×
سیاسی
شناسه خبر : 252342
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 20:41
پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نخواهیم شد

پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نخواهیم شد

رئیس‌جمهور گفت: دولت و بخش خصوصی، با هم تلاش می‌کنیم آینده‌ای را که ایران و ایرانی شایسته آن است، بسازیم و در این مسیر تسلیم هیچ محدودیت و مانعی نمی‌شویم.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴، در آئین روز ملی صادرات با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم مشکلاتی را که در این مراسم از سوی فعالان اقتصادی مطرح شد، رفع کنیم، اظهار داشت: باور بنده این است که چنانچه حضرت علی (ع) می‌فرمایند، تجار و تولیدکنندگان اساس و پایه پایداری جوامع هستند و لذا باید همه تلاش خود را برای تسهیل وضعیت و رونق کسب‌وکار آنها به کار بگیریم.

رئیس‌جمهور با اشاره به نشست دیگری که صبح امروز با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران داشت، افزود: از دو ماه قبل نشست‌های منظمی با اعضای مجمع کارآفرینان ایران داریم؛ به این شکل که کارگروه‌های تخصصی با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مرتبط و اعضای مجمع، به‌صورت هفتگی و با محوریت رفع مشکلات پیش‌روی تولید تشکیل می‌شود و شخصاً گزارش‌های این جلسات را ماهی یک‌بار در نشستی با اعضای مجمع بررسی می‌کنم.

پزشکیان با بیان اینکه در نشست با اعضای اتاق ایران عنوان کردم که آمادگی تعامل مشابه با آنان را نیز داریم، تصریح کرد: دولت چهاردهم مصمم است مشکلات پیش‌روی تولید در زمینه قوانین و مقررات، دیپلماسی، ارزی، قاچاق و نظایر آن را برطرف کند و در همین راستا آماده تعامل با همه فعالان اقتصادی است.

رئیس‌جمهور با اشاره به حجم تبادلات تجاری کشورمان و مقایسه آن با برخی کشورهای دیگر گفت: شخصاً هرگز راضی به این نشده‌ام که در هیچ عرصه‌ای عقب‌تر و ضعیف‌تر از دیگران باشم و در این زمینه نیز نگاه من این است که چرا باید حجم مبادلات خارجی ما زیر ۱۰۰ میلیارد دلار باشد و مثلاً به هزار میلیارد دلار افزایش نیابد؛ انسان به همان چیزی دست می‌یابد که آن را می‌بیند و مطالبه می‌کند؛ اگر اهداف بزرگ برای خودمان تعریف نکنیم، دستاوردهای بزرگ نیز نخواهیم داشت.

پزشکیان تسریع در تسهیل و بهبود فضای کسب‌وکار فعالان اقتصادی را مستلزم همکاری و همراهی جدی و مؤثر دولت و بخش خصوصی دانست و خاطرنشان کرد: به نظرم جا داشت که امروز همه اعضای اقتصادی کابینه دولت به‌علاوه وزیر امور خارجه اینجا حضور می‌داشتند و دغدغه‌های شما را می‌شنیدند. ما در دولت هستیم که مشکلات شما را حل کنیم؛ والا حضور ما در این مناصب توجیه دیگری ندارد.

رئیس‌جمهور با تأکید مجدد بر اینکه دولت چهاردهم برای رفع مشکلات و تسهیل فضای کسب‌وکار فعالان اقتصادی عزم جدی دارد، اظهار داشت: این ما و شما هستیم که تعیین می‌کنیم آینده باید چگونه باشد؛ برای رسیدن به آینده بهتر، هر اندازه که نیاز باشد، وقت و توان صرف خواهیم کرد.

پزشکیان با بیان اینکه با هم تلاش می‌کنیم آینده‌ای را که ایران و ایرانی شایسته آن است بسازیم و در این مسیر تسلیم هیچ محدودیت و مانعی نمی‌شویم، افزود: مصمم هستیم هر مسئله‌ای را که به‌مثابه تحریم داخلی مزاحمتی برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده است، اصلاح و رفع کنیم. در این مسیر سران قوای مقننه و قضائیه نیز کاملاً با دولت همراه هستند و علاوه بر اینها، رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز موکداً بر تسهیل فضای فعالیت اقتصادی تأکید کرده‌اند و این ناکارآمدی و ناتوانی ما بوده که باعث شده مشکلات این عرصه همچنان حل‌نشده باقی بمانند.

رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش‌ها و اقدامات دولت برای بهبود روابط خارجی کشور، به ویژه با همسایگان، تصریح کرد: دولت همه تلاش خود را به‌کار گرفته تا فضای مراودات و تبادلات شما فعالان اقتصادی با کشورهای خارجی و به‌خصوص همسایگان بهبود یابد.

پزشکیان در ادامه و در تشریح چگونگی همراهی بخش خصوصی با تلاش‌های دولت برای بهبود وضعیت فعالیت اقتصادی در کشور گفت: خود اصناف و تشکل‌های اقتصادی باید با نظارت دقیق بر اجرای قوانین، مانع از تخلف برخی واحدهای معدود و بهانه افتادن به دست کسانی شوند که ممکن است به‌خاطر یک تخلف، کل فضای فعالیت اقتصادی را مختل کنند. بیایید همه تلاش خود را برای رسیدن به بهترین جایگاه به کار بگیریم؛ اگر به این مسئله باور داشته باشیم، برای رسیدن به آن راه پیدا خواهیم کرد یا راه خواهیم ساخت.


نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران