×
بین الملل
شناسه خبر : 252330
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 19:49
شیخ نعیم قاسم: سلاح حزب‌ الله بخشی از قدرت لبنان است/ اسرائیل به دنبال صلح نیست

شیخ نعیم قاسم: سلاح حزب‌ الله بخشی از قدرت لبنان است/ اسرائیل به دنبال صلح نیست

دبیرکل حزب الله لبنان ضمن رد هرگونه ادعاها در خصوص مشکل‌آفرین بودن سلاح مقاومت، گفت: «اسرائیل خواستار تحقق توافق آتش‌بس و پایان جنگ در لبنان نیست؛ چراکه می‌خواهد لبنان را ببلعد و از هستی ساقط کند».

نورنیوز-گروه بین الملل: شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان در مراسم رونمایی از کتاب «غناء و موسیقی» از منظر رهبر معظم انقلاب گفت: حضور امام خامنه‌ای در میان ما، از برکات این دوران است.

وی ادامه داد: ما در برابر مرحله‌ای از درگیری قرار داریم که در آن درد و امید زیادی نهفته است؛ چراکه اسرائیل به هیچ یک از اهداف خودش نرسیده و نخواهد رسید.

او تصریح کرد: آمریکا تلاش دارد تا آنچه که اسرائیل نتوانسته است در جنگ بدست بیاورد، با استفاده از سیاست‌های خود به چنگ آورد.

دبیرکل حزب الله لبنان در واکنش به اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ترور فرماندهان مقاومت، گفت: ممکن است نتانیاهو در سخن بگوید که هرکسی را در هر مکانی به قتل می‌رساند اما نمی‌تواند از ثبات و استقرار و آینده موجودیت اسرائیل حرفی بزند.

وی ادامه داد: دخالت‌های آمریکا در امور داخلی لبنان و منطقه امری محکوم و ناپسندیده است و ثابت می‌کند که او کسی است که نسل‌کشی و جنایات را در منطقه رهبری می‌کند.

او افزود: مطرح کردن اسرائیل بزرگ توسط نتانیاهو، در خدمت پروژه‌ی آمریکای بزرگ قرار دارد. ثبات لبنان تنها از طریق قطع ید اسرائیل انجام می‌گیرد.

قاسم ادامه داد: اسرائیل خواستار تحقق توافق آتش‌بس و پایان جنگ در لبنان نیست؛ چراکه می‌خواهد لبنان را ببلعد و از هستی ساقط کند.

دبیرکل حزب الله در خصوص تلاش‌های دولت این کشور برای خلع سلاح مقاومت، تصریح کرد: آن‌کسی که فکر می‌کند خلع سلاح حزب الله، باعث پایان مشکلات می‌شود، اشتباه می‌کند؛ چراکه این سلاح بخشی از قدرت لبنان است و آنان نمی‌خواهند لبنان قدرتمند باش.

وی ادامه داد: تهدیدات بر روی ما اثر ندارد و فشارها و مانورهای سیاسی و غیره صرفا تلف کردن وقت است. 

شیخ نعیم قاسم خطاب به دولت لبنان اعلام کرد: شما مسئول بازسازی لبنان هستید؛ شروع به انجام اقدامات اجرایی برای فرایند بازسازی لبنان کنید.

وی در انتقاد به تصمیمات خودسرانه برخی مقامات لبنانی خاطرنشان کرد: رئیس بانک مرکزی لبنان کارمند آمریکا نیست تا بتواند با محدود کردن دسترسی مردم به دارایی‌هایشان آنان را تحت فشار بگذارد، و دولت باید برای او حد و مرز تعیین کند. آیا لبنان تبدیل به زندانی برای شهروندان خودش زیر نظر دولت آمریکا شده است؟! این افراد برای منافع لبنان و شهروندان لبنانی. باید تحت فرمان و اداره دولت لبنان باشند.


اخبار مرتبط
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تضمینی برای حاکمیت لبنان است
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 19:03
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تضمینی برای حاکمیت لبنان است
دبیرکل حزب الله تاکید کرد که مقاومت تضمینی برای لبنان و حاکمیت کشور است و این جنبش در برابر تجاوزات آمریکا و اسرائیل تسلیم نخواهد شد.
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 14:04
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
حزب الله لبنان در پیامی سرگشاده به روسای سه‌گانه و مردم لبنان تأکید کرد که مذاکره با دشمن صهیونیستی هیچ‌گونه منفعت ملی ندارد و خطرات وجودی برای لبنان و حاکمیت آن به همراه دارد.
لبنان در آستانه انفجاری بزرگ
یکشنبه 1404/08/04 ساعت 10:04
محمد علی مهتدی
لبنان در آستانه انفجاری بزرگ
زندگی در لبنان بویژه برای شیعیان، طاقت فرسا و غیرقابل تحمل شده است. هیچ کس در هیچ جا امنیت ندارد. از اعلام آتش بس در7 آذر ماه سال گذشته تا کنون در حالیکه مقاومت آتش بس را کاملا اجرا کرده، ارتش صهیونیستی با بی اعتنائی کامل، به حملات تجاوزکارانه خود ادامه داده و در این مدت کشتار و ویرانی های گسترده ای را به بار آورده است.
شاهدی از دوزخ انسان‌کشی
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 10:16
سید عطاءالله مهاجرانی:
شاهدی از دوزخ انسان‌کشی
بیروت بودم. بیروت محبوب! ماجرا از روز دوشنبه پانزدهم مهرماه 1404 آغاز شد. برای دیدار با مروان عبدالعال، رئیس «جبهه شعبیه» در لبنان که رمان‌نویس و نیز صورتگر است در دفترش در اردوگاه «مار الیاس» قرار داشتم. مروان عبدالعال (متولد 1956) دو سال از من جوان‌تر است! در سال 1362 در کنفرانس فلسطین در الجزایر با جرج حبش، بنیان‌گذار «جبهه شعبیه» دیدار داشتم.
پیام شیخ نعیم قاسم به گردهمایی پیشاهنگان امام مهدی(عج)
جمعه 1404/07/25 ساعت 10:26
پیام شیخ نعیم قاسم به گردهمایی پیشاهنگان امام مهدی(عج)
شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در پیامی به گردهمایی بزرگ پیشاهنگان امام مهدی(عج) با عنوان «نسل‌های سید»، تأکید کرد که با فداکاری این نسل، دشمنان مستبد و اشغالگر، از شکست ما عاجز خواهند ماند و قدس همچنان قطب‌نمای مسیر مقاومت خواهد بود.
نظرات

آخرین اخبار
روش جدید آلمانی‌ها برای درمان درد زانو
دانشمندان آلمانی راهی برای مقابله با پیری کشف کردند
پرواز هواپیماهای شناسایی آمریکایی بر فراز مناطقی در غرب عراق
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
فهرست مراکز اسکان زائران در مدارس و مراکز آموزشی شهرستان‌های تهران
درخواست سازمان‌های مردم نهاد نیویورک برای محاکمه بن گویر
خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا(ع) دفن می شوند؟
تعطیلی رسمی در بغداد به مناسبت مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر انقلاب
ربوده شدن نظامی صهیونیست در بئرالسبع
دستور وزیر کشور برای تداوم فعالیت شهرداران و دهیاران ابلاغ شد
تساوی استرالیا و مصر در وقت قانونی؛ /بازی در وقت اضافه
فیبا درباره پیروزی ایران مقابل اردن چه نوشت؟
فشار نمایندگان انگلیس برای تحریم نتانیاهو و وزیر دادگستری اسرائیل
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
سرمربی مستعفی کره جنوبی پنهانی از کشور خارج شد!
احتمال تغییر ساعت مسابقه انگلیس و مکزیک
5 هزار خانواده تهرانی به پویش «هر خانه یک موکب» پیوستند
مدودف: روسیه در سوگ رهبر شهید کنار ملت ایران است
ترافیک سنگین در جاده کندوان؛ تردد همچنان دوطرفه است
دفتر نتانیاهو: دیدار با ترامپ در دستور کار است
حریق جزئی در چهلستون اصفهان بدون خسارت مهار شد
پاسخ قالیباف به گزافه‌گویی ترامپ علیه مردم ایران
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی دیدار کرد
شایعه درگذشت عطاالله مهاجرانی تکذیب شد
پرواز تهران–صنعا پس از 10 سال انجام شد
توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد
دعوت ولایتی از مردم و جبهه مقاومت برای حضور در تشییع و وداع رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و پنجم
اسرائیل ترور مقامات ایرانی را تکذیب کرد
رسانه صهیونیستی: قدرت نظامی مصر اسرائیل را نگران کرده است
قیمت طلا و سکه امروز 12 تیر 1405