×
اقتصادی
شناسه خبر : 252306
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 18:06
واگذاری زمین در تهران ممنوع شد

واگذاری زمین در تهران ممنوع شد

رئیس سازمان ملی زمین و مسکن گفت: با توجه به کمبود منابع آبی، واگذاری زمین دولتی در تهران برای ساخت مسکن ممنوع شده است.

نورنیوز - گروه اقتصادی: علی نبیان روز سه‌شنبه در نشست خبری درباره اقدامات انجام شده در خصوص تأمین زمین نهضت ملی مسکن اظهار کرد: طی یک سال گذشته ۱۱۵۵ هکتار زمین شناسایی شده که معادل ۱۴.۵ درصد از کل اراضی شناسایی‌شده از ابتدای دولت چهاردهم است.

وی‌ ادامه داد: همچنین ۳ هزار و ۴۵۶ هکتار از اراضی شناسایی‌شده به محدوده شهرها الحاق شده که از این میزان ۷ هزار و ۳۴۱ هکتار معادل ۲۱ درصد مربوط به عملکرد دولت فعلی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه زمان‌بندی شده برای تأمین زمین در سال ۱۴۰۴ گفت: برنامه‌ریزی انجام شده بر این مبناست که ۶ هزار هکتار زمین در سال جاری به محدوده شهرها الحاق شود؛ ۳ هزار هکتار آن در نیمه نخست سال اجرایی شده و ۳ هزار هکتار دیگر نیز در نیمه دوم سال انجام خواهد شد.

نبیان درباره اجرای ماده ۹ قانون جهش تولید مسکن بیان کرد: از ابتدای اجرای این قانون تاکنون ۱۴۶ هزار و ۲۷۸ هکتار زمین از منابع طبیعی به سازمان ملی زمین و مسکن تحویل شده که ۵ هزار و ۹۷۳ هکتار آن معادل ۴۰ درصد در دولت چهاردهم محقق شده است.

به گفته مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، بر اساس ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن نیز ۱۴ هزار و ۵۴۵ هکتار زمین مازاد دستگاه‌های دولتی شناسایی شده که ۲ هزار ۷۰۷ هکتار آن در دولت چهاردهم تحقق یافته است.

وی افزود: برای ۷ هزار و ۷۷۵ هکتار از این اراضی سند رسمی اخذ شده که سهم دولت چهاردهم ۱۳۷۴ هکتار یعنی حدود ۱۸ درصد است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رویکرد جدید دولت در استفاده از ظرفیت مشارکت مردمی و بخش خصوصی گفت: از ابتدای اجرای قانون، ۳ هزار ۷۸۴ هکتار زمین از طریق توافق با اشخاص حقیقی و حقوقی تأمین شده که ۷۳۴ هکتار آن در دولت چهاردهم انجام شده است.

همچنین وی از توافق با نیروهای مسلح به‌عنوان یکی از اقدامات راهبردی نام برد و اظهار کرد: ۱۱ هزار ۳۰۰ هکتار زمین برای این منظور بررسی و توافق شده که ۵ هزار و ۱۰۰ هکتار آن معادل ۴۵ درصد در دولت چهاردهم صورت گرفته است.

نبیان اشاره به تأمین مسکن برای اقشار محروم گفت: تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منعقد شده تا بخشی از دغدغه‌های اقشار کم‌درآمد در حوزه مسکن به‌صورت ویژه پیگیری و اجرایی شود.

نبیان درباره سیاست عرضه زمین در پایتخت گفت: با توجه به کمبود منابع آبی، واگذاری زمین در تهران ممنوع شده است.

مسکن ساکنان جزیره بوموسی

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن درباره آخرین وضعیت ساخت و ساز مسکن در جزیره بوموسی اظهار کرد: جمعیت جزیره بوموسی به ۴ هزار نفر می‌رسد و برای ساخت پروژه مسکن در سال گذشته در این جزیره مسابقه سراسری را برگزار کردیم و قرار بر این است که ١١٠ تا ١۵٠ واحد مسکونی در این جزیره ساخته شود.

وی تاکید کرد: مباحث ژئوتکنیک و طراحی فاز ۲ هم انجام شده و تا ۲ ماه آینده پیمانکار ساخت مسکن در این جزیره را شروع می‌کند و ٣٢ واحد مسکن هم نیمه‌کاره در گذشته باقی مانده که آن را هم تکمیل و اجرا می‌کنیم.

صدور بیش از ۵۲ هزار سند زمین برای خانوار دارای۳ فرزند

نبیان در مورد تامین زمین خانواده‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر گفت: از آغاز اجرای قانون جهش تولید مسکن، سازمان ملی زمین و مسکن برای یک میلیون و ۱۵۱ هزار و ۹۶۷ نفر تأمین زمین انجام داده است که از این تعداد ۵۲ هزار و ۱۲۳ خانوار سند زمین دریافت کرده‌اند. بقیه خانوارها نیز در مراحل نهایی دریافت سند قرار دارند.

وی افزود: توسعه شهرک‌های مسکونی یکی از اولویت‌های سازمان است و در استان‌های قم، فارس، البرز و یزد در حال طراحی و اجراست.

نبیان از برنامه وزارت راه و شهرسازی برای احداث ۶۴ شهرک جدید در فاز اول طراحی خبر داد و گفت، از این تعداد، ۲۲ شهرک مصوبه نهایی شورای عالی را دریافت کرده‌اند و مابقی در مراحل شورای برنامه‌ریزی استان‌ها و اصلاحات هستند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور در پایان هفته
قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق، مقدمه امنیت پایدار دوجانبه است
تعیین سفیر قطر در سوریه پس از 14 سال
پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نخواهیم شد
صالحی: تلاش ما حضور حداکثری فیلمسازان در جشنواره فیلم فجر است
ریزش 102 دلاری اونس جهانی طلا در یک روز
زخمی شدن 2 نظامی اسرائیلی در نوار غزه
بارسا (1) - المپاکوس (0) | بارسلونا با ترکیب جدید، مقابل تیم یونانی + گل اول
زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شوراها مشخص شد
انگلیس «تحریرالشام» را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد
زلزله سپیدان فارس 8 مصدوم بر جای گذاشت/مدارس فردا مجازی شد
سانحه تلخ قطار مسافربری در اتیوپی با 14 کشته و ده‌ها زخمی
شیخ نعیم قاسم: سلاح حزب‌ الله بخشی از قدرت لبنان است/ اسرائیل به دنبال صلح نیست
نورنما | کشف 31 حلقه فیلم دیده‌نشده‌ از دوران قاجار
«بوشهر» قطب رادیوداروی ایران می‌شود
فشار پیدا و پنهان ترامپ!
ترامپ باز هم حماس را تهدید کرد
گلبال ایران بر بام آسیا ایستاد
سخنگوی پنتاگون هم به مادر خبرنگار توهین کرد
زمان سفر بن‌سلمان به آمریکا مشخص شد
هشدار به بحران امنیت غذایی در افغانستان
اعلام تمهیدات ترافیکی برای فوتبال استقلال
ترامپ و معامله‌گرایی استراتژیک در قفقاز
پزشکیان: تسریع در اتصال شبکه ریلی ایران و عراق، پیوندهای اقتصادی منطقه را تحکیم می‌کند
کنسرت سیروان خسروی لغو شد
عارف: هدف دولت ارائه مسئولیت تصدی‌گری به بخش خصوصی است
آنچه باید از ماجرای امروز مترو تهران آموخت
حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد
هاشمیان ماندنی شد؟
واگذاری زمین در تهران ممنوع شد
پزشکیان بیان کرد: کاهش تجارت ایران، هدف غربی‌ها از فعال‌سازی اسنپ‌بک
153 تُن بمب بر سر انسانیت
برنامه کوتاه‌مدت اقتصادی با تمرکز بر کالابرگ
جزئیات تازه از مرگ دانش‌آموز شیرازی/مدرسه هیچ اقدام تنبیهی انجام نداده است
مرگ دو عمانی ارتباطی با آب معدنی ایرانی ندارد
برد آسان پسران زیر 18 سال والیبال در بازی‌های آسیایی
دیدار پاپ با قربانیان سوءاستفاده جنسی کلیسای کاتولیک
سپاهان1-0 الهلال| در نهایت فرصت‌سوزی مهاجم سپاهان به گل ختم شد + خلاصه بازی
چرا کشورها از اعزام نیروی حافظ صلح به غزه می‌ترسند؟
آغاز صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
پیشنهادهای تازۀ ایران به یونسکو
معاون ترامپ وارد سرزمین‌های اشغالی شد
پاسخ منفی ژاپن به درخواست ترامپ برای قطع واردات نفت و گاز از روسیه
کرملین: هنوز تاریخ دیدار پوتین و ترامپ مشخص نشده است
قیمت گوشت های وارداتی اعلام شد+ جدول قیمت ها
دیدار نماینده ویژه پوتین با لاریجانی
دستگیری دو تبعه خارجی متهم به قتل در ایران
لهستان و بازی غیر شرافتمندانه ایران هراسی
قیمت سکه و طلا امروز 29 مهر 1404 +جدول قیمتها
ساپینتو: بازی فردا برای ما حکم فینال را دارد
X
آگهی تبلیغاتی