×
بین الملل
شناسه خبر : 252279
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 15:59
کرملین: هنوز تاریخ دیدار پوتین و ترامپ مشخص نشده است

کرملین: هنوز تاریخ دیدار پوتین و ترامپ مشخص نشده است

سخنگوی کرملین با رد گزارش‌ها درباره تعویق دیدار روسای جمهور روسیه و آمریکا اعلام کرد که تاکنون تاریخ مشخصی برای نشست پوتین و ترامپ تعیین نشده است. وی تأکید کرد این دیدار نیازمند آمادگی‌های جدی است و هیچ جزئیاتی از برنامه احتمالی در بوداپست نهایی نشده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: دیمیتری پسکوف روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود:‌ رؤسای جمهور روسیه و آمریکا درباره انجام این دیدار تفاهم دارند اما نه ولادیمیر پوتین و نه دونالد ترامپ تاریخ دقیقی را اعلام نکرده‌اند.
وی اظهار داشت: برای انجام این دیدار، آمادگی جدی لازم است؛ در این زمینه، شما سخنانی را از طرف آمریکایی و همچنین ما شنیده‌اید که این کار ممکن است زمان‌بر باشد؛ بنابراین، در ابتدا هیچ تاریخ دقیقی برای این دیدار تعیین نشده است.

از سخنگوی کرملین درباره حال و هوای فعلی مسکو پس از تماس تلفنی روز دوشنبه بین سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه و مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا در مورد جدول زمانی احتمالی برای سازماندهی اجلاس سران روسیه و آمریکا سوال شد.
پسکوف در پاسخ گفت: حال و هوای کار است؛ کار پیش‌رو، چالش‌برانگیز خواهد بود.

سخنگوی کرملین همچنین در پاسخ به این سوال که آیا مسکو پیشنهادهای جدیدی برای نشست آینده با ترامپ دارد، گفت: پیشنهادها برای اجلاس برنامه‌ریزی شده روسیه و آمریکا در بوداپست به دلیل لزوم حفظ اثربخشی آن، نمی‌تواند از بلندگو و به صورت علنی اعلام شود.

وی همچنین گزارش‌ها درباره ورود احتمالی پوتین به بوداپست با همان هواپیمای حامل ترامپ را «خیال‌پردازی» خواند. 

پسکوف همچنین درباره گمانه‌زنی‌ها در زمینه احتمال حضور برخی از سیاستمداران اروپایی در نشست آتی سران روسیه و آمریکا گفت:‌ هنوز کسی در این باره صحبت نکرده است و جزئیات نشست آتی نهایی نشده است؛ با این حال، بعید است که چنین گمانه‌زنی در عمل امکان‌پذیر باشد.
وی اظهار داشت:‌  اروپایی‌ها در حال حاضر طرفدار صلح نیستند و به حل و فصل مسالمت‌آمیز کمکی نمی‌کنند، آنها در حال حاضر اوکراین را به ادامه جنگ تحریک می‌کنند. 

پیش از این، نشریه پولیتیکو با استناد به منابع گزارش داده بود که برخی از رهبران اتحادیه اروپا در حال تلاش برای حضور در نشست برنامه‌ریزی شده بین ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ هستند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه پس از هشتمین تماس تلفنی خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه از بهمن ۱۴۰۳ تاکنون، این تماس را بسیار سازنده خواند و گفت که با همتای روسی خود توافق کرده است که طرفین برای پایان دادن به جنگ اوکراین، با یکدیگر دیدار و گفت و گو خواهند کرد.
رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: سپس من و رئیس جمهور روسیه در یک مکان توافق شده، بوداپست مجارستان، دیدار خواهیم کرد تا ببینیم آیا می‌توانیم به این جنگ «ننگین» بین روسیه و اوکراین پایان دهیم یا خیر.
به دنبال تماس سران مسکو و واشنگتن، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه این کشور روز دوشنبه با مارکو روبیو وزیر امور خارجه ایالات متحده به صورت تلفنی گفت وگو کرد.
در بیانیه مطبوعاتی وزارت امور خارجه روسیه آمده است: در این تماس تلفنی، بحث سازنده‌ای در مورد گام‌های مشخص احتمالی برای اجرای تفاهمات حاصل شده در گفتگوی تلفنی اخیر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده، صورت گرفت.

پوتین و ترامپ پیش از این ظهر جمعه به وقت محلی (شامگاه جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ به وقت تهران) در آلاسکا با یکدیگر دیدار و گفت و گو کرده‌اند. دیداری که بنا بر اعلام مقامات کرملین به موضوع حل و فصل مناقشه اوکراین اختصاص داشت. طرفین این نشست را سازنده خواندند.
این نشست، نخستین دیدار میان روسای جمهور آمریکا و روسیه از زمان آغاز رویارویی نظامی مسکو و کی‌یف در فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) بود. طی آن دیدار، پوتین پیشنهاد برگزاری نشست بعدی با ترامپ در مسکو پایتخت روسیه را مطرح کرده بود.

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت:‌ ارتش روسیه از نزدیک رزمایش‌ بازدارندگی هسته‌ای ناتو را زیرنظر دارد.
پسکوف افزود: چنین رزمایش‌هایی همواره مورد توجه ما هستند و ارتش روسیه از نزدیک آنها را زیر نظر دارند. طبیعتاً برنامه‌ها و اهداف چنین رزمایش‌هایی با دقت مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند و اقدامات مناسبی برای آماده‌سازی قابلیت‌های ما (برای مقابله با تهدیدهای احتمالی) در حال انجام است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه کامل پخش زنده مسابقات ورزشی امروز 21 آبان + ساعت والیبال
چرا وزارت بهداشت سگ‌های پرسه‌زن را عقیم نمی‌کند؟ + فیلم
السودانی: مشارکت 55 درصدی مردم عراق، نشانه پویایی دموکراسی است
دستور مادورو برای بسیج سراسری ملت ونزوئلا از نخستین ساعات بامداد
برنامه امروز مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 21 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
80 درصد دیابتی‌ها نوع دو، چاق‌اند
فروریختن پل هونگچی در چین +فیلم
کاهش کلسترول بد با ژن درمانی
نجات جان سربازان جنگی با مکمل «روی»!
دکمه لایک و شیر فیس بوک در سایت‌ها حذف می شود
انجام نخستین جراحی روباتیک سکته را از راه دور
وزیر امور راهبردی رژیم صهیونی استعفا کرد
جوسازی و ادعای جدید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران
عضو شورای شهر تهران: پلمب پاساژ علاالدین محتمل است
جزییات حادثه خروج هواپیمای تفریحی از باند فرودگاه نوشهر/ تلفات جانی گزارش نشد
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت / احضار چند نفر در پرونده جمشیدی
توبیخ نتانیاهو در دادگاه به دلیل طفره رفتن از پاسخ به قاضی
ائتلاف بزرگ شیعیان عراق: دولت جدید در زمان قانونی تشکیل می شود
ادای احترام وحید شمسایی و کادر فنی تیم ملی فوتسال ایران به حضرت علی(ع) پس از قهرمانی+فیلم
نورنما |اعماق رازآلود آسمان
تکرار ادعای «نابودی توان هسته‌ای ایران» از سوی ترامپ!
ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد
جایگزین شدن پرچم اسرائیل با پرچم فلسطین در جام جهانی شمشیربازی
ایران و عربستان توافقنامه حج تمتع 1405 را امضا کردند
نخست وزیر هند: عاملان انفجار در دهلی نو به سزای اعمالشان خواهند رسید
بانوی کاراته‌کای ایران طلا گرفت
«مهسا بهشتی» در ریاض طلایی شد
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 20 آبان 1404
زمان فروش فوق‌العاده محصولات سایپا اعلام شد+جدول فروش
ورود ناو هواپیمابر آمریکا به حوزه دریای کارائیب
تبریک رئیس جمهور و نخست وزیر عراق به مناسبت برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور
فاطمه صادقی در کاراته طلایی شد
هشدار روسیه به آمریکا درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
نتانیاهو در جریان جلسه محاکمه به اتهام فساد مالی سرزنش شد
توقف واردات موز تکذیب شد
دستگیری یک شهروند آلمانی به اتهام تلاش برای ترور مرکل و شولتس
موشک کروز روسیه می‌تواند یک ایالت آمریکا را از نقشه محو کند
نوار غزه عملا در آستانه تقسیم‌شدن است
قطع عضو 6 هزار نفر فلسطینی با حملات رژیم اسرائیل
ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد
تشکیل پرونده قضایی برای یک بلاگر
تقدیر السودانی از مردم عراق/ کمیساریا: انتخابات با موفقیت برگزار شد
مسی: بارسلونا بخشی از زندگی‌ام است/دلم برایش تنگ می شود
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تضمینی برای حاکمیت لبنان است
درخواست بیش از 2 هزار سال زندان برای امام اوغلو
هوای پایتخت 4 درجه سرد می‌شود
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و مراکز طرف قرارداد
اعلان جنگ ترامپ علیه دستگاه قضایی آمریکا
X
آگهی تبلیغاتی