دامنه سهند+ جزئیات حادثه
60 درصد آمریکایی‌ها حمله نظامی به ایران را بی‌فایده می‌دانند
تبادل 160 اسیر میان روسیه و اوکراین با میانجیگری امارات
برخورد هواپیما با آسمان‌خراش 518 متری در پکن؛ ساختمان تخلیه شد+ فیلم
اپل قیمت محصولاتش را افزایش داد
گنده‌گویی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به زبان فارسی علیه ایران
قیمت جهانی طلا امروز جمعه 5 تیر 1405
متخصصان روس‌اتم به‌زودی به نیروگاه هسته‌ای بوشهر بازمی‌گردند
افزایش یک تا 2 درجه‌ای دما در استان اصفهان
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 5 تیر 1405
چه استان هایی فردا دیرتر از معمول کار خود را آغاز می کنند؟
پایان هشدار امنیتی در امارات پس از اعلام خطر حمله موشکی
دیدار ایران و مصر در سینماها اکران نمی‌شود
خدمات کارت‌های بانک ملی امشب موقتاً قطع می‌شود
اریک پرینس: به ترامپ درباره ایران توصیه‌های بدی شده بود
آغاز فعالیت استقلال خوزستان برای لیگ برتر با تست‌گیری از جوانان
تحویل 22 خدمه ایرانی نفتکش توقیف‌شده توسط آمریکا به ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هجدهم
حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شمال غزه
تشدید رقابت امنیتی آمریکا بر سر کابل‌های اینترنت جهانی با تصویب قوانین جدید
نقض دوباره آتش‌بس؛ اسرائیل از ساکنان شهر منصوری خواست منطقه را تخلیه کنند
بقائی: ایران بیشتر از هر طرف دیگری دغدغه امنیت جمعی منطقه را دارد
آمریکا به دنبال کسب میزبانی دوباره جام جهانی
حکم 7 سال زندان برای بانوی اول سابق کره جنوبی به اتهام فساد مالی
رشد بی‌سابقه مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی؛ خروج گسترده متخصصان
شمار کشته‌های زلزله ونزوئلا به 589 نفر رسید
آغاز ورود کالاهای ته‌لنجی و احتمال آزادسازی واردات لوازم خانگی
حضور هیات تجاری ایران با نام «میناب 168» در مجمع تجاری شانگهای
شاپور رحیمی درگذشت+ زمان تشییع
پایان کار تیم ملی موی‌تای ایران در مسابقات جهانی مالزی با 8 مدال
پیگیری‌ قالیباف برای بازگشایی صحن علنی مجلس
درخواست روسیه برای شفاف‌سازی نقش آمریکا در پایان جنگ اوکراین
پزشکیان: استانداران رییس جمهور استان‌ها هستند
پیام راهبردی رهبری و ضرورت حمایت و پشتیبانی ملی از مذاکره‌کنندگان ایران
رکورد حملات پهپادی اوکراین به روسیه
کنسرت‌ها تا پایان صفر روی صحنه می روند؟
هشدار ولایتی به برخی کشورهای عربی